danslessen


Wil je een danslessen of dansworkshop op school organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Onze docenten laten de leerlingen op een ontspannen, educatieve wijze  kennis maken met dansen uit diverse werelddelen.Het stimuleren van dansgevoel bij jongeren is belangrijk voor hun lichamelijke en sociale ontwikkeling. Tijdens onze lessen of workshops laten wij de jongeren zien hoe je alle delen van je lichaam ritmisch en onafhankelijk van elkaar kunt laten bewegen. Onze dansworkshops hebben vaak een link met een andere cultuur en zo ontdekken zij op een speelse en ongedwongen wijze een andere kant van zichzelf en van een andere cultuur.

Onze danslessen of dansworkshops kan worden verzorgd op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je school, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.

Keuze uit 12 verschillende muziek lessen of workshops

 • Afrikaanse dans [West- en Centraal Afrika]
 • Argentijnse tango [Argentinië]
 • Bollywood Dance [Azié]
 • Breakdance [Afrika, Amerika]
 • Buikdans [Azié]
 • Country line dance [Amerika]
 • Flamenco [Europa, Spanje]
 • Limbo dance (Trinidad]
 • Merengue [Dominicaanse Republiek]
 • Reggeaton [Mix van diverse werelddelen]
 • Salsa dansen [Cuba]
 • Samba [Mix van diverse werelddelen]
 • Streetdance [Amerika]
 • Zouk [Brazilié]Prijzen
De prijzen worden vastgesteld op basis van het aantal deelnemers, de duur van de lessen, workshop(s) en de dagindeling. Wij houden hierbij rekening met een beperkt budget voor scholen.

CJP voor scholen in Nederland
Er kan gebruik worden gemaakt van het CJP paspoort.

Aantal deelnemers
Maximaal 50 leerlingen per lessen of workshop.
Graag bij de aanvraag vermelden of u in het bezit bent van een muziek installatie.

Voor kinderen, door kinderen
Je les of workshop ondersteunt kansarme kinderen in Kongo - Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Kongo. Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal projecten
 • En wat nog meer ontbreekt

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Met alle plezier houden wij een korte lezing over het land Kongo, de levensomstandigheden van de kinderen daar, het ontstaan van onze stichting en hoe wij ons doel verwezenlijken.

Offerte aanvragen
Gebruik het offerteformulier hieronder om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Let op:  voor een efficiënte afhandeling vragen wij je om het onderwerp,  je e-mailadres en je telefoonnummer zorgvuldig in te vullen. Een korte omschrijving van het doel van de lessen of workshop en een eventueel thema wordt zeker op prijs gesteld.
 
 Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de lessen of workshop(s) gaan reserveren. Zodra wij een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.
Bij betaling met Cultuurkaarten dienen deze uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop in ons bezit te zijn.


Last Minute
Een aanvraag van lessen of workshop(s) die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de lessen of workshop(s)
Welk type lessen of workshop(s)
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de lessen of workshop(s) moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Boekings-en annuleringsvoorwaarden:
1. Na je bevestiging per e-mail is wijziging is in dag, tijd(en) en activiteit(en) niet meer mogelijk.
2. Voor eventuele extra workshops die niet vermeld staan op de bevestiging verzoeken wij je om via e-mail of per telefoon contact met ons op te nemen
3. De reservering is definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven
4. Zolang je betaling niet op onze rekening is bijgeschreven, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk, tijdstippen of het  programma te wijzigen
5. Voor annulering, klik op: annuleringsvoorwaarden.