workshop bollywood dance


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Bollywood dance workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Bollywood dance gedanst moet worden, maar onze Bollywood dance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Bollywood dance workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop Bollywood dance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Bollywood dance of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Bollywood dance
Energiek – vrolijk – opzwepend – dynamish

Oorsprong en achtergrond
Bollywood dance is geen dans op zich, met vaste figuren en passen. Bollywood is de bijnaam van de Hindi filmindustrie in Bombay. De naam Bollywood is een samensmelting van Bombay en Hollywood. Bollywood-dance bestaat uit een mix van verschillen de stijlen, zoals: street- en hiphop, modern jazz, salsa en elementen uit de klassiek en historische Indiase dansen. Bollywood is een life-style in muziek, dans, film en mode en kent een groeiende populariteit onder de jongeren.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Bollywood dans.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Bollywood muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Bollywood dance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Bollywood dance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Bollywood dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Bollywood dance workshop:
Mini- Bollywood danceworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Bollywood dance workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Bollywood dance workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Bollywood dance en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Bollywood dance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Bollywood dance workshop in Brussel, Bollywood dance workshop in Gent, Bollywood dance workshop in Brugge, Bollywood dance workshop in Bergen, Bollywood dance workshop in Leuven, Bollywood dance workshop in Mechelen, Bollywood dance workshop in Aalst, Bollywood dance workshop in Kortrijk, Bollywood dance workshop in Hasselt, Bollywood dance workshop in Sint-Niklaas, Bollywood dance workshop in Oostende, Bollywood dance workshop in Genk, Bollywood dance workshop in Doornik, Bollywood dance workshop in Turnhout, Bollywood dance workshop in Geel, Bollywood dance workshop in Roeselare, Bollywood dance workshop in Moeskroen, Bollywood dance workshop in Lokeren, Bollywood dance workshop in Sint-Truiden, Bollywood dance workshop in Herentals, Bollywood dance workshop in Hoogstraten, Bollywood dance workshop in Lier, Bollywood dance workshop in Mechelen, Bollywood dance workshop in Mortsel, Bollywood dance workshop in Turnhout, Bollywood dance workshop in Aartselaar, Bollywood dance workshop in Antwerpen, Bollywood dance workshop in Arendonk, Bollywood dance workshop in Baarle-Hertog, Bollywood dance workshop in Balen, Bollywood dance workshop in Beerse, Bollywood dance workshop in Berlaar, Bollywood dance workshop in Boechout, Bollywood dance workshop in Bonheiden, Bollywood dance workshop in Boom, Bollywood dance workshop in Bornem, Bollywood dance workshop in Borsbeek, Bollywood dance workshop in Brasschaat, Bollywood dance workshop in Brecht, Bollywood dance workshop in Dessel, Bollywood dance workshop in Duffel, Bollywood dance workshop in Edegem, Bollywood dance workshop in Essen, Bollywood dance workshop in Geel, Bollywood dance workshop in Grobbendonk, Bollywood dance workshop in Heist-op-den-Berg, Bollywood dance workshop in Hemiksem, Bollywood dance workshop in Herentals, Bollywood dance workshop in Herenthout, Bollywood dance workshop in Herselt, Bollywood dance workshop in Hoogstraten, Bollywood dance workshop in Hove, Bollywood dance workshop in Hulshout, Bollywood dance workshop in Kalmthout, Bollywood dance workshop in Kapellen, Bollywood dance workshop in Kasterlee, Bollywood dance workshop in Kontich, Bollywood dance workshop in Laakdal, Bollywood dance workshop in Lier, Bollywood dance workshop in Lille, Bollywood dance workshop in Lint, Bollywood dance workshop in Malle, Bollywood dance workshop in Mechelen, Bollywood dance workshop in Meerhout, Bollywood dance workshop in Merksplas, Bollywood dance workshop in Mol, Bollywood dance workshop in Mortsel, Bollywood dance workshop in Niel, Bollywood dance workshop in Nijlen, Bollywood dance workshop in Olen, Bollywood dance workshop in Oud-Turnhout, Bollywood dance workshop in Putte, Bollywood dance workshop in Puurs, Bollywood dance workshop in Ranst, Bollywood dance workshop in Ravels, Bollywood dance workshop in Retie, Bollywood dance workshop in Rijkevorsel, Bollywood dance workshop in Rumst, Bollywood dance workshop in Schelle, Bollywood dance workshop in Schilde, Bollywood dance workshop in Schoten, Bollywood dance workshop in Sint-Amands, Bollywood dance workshop in Sint-Katelijne-Waver, Bollywood dance workshop in Stabroek, Bollywood dance workshop in Turnhout, Bollywood dance workshop in Vorselaar, Bollywood dance workshop in Vosselaar, Bollywood dance workshop in Westerlo, Bollywood dance workshop in Wijnegem, Bollywood dance workshop in Willebroek, Bollywood dance workshop in Wommelgem, Bollywood dance workshop in Wuustwezel, Bollywood dance workshop in Zandhoven, Bollywood dance workshop in Zoersel, Bollywood dance workshop in Zwijndrecht.

Bollywood dance workshop in Alblasserdam, Bollywood dance workshop in Albrandswaard, Bollywood dance workshop in Alphen aan den Rijn, Bollywood dance workshop in Barendrecht, Bollywood dance workshop in Bergambacht, Bollywood dance workshop in Bernisse, Bollywood dance workshop in Binnenmaas, Bollywood dance workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Bollywood dance workshop in Boskoop, Bollywood dance workshop in Brielle, Bollywood dance workshop in Capelle aan den Ijssel, Bollywood dance workshop in Cromstrijen, Bollywood dance workshop in Delft, Bollywood dance workshop in Dirksland, Bollywood dance workshop in Dordrecht, Bollywood dance workshop in Giessenlanden, Bollywood dance workshop in Goedereede, Bollywood dance workshop in Gorinchem, Bollywood dance workshop in Gouda, Bollywood dance workshop in Graafstroom, Bollywood dance workshop in Den Haag, Bollywood dance workshop in Hardinxveld-Giessendam, Bollywood dance workshop in Hellevoetsluis, Bollywood dance workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Bollywood dance workshop in Hillegom, Bollywood dance workshop in Kaag en Braassem, Bollywood dance workshop in Katwijk, Bollywood dance workshop in Korendijk, Bollywood dance workshop in Krimpen aan den Ijssel, Bollywood dance workshop in Lansingerland, Bollywood dance workshop in Leerdam, Bollywood dance workshop in Leiden, Bollywood dance workshop in Leiderdorp, Bollywood dance workshop in Leidschendam-Voorburg, Bollywood dance workshop in Liesveld, Bollywood dance workshop in Lisse, Bollywood dance workshop in Maassluis, Bollywood dance workshop in Middelharnis, Bollywood dance workshop in Midden-Delfland, Bollywood dance workshop in Nederlek, Bollywood dance workshop in Nieuw-Lekkerland, Bollywood dance workshop in Nieuwkoop, Bollywood dance workshop in Noordwijk, Bollywood dance workshop in Noordwijkerhout, Bollywood dance workshop in Oegstgeest, Bollywood dance workshop in Oostflakkee, Bollywood dance workshop in Oud-Beijerland, Bollywood dance workshop in Ouderkerk, Bollywood dance workshop in Papendrecht, Bollywood dance workshop in Pijnacker-Nootdorp, Bollywood dance workshop in Ridderkerk, Bollywood dance workshop in Rijnwoude, Bollywood dance workshop in Rijswijk, Bollywood dance workshop in Rotterdam, Bollywood dance workshop in Schiedam, Bollywood dance workshop in Schoonhoven, Bollywood dance workshop in Sliedrecht, Bollywood dance workshop in Spijkenisse, Bollywood dance workshop in Strijen, Bollywood dance workshop in Teylingen, Bollywood dance workshop in Vlaardingen, Bollywood dance workshop in Vlist, Bollywood dance workshop in Voorschoten, Bollywood dance workshop in Waddinxveen, Bollywood dance workshop in Wassenaar, Bollywood dance workshop in Westland, Bollywood dance workshop in Westvoorne, Bollywood dance workshop in Zederik, Bollywood dance workshop in Zoetermeer, Bollywood dance workshop in Zoeterwoude, Bollywood dance workshop in Zuidplas, Bollywood dance workshop in Zwijndrecht, Bollywood dance workshop in Aalsmeer, Bollywood dance workshop in Alkmaar, Bollywood dance workshop in Amstelveen, Bollywood dance workshop in Amsterdam, Bollywood dance workshop in Anna Paulowna, Bollywood dance workshop in Beemster, Bollywood dance workshop in Bergen, Bollywood dance workshop in Beverwijk, Bollywood dance workshop in Blaricum, Bollywood dance workshop in Bloemendaal, Bollywood dance workshop in Bussum, Bollywood dance workshop in Castricum, Bollywood dance workshop in Den Helder, Bollywood dance workshop in Diemen, Bollywood dance workshop in Drechterland, Bollywood dance workshop in Edam-Volendam, Bollywood dance workshop in Enkhuizen, Bollywood dance workshop in Graft-De Rijp, Bollywood dance workshop in Haarlem, Bollywood dance workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Bollywood dance workshop in Haarlemmermeer, Bollywood dance workshop in Harenkarspel, Bollywood dance workshop in Heemskerk, Bollywood dance workshop in Heemstede, Bollywood dance workshop in Heerhugowaard, Bollywood dance workshop in Heiloo, Bollywood dance workshop in Hilversum, Bollywood dance workshop in Hoorn, Bollywood dance workshop in Huizen, Bollywood dance workshop in Koggenland, Bollywood dance workshop in Landsmeer, Bollywood dance workshop in Langedijk, Bollywood dance workshop in Laren, Bollywood dance workshop in Medemblik, Bollywood dance workshop in Muiden, Bollywood dance workshop in Naarden, Bollywood dance workshop in Niedorp, Bollywood dance workshop in Oostzaan, Bollywood dance workshop in Opmeer, Bollywood dance workshop in Ouder-Amstel, Bollywood dance workshop in Purmerend, Bollywood dance workshop in Schagen, Bollywood dance workshop in Schermer, Bollywood dance workshop in Stede Broec, Bollywood dance workshop in Texel, Bollywood dance workshop in Uitgeest, Bollywood dance workshop in Uithoorn, Bollywood dance workshop in Velsen, Bollywood dance workshop in Waterland, Bollywood dance workshop in Weesp, Bollywood dance workshop in Wieringen, Bollywood dance workshop in Wieringermeer, Bollywood dance workshop in Wijdemeren, Bollywood dance workshop in Wormerland, Bollywood dance workshop in Zaanstad, Bollywood dance workshop in Zandvoort, Bollywood dance workshop in Zeevang, Bollywood dance workshop in Zijpe, Bollywood dance workshop in 's-Hertogenbosch, Bollywood dance workshop in Aalburg, Bollywood dance workshop in Alphen-Chaam, Bollywood dance workshop in Asten, Bollywood dance workshop in Baarle-Nassau, Bollywood dance workshop in Bergeijk, Bollywood dance workshop in Bergen op Zoom, Bollywood dance workshop in Bernheze, Bollywood dance workshop in Best, Bollywood dance workshop in Bladel, Bollywood dance workshop in Boekel, Bollywood dance workshop in Boxmeer, Bollywood dance workshop in Boxtel, Bollywood dance workshop in Breda, Bollywood dance workshop in Cranendonck, Bollywood dance workshop in Cuijk, Bollywood dance workshop in Deurne, Bollywood dance workshop in Dongen, Bollywood dance workshop in Drimmelen, Bollywood dance workshop in Eersel, Bollywood dance workshop in Eindhoven, Bollywood dance workshop in Etten-Leur, Bollywood dance workshop in Geertruidenberg, Bollywood dance workshop in Geldrop-Mierlo, Bollywood dance workshop in Gemert-Bakel, Bollywood dance workshop in Gilze en Rijen, Bollywood dance workshop in Goirle, Bollywood dance workshop in Grave, Bollywood dance workshop in Haaren, Bollywood dance workshop in Halderberge, Bollywood dance workshop in Heeze-Leende, Bollywood dance workshop in Helmond, Bollywood dance workshop in Heusden, Bollywood dance workshop in Hilvarenbeek, Bollywood dance workshop in Laarbeek, Bollywood dance workshop in Landerd, Bollywood dance workshop in Loon op Zand, Bollywood dance workshop in Maasdonk, Bollywood dance workshop in Mill en Sint Hubert, Bollywood dance workshop in Moerdijk, Bollywood dance workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bollywood dance workshop in Oirschot, Bollywood dance workshop in Oisterwijk, Bollywood dance workshop in Oosterhout, Bollywood dance workshop in Oss, Bollywood dance workshop in Reusel-De Mierden, Bollywood dance workshop in Roosendaal, Bollywood dance workshop in Rucphen, Bollywood dance workshop in Schijndel, Bollywood dance workshop in Sint Anthonis, Bollywood dance workshop in Sint-Michielsgestel, Bollywood dance workshop in Sint-Oedenrode, Bollywood dance workshop in Someren, Bollywood dance workshop in Son en Breugel, Bollywood dance workshop in Steenbergen, Bollywood dance workshop in Tilburg, Bollywood dance workshop in Uden, Bollywood dance workshop in Valkenswaard, Bollywood dance workshop in Veghel, Bollywood dance workshop in Veldhoven, Bollywood dance workshop in Vught, Bollywood dance workshop in Waalre, Bollywood dance workshop in Waalwijk, Bollywood dance workshop in Werkendam, Bollywood dance workshop in Woensdrecht, Bollywood dance workshop in Woudrichem, Bollywood dance workshop in Zundert, Bollywood dance workshop in Almelo, Bollywood dance workshop in Borne, Bollywood dance workshop in Dalfsen, Bollywood dance workshop in Dinkelland, Bollywood dance workshop in Deventer, Bollywood dance workshop in Enschede, Bollywood dance workshop in Haaksbergen, Bollywood dance workshop in Hardenberg, Bollywood dance workshop in Hellendoorn, Bollywood dance workshop in Hengelo, Bollywood dance workshop in Hof van Twente, Bollywood dance workshop in Kampen, Bollywood dance workshop in Losser, Bollywood dance workshop in Oldenzaal, Bollywood dance workshop in Olst-Wijhe, Bollywood dance workshop in Ommen, Bollywood dance workshop in Raalte, Bollywood dance workshop in Rijssen-Holten, Bollywood dance workshop in Staphorst, Bollywood dance workshop in Steenwijkerland, Bollywood dance workshop in Tubbergen, Bollywood dance workshop in Twenterand, Bollywood dance workshop in Wierden, Bollywood dance workshop in Zwartewaterland, Bollywood dance workshop in Zwolle, Bollywood dance workshop in Almere, Bollywood dance workshop in Dronten, Bollywood dance workshop in Lelystad, Bollywood dance workshop in Noordoostpolder, Bollywood dance workshop in Urk, Bollywood dance workshop in Zeewolde, Bollywood dance workshop in Axel, Bollywood dance workshop in Borsele, Bollywood dance workshop in Goes, Bollywood dance workshop in Hulst, Bollywood dance workshop in Kapelle, Bollywood dance workshop in Middelburg, Bollywood dance workshop in Noord-Beveland, Bollywood dance workshop in Oost-Souburg, Bollywood dance workshop in Reimerswaal, Bollywood dance workshop in Schouwen-Duiveland, Bollywood dance workshop in Sluis, Bollywood dance workshop in Terneuzen, Bollywood dance workshop in Tholen, Bollywood dance workshop in Veere, Bollywood dance workshop in Vlissingen, Bollywood dance workshop in Zierikzee, Bollywood dance workshop in Beek, Bollywood dance workshop in Beesel, Bollywood dance workshop in Bergen, Bollywood dance workshop in Brunssum, Bollywood dance workshop in Echt-Susteren, Bollywood dance workshop in Eijsden-Margraten, Bollywood dance workshop in Gennep, Bollywood dance workshop in Gulpen-Wittem, Bollywood dance workshop in Heerlen, Bollywood dance workshop in Horst aan de Maas, Bollywood dance workshop in Kerkrade, Bollywood dance workshop in Landgraaf, Bollywood dance workshop in Leudal, Bollywood dance workshop in Maasgouw, Bollywood dance workshop in Maastricht, Bollywood dance workshop in Meerssen, Bollywood dance workshop in Mook en Middelaar, Bollywood dance workshop in Nederweert, Bollywood dance workshop in Nuth, Bollywood dance workshop in Onderbanken, Bollywood dance workshop in Peel en Maas, Bollywood dance workshop in Roerdalen, Bollywood dance workshop in Roermond, Bollywood dance workshop in Schinnen, Bollywood dance workshop in Simpelveld, Bollywood dance workshop in Sittard-Geleen, Bollywood dance workshop in Stein, Bollywood dance workshop in Vaals, Bollywood dance workshop in Valkenburg aan de Geul, Bollywood dance workshop in Venlo, Bollywood dance workshop in Venray, Bollywood dance workshop in Voerendaal, Bollywood dance workshop in Weert, Bollywood dance workshop in Abcoude, Bollywood dance workshop in Amersfoort, Bollywood dance workshop in Bunnik, Bollywood dance workshop in Bunschoten, Bollywood dance workshop in De Bilt, Bollywood dance workshop in De Ronde Venen, Bollywood dance workshop in Eemnes, Bollywood dance workshop in Renswoude, Bollywood dance workshop in Rhenen, Bollywood dance workshop in Soest, Bollywood dance workshop in Stichtse Vecht, Bollywood dance workshop in Utrecht, Bollywood dance workshop in Utrechtse Heuvelrug, Bollywood dance workshop in Houten, Bollywood dance workshop in Ijsselstein, Bollywood dance workshop in Leusden, Bollywood dance workshop in Lopik, Bollywood dance workshop in Montfoort, Bollywood dance workshop in Nieuwegein, Bollywood dance workshop in Oudewater, Bollywood dance workshop in Veenendaal, Bollywood dance workshop in Vianen, Bollywood dance workshop in Wijk bij Duurstede, Bollywood dance workshop in Woerden, Bollywood dance workshop in Woudenberg, Bollywood dance workshop in Zeist, Bollywood dance workshop in Achterberg, Bollywood dance workshop in Achterwetering, Bollywood dance workshop in Achthoven, Bollywood dance workshop in Amerongen, Bollywood dance workshop in Austerlitz, Bollywood dance workshop in Baambrugge, Bollywood dance workshop in Baarn, Bollywood dance workshop in Benschop, Bollywood dance workshop in Spakenburg, Bollywood dance workshop in De Birkt, Bollywood dance workshop in Bilthoven, Bollywood dance workshop in Blokland, Bollywood dance workshop in Bosch en Duin, Bollywood dance workshop in Breudijk, Bollywood dance workshop in Breukelen, Bollywood dance workshop in Buurtsdijk, Bollywood dance workshop in Cabauw, Bollywood dance workshop in Cattenbroek, Bollywood dance workshop in Cothen, Bollywood dance workshop in Den Dolder, Bollywood dance workshop in Diemerbroek, Bollywood dance workshop in Doorn, Bollywood dance workshop in Driebergen, Bollywood dance workshop in Rijsenburg, Bollywood dance workshop in Achtkarspelen, Bollywood dance workshop in Ameland, Bollywood dance workshop in Het Bildt, Bollywood dance workshop in Boornsterhem, Bollywood dance workshop in Dantumadeel, Bollywood dance workshop in Dongeradeel, Bollywood dance workshop in Ferwerderadeel, Bollywood dance workshop in Franekeradeel, Bollywood dance workshop in Gaasterland-Sloten, Bollywood dance workshop in Harlingen, Bollywood dance workshop in Heerenveen, Bollywood dance workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Bollywood dance workshop in Leeuwarden, Bollywood dance workshop in Leeuwarderadeel, Bollywood dance workshop in Lemsterland, Bollywood dance workshop in Littenseradeel, Bollywood dance workshop in Menaldumadeel, Bollywood dance workshop in Ooststellingwerf, Bollywood dance workshop in Opsterland, Bollywood dance workshop in Schiermonnikoog, Bollywood dance workshop in Skarsterlân, Bollywood dance workshop in Smallingerland, Bollywood dance workshop in Súdwest-Fryslân, Bollywood dance workshop in Terschelling, Bollywood dance workshop in Tietjerksteradeel, Bollywood dance workshop in Vlieland, Bollywood dance workshop in Weststellingwerf, Bollywood dance workshop in Aalten, Bollywood dance workshop in Apeldoorn, Bollywood dance workshop in Arnhem, Bollywood dance workshop in Barneveld, Bollywood dance workshop in Berkelland, Bollywood dance workshop in Beuningen, Bollywood dance workshop in Bronckhorst, Bollywood dance workshop in Brummen, Bollywood dance workshop in Buren, Bollywood dance workshop in Culemborg, Bollywood dance workshop in Doesburg, Bollywood dance workshop in Doetinchem, Bollywood dance workshop in Druten, Bollywood dance workshop in Duiven, Bollywood dance workshop in Ede, Bollywood dance workshop in Elburg, Bollywood dance workshop in Epe, Bollywood dance workshop in Ermelo, Bollywood dance workshop in Geldermalsen, Bollywood dance workshop in Groesbeek, Bollywood dance workshop in Harderwijk, Bollywood dance workshop in Hattem, Bollywood dance workshop in Heerde, Bollywood dance workshop in Heumen, Bollywood dance workshop in Lingewaal, Bollywood dance workshop in Lingewaard, Bollywood dance workshop in Lochem, Bollywood dance workshop in Maasdriel, Bollywood dance workshop in Millingen aan de Rijn, Bollywood dance workshop in Montferland, Bollywood dance workshop in Neder-Betuwe, Bollywood dance workshop in Neerijnen, Bollywood dance workshop in Nijkerk, Bollywood dance workshop in Nijmegen, Bollywood dance workshop in Nunspeet, Bollywood dance workshop in Oldebroek, Bollywood dance workshop in Oost Gelre, Bollywood dance workshop in Oude Ijsselstreek, Bollywood dance workshop in Overbetuwe, Bollywood dance workshop in Putten, Bollywood dance workshop in Renkum, Bollywood dance workshop in Rheden, Bollywood dance workshop in Rijnwaarden, Bollywood dance workshop in Rozendaal, Bollywood dance workshop in Scherpenzeel, Bollywood dance workshop in Tiel, Bollywood dance workshop in Ubbergen, Bollywood dance workshop in Voorst, Bollywood dance workshop in Wageningen, Bollywood dance workshop in West Maas en Waal, Bollywood dance workshop in Westervoort, Bollywood dance workshop in Wijchen, Bollywood dance workshop in Winterswijk, Bollywood dance workshop in Zaltbommel, Bollywood dance workshop in Zevenaar, Bollywood dance workshop in Zutphen, Bollywood dance workshop in Aa en Hunze, Bollywood dance workshop in Assen, Bollywood dance workshop in Borger-Odoorn, Bollywood dance workshop in Coevorden, Bollywood dance workshop in Emmen, Bollywood dance workshop in Hoogeveen, Bollywood dance workshop in Meppel, Bollywood dance workshop in Midden-Drenthe, Bollywood dance workshop in Noordenveld, Bollywood dance workshop in Tynaarlo, Bollywood dance workshop in Westerveld, Bollywood dance workshop in De Wolden.