workshop merengue


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Merengue workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Merengue gedanst moet worden, maar onze Merengue workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Merengueworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop Merengue houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Merengue of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Merengue
Passievol – Romantisch – Latin muziek – heupbewegingen

Oorsprong en achtergrond
De merengue is ontstaan op de Dominicaanse Republiek. Het is een dans in een snelle vierkwartsmaat. Merengue is een samensmelting van westerse muziek en de muziek van de locale, zwarte bevolking. In eerste instantie werd de merengue niet geaccepteerd door de heersende klasse vanwege de zogenaamde vulgaire teksten en zwarte invloeden. Rond 1875 ontstond er zelfs een ware hetze, maar de dans was al zo geliefd bij de bevolking, dat het niet gelukt is de merengue nog terug te dringen.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Merengue dans.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Merengue muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Merengue docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Merengue workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Merengue workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Merengue workshop:
Mini- Merengue dansworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Merengue dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Merenguedans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Merengue en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Merengue workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Merengue workshop in Brussel, Merengue workshop in Gent, Merengue workshop in Brugge, Merengue workshop in Bergen, Merengue workshop in Leuven, Merengue workshop in Mechelen, Merengue workshop in Aalst, Merengue workshop in Kortrijk, Merengue workshop in Hasselt, Merengue workshop in Sint-Niklaas, Merengue workshop in Oostende, Merengue workshop in Genk, Merengue workshop in Doornik, Merengue workshop in Turnhout, Merengue workshop in Geel, Merengue workshop in Roeselare, Merengue workshop in Moeskroen, Merengue workshop in Lokeren, Merengue workshop in Sint-Truiden, Merengue workshop in Herentals, Merengue workshop in Hoogstraten, Merengue workshop in Lier, Merengue workshop in Mechelen, Merengue workshop in Mortsel, Merengue workshop in Turnhout, Merengue workshop in Aartselaar, Merengue workshop in Antwerpen, Merengue workshop in Arendonk, Merengue workshop in Baarle-Hertog, Merengue workshop in Balen, Merengue workshop in Beerse, Merengue workshop in Berlaar, Merengue workshop in Boechout, Merengue workshop in Bonheiden, Merengue workshop in Boom, Merengue workshop in Bornem, Merengue workshop in Borsbeek, Merengue workshop in Brasschaat, Merengue workshop in Brecht, Merengue workshop in Dessel, Merengue workshop in Duffel, Merengue workshop in Edegem, Merengue workshop in Essen, Merengue workshop in Geel, Merengue workshop in Grobbendonk, Merengue workshop in Heist-op-den-Berg, Merengue workshop in Hemiksem, Merengue workshop in Herentals, Merengue workshop in Herenthout, Merengue workshop in Herselt, Merengue workshop in Hoogstraten, Merengue workshop in Hove, Merengue workshop in Hulshout, Merengue workshop in Kalmthout, Merengue workshop in Kapellen, Merengue workshop in Kasterlee, Merengue workshop in Kontich, Merengue workshop in Laakdal, Merengue workshop in Lier, Merengue workshop in Lille, Merengue workshop in Lint, Merengue workshop in Malle, Merengue workshop in Mechelen, Merengue workshop in Meerhout, Merengue workshop in Merksplas, Merengue workshop in Mol, Merengue workshop in Mortsel, Merengue workshop in Niel, Merengue workshop in Nijlen, Merengue workshop in Olen, Merengue workshop in Oud-Turnhout, Merengue workshop in Putte, Merengue workshop in Puurs, Merengue workshop in Ranst, Merengue workshop in Ravels, Merengue workshop in Retie, Merengue workshop in Rijkevorsel, Merengue workshop in Rumst, Merengue workshop in Schelle, Merengue workshop in Schilde, Merengue workshop in Schoten, Merengue workshop in Sint-Amands, Merengue workshop in Sint-Katelijne-Waver, Merengue workshop in Stabroek, Merengue workshop in Turnhout, Merengue workshop in Vorselaar, Merengue workshop in Vosselaar, Merengue workshop in Westerlo, Merengue workshop in Wijnegem, Merengue workshop in Willebroek, Merengue workshop in Wommelgem, Merengue workshop in Wuustwezel, Merengue workshop in Zandhoven, Merengue workshop in Zoersel, Merengue workshop in Zwijndrecht.

Merengue workshop in Alblasserdam, Merengue workshop in Albrandswaard, Merengue workshop in Alphen aan den Rijn, Merengue workshop in Barendrecht, Merengue workshop in Bergambacht, Merengue workshop in Bernisse, Merengue workshop in Binnenmaas, Merengue workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Merengue workshop in Boskoop, Merengue workshop in Brielle, Merengue workshop in Capelle aan den Ijssel, Merengue workshop in Cromstrijen, Merengue workshop in Delft, Merengue workshop in Dirksland, Merengue workshop in Dordrecht, Merengue workshop in Giessenlanden, Merengue workshop in Goedereede, Merengue workshop in Gorinchem, Merengue workshop in Gouda, Merengue workshop in Graafstroom, Merengue workshop in Den Haag, Merengue workshop in Hardinxveld-Giessendam, Merengue workshop in Hellevoetsluis, Merengue workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Merengue workshop in Hillegom, Merengue workshop in Kaag en Braassem, Merengue workshop in Katwijk, Merengue workshop in Korendijk, Merengue workshop in Krimpen aan den Ijssel, Merengue workshop in Lansingerland, Merengue workshop in Leerdam, Merengue workshop in Leiden, Merengue workshop in Leiderdorp, Merengue workshop in Leidschendam-Voorburg, Merengue workshop in Liesveld, Merengue workshop in Lisse, Merengue workshop in Maassluis, Merengue workshop in Middelharnis, Merengue workshop in Midden-Delfland, Merengue workshop in Nederlek, Merengue workshop in Nieuw-Lekkerland, Merengue workshop in Nieuwkoop, Merengue workshop in Noordwijk, Merengue workshop in Noordwijkerhout, Merengue workshop in Oegstgeest, Merengue workshop in Oostflakkee, Merengue workshop in Oud-Beijerland, Merengue workshop in Ouderkerk, Merengue workshop in Papendrecht, Merengue workshop in Pijnacker-Nootdorp, Merengue workshop in Ridderkerk, Merengue workshop in Rijnwoude, Merengue workshop in Rijswijk, Merengue workshop in Rotterdam, Merengue workshop in Schiedam, Merengue workshop in Schoonhoven, Merengue workshop in Sliedrecht, Merengue workshop in Spijkenisse, Merengue workshop in Strijen, Merengue workshop in Teylingen, Merengue workshop in Vlaardingen, Merengue workshop in Vlist, Merengue workshop in Voorschoten, Merengue workshop in Waddinxveen, Merengue workshop in Wassenaar, Merengue workshop in Westland, Merengue workshop in Westvoorne, Merengue workshop in Zederik, Merengue workshop in Zoetermeer, Merengue workshop in Zoeterwoude, Merengue workshop in Zuidplas, Merengue workshop in Zwijndrecht, Merengue workshop in Aalsmeer, Merengue workshop in Alkmaar, Merengue workshop in Amstelveen, Merengue workshop in Amsterdam, Merengue workshop in Anna Paulowna, Merengue workshop in Beemster, Merengue workshop in Bergen, Merengue workshop in Beverwijk, Merengue workshop in Blaricum, Merengue workshop in Bloemendaal, Merengue workshop in Bussum, Merengue workshop in Castricum, Merengue workshop in Den Helder, Merengue workshop in Diemen, Merengue workshop in Drechterland, Merengue workshop in Edam-Volendam, Merengue workshop in Enkhuizen, Merengue workshop in Graft-De Rijp, Merengue workshop in Haarlem, Merengue workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Merengue workshop in Haarlemmermeer, Merengue workshop in Harenkarspel, Merengue workshop in Heemskerk, Merengue workshop in Heemstede, Merengue workshop in Heerhugowaard, Merengue workshop in Heiloo, Merengue workshop in Hilversum, Merengue workshop in Hoorn, Merengue workshop in Huizen, Merengue workshop in Koggenland, Merengue workshop in Landsmeer, Merengue workshop in Langedijk, Merengue workshop in Laren, Merengue workshop in Medemblik, Merengue workshop in Muiden, Merengue workshop in Naarden, Merengue workshop in Niedorp, Merengue workshop in Oostzaan, Merengue workshop in Opmeer, Merengue workshop in Ouder-Amstel, Merengue workshop in Purmerend, Merengue workshop in Schagen, Merengue workshop in Schermer, Merengue workshop in Stede Broec, Merengue workshop in Texel, Merengue workshop in Uitgeest, Merengue workshop in Uithoorn, Merengue workshop in Velsen, Merengue workshop in Waterland, Merengue workshop in Weesp, Merengue workshop in Wieringen, Merengue workshop in Wieringermeer, Merengue workshop in Wijdemeren, Merengue workshop in Wormerland, Merengue workshop in Zaanstad, Merengue workshop in Zandvoort, Merengue workshop in Zeevang, Merengue workshop in Zijpe, Merengue workshop in 's-Hertogenbosch, Merengue workshop in Aalburg, Merengue workshop in Alphen-Chaam, Merengue workshop in Asten, Merengue workshop in Baarle-Nassau, Merengue workshop in Bergeijk, Merengue workshop in Bergen op Zoom, Merengue workshop in Bernheze, Merengue workshop in Best, Merengue workshop in Bladel, Merengue workshop in Boekel, Merengue workshop in Boxmeer, Merengue workshop in Boxtel, Merengue workshop in Breda, Merengue workshop in Cranendonck, Merengue workshop in Cuijk, Merengue workshop in Deurne, Merengue workshop in Dongen, Merengue workshop in Drimmelen, Merengue workshop in Eersel, Merengue workshop in Eindhoven, Merengue workshop in Etten-Leur, Merengue workshop in Geertruidenberg, Merengue workshop in Geldrop-Mierlo, Merengue workshop in Gemert-Bakel, Merengue workshop in Gilze en Rijen, Merengue workshop in Goirle, Merengue workshop in Grave, Merengue workshop in Haaren, Merengue workshop in Halderberge, Merengue workshop in Heeze-Leende, Merengue workshop in Helmond, Merengue workshop in Heusden, Merengue workshop in Hilvarenbeek, Merengue workshop in Laarbeek, Merengue workshop in Landerd, Merengue workshop in Loon op Zand, Merengue workshop in Maasdonk, Merengue workshop in Mill en Sint Hubert, Merengue workshop in Moerdijk, Merengue workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Merengue workshop in Oirschot, Merengue workshop in Oisterwijk, Merengue workshop in Oosterhout, Merengue workshop in Oss, Merengue workshop in Reusel-De Mierden, Merengue workshop in Roosendaal, Merengue workshop in Rucphen, Merengue workshop in Schijndel, Merengue workshop in Sint Anthonis, Merengue workshop in Sint-Michielsgestel, Merengue workshop in Sint-Oedenrode, Merengue workshop in Someren, Merengue workshop in Son en Breugel, Merengue workshop in Steenbergen, Merengue workshop in Tilburg, Merengue workshop in Uden, Merengue workshop in Valkenswaard, Merengue workshop in Veghel, Merengue workshop in Veldhoven, Merengue workshop in Vught, Merengue workshop in Waalre, Merengue workshop in Waalwijk, Merengue workshop in Werkendam, Merengue workshop in Woensdrecht, Merengue workshop in Woudrichem, Merengue workshop in Zundert, Merengue workshop in Almelo, Merengue workshop in Borne, Merengue workshop in Dalfsen, Merengue workshop in Dinkelland, Merengue workshop in Deventer, Merengue workshop in Enschede, Merengue workshop in Haaksbergen, Merengue workshop in Hardenberg, Merengue workshop in Hellendoorn, Merengue workshop in Hengelo, Merengue workshop in Hof van Twente, Merengue workshop in Kampen, Merengue workshop in Losser, Merengue workshop in Oldenzaal, Merengue workshop in Olst-Wijhe, Merengue workshop in Ommen, Merengue workshop in Raalte, Merengue workshop in Rijssen-Holten, Merengue workshop in Staphorst, Merengue workshop in Steenwijkerland, Merengue workshop in Tubbergen, Merengue workshop in Twenterand, Merengue workshop in Wierden, Merengue workshop in Zwartewaterland, Merengue workshop in Zwolle, Merengue workshop in Almere, Merengue workshop in Dronten, Merengue workshop in Lelystad, Merengue workshop in Noordoostpolder, Merengue workshop in Urk, Merengue workshop in Zeewolde, Merengue workshop in Axel, Merengue workshop in Borsele, Merengue workshop in Goes, Merengue workshop in Hulst, Merengue workshop in Kapelle, Merengue workshop in Middelburg, Merengue workshop in Noord-Beveland, Merengue workshop in Oost-Souburg, Merengue workshop in Reimerswaal, Merengue workshop in Schouwen-Duiveland, Merengue workshop in Sluis, Merengue workshop in Terneuzen, Merengue workshop in Tholen, Merengue workshop in Veere, Merengue workshop in Vlissingen, Merengue workshop in Zierikzee, Merengue workshop in Beek, Merengue workshop in Beesel, Merengue workshop in Bergen, Merengue workshop in Brunssum, Merengue workshop in Echt-Susteren, Merengue workshop in Eijsden-Margraten, Merengue workshop in Gennep, Merengue workshop in Gulpen-Wittem, Merengue workshop in Heerlen, Merengue workshop in Horst aan de Maas, Merengue workshop in Kerkrade, Merengue workshop in Landgraaf, Merengue workshop in Leudal, Merengue workshop in Maasgouw, Merengue workshop in Maastricht, Merengue workshop in Meerssen, Merengue workshop in Mook en Middelaar, Merengue workshop in Nederweert, Merengue workshop in Nuth, Merengue workshop in Onderbanken, Merengue workshop in Peel en Maas, Merengue workshop in Roerdalen, Merengue workshop in Roermond, Merengue workshop in Schinnen, Merengue workshop in Simpelveld, Merengue workshop in Sittard-Geleen, Merengue workshop in Stein, Merengue workshop in Vaals, Merengue workshop in Valkenburg aan de Geul, Merengue workshop in Venlo, Merengue workshop in Venray, Merengue workshop in Voerendaal, Merengue workshop in Weert, Merengue workshop in Abcoude, Merengue workshop in Amersfoort, Merengue workshop in Bunnik, Merengue workshop in Bunschoten, Merengue workshop in De Bilt, Merengue workshop in De Ronde Venen, Merengue workshop in Eemnes, Merengue workshop in Renswoude, Merengue workshop in Rhenen, Merengue workshop in Soest, Merengue workshop in Stichtse Vecht, Merengue workshop in Utrecht, Merengue workshop in Utrechtse Heuvelrug, Merengue workshop in Houten, Merengue workshop in Ijsselstein, Merengue workshop in Leusden, Merengue workshop in Lopik, Merengue workshop in Montfoort, Merengue workshop in Nieuwegein, Merengue workshop in Oudewater, Merengue workshop in Veenendaal, Merengue workshop in Vianen, Merengue workshop in Wijk bij Duurstede, Merengue workshop in Woerden, Merengue workshop in Woudenberg, Merengue workshop in Zeist, Merengue workshop in Achterberg, Merengue workshop in Achterwetering, Merengue workshop in Achthoven, Merengue workshop in Amerongen, Merengue workshop in Austerlitz, Merengue workshop in Baambrugge, Merengue workshop in Baarn, Merengue workshop in Benschop, Merengue workshop in Spakenburg, Merengue workshop in De Birkt, Merengue workshop in Bilthoven, Merengue workshop in Blokland, Merengue workshop in Bosch en Duin, Merengue workshop in Breudijk, Merengue workshop in Breukelen, Merengue workshop in Buurtsdijk, Merengue workshop in Cabauw, Merengue workshop in Cattenbroek, Merengue workshop in Cothen, Merengue workshop in Den Dolder, Merengue workshop in Diemerbroek, Merengue workshop in Doorn, Merengue workshop in Driebergen, Merengue workshop in Rijsenburg, Merengue workshop in Achtkarspelen, Merengue workshop in Ameland, Merengue workshop in Het Bildt, Merengue workshop in Boornsterhem, Merengue workshop in Dantumadeel, Merengue workshop in Dongeradeel, Merengue workshop in Ferwerderadeel, Merengue workshop in Franekeradeel, Merengue workshop in Gaasterland-Sloten, Merengue workshop in Harlingen, Merengue workshop in Heerenveen, Merengue workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Merengue workshop in Leeuwarden, Merengue workshop in Leeuwarderadeel, Merengue workshop in Lemsterland, Merengue workshop in Littenseradeel, Merengue workshop in Menaldumadeel, Merengue workshop in Ooststellingwerf, Merengue workshop in Opsterland, Merengue workshop in Schiermonnikoog, Merengue workshop in Skarsterlân, Merengue workshop in Smallingerland, Merengue workshop in Súdwest-Fryslân, Merengue workshop in Terschelling, Merengue workshop in Tietjerksteradeel, Merengue workshop in Vlieland, Merengue workshop in Weststellingwerf, Merengue workshop in Aalten, Merengue workshop in Apeldoorn, Merengue workshop in Arnhem, Merengue workshop in Barneveld, Merengue workshop in Berkelland, Merengue workshop in Beuningen, Merengue workshop in Bronckhorst, Merengue workshop in Brummen, Merengue workshop in Buren, Merengue workshop in Culemborg, Merengue workshop in Doesburg, Merengue workshop in Doetinchem, Merengue workshop in Druten, Merengue workshop in Duiven, Merengue workshop in Ede, Merengue workshop in Elburg, Merengue workshop in Epe, Merengue workshop in Ermelo, Merengue workshop in Geldermalsen, Merengue workshop in Groesbeek, Merengue workshop in Harderwijk, Merengue workshop in Hattem, Merengue workshop in Heerde, Merengue workshop in Heumen, Merengue workshop in Lingewaal, Merengue workshop in Lingewaard, Merengue workshop in Lochem, Merengue workshop in Maasdriel, Merengue workshop in Millingen aan de Rijn, Merengue workshop in Montferland, Merengue workshop in Neder-Betuwe, Merengue workshop in Neerijnen, Merengue workshop in Nijkerk, Merengue workshop in Nijmegen, Merengue workshop in Nunspeet, Merengue workshop in Oldebroek, Merengue workshop in Oost Gelre, Merengue workshop in Oude Ijsselstreek, Merengue workshop in Overbetuwe, Merengue workshop in Putten, Merengue workshop in Renkum, Merengue workshop in Rheden, Merengue workshop in Rijnwaarden, Merengue workshop in Rozendaal, Merengue workshop in Scherpenzeel, Merengue workshop in Tiel, Merengue workshop in Ubbergen, Merengue workshop in Voorst, Merengue workshop in Wageningen, Merengue workshop in West Maas en Waal, Merengue workshop in Westervoort, Merengue workshop in Wijchen, Merengue workshop in Winterswijk, Merengue workshop in Zaltbommel, Merengue workshop in Zevenaar, Merengue workshop in Zutphen, Merengue workshop in Aa en Hunze, Merengue workshop in Assen, Merengue workshop in Borger-Odoorn, Merengue workshop in Coevorden, Merengue workshop in Emmen, Merengue workshop in Hoogeveen, Merengue workshop in Meppel, Merengue workshop in Midden-Drenthe, Merengue workshop in Noordenveld, Merengue workshop in Tynaarlo, Merengue workshop in Westerveld, Merengue workshop in De Wolden.