workshop cha cha cha


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Cha cha cha workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Cha cha cha gedanst moet worden, maar onze Cha cha cha workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Cha cha chaworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshopCha cha cha houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshopCha cha cha of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Cha cha cha dans
Blijheid – zorgeloosheid – feest – passie

Oorsprong en achtergrond
De chachacha vindt zijn oorsprong in Cuba, is ontwikkeld vanuit de Mambo en bootst het geluid van slippers van dansende Cubaanse vrouwen na. In 1953 werd de chachacha in Europa geïntroduceerd. Het werd direct een enorm succes. De dans beeldt het speelse flirten tussen man en vrouw uit en is zeer hartstochtelijk. De partners spelen een spel van aantrekken en afstoten door middel van verschillende figuren. De dans wordt daardoor vooral een speelse en ritmische dans die als pittig en soms als brutaal wordt gezien.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Cha cha cha dans.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Cha cha cha muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Cha cha cha docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Cha cha cha workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Cha cha cha workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Cha cha cha workshop:
Mini- Cha cha cha dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Cha cha cha dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Cha cha cha dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Cha cha cha en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Cha cha cha workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Cha cha cha workshop in Brussel, Cha cha cha workshop in Gent, Cha cha cha workshop in Brugge, Cha cha cha workshop in Bergen, Cha cha cha workshop in Leuven, Cha cha cha workshop in Mechelen, Cha cha cha workshop in Aalst, Cha cha cha workshop in Kortrijk, Cha cha cha workshop in Hasselt, Cha cha cha workshop in Sint-Niklaas, Cha cha cha workshop in Oostende, Cha cha cha workshop in Genk, Cha cha cha workshop in Doornik, Cha cha cha workshop in Turnhout, Cha cha cha workshop in Geel, Cha cha cha workshop in Roeselare, Cha cha cha workshop in Moeskroen, Cha cha cha workshop in Lokeren, Cha cha cha workshop in Sint-Truiden, Cha cha cha workshop in Herentals, Cha cha cha workshop in Hoogstraten, Cha cha cha workshop in Lier, Cha cha cha workshop in Mechelen, Cha cha cha workshop in Mortsel, Cha cha cha workshop in Turnhout, Cha cha cha workshop in Aartselaar, Cha cha cha workshop in Antwerpen, Cha cha cha workshop in Arendonk, Cha cha cha workshop in Baarle-Hertog, Cha cha cha workshop in Balen, Cha cha cha workshop in Beerse, Cha cha cha workshop in Berlaar, Cha cha cha workshop in Boechout, Cha cha cha workshop in Bonheiden, Cha cha cha workshop in Boom, Cha cha cha workshop in Bornem, Cha cha cha workshop in Borsbeek, Cha cha cha workshop in Brasschaat, Cha cha cha workshop in Brecht, Cha cha cha workshop in Dessel, Cha cha cha workshop in Duffel, Cha cha cha workshop in Edegem, Cha cha cha workshop in Essen, Cha cha cha workshop in Geel, Cha cha cha workshop in Grobbendonk, Cha cha cha workshop in Heist-op-den-Berg, Cha cha cha workshop in Hemiksem, Cha cha cha workshop in Herentals, Cha cha cha workshop in Herenthout, Cha cha cha workshop in Herselt, Cha cha cha workshop in Hoogstraten, Cha cha cha workshop in Hove, Cha cha cha workshop in Hulshout, Cha cha cha workshop in Kalmthout, Cha cha cha workshop in Kapellen, Cha cha cha workshop in Kasterlee, Cha cha cha workshop in Kontich, Cha cha cha workshop in Laakdal, Cha cha cha workshop in Lier, Cha cha cha workshop in Lille, Cha cha cha workshop in Lint, Cha cha cha workshop in Malle, Cha cha cha workshop in Mechelen, Cha cha cha workshop in Meerhout, Cha cha cha workshop in Merksplas, Cha cha cha workshop in Mol, Cha cha cha workshop in Mortsel, Cha cha cha workshop in Niel, Cha cha cha workshop in Nijlen, Cha cha cha workshop in Olen, Cha cha cha workshop in Oud-Turnhout, Cha cha cha workshop in Putte, Cha cha cha workshop in Puurs, Cha cha cha workshop in Ranst, Cha cha cha workshop in Ravels, Cha cha cha workshop in Retie, Cha cha cha workshop in Rijkevorsel, Cha cha cha workshop in Rumst, Cha cha cha workshop in Schelle, Cha cha cha workshop in Schilde, Cha cha cha workshop in Schoten, Cha cha cha workshop in Sint-Amands, Cha cha cha workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cha cha cha workshop in Stabroek, Cha cha cha workshop in Turnhout, Cha cha cha workshop in Vorselaar, Cha cha cha workshop in Vosselaar, Cha cha cha workshop in Westerlo, Cha cha cha workshop in Wijnegem, Cha cha cha workshop in Willebroek, Cha cha cha workshop in Wommelgem, Cha cha cha workshop in Wuustwezel, Cha cha cha workshop in Zandhoven, Cha cha cha workshop in Zoersel, Cha cha cha workshop in Zwijndrecht.

Cha cha cha workshop in Alblasserdam, Cha cha cha workshop in Albrandswaard, Cha cha cha workshop in Alphen aan den Rijn, Cha cha cha workshop in Barendrecht, Cha cha cha workshop in Bergambacht, Cha cha cha workshop in Bernisse, Cha cha cha workshop in Binnenmaas, Cha cha cha workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Cha cha cha workshop in Boskoop, Cha cha cha workshop in Brielle, Cha cha cha workshop in Capelle aan den Ijssel, Cha cha cha workshop in Cromstrijen, Cha cha cha workshop in Delft, Cha cha cha workshop in Dirksland, Cha cha cha workshop in Dordrecht, Cha cha cha workshop in Giessenlanden, Cha cha cha workshop in Goedereede, Cha cha cha workshop in Gorinchem, Cha cha cha workshop in Gouda, Cha cha cha workshop in Graafstroom, Cha cha cha workshop in Den Haag, Cha cha cha workshop in Hardinxveld-Giessendam, Cha cha cha workshop in Hellevoetsluis, Cha cha cha workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Cha cha cha workshop in Hillegom, Cha cha cha workshop in Kaag en Braassem, Cha cha cha workshop in Katwijk, Cha cha cha workshop in Korendijk, Cha cha cha workshop in Krimpen aan den Ijssel, Cha cha cha workshop in Lansingerland, Cha cha cha workshop in Leerdam, Cha cha cha workshop in Leiden, Cha cha cha workshop in Leiderdorp, Cha cha cha workshop in Leidschendam-Voorburg, Cha cha cha workshop in Liesveld, Cha cha cha workshop in Lisse, Cha cha cha workshop in Maassluis, Cha cha cha workshop in Middelharnis, Cha cha cha workshop in Midden-Delfland, Cha cha cha workshop in Nederlek, Cha cha cha workshop in Nieuw-Lekkerland, Cha cha cha workshop in Nieuwkoop, Cha cha cha workshop in Noordwijk, Cha cha cha workshop in Noordwijkerhout, Cha cha cha workshop in Oegstgeest, Cha cha cha workshop in Oostflakkee, Cha cha cha workshop in Oud-Beijerland, Cha cha cha workshop in Ouderkerk, Cha cha cha workshop in Papendrecht, Cha cha cha workshop in Pijnacker-Nootdorp, Cha cha cha workshop in Ridderkerk, Cha cha cha workshop in Rijnwoude, Cha cha cha workshop in Rijswijk, Cha cha cha workshop in Rotterdam, Cha cha cha workshop in Schiedam, Cha cha cha workshop in Schoonhoven, Cha cha cha workshop in Sliedrecht, Cha cha cha workshop in Spijkenisse, Cha cha cha workshop in Strijen, Cha cha cha workshop in Teylingen, Cha cha cha workshop in Vlaardingen, Cha cha cha workshop in Vlist, Cha cha cha workshop in Voorschoten, Cha cha cha workshop in Waddinxveen, Cha cha cha workshop in Wassenaar, Cha cha cha workshop in Westland, Cha cha cha workshop in Westvoorne, Cha cha cha workshop in Zederik, Cha cha cha workshop in Zoetermeer, Cha cha cha workshop in Zoeterwoude, Cha cha cha workshop in Zuidplas, Cha cha cha workshop in Zwijndrecht, Cha cha cha workshop in Aalsmeer, Cha cha cha workshop in Alkmaar, Cha cha cha workshop in Amstelveen, Cha cha cha workshop in Amsterdam, Cha cha cha workshop in Anna Paulowna, Cha cha cha workshop in Beemster, Cha cha cha workshop in Bergen, Cha cha cha workshop in Beverwijk, Cha cha cha workshop in Blaricum, Cha cha cha workshop in Bloemendaal, Cha cha cha workshop in Bussum, Cha cha cha workshop in Castricum, Cha cha cha workshop in Den Helder, Cha cha cha workshop in Diemen, Cha cha cha workshop in Drechterland, Cha cha cha workshop in Edam-Volendam, Cha cha cha workshop in Enkhuizen, Cha cha cha workshop in Graft-De Rijp, Cha cha cha workshop in Haarlem, Cha cha cha workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Cha cha cha workshop in Haarlemmermeer, Cha cha cha workshop in Harenkarspel, Cha cha cha workshop in Heemskerk, Cha cha cha workshop in Heemstede, Cha cha cha workshop in Heerhugowaard, Cha cha cha workshop in Heiloo, Cha cha cha workshop in Hilversum, Cha cha cha workshop in Hoorn, Cha cha cha workshop in Huizen, Cha cha cha workshop in Koggenland, Cha cha cha workshop in Landsmeer, Cha cha cha workshop in Langedijk, Cha cha cha workshop in Laren, Cha cha cha workshop in Medemblik, Cha cha cha workshop in Muiden, Cha cha cha workshop in Naarden, Cha cha cha workshop in Niedorp, Cha cha cha workshop in Oostzaan, Cha cha cha workshop in Opmeer, Cha cha cha workshop in Ouder-Amstel, Cha cha cha workshop in Purmerend, Cha cha cha workshop in Schagen, Cha cha cha workshop in Schermer, Cha cha cha workshop in Stede Broec, Cha cha cha workshop in Texel, Cha cha cha workshop in Uitgeest, Cha cha cha workshop in Uithoorn, Cha cha cha workshop in Velsen, Cha cha cha workshop in Waterland, Cha cha cha workshop in Weesp, Cha cha cha workshop in Wieringen, Cha cha cha workshop in Wieringermeer, Cha cha cha workshop in Wijdemeren, Cha cha cha workshop in Wormerland, Cha cha cha workshop in Zaanstad, Cha cha cha workshop in Zandvoort, Cha cha cha workshop in Zeevang, Cha cha cha workshop in Zijpe, Cha cha cha workshop in 's-Hertogenbosch, Cha cha cha workshop in Aalburg, Cha cha cha workshop in Alphen-Chaam, Cha cha cha workshop in Asten, Cha cha cha workshop in Baarle-Nassau, Cha cha cha workshop in Bergeijk, Cha cha cha workshop in Bergen op Zoom, Cha cha cha workshop in Bernheze, Cha cha cha workshop in Best, Cha cha cha workshop in Bladel, Cha cha cha workshop in Boekel, Cha cha cha workshop in Boxmeer, Cha cha cha workshop in Boxtel, Cha cha cha workshop in Breda, Cha cha cha workshop in Cranendonck, Cha cha cha workshop in Cuijk, Cha cha cha workshop in Deurne, Cha cha cha workshop in Dongen, Cha cha cha workshop in Drimmelen, Cha cha cha workshop in Eersel, Cha cha cha workshop in Eindhoven, Cha cha cha workshop in Etten-Leur, Cha cha cha workshop in Geertruidenberg, Cha cha cha workshop in Geldrop-Mierlo, Cha cha cha workshop in Gemert-Bakel, Cha cha cha workshop in Gilze en Rijen, Cha cha cha workshop in Goirle, Cha cha cha workshop in Grave, Cha cha cha workshop in Haaren, Cha cha cha workshop in Halderberge, Cha cha cha workshop in Heeze-Leende, Cha cha cha workshop in Helmond, Cha cha cha workshop in Heusden, Cha cha cha workshop in Hilvarenbeek, Cha cha cha workshop in Laarbeek, Cha cha cha workshop in Landerd, Cha cha cha workshop in Loon op Zand, Cha cha cha workshop in Maasdonk, Cha cha cha workshop in Mill en Sint Hubert, Cha cha cha workshop in Moerdijk, Cha cha cha workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Cha cha cha workshop in Oirschot, Cha cha cha workshop in Oisterwijk, Cha cha cha workshop in Oosterhout, Cha cha cha workshop in Oss, Cha cha cha workshop in Reusel-De Mierden, Cha cha cha workshop in Roosendaal, Cha cha cha workshop in Rucphen, Cha cha cha workshop in Schijndel, Cha cha cha workshop in Sint Anthonis, Cha cha cha workshop in Sint-Michielsgestel, Cha cha cha workshop in Sint-Oedenrode, Cha cha cha workshop in Someren, Cha cha cha workshop in Son en Breugel, Cha cha cha workshop in Steenbergen, Cha cha cha workshop in Tilburg, Cha cha cha workshop in Uden, Cha cha cha workshop in Valkenswaard, Cha cha cha workshop in Veghel, Cha cha cha workshop in Veldhoven, Cha cha cha workshop in Vught, Cha cha cha workshop in Waalre, Cha cha cha workshop in Waalwijk, Cha cha cha workshop in Werkendam, Cha cha cha workshop in Woensdrecht, Cha cha cha workshop in Woudrichem, Cha cha cha workshop in Zundert, Cha cha cha workshop in Almelo, Cha cha cha workshop in Borne, Cha cha cha workshop in Dalfsen, Cha cha cha workshop in Dinkelland, Cha cha cha workshop in Deventer, Cha cha cha workshop in Enschede, Cha cha cha workshop in Haaksbergen, Cha cha cha workshop in Hardenberg, Cha cha cha workshop in Hellendoorn, Cha cha cha workshop in Hengelo, Cha cha cha workshop in Hof van Twente, Cha cha cha workshop in Kampen, Cha cha cha workshop in Losser, Cha cha cha workshop in Oldenzaal, Cha cha cha workshop in Olst-Wijhe, Cha cha cha workshop in Ommen, Cha cha cha workshop in Raalte, Cha cha cha workshop in Rijssen-Holten, Cha cha cha workshop in Staphorst, Cha cha cha workshop in Steenwijkerland, Cha cha cha workshop in Tubbergen, Cha cha cha workshop in Twenterand, Cha cha cha workshop in Wierden, Cha cha cha workshop in Zwartewaterland, Cha cha cha workshop in Zwolle, Cha cha cha workshop in Almere, Cha cha cha workshop in Dronten, Cha cha cha workshop in Lelystad, Cha cha cha workshop in Noordoostpolder, Cha cha cha workshop in Urk, Cha cha cha workshop in Zeewolde, Cha cha cha workshop in Axel, Cha cha cha workshop in Borsele, Cha cha cha workshop in Goes, Cha cha cha workshop in Hulst, Cha cha cha workshop in Kapelle, Cha cha cha workshop in Middelburg, Cha cha cha workshop in Noord-Beveland, Cha cha cha workshop in Oost-Souburg, Cha cha cha workshop in Reimerswaal, Cha cha cha workshop in Schouwen-Duiveland, Cha cha cha workshop in Sluis, Cha cha cha workshop in Terneuzen, Cha cha cha workshop in Tholen, Cha cha cha workshop in Veere, Cha cha cha workshop in Vlissingen, Cha cha cha workshop in Zierikzee, Cha cha cha workshop in Beek, Cha cha cha workshop in Beesel, Cha cha cha workshop in Bergen, Cha cha cha workshop in Brunssum, Cha cha cha workshop in Echt-Susteren, Cha cha cha workshop in Eijsden-Margraten, Cha cha cha workshop in Gennep, Cha cha cha workshop in Gulpen-Wittem, Cha cha cha workshop in Heerlen, Cha cha cha workshop in Horst aan de Maas, Cha cha cha workshop in Kerkrade, Cha cha cha workshop in Landgraaf, Cha cha cha workshop in Leudal, Cha cha cha workshop in Maasgouw, Cha cha cha workshop in Maastricht, Cha cha cha workshop in Meerssen, Cha cha cha workshop in Mook en Middelaar, Cha cha cha workshop in Nederweert, Cha cha cha workshop in Nuth, Cha cha cha workshop in Onderbanken, Cha cha cha workshop in Peel en Maas, Cha cha cha workshop in Roerdalen, Cha cha cha workshop in Roermond, Cha cha cha workshop in Schinnen, Cha cha cha workshop in Simpelveld, Cha cha cha workshop in Sittard-Geleen, Cha cha cha workshop in Stein, Cha cha cha workshop in Vaals, Cha cha cha workshop in Valkenburg aan de Geul, Cha cha cha workshop in Venlo, Cha cha cha workshop in Venray, Cha cha cha workshop in Voerendaal, Cha cha cha workshop in Weert, Cha cha cha workshop in Abcoude, Cha cha cha workshop in Amersfoort, Cha cha cha workshop in Bunnik, Cha cha cha workshop in Bunschoten, Cha cha cha workshop in De Bilt, Cha cha cha workshop in De Ronde Venen, Cha cha cha workshop in Eemnes, Cha cha cha workshop in Renswoude, Cha cha cha workshop in Rhenen, Cha cha cha workshop in Soest, Cha cha cha workshop in Stichtse Vecht, Cha cha cha workshop in Utrecht, Cha cha cha workshop in Utrechtse Heuvelrug, Cha cha cha workshop in Houten, Cha cha cha workshop in Ijsselstein, Cha cha cha workshop in Leusden, Cha cha cha workshop in Lopik, Cha cha cha workshop in Montfoort, Cha cha cha workshop in Nieuwegein, Cha cha cha workshop in Oudewater, Cha cha cha workshop in Veenendaal, Cha cha cha workshop in Vianen, Cha cha cha workshop in Wijk bij Duurstede, Cha cha cha workshop in Woerden, Cha cha cha workshop in Woudenberg, Cha cha cha workshop in Zeist, Cha cha cha workshop in Achterberg, Cha cha cha workshop in Achterwetering, Cha cha cha workshop in Achthoven, Cha cha cha workshop in Amerongen, Cha cha cha workshop in Austerlitz, Cha cha cha workshop in Baambrugge, Cha cha cha workshop in Baarn, Cha cha cha workshop in Benschop, Cha cha cha workshop in Spakenburg, Cha cha cha workshop in De Birkt, Cha cha cha workshop in Bilthoven, Cha cha cha workshop in Blokland, Cha cha cha workshop in Bosch en Duin, Cha cha cha workshop in Breudijk, Cha cha cha workshop in Breukelen, Cha cha cha workshop in Buurtsdijk, Cha cha cha workshop in Cabauw, Cha cha cha workshop in Cattenbroek, Cha cha cha workshop in Cothen, Cha cha cha workshop in Den Dolder, Cha cha cha workshop in Diemerbroek, Cha cha cha workshop in Doorn, Cha cha cha workshop in Driebergen, Cha cha cha workshop in Rijsenburg, Cha cha cha workshop in Achtkarspelen, Cha cha cha workshop in Ameland, Cha cha cha workshop in Het Bildt, Cha cha cha workshop in Boornsterhem, Cha cha cha workshop in Dantumadeel, Cha cha cha workshop in Dongeradeel, Cha cha cha workshop in Ferwerderadeel, Cha cha cha workshop in Franekeradeel, Cha cha cha workshop in Gaasterland-Sloten, Cha cha cha workshop in Harlingen, Cha cha cha workshop in Heerenveen, Cha cha cha workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Cha cha cha workshop in Leeuwarden, Cha cha cha workshop in Leeuwarderadeel, Cha cha cha workshop in Lemsterland, Cha cha cha workshop in Littenseradeel, Cha cha cha workshop in Menaldumadeel, Cha cha cha workshop in Ooststellingwerf, Cha cha cha workshop in Opsterland, Cha cha cha workshop in Schiermonnikoog, Cha cha cha workshop in Skarsterlân, Cha cha cha workshop in Smallingerland, Cha cha cha workshop in Súdwest-Fryslân, Cha cha cha workshop in Terschelling, Cha cha cha workshop in Tietjerksteradeel, Cha cha cha workshop in Vlieland, Cha cha cha workshop in Weststellingwerf, Cha cha cha workshop in Aalten, Cha cha cha workshop in Apeldoorn, Cha cha cha workshop in Arnhem, Cha cha cha workshop in Barneveld, Cha cha cha workshop in Berkelland, Cha cha cha workshop in Beuningen, Cha cha cha workshop in Bronckhorst, Cha cha cha workshop in Brummen, Cha cha cha workshop in Buren, Cha cha cha workshop in Culemborg, Cha cha cha workshop in Doesburg, Cha cha cha workshop in Doetinchem, Cha cha cha workshop in Druten, Cha cha cha workshop in Duiven, Cha cha cha workshop in Ede, Cha cha cha workshop in Elburg, Cha cha cha workshop in Epe, Cha cha cha workshop in Ermelo, Cha cha cha workshop in Geldermalsen, Cha cha cha workshop in Groesbeek, Cha cha cha workshop in Harderwijk, Cha cha cha workshop in Hattem, Cha cha cha workshop in Heerde, Cha cha cha workshop in Heumen, Cha cha cha workshop in Lingewaal, Cha cha cha workshop in Lingewaard, Cha cha cha workshop in Lochem, Cha cha cha workshop in Maasdriel, Cha cha cha workshop in Millingen aan de Rijn, Cha cha cha workshop in Montferland, Cha cha cha workshop in Neder-Betuwe, Cha cha cha workshop in Neerijnen, Cha cha cha workshop in Nijkerk, Cha cha cha workshop in Nijmegen, Cha cha cha workshop in Nunspeet, Cha cha cha workshop in Oldebroek, Cha cha cha workshop in Oost Gelre, Cha cha cha workshop in Oude Ijsselstreek, Cha cha cha workshop in Overbetuwe, Cha cha cha workshop in Putten, Cha cha cha workshop in Renkum, Cha cha cha workshop in Rheden, Cha cha cha workshop in Rijnwaarden, Cha cha cha workshop in Rozendaal, Cha cha cha workshop in Scherpenzeel, Cha cha cha workshop in Tiel, Cha cha cha workshop in Ubbergen, Cha cha cha workshop in Voorst, Cha cha cha workshop in Wageningen, Cha cha cha workshop in West Maas en Waal, Cha cha cha workshop in Westervoort, Cha cha cha workshop in Wijchen, Cha cha cha workshop in Winterswijk, Cha cha cha workshop in Zaltbommel, Cha cha cha workshop in Zevenaar, Cha cha cha workshop in Zutphen, Cha cha cha workshop in Aa en Hunze, Cha cha cha workshop in Assen, Cha cha cha workshop in Borger-Odoorn, Cha cha cha workshop in Coevorden, Cha cha cha workshop in Emmen, Cha cha cha workshop in Hoogeveen, Cha cha cha workshop in Meppel, Cha cha cha workshop in Midden-Drenthe, Cha cha cha workshop in Noordenveld, Cha cha cha workshop in Tynaarlo, Cha cha cha workshop in Westerveld, Cha cha cha workshop in De Wolden.