salsa cocktailavond


Zoek je een originele invulling voor een bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of iets anders; laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! (salsa, cocktails and only fun)! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Onze unieke en originele salsa workshop gecombineerd met cocktail shaken workshop zorgt gegarandeerd voor een bijzonder uitje.

Het thema van de avond is Cubaanse avond. Natuurlijk geniet je van het salsa dansen, maar ook van een workshop cocktails shaken met Cubaanse cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten.

Okapi Events geeft je ook de gelegenheid om elk onderdeel van deze Cubaanse avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een diner of een salsaworkshop of een cocktaikworkshop óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een workshop salsa, een diner met een workshop cocktail of een workshopsalsa met een workshopcocktail.

Onze Cubaanse avond met salsa en cocktail workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:

Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Maar wil je het Cubaanse feest met salsa en workshop Cocktails houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan is de Cuban party van Okapi Events een goede keuze voor een spetterend Zuid-Amerikaans feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega's. Doe het eens anders dan anders. Geef alles uit handen aan Okapi Events, maar neem wel je camera mee om deze onvergetelijke Cubaanseavond vast te leggen.

Beschrijving Cuban party 
Passioneel – sensueel – kleurrijk - energiek - gezellig

Inhoud van de Cuban party

Workshop cocktails maken/shaken, 90 minuten
Een cocktail workshop met Cubaanse achtergrondmuziek, een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire Cubaanse cocktails die jullie zelf kunnen shaken/maken.

Onze workshop Cubaans cocktailshaken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail. Nu jullie in de juiste stemming zijn gekomen gaan we door naar het volgende onderdeel van de Cuban party:

Diner
Voor het diner heb je de keuze uit een tapas buffet of een tapas driegangen menu. Op verzoek mailen wij je van tevoren de prijslijst en beschrijving van het buffet/menu. Dit in verband met de wisseling van seizoensproducten. Bij groepen vanaf 25 personen geven we een nog scherpere prijs!

Salsa dansen
Een salsa workshop met tropische Cubaanse muziek, een enthousiaste salsa docent en demonstraties van populaire salsa basispassen die jullie na de workshop zelf kunnen gaan uitproberen op salsa feesten die door heel het land georganiseerd worden. De workshop is zowel voor mannen als vrouwen!

Onze workshop salsa dansen begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van salsa. Daarna leert de docent salsa eerst de telling van de salsa en daarna hoe je op gevoel kan leren dansen zonder te tellen. Vervolgens komen de basis salsa figuren en technieken aan de orde: de draaien, lichaamshouding, leiden, geleid worden, uitstraling en meer. Nu jullie in de juiste stemming zijn gekomen door de cocktails, het diner en het salsa dansen, is het logische gevolg om het geleerde in de praktijk te gaan brengen! Op verzoek kunnen we een dj regelen die 3 uur lang zorgt voor een spetterende afterparty met zowel heerlijke salsaklanken als moderne muziek om de avond perfect mee af te sluiten!