percussie lessen


Wil je een muzieklessen op school organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Onze docenten laten de leerlingen op een ontspannen, educatieve wijze kennis maken met muziek  en zang uit Afrika.

Onze muziek lessen of muziek workshops kan worden verzorgd op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je school, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.

Keuze uit 7 verschillende muziek lessen of workshops1. DJEMBE [TROMMEL UIT WEST-AFRIKA]
2. DOUNDOUN [TROMMEL  UIT WEST-AFRIKA]
3. SABAR [TROMMEL UIT SENEGAL]
4. DARBUKA [TROMMEL UIT NOORD-AFRIKA]
5. KRIN [TROMMEL UIT GUINEA, WEST-AFRIKA]
6. KALEBAS [SHAKER UIT WEST-AFRIKA]
7. AFRIKAANSE STOKJES [PERCUSSIE]

Elke deelnemer speelt gedurende de gehele workshop op hetzelfde instrument. Er kan niet gerouleerd worden.

Muziek maken is een fantastische manier om jongeren een andere kant van zichzelf en van een andere cultuur te laten ontdekken. Het is een energieke en educatieve wijze om hun ritmegevoel te ontwikkelen. Onze docenten hebben grote ervaring in het verzorgen van muziek lessen voor scholen, waarbij de ontspannen sfeer altijd voorop staat.

Prijzen
De prijzen worden vastgesteld op basis van het aantal deelnemers, de duur van de lessen, workshop(s) en de dagindeling. Wij houden hierbij rekening met een beperkt budget voor scholen.

CJP voor scholen in Nederland
Er kan gebruik worden gemaakt van het CJP paspoort.

Aantal deelnemers
Maximaal 50 leerlingen per lessen of workshop.

Djembe huren
Wil je djembe’s huren voor een verjaardag, een activiteit op school of iets anders? Okapi Events verhuurt djembe’s waarmee jouw activiteit een onvergetelijke ervaring wordt.

Met het verhuren van djembe’s geven we scholen de gelegenheid om zelf een djembe workshop of djembe lessen te organiseren. Wij verhuren djembe’s aan (muziek)scholen, jeugdinstellingen, muziektherapeuten, buurt- en jongerencentra, naschoolse opvang, kinderdagverblijven, kinderkampen enz.
Je kunt de djembe’s huren in Den Haag. Je hebt de keuze om de djembe’s zelf op te komen halen of om ze te laten bezorgen. Onze prijzen voor het huren van djembé’s zijn inclusief btw en exclusief reis – en versjouwkosten.
Lees verder

Voor kinderen, door kinderen
Je les of workshop ondersteunt kansarme kinderen in Kongo - Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Kongo. Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:

  • Schoolbanken
  • Schooldaken
  • Schoolborden
  • Sport op school
  • Varkensfokkerij
  • Schoolmateriaal projecten
  • En wat nog meer ontbreekt

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Met alle plezier houden wij een korte lezing over het land Kongo, de levensomstandigheden van de kinderen daar, het ontstaan van onze stichting en hoe wij ons doel verwezenlijken.

Offerte aanvragen
Gebruik het offerteformulier hieronder om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 Let op:  voor een efficiënte afhandeling vragen wij je om het onderwerp,  je e-mailadres en je telefoonnummer zorgvuldig in te vullen. Een korte omschrijving van het doel van de lessen of workshop en een eventueel thema wordt zeker op prijs gesteld.
 
 Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de lessen of workshop(s) gaan reserveren. Zodra wij een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.
Bij betaling met Cultuurkaarten dienen deze uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop in ons bezit te zijn.


Last Minute
Een aanvraag van lessen of workshop(s) die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de lessen of workshop(s)
Welk type lessen of workshop(s)
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de lessen of workshop(s) moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Boekings-en annuleringsvoorwaarden:
1. Na je bevestiging per e-mail is wijziging is in dag, tijd(en) en activiteit(en) niet meer mogelijk.
2. Voor eventuele extra workshops die niet vermeld staan op de bevestiging verzoeken wij je om via e-mail of per telefoon contact met ons op te nemen
3. De reservering is definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven
4. Zolang je betaling niet op onze rekening is bijgeschreven, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk, tijdstippen of het  programma te wijzigen
5. Voor annulering, klik op: annuleringsvoorwaarden.

Percussie lessen in Brussel, Percussie lessen in Gent, Percussie lessen in Brugge, Percussie lessen in Bergen, Percussie lessen in Leuven, Percussie lessen in Mechelen, Percussie lessen in Aalst, Percussie lessen in Kortrijk, Percussie lessen in Hasselt, Percussie lessen in Sint-Niklaas, Percussie lessen in Oostende, Percussie lessen in Genk, Percussie lessen in Doornik, Percussie lessen in Turnhout, Percussie lessen in Geel, Percussie lessen in Roeselare, Percussie lessen in Moeskroen, Percussie lessen in Lokeren, Percussie lessen in Sint-Truiden, Percussie lessen in Herentals, Percussie lessen in Hoogstraten, Percussie lessen in Lier, Percussie lessen in Mechelen, Percussie lessen in Mortsel, Percussie lessen in Turnhout, Percussie lessen in Aartselaar, Percussie lessen in Antwerpen, Percussie lessen in Arendonk, Percussie lessen in Baarle-Hertog, Percussie lessen in Balen, Percussie lessen in Beerse, Percussie lessen in Berlaar, Percussie lessen in Boechout, Percussie lessen in Bonheiden, Percussie lessen in Boom, Percussie lessen in Bornem, Percussie lessen in Borsbeek, Percussie lessen in Brasschaat, Percussie lessen in Brecht, Percussie lessen in Dessel, Percussie lessen in Duffel, Percussie lessen in Edegem, Percussie lessen in Essen, Percussie lessen in Geel, Percussie lessen in Grobbendonk, Percussie lessen in Heist-op-den-Berg, Percussie lessen in Hemiksem, Percussie lessen in Herentals, Percussie lessen in Herenthout, Percussie lessen in Herselt, Percussie lessen in Hoogstraten, Percussie lessen in Hove, Percussie lessen in Hulshout, Percussie lessen in Kalmthout, Percussie lessen in Kapellen, Percussie lessen in Kasterlee, Percussie lessen in Kontich, Percussie lessen in Laakdal, Percussie lessen in Lier, Percussie lessen in Lille, Percussie lessen in Lint, Percussie lessen in Malle, Percussie lessen in Mechelen, Percussie lessen in Meerhout, Percussie lessen in Merksplas, Percussie lessen in Mol, Percussie lessen in Mortsel, Percussie lessen in Niel, Percussie lessen in Nijlen, Percussie lessen in Olen, Percussie lessen in Oud-Turnhout, Percussie lessen in Putte, Percussie lessen in Puurs, Percussie lessen in Ranst, Percussie lessen in Ravels, Percussie lessen in Retie, Percussie lessen in Rijkevorsel, Percussie lessen in Rumst, Percussie lessen in Schelle, Percussie lessen in Schilde, Percussie lessen in Schoten, Percussie lessen in Sint-Amands, Percussie lessen in Sint-Katelijne-Waver, Percussie lessen in Stabroek, Percussie lessen in Turnhout, Percussie lessen in Vorselaar, Percussie lessen in Vosselaar, Percussie lessen in Westerlo, Percussie lessen in Wijnegem, Percussie lessen in Willebroek, Percussie lessen in Wommelgem, Percussie lessen in Wuustwezel, Percussie lessen in Zandhoven, Percussie lessen in Zoersel, Percussie lessen in Zwijndrecht.

Percussie lessen in Alblasserdam, Percussie lessen in Albrandswaard, Percussie lessen in Alphen aan den Rijn, Percussie lessen in Barendrecht, Percussie lessen in Bergambacht, Percussie lessen in Bernisse, Percussie lessen in Binnenmaas, Percussie lessen in Bodegraven-Reeuwijk, Percussie lessen in Boskoop, Percussie lessen in Brielle, Percussie lessen in Capelle aan den Ijssel, Percussie lessen in Cromstrijen, Percussie lessen in Delft, Percussie lessen in Dirksland, Percussie lessen in Dordrecht, Percussie lessen in Giessenlanden, Percussie lessen in Goedereede, Percussie lessen in Gorinchem, Percussie lessen in Gouda, Percussie lessen in Graafstroom, Percussie lessen in Den Haag, Percussie lessen in Hardinxveld-Giessendam, Percussie lessen in Hellevoetsluis, Percussie lessen in Hendrik-Ido-Ambacht, Percussie lessen in Hillegom, Percussie lessen in Kaag en Braassem, Percussie lessen in Katwijk, Percussie lessen in Korendijk, Percussie lessen in Krimpen aan den Ijssel, Percussie lessen in Lansingerland, Percussie lessen in Leerdam, Percussie lessen in Leiden, Percussie lessen in Leiderdorp, Percussie lessen in Leidschendam-Voorburg, Percussie lessen in Liesveld, Percussie lessen in Lisse, Percussie lessen in Maassluis, Percussie lessen in Middelharnis, Percussie lessen in Midden-Delfland, Percussie lessen in Nederlek, Percussie lessen in Nieuw-Lekkerland, Percussie lessen in Nieuwkoop, Percussie lessen in Noordwijk, Percussie lessen in Noordwijkerhout, Percussie lessen in Oegstgeest, Percussie lessen in Oostflakkee, Percussie lessen in Oud-Beijerland, Percussie lessen in Ouderkerk, Percussie lessen in Papendrecht, Percussie lessen in Pijnacker-Nootdorp, Percussie lessen in Ridderkerk, Percussie lessen in Rijnwoude, Percussie lessen in Rijswijk, Percussie lessen in Rotterdam, Percussie lessen in Schiedam, Percussie lessen in Schoonhoven, Percussie lessen in Sliedrecht, Percussie lessen in Spijkenisse, Percussie lessen in Strijen, Percussie lessen in Teylingen, Percussie lessen in Vlaardingen, Percussie lessen in Vlist, Percussie lessen in Voorschoten, Percussie lessen in Waddinxveen, Percussie lessen in Wassenaar, Percussie lessen in Westland, Percussie lessen in Westvoorne, Percussie lessen in Zederik, Percussie lessen in Zoetermeer, Percussie lessen in Zoeterwoude, Percussie lessen in Zuidplas, Percussie lessen in Zwijndrecht, Percussie lessen in Aalsmeer, Percussie lessen in Alkmaar, Percussie lessen in Amstelveen, Percussie lessen in Amsterdam, Percussie lessen in Anna Paulowna, Percussie lessen in Beemster, Percussie lessen in Bergen, Percussie lessen in Beverwijk, Percussie lessen in Blaricum, Percussie lessen in Bloemendaal, Percussie lessen in Bussum, Percussie lessen in Castricum, Percussie lessen in Den Helder, Percussie lessen in Diemen, Percussie lessen in Drechterland, Percussie lessen in Edam-Volendam, Percussie lessen in Enkhuizen, Percussie lessen in Graft-De Rijp, Percussie lessen in Haarlem, Percussie lessen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Percussie lessen in Haarlemmermeer, Percussie lessen in Harenkarspel, Percussie lessen in Heemskerk, Percussie lessen in Heemstede, Percussie lessen in Heerhugowaard, Percussie lessen in Heiloo, Percussie lessen in Hilversum, Percussie lessen in Hoorn, Percussie lessen in Huizen, Percussie lessen in Koggenland, Percussie lessen in Landsmeer, Percussie lessen in Langedijk, Percussie lessen in Laren, Percussie lessen in Medemblik, Percussie lessen in Muiden, Percussie lessen in Naarden, Percussie lessen in Niedorp, Percussie lessen in Oostzaan, Percussie lessen in Opmeer, Percussie lessen in Ouder-Amstel, Percussie lessen in Purmerend, Percussie lessen in Schagen, Percussie lessen in Schermer, Percussie lessen in Stede Broec, Percussie lessen in Texel, Percussie lessen in Uitgeest, Percussie lessen in Uithoorn, Percussie lessen in Velsen, Percussie lessen in Waterland, Percussie lessen in Weesp, Percussie lessen in Wieringen, Percussie lessen in Wieringermeer, Percussie lessen in Wijdemeren, Percussie lessen in Wormerland, Percussie lessen in Zaanstad, Percussie lessen in Zandvoort, Percussie lessen in Zeevang, Percussie lessen in Zijpe, Percussie lessen in 's-Hertogenbosch, Percussie lessen in Aalburg, Percussie lessen in Alphen-Chaam, Percussie lessen in Asten, Percussie lessen in Baarle-Nassau, Percussie lessen in Bergeijk, Percussie lessen in Bergen op Zoom, Percussie lessen in Bernheze, Percussie lessen in Best, Percussie lessen in Bladel, Percussie lessen in Boekel, Percussie lessen in Boxmeer, Percussie lessen in Boxtel, Percussie lessen in Breda, Percussie lessen in Cranendonck, Percussie lessen in Cuijk, Percussie lessen in Deurne, Percussie lessen in Dongen, Percussie lessen in Drimmelen, Percussie lessen in Eersel, Percussie lessen in Eindhoven, Percussie lessen in Etten-Leur, Percussie lessen in Geertruidenberg, Percussie lessen in Geldrop-Mierlo, Percussie lessen in Gemert-Bakel, Percussie lessen in Gilze en Rijen, Percussie lessen in Goirle, Percussie lessen in Grave, Percussie lessen in Haaren, Percussie lessen in Halderberge, Percussie lessen in Heeze-Leende, Percussie lessen in Helmond, Percussie lessen in Heusden, Percussie lessen in Hilvarenbeek, Percussie lessen in Laarbeek, Percussie lessen in Landerd, Percussie lessen in Loon op Zand, Percussie lessen in Maasdonk, Percussie lessen in Mill en Sint Hubert, Percussie lessen in Moerdijk, Percussie lessen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Percussie lessen in Oirschot, Percussie lessen in Oisterwijk, Percussie lessen in Oosterhout, Percussie lessen in Oss, Percussie lessen in Reusel-De Mierden, Percussie lessen in Roosendaal, Percussie lessen in Rucphen, Percussie lessen in Schijndel, Percussie lessen in Sint Anthonis, Percussie lessen in Sint-Michielsgestel, Percussie lessen in Sint-Oedenrode, Percussie lessen in Someren, Percussie lessen in Son en Breugel, Percussie lessen in Steenbergen, Percussie lessen in Tilburg, Percussie lessen in Uden, Percussie lessen in Valkenswaard, Percussie lessen in Veghel, Percussie lessen in Veldhoven, Percussie lessen in Vught, Percussie lessen in Waalre, Percussie lessen in Waalwijk, Percussie lessen in Werkendam, Percussie lessen in Woensdrecht, Percussie lessen in Woudrichem, Percussie lessen in Zundert, Percussie lessen in Almelo, Percussie lessen in Borne, Percussie lessen in Dalfsen, Percussie lessen in Dinkelland, Percussie lessen in Deventer, Percussie lessen in Enschede, Percussie lessen in Haaksbergen, Percussie lessen in Hardenberg, Percussie lessen in Hellendoorn, Percussie lessen in Hengelo, Percussie lessen in Hof van Twente, Percussie lessen in Kampen, Percussie lessen in Losser, Percussie lessen in Oldenzaal, Percussie lessen in Olst-Wijhe, Percussie lessen in Ommen, Percussie lessen in Raalte, Percussie lessen in Rijssen-Holten, Percussie lessen in Staphorst, Percussie lessen in Steenwijkerland, Percussie lessen in Tubbergen, Percussie lessen in Twenterand, Percussie lessen in Wierden, Percussie lessen in Zwartewaterland, Percussie lessen in Zwolle, Percussie lessen in Almere, Percussie lessen in Dronten, Percussie lessen in Lelystad, Percussie lessen in Noordoostpolder, Percussie lessen in Urk, Percussie lessen in Zeewolde, Percussie lessen in Axel, Percussie lessen in Borsele, Percussie lessen in Goes, Percussie lessen in Hulst, Percussie lessen in Kapelle, Percussie lessen in Middelburg, Percussie lessen in Noord-Beveland, Percussie lessen in Oost-Souburg, Percussie lessen in Reimerswaal, Percussie lessen in Schouwen-Duiveland, Percussie lessen in Sluis, Percussie lessen in Terneuzen, Percussie lessen in Tholen, Percussie lessen in Veere, Percussie lessen in Vlissingen, Percussie lessen in Zierikzee, Percussie lessen in Beek, Percussie lessen in Beesel, Percussie lessen in Bergen, Percussie lessen in Brunssum, Percussie lessen in Echt-Susteren, Percussie lessen in Eijsden-Margraten, Percussie lessen in Gennep, Percussie lessen in Gulpen-Wittem, Percussie lessen in Heerlen, Percussie lessen in Horst aan de Maas, Percussie lessen in Kerkrade, Percussie lessen in Landgraaf, Percussie lessen in Leudal, Percussie lessen in Maasgouw, Percussie lessen in Maastricht, Percussie lessen in Meerssen, Percussie lessen in Mook en Middelaar, Percussie lessen in Nederweert, Percussie lessen in Nuth, Percussie lessen in Onderbanken, Percussie lessen in Peel en Maas, Percussie lessen in Roerdalen, Percussie lessen in Roermond, Percussie lessen in Schinnen, Percussie lessen in Simpelveld, Percussie lessen in Sittard-Geleen, Percussie lessen in Stein, Percussie lessen in Vaals, Percussie lessen in Valkenburg aan de Geul, Percussie lessen in Venlo, Percussie lessen in Venray, Percussie lessen in Voerendaal, Percussie lessen in Weert, Percussie lessen in Abcoude, Percussie lessen in Amersfoort, Percussie lessen in Bunnik, Percussie lessen in Bunschoten, Percussie lessen in De Bilt, Percussie lessen in De Ronde Venen, Percussie lessen in Eemnes, Percussie lessen in Renswoude, Percussie lessen in Rhenen, Percussie lessen in Soest, Percussie lessen in Stichtse Vecht, Percussie lessen in Utrecht, Percussie lessen in Utrechtse Heuvelrug, Percussie lessen in Houten, Percussie lessen in Ijsselstein, Percussie lessen in Leusden, Percussie lessen in Lopik, Percussie lessen in Montfoort, Percussie lessen in Nieuwegein, Percussie lessen in Oudewater, Percussie lessen in Veenendaal, Percussie lessen in Vianen, Percussie lessen in Wijk bij Duurstede, Percussie lessen in Woerden, Percussie lessen in Woudenberg, Percussie lessen in Zeist, Percussie lessen in Achterberg, Percussie lessen in Achterwetering, Percussie lessen in Achthoven, Percussie lessen in Amerongen, Percussie lessen in Austerlitz, Percussie lessen in Baambrugge, Percussie lessen in Baarn, Percussie lessen in Benschop, Percussie lessen in Spakenburg, Percussie lessen in De Birkt, Percussie lessen in Bilthoven, Percussie lessen in Blokland, Percussie lessen in Bosch en Duin, Percussie lessen in Breudijk, Percussie lessen in Breukelen, Percussie lessen in Buurtsdijk, Percussie lessen in Cabauw, Percussie lessen in Cattenbroek, Percussie lessen in Cothen, Percussie lessen in Den Dolder, Percussie lessen in Diemerbroek, Percussie lessen in Doorn, Percussie lessen in Driebergen, Percussie lessen in Rijsenburg, Percussie lessen in Achtkarspelen, Percussie lessen in Ameland, Percussie lessen in Het Bildt, Percussie lessen in Boornsterhem, Percussie lessen in Dantumadeel, Percussie lessen in Dongeradeel, Percussie lessen in Ferwerderadeel, Percussie lessen in Franekeradeel, Percussie lessen in Gaasterland-Sloten, Percussie lessen in Harlingen, Percussie lessen in Heerenveen, Percussie lessen in Kollumerland en Nieuwkruisland, Percussie lessen in Leeuwarden, Percussie lessen in Leeuwarderadeel, Percussie lessen in Lemsterland, Percussie lessen in Littenseradeel, Percussie lessen in Menaldumadeel, Percussie lessen in Ooststellingwerf, Percussie lessen in Opsterland, Percussie lessen in Schiermonnikoog, Percussie lessen in Skarsterlân, Percussie lessen in Smallingerland, Percussie lessen in Súdwest-Fryslân, Percussie lessen in Terschelling, Percussie lessen in Tietjerksteradeel, Percussie lessen in Vlieland, Percussie lessen in Weststellingwerf, Percussie lessen in Aalten, Percussie lessen in Apeldoorn, Percussie lessen in Arnhem, Percussie lessen in Barneveld, Percussie lessen in Berkelland, Percussie lessen in Beuningen, Percussie lessen in Bronckhorst, Percussie lessen in Brummen, Percussie lessen in Buren, Percussie lessen in Culemborg, Percussie lessen in Doesburg, Percussie lessen in Doetinchem, Percussie lessen in Druten, Percussie lessen in Duiven, Percussie lessen in Ede, Percussie lessen in Elburg, Percussie lessen in Epe, Percussie lessen in Ermelo, Percussie lessen in Geldermalsen, Percussie lessen in Groesbeek, Percussie lessen in Harderwijk, Percussie lessen in Hattem, Percussie lessen in Heerde, Percussie lessen in Heumen, Percussie lessen in Lingewaal, Percussie lessen in Lingewaard, Percussie lessen in Lochem, Percussie lessen in Maasdriel, Percussie lessen in Millingen aan de Rijn, Percussie lessen in Montferland, Percussie lessen in Neder-Betuwe, Percussie lessen in Neerijnen, Percussie lessen in Nijkerk, Percussie lessen in Nijmegen, Percussie lessen in Nunspeet, Percussie lessen in Oldebroek, Percussie lessen in Oost Gelre, Percussie lessen in Oude Ijsselstreek, Percussie lessen in Overbetuwe, Percussie lessen in Putten, Percussie lessen in Renkum, Percussie lessen in Rheden, Percussie lessen in Rijnwaarden, Percussie lessen in Rozendaal, Percussie lessen in Scherpenzeel, Percussie lessen in Tiel, Percussie lessen in Ubbergen, Percussie lessen in Voorst, Percussie lessen in Wageningen, Percussie lessen in West Maas en Waal, Percussie lessen in Westervoort, Percussie lessen in Wijchen, Percussie lessen in Winterswijk, Percussie lessen in Zaltbommel, Percussie lessen in Zevenaar, Percussie lessen in Zutphen, Percussie lessen in Aa en Hunze, Percussie lessen in Assen, Percussie lessen in Borger-Odoorn, Percussie lessen in Coevorden, Percussie lessen in Emmen, Percussie lessen in Hoogeveen, Percussie lessen in Meppel, Percussie lessen in Midden-Drenthe, Percussie lessen in Noordenveld, Percussie lessen in Tynaarlo, Percussie lessen in Westerveld, Percussie lessen in De Wolden.