reggaeton workshop


Workshop reggaeton bij je thuis|
vrijgezellenfeest met reggaeton workshop op locatiereggaetonworkshop op locatie| vrijgezellenfeest met workshop reggaeton bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Okapi Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Reggaeton dans?

Met onze Reggaetonworkshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Reggeaton dansen .

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is reggaeton. Natuurlijk geniet je van het reggaeton, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Okapi Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze reggaeton avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een reggaeton workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een reggaeton workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de reggaeton dans gedanst moet worden, maar onze reggaeton workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte vrijgezellenfeest met reggaeton dans ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze reggaeton dansworkshop kan worden gegeven op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:
In Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

In België:
Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop reggaeton houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Reggaeton workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Reggaeton
Een cocktail van reggae, Jamaicaanse dans, Amerikaanse hip-hop en bachataOorsprong en achtergrond
Reggaeton is een hartstochtelijke Latijns-Amerikaanse muziekmengeling van reggae, Jamaicaanse dans, Amerikaanse hip-hop en bachata die zijn oorsprong vindt in de Carribean. Na zeer populair te zijn geworden in Puerto Rico, breidde de reggaeton zich ook uit in disco’s en clubs in de Verenigde Staten en Europa.

Reggaeton is de ideale dans voor feestjes, zwoele zomernachten en fans van Latijns-Amerikaanse muziek. De teksten van reggaeton zijn meestal in het Spaans. De teksten van de Cubaanse reggaeton gaan vaak over de Cubaanse politiek en maatschappij. De instrumenten die voor reggeaton gebruikt worden zijn eenvoudig, maar hebben een heerlijk exotische klank!Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Reggaeton dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Reggaeton muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben
Wat regelt Okapi Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Okapi Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Reggaeton docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Reggaeton workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Reggaeton workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Reggaeton dans workshopMini- Reggeaton dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Reggeaton dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Reggeatondans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dansCombinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Reggaeton dans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen


Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor workshop Reggaeton:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste reggaeton workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@okapi-events.com

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke reggaeton dans workshop landelijk op locatie:
Okapi Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop reggaeton in Antwerpenworkshop reggaeton in Brusselworkshop reggaeton in Aalstworkshop reggaeton in Gentworkshop reggaeton in Sint-Niklaasworkshop reggaeton in Hasseltworkshop reggaeton in Bruggeworkshop reggaeton in Oostendeworkshop reggaeton in Leuvenworkshop reggaeton in Tongerenworkshop reggaeton in Dendermondeworkshop reggaeton in Turnhoutworkshop reggaeton in Kortrijkworkshop reggaeton in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend reggaeton in Antwerpen of reggaeton lessen in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi-foundation.com).

ws_salsa05

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken
  • Schooldaken
  • Schoolborden
  • Sport op school
  • Varkensfokkerij
  • Schoolmateriaal

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop reggaeton in Amsterdam, workshop reggaeton in Rotterdam, workshop reggaeton in Den Haag, workshop reggaeton in Utrecht, workshop reggaeton in Eindhoven, workshop reggaeton in Tilburg, workshop reggaeton in Groningen, workshop reggaeton in Almere, workshop reggaeton in Breda, workshop reggaeton in Nijmegen, workshop reggaeton in Enschede, workshop reggaeton in Apeldoorn, workshop reggaeton in Haarlem, workshop reggaeton in Arnhem, workshop reggaeton in Amersfoort, workshop reggaeton in Zaanstad, workshop reggaeton in Zaandam, workshop reggaeton in Haarlemmermeer, workshop reggaeton in Hoofddorp, workshop reggaeton in 's-Hertogenbosch, workshop reggaeton in Zoetermeer, workshop reggaeton in Zwolle, workshop reggaeton in Maastricht, workshop reggaeton in Leiden, workshop reggaeton in Dordrecht,

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON
workshop reggaeton in Brussel, workshop reggaeton in Antwerpen, workshop reggaeton in Gent, workshop reggaeton in Charleroi, workshop reggaeton in Luik, workshop reggaeton in Brugge, workshop reggaeton in Namen, workshop reggaeton in Leuven, workshop reggaeton in Bergen, workshop reggaeton in Mechelen, workshop reggaeton in Aalst, workshop reggaeton in La Louvière, workshop reggaeton in Kortrijk, workshop reggaeton in Hasselt, workshop reggaeton in Sint-Niklaas, workshop reggaeton in Oostende, workshop reggaeton in Doornik, workshop reggaeton in Genk, workshop reggaeton in Seraing, workshop reggaeton in Roeselare, workshop reggaeton in Moeskroen, workshop reggaeton in Verviers, workshop reggaeton in Dendermonde, workshop reggaeton in Beringen, workshop reggaeton in Turnhout,

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON
reggaeton workshop in Amsterdam, reggaeton workshop in Rotterdam, reggaeton workshop in Den Haag, reggaeton workshop in Utrecht, reggaeton workshop in Eindhoven, reggaeton workshop in Tilburg, reggaeton workshop in Groningen, reggaeton workshop in Almere, reggaeton workshop in Breda, reggaeton workshop in Nijmegen, reggaeton workshop in Enschede, reggaeton workshop in Apeldoorn, reggaeton workshop in Haarlem, reggaeton workshop in Arnhem, reggaeton workshop in Amersfoort, reggaeton workshop in Zaanstad, reggaeton workshop in Zaandam, reggaeton workshop in Haarlemmermeer, reggaeton workshop in Hoofddorp, reggaeton workshop in 's-Hertogenbosch, reggaeton workshop in Zoetermeer, reggaeton workshop in Zwolle, reggaeton workshop in Maastricht, reggaeton workshop in Leiden, reggaeton workshop in Dordrecht, reggaeton workshop in Ede, reggaeton workshop in Emmen, reggaeton workshop in Westland, reggaeton workshop in Naaldwijk, reggaeton workshop in Venlo, reggaeton workshop in Delft, reggaeton workshop in Deventer, reggaeton workshop in Leeuwarden, reggaeton workshop in Alkmaar, reggaeton workshop in Sittard-Geleen, reggaeton workshop in Helmond, reggaeton workshop in Heerlen, reggaeton workshop in Hilversum, reggaeton workshop in Oss, reggaeton workshop in Amstelveen, reggaeton workshop in Súdwest-Fryslân, reggaeton workshop in Sneek, reggaeton workshop in Hengelo, reggaeton workshop in Purmerend, reggaeton workshop in Roosendaal, reggaeton workshop in Schiedam, reggaeton workshop in Lelystad, reggaeton workshop in Alphen aan den Rijn, reggaeton workshop in Almelo, reggaeton workshop in Leidschendam, reggaeton workshop in Voorburg, reggaeton workshop in Spijkenisse, reggaeton workshop in Hoorn, reggaeton workshop in Gouda, reggaeton workshop in Vlaardingen, reggaeton workshop in Alblasserdam, reggaeton workshop in Albrandswaard, reggaeton workshop in Alphen aan den Rijn, reggaeton workshop in Barendrecht, reggaeton workshop in Bergambacht, reggaeton workshop in Bernisse, reggaeton workshop in Binnenmaas, reggaeton workshop in Bodegraven-Reeuwijk, reggaeton workshop in Boskoop, reggaeton workshop in Brielle, reggaeton workshop in Capelle aan den Ijssel, reggaeton workshop in Cromstrijen, reggaeton workshop in Delft, reggaeton workshop in Dirksland, reggaeton workshop in Dordrecht, reggaeton workshop in Giessenlanden, reggaeton workshop in Goedereede, reggaeton workshop in Gorinchem, reggaeton workshop in Gouda, reggaeton workshop in Graafstroom, reggaeton workshop in Den Haag, reggaeton workshop in Hardinxveld-Giessendam, reggaeton workshop in Hellevoetsluis, reggaeton workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, reggaeton workshop in Hillegom, reggaeton workshop in Kaag en Braassem, reggaeton workshop in Katwijk, reggaeton workshop in Korendijk, reggaeton workshop in Krimpen aan den Ijssel, reggaeton workshop in Lansingerland, reggaeton workshop in Leerdam, reggaeton workshop in Leiden, reggaeton workshop in Leiderdorp, reggaeton workshop in Leidschendam-Voorburg, reggaeton workshop in Liesveld, reggaeton workshop in Lisse, reggaeton workshop in Maassluis, reggaeton workshop in Middelharnis, reggaeton workshop in Midden-Delfland, reggaeton workshop in Nederlek, reggaeton workshop in Nieuw-Lekkerland, reggaeton workshop in Nieuwkoop, reggaeton workshop in Noordwijk, reggaeton workshop in Noordwijkerhout, reggaeton workshop in Oegstgeest, reggaeton workshop in Oostflakkee, reggaeton workshop in Oud-Beijerland, reggaeton workshop in Ouderkerk, reggaeton workshop in Papendrecht, reggaeton workshop in Pijnacker-Nootdorp, reggaeton workshop in Ridderkerk, reggaeton workshop in Rijnwoude, reggaeton workshop in Rijswijk, reggaeton workshop in Rotterdam, reggaeton workshop in Schiedam, reggaeton workshop in Schoonhoven, reggaeton workshop in Sliedrecht, reggaeton workshop in Spijkenisse, reggaeton workshop in Strijen, reggaeton workshop in Teylingen, reggaeton workshop in Vlaardingen, reggaeton workshop in Vlist, reggaeton workshop in Voorschoten, reggaeton workshop in Waddinxveen, reggaeton workshop in Wassenaar, reggaeton workshop in Westland, reggaeton workshop in Westvoorne, reggaeton workshop in Zederik, reggaeton workshop in Zoetermeer, reggaeton workshop in Zoeterwoude, reggaeton workshop in Zuidplas, reggaeton workshop in Zwijndrecht, reggaeton workshop in Aalsmeer, reggaeton workshop in Alkmaar, reggaeton workshop in Amstelveen, reggaeton workshop in Amsterdam, reggaeton workshop in Anna Paulowna, reggaeton workshop in Beemster, reggaeton workshop in Bergen, reggaeton workshop in Beverwijk, reggaeton workshop in Blaricum, reggaeton workshop in Bloemendaal, reggaeton workshop in Bussum, reggaeton workshop in Castricum, reggaeton workshop in Den Helder, reggaeton workshop in Diemen, reggaeton workshop in Drechterland, reggaeton workshop in Edam-Volendam, reggaeton workshop in Enkhuizen, reggaeton workshop in Graft-De Rijp, reggaeton workshop in Haarlem, reggaeton workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, reggaeton workshop in Haarlemmermeer, reggaeton workshop in Harenkarspel, reggaeton workshop in Heemskerk, reggaeton workshop in Heemstede, reggaeton workshop in Heerhugowaard, reggaeton workshop in Heiloo, reggaeton workshop in Hilversum, reggaeton workshop in Hoorn,

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON
reggaeton workshop in Brussel
, reggaeton workshop in Antwerpen, reggaeton workshop in Gent, reggaeton workshop in Charleroi, reggaeton workshop in Luik, reggaeton workshop in Brugge, reggaeton workshop in Namen, reggaeton workshop in Leuven, reggaeton workshop in Bergen, reggaeton workshop in Mechelen, reggaeton workshop in Aalst, reggaeton workshop in La Louvière, reggaeton workshop in Kortrijk, reggaeton workshop in Hasselt, reggaeton workshop in Sint-Niklaas, reggaeton workshop in Oostende, reggaeton workshop in Doornik, reggaeton workshop in Genk, reggaeton workshop in Seraing, reggaeton workshop in Roeselare, reggaeton workshop in Moeskroen, reggaeton workshop in Verviers, reggaeton workshop in Dendermonde, reggaeton workshop in Beringen, reggaeton workshop in Turnhout, reggaeton workshop in Vilvoorde, reggaeton workshop in Lokeren, reggaeton workshop in Sint-Truiden, reggaeton workshop in Herstal, reggaeton workshop in Geel, reggaeton workshop in Ninove, reggaeton workshop in Halle, reggaeton workshop in Waregem, reggaeton workshop in Châtelet, reggaeton workshop in Ieper, reggaeton workshop in Lier, reggaeton workshop in Lommel, reggaeton workshop in Waver, reggaeton workshop in Binche, reggaeton workshop in Tienen, reggaeton workshop in Menen, reggaeton workshop in Geraardsbergen, reggaeton workshop in Bilzen, reggaeton workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, reggaeton workshop in Tongeren, reggaeton workshop in Oudenaarde, reggaeton workshop in Deinze, reggaeton workshop in Aarschot, reggaeton workshop in Aat, reggaeton workshop in Aarlen, reggaeton workshop in Herentals, reggaeton workshop in Izegem, reggaeton workshop in Harelbeke, reggaeton workshop in Nijvel, reggaeton workshop in Zinnik, reggaeton workshop in Andenne, reggaeton workshop in Ronse, reggaeton workshop in Zottegem, reggaeton workshop in Mortsel,

OE_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW
|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW
|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS
|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE
|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS
|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS
|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_BREAKDANCE
|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

OE_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.Workshop Reggaeton in Alblasserdam, Workshop Reggaeton in Albrandswaard, Workshop Reggaeton in Alphen aan den Rijn, Workshop Reggaeton in Barendrecht, Workshop Reggaeton in Bergambacht, Workshop Reggaeton in Bernisse, Workshop Reggaeton in Binnenmaas, Workshop Reggaeton in Bodegraven-Reeuwijk, Workshop Reggaeton in Boskoop, Workshop Reggaeton in Brielle, Workshop Reggaeton in Capelle aan den Ijssel, Workshop Reggaeton in Cromstrijen, Workshop Reggaeton in Delft, Workshop Reggaeton in Dirksland, Workshop Reggaeton in Dordrecht, Workshop Reggaeton in Giessenlanden, Workshop Reggaeton in Goedereede, Workshop Reggaeton in Gorinchem, Workshop Reggaeton in Gouda, Workshop Reggaeton in Graafstroom, Workshop Reggaeton in Den Haag, Workshop Reggaeton in Hardinxveld-Giessendam, Workshop Reggaeton in Hellevoetsluis, Workshop Reggaeton in Hendrik-Ido-Ambacht, Workshop Reggaeton in Hillegom, Workshop Reggaeton in Kaag en Braassem, Workshop Reggaeton in Katwijk, Workshop Reggaeton in Korendijk, Workshop Reggaeton in Krimpen aan den Ijssel, Workshop Reggaeton in Lansingerland, Workshop Reggaeton in Leerdam, Workshop Reggaeton in Leiden, Workshop Reggaeton in Leiderdorp, Workshop Reggaeton in Leidschendam-Voorburg, Workshop Reggaeton in Liesveld, Workshop Reggaeton in Lisse, Workshop Reggaeton in Maassluis, Workshop Reggaeton in Middelharnis, Workshop Reggaeton in Midden-Delfland, Workshop Reggaeton in Nederlek, Workshop Reggaeton in Nieuw-Lekkerland, Workshop Reggaeton in Nieuwkoop, Workshop Reggaeton in Noordwijk, Workshop Reggaeton in Noordwijkerhout, Workshop Reggaeton in Oegstgeest, Workshop Reggaeton in Oostflakkee, Workshop Reggaeton in Oud-Beijerland, Workshop Reggaeton in Ouderkerk, Workshop Reggaeton in Papendrecht, Workshop Reggaeton in Pijnacker-Nootdorp, Workshop Reggaeton in Ridderkerk, Workshop Reggaeton in Rijnwoude, Workshop Reggaeton in Rijswijk, Workshop Reggaeton in Rotterdam, Workshop Reggaeton in Schiedam, Workshop Reggaeton in Schoonhoven, Workshop Reggaeton in Sliedrecht, Workshop Reggaeton in Spijkenisse, Workshop Reggaeton in Strijen, Workshop Reggaeton in Teylingen, Workshop Reggaeton in Vlaardingen, Workshop Reggaeton in Vlist, Workshop Reggaeton in Voorschoten, Workshop Reggaeton in Waddinxveen, Workshop Reggaeton in Wassenaar, Workshop Reggaeton in Westland, Workshop Reggaeton in Westvoorne, Workshop Reggaeton in Zederik, Workshop Reggaeton in Zoetermeer, Workshop Reggaeton in Zoeterwoude, Workshop Reggaeton in Zuidplas, Workshop Reggaeton in Zwijndrecht, Workshop Reggaeton in Aalsmeer, Workshop Reggaeton in Alkmaar, Workshop Reggaeton in Amstelveen, Workshop Reggaeton in Amsterdam, Workshop Reggaeton in Anna Paulowna, Workshop Reggaeton in Beemster, Workshop Reggaeton in Bergen, Workshop Reggaeton in Beverwijk, Workshop Reggaeton in Blaricum, Workshop Reggaeton in Bloemendaal, Workshop Reggaeton in Bussum, Workshop Reggaeton in Castricum, Workshop Reggaeton in Den Helder, Workshop Reggaeton in Diemen, Workshop Reggaeton in Drechterland, Workshop Reggaeton in Edam-Volendam, Workshop Reggaeton in Enkhuizen, Workshop Reggaeton in Graft-De Rijp, Workshop Reggaeton in Haarlem, Workshop Reggaeton in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Workshop Reggaeton in Haarlemmermeer, Workshop Reggaeton in Harenkarspel, Workshop Reggaeton in Heemskerk, Workshop Reggaeton in Heemstede, Workshop Reggaeton in Heerhugowaard, Workshop Reggaeton in Heiloo, Workshop Reggaeton in Hilversum, Workshop Reggaeton in Hoorn, Workshop Reggaeton in Huizen, Workshop Reggaeton in Koggenland, Workshop Reggaeton in Landsmeer, Workshop Reggaeton in Langedijk, Workshop Reggaeton in Laren, Workshop Reggaeton in Medemblik, Workshop Reggaeton in Muiden, Workshop Reggaeton in Naarden, Workshop Reggaeton in Niedorp, Workshop Reggaeton in Oostzaan, Workshop Reggaeton in Opmeer, Workshop Reggaeton in Ouder-Amstel, Workshop Reggaeton in Purmerend, Workshop Reggaeton in Schagen, Workshop Reggaeton in Schermer, Workshop Reggaeton in Stede Broec, Workshop Reggaeton in Texel, Workshop Reggaeton in Uitgeest, Workshop Reggaeton in Uithoorn, Workshop Reggaeton in Velsen, Workshop Reggaeton in Waterland, Workshop Reggaeton in Weesp, Workshop Reggaeton in Wieringen, Workshop Reggaeton in Wieringermeer, Workshop Reggaeton in Wijdemeren, Workshop Reggaeton in Wormerland, Workshop Reggaeton in Zaanstad, Workshop Reggaeton in Zandvoort, Workshop Reggaeton in Zeevang, Workshop Reggaeton in Zijpe, Workshop Reggaeton in 's-Hertogenbosch, Workshop Reggaeton in Aalburg, Workshop Reggaeton in Alphen-Chaam, Workshop Reggaeton in Asten, Workshop Reggaeton in Baarle-Nassau, Workshop Reggaeton in Bergeijk, Workshop Reggaeton in Bergen op Zoom, Workshop Reggaeton in Bernheze, Workshop Reggaeton in Best, Workshop Reggaeton in Bladel, Workshop Reggaeton in Boekel, Workshop Reggaeton in Boxmeer, Workshop Reggaeton in Boxtel, Workshop Reggaeton in Breda, Workshop Reggaeton in Cranendonck, Workshop Reggaeton in Cuijk, Workshop Reggaeton in Deurne, Workshop Reggaeton in Dongen, Workshop Reggaeton in Drimmelen, Workshop Reggaeton in Eersel, Workshop Reggaeton in Eindhoven, Workshop Reggaeton in Etten-Leur, Workshop Reggaeton in Geertruidenberg, Workshop Reggaeton in Geldrop-Mierlo, Workshop Reggaeton in Gemert-Bakel, Workshop Reggaeton in Gilze en Rijen, Workshop Reggaeton in Goirle, Workshop Reggaeton in Grave, Workshop Reggaeton in Haaren, Workshop Reggaeton in Halderberge, Workshop Reggaeton in Heeze-Leende, Workshop Reggaeton in Helmond, Workshop Reggaeton in Heusden, Workshop Reggaeton in Hilvarenbeek, Workshop Reggaeton in Laarbeek, Workshop Reggaeton in Landerd, Workshop Reggaeton in Loon op Zand, Workshop Reggaeton in Maasdonk, Workshop Reggaeton in Mill en Sint Hubert, Workshop Reggaeton in Moerdijk, Workshop Reggaeton in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Workshop Reggaeton in Oirschot, Workshop Reggaeton in Oisterwijk, Workshop Reggaeton in Oosterhout, Workshop Reggaeton in Oss, Workshop Reggaeton in Reusel-De Mierden, Workshop Reggaeton in Roosendaal, Workshop Reggaeton in Rucphen, Workshop Reggaeton in Schijndel, Workshop Reggaeton in Sint Anthonis, Workshop Reggaeton in Sint-Michielsgestel, Workshop Reggaeton in Sint-Oedenrode, Workshop Reggaeton in Someren, Workshop Reggaeton in Son en Breugel, Workshop Reggaeton in Steenbergen, Workshop Reggaeton in Tilburg, Workshop Reggaeton in Uden, Workshop Reggaeton in Valkenswaard, Workshop Reggaeton in Veghel, Workshop Reggaeton in Veldhoven, Workshop Reggaeton in Vught, Workshop Reggaeton in Waalre, Workshop Reggaeton in Waalwijk, Workshop Reggaeton in Werkendam, Workshop Reggaeton in Woensdrecht, Workshop Reggaeton in Woudrichem, Workshop Reggaeton in Zundert, Workshop Reggaeton in Almelo, Workshop Reggaeton in Borne, Workshop Reggaeton in Dalfsen, Workshop Reggaeton in Dinkelland, Workshop Reggaeton in Deventer, Workshop Reggaeton in Enschede, Workshop Reggaeton in Haaksbergen, Workshop Reggaeton in Hardenberg, Workshop Reggaeton in Hellendoorn, Workshop Reggaeton in Hengelo, Workshop Reggaeton in Hof van Twente, Workshop Reggaeton in Kampen, Workshop Reggaeton in Losser, Workshop Reggaeton in Oldenzaal, Workshop Reggaeton in Olst-Wijhe, Workshop Reggaeton in Ommen, Workshop Reggaeton in Raalte, Workshop Reggaeton in Rijssen-Holten, Workshop Reggaeton in Staphorst, Workshop Reggaeton in Steenwijkerland, Workshop Reggaeton in Tubbergen, Workshop Reggaeton in Twenterand, Workshop Reggaeton in Wierden, Workshop Reggaeton in Zwartewaterland, Workshop Reggaeton in Zwolle, Workshop Reggaeton in Almere, Workshop Reggaeton in Dronten, Workshop Reggaeton in Lelystad, Workshop Reggaeton in Noordoostpolder, Workshop Reggaeton in Urk, Workshop Reggaeton in Zeewolde, Workshop Reggaeton in Axel, Workshop Reggaeton in Borsele, Workshop Reggaeton in Goes, Workshop Reggaeton in Hulst, Workshop Reggaeton in Kapelle, Workshop Reggaeton in Middelburg, Workshop Reggaeton in Noord-Beveland, Workshop Reggaeton in Oost-Souburg, Workshop Reggaeton in Reimerswaal, Workshop Reggaeton in Schouwen-Duiveland, Workshop Reggaeton in Sluis, Workshop Reggaeton in Terneuzen, Workshop Reggaeton in Tholen, Workshop Reggaeton in Veere, Workshop Reggaeton in Vlissingen, Workshop Reggaeton in Zierikzee, Workshop Reggaeton in Beek, Workshop Reggaeton in Beesel, Workshop Reggaeton in Bergen, Workshop Reggaeton in Brunssum, Workshop Reggaeton in Echt-Susteren, Workshop Reggaeton in Eijsden-Margraten, Workshop Reggaeton in Gennep, Workshop Reggaeton in Gulpen-Wittem, Workshop Reggaeton in Heerlen, Workshop Reggaeton in Horst aan de Maas, Workshop Reggaeton in Kerkrade, Workshop Reggaeton in Landgraaf, Workshop Reggaeton in Leudal, Workshop Reggaeton in Maasgouw, Workshop Reggaeton in Maastricht, Workshop Reggaeton in Meerssen, Workshop Reggaeton in Mook en Middelaar, Workshop Reggaeton in Nederweert, Workshop Reggaeton in Nuth, Workshop Reggaeton in Onderbanken, Workshop Reggaeton in Peel en Maas, Workshop Reggaeton in Roerdalen, Workshop Reggaeton in Roermond, Workshop Reggaeton in Schinnen, Workshop Reggaeton in Simpelveld, Workshop Reggaeton in Sittard-Geleen, Workshop Reggaeton in Stein, Workshop Reggaeton in Vaals, Workshop Reggaeton in Valkenburg aan de Geul, Workshop Reggaeton in Venlo, Workshop Reggaeton in Venray, Workshop Reggaeton in Voerendaal, Workshop Reggaeton in Weert, Workshop Reggaeton in Abcoude, Workshop Reggaeton in Amersfoort, Workshop Reggaeton in Bunnik, Workshop Reggaeton in Bunschoten, Workshop Reggaeton in De Bilt, Workshop Reggaeton in De Ronde Venen, Workshop Reggaeton in Eemnes, Workshop Reggaeton in Renswoude, Workshop Reggaeton in Rhenen, Workshop Reggaeton in Soest, Workshop Reggaeton in Stichtse Vecht, Workshop Reggaeton in Utrecht, Workshop Reggaeton in Utrechtse Heuvelrug, Workshop Reggaeton in Houten, Workshop Reggaeton in Ijsselstein, Workshop Reggaeton in Leusden, Workshop Reggaeton in Lopik, Workshop Reggaeton in Montfoort, Workshop Reggaeton in Nieuwegein, Workshop Reggaeton in Oudewater, Workshop Reggaeton in Veenendaal, Workshop Reggaeton in Vianen, Workshop Reggaeton in Wijk bij Duurstede, Workshop Reggaeton in Woerden, Workshop Reggaeton in Woudenberg, Workshop Reggaeton in Zeist, Workshop Reggaeton in Achterberg, Workshop Reggaeton in Achterwetering, Workshop Reggaeton in Achthoven, Workshop Reggaeton in Amerongen, Workshop Reggaeton in Austerlitz, Workshop Reggaeton in Baambrugge, Workshop Reggaeton in Baarn, Workshop Reggaeton in Benschop, Workshop Reggaeton in Spakenburg, Workshop Reggaeton in De Birkt, Workshop Reggaeton in Bilthoven, Workshop Reggaeton in Blokland, Workshop Reggaeton in Bosch en Duin, Workshop Reggaeton in Breudijk, Workshop Reggaeton in Breukelen, Workshop Reggaeton in Buurtsdijk, Workshop Reggaeton in Cabauw, Workshop Reggaeton in Cattenbroek, Workshop Reggaeton in Cothen, Workshop Reggaeton in Den Dolder, Workshop Reggaeton in Diemerbroek, Workshop Reggaeton in Doorn, Workshop Reggaeton in Driebergen, Workshop Reggaeton in Rijsenburg, Workshop Reggaeton in Achtkarspelen, Workshop Reggaeton in Ameland, Workshop Reggaeton in Het Bildt, Workshop Reggaeton in Boornsterhem, Workshop Reggaeton in Dantumadeel, Workshop Reggaeton in Dongeradeel, Workshop Reggaeton in Ferwerderadeel, Workshop Reggaeton in Franekeradeel, Workshop Reggaeton in Gaasterland-Sloten, Workshop Reggaeton in Harlingen, Workshop Reggaeton in Heerenveen, Workshop Reggaeton in Kollumerland en Nieuwkruisland, Workshop Reggaeton in Leeuwarden, Workshop Reggaeton in Leeuwarderadeel, Workshop Reggaeton in Lemsterland, Workshop Reggaeton in Littenseradeel, Workshop Reggaeton in Menaldumadeel, Workshop Reggaeton in Ooststellingwerf, Workshop Reggaeton in Opsterland, Workshop Reggaeton in Schiermonnikoog, Workshop Reggaeton in Skarsterlân, Workshop Reggaeton in Smallingerland, Workshop Reggaeton in Súdwest-Fryslân, Workshop Reggaeton in Terschelling, Workshop Reggaeton in Tietjerksteradeel, Workshop Reggaeton in Vlieland, Workshop Reggaeton in Weststellingwerf, Workshop Reggaeton in Aalten, Workshop Reggaeton in Apeldoorn, Workshop Reggaeton in Arnhem, Workshop Reggaeton in Barneveld, Workshop Reggaeton in Berkelland, Workshop Reggaeton in Beuningen, Workshop Reggaeton in Bronckhorst, Workshop Reggaeton in Brummen, Workshop Reggaeton in Buren, Workshop Reggaeton in Culemborg, Workshop Reggaeton in Doesburg, Workshop Reggaeton in Doetinchem, Workshop Reggaeton in Druten, Workshop Reggaeton in Duiven, Workshop Reggaeton in Ede, Workshop Reggaeton in Elburg, Workshop Reggaeton in Epe, Workshop Reggaeton in Ermelo, Workshop Reggaeton in Geldermalsen, Workshop Reggaeton in Groesbeek, Workshop Reggaeton in Harderwijk, Workshop Reggaeton in Hattem, Workshop Reggaeton in Heerde, Workshop Reggaeton in Heumen, Workshop Reggaeton in Lingewaal, Workshop Reggaeton in Lingewaard, Workshop Reggaeton in Lochem, Workshop Reggaeton in Maasdriel, Workshop Reggaeton in Millingen aan de Rijn, Workshop Reggaeton in Montferland, Workshop Reggaeton in Neder-Betuwe, Workshop Reggaeton in Neerijnen, Workshop Reggaeton in Nijkerk, Workshop Reggaeton in Nijmegen, Workshop Reggaeton in Nunspeet, Workshop Reggaeton in Oldebroek, Workshop Reggaeton in Oost Gelre, Workshop Reggaeton in Oude Ijsselstreek, Workshop Reggaeton in Overbetuwe, Workshop Reggaeton in Putten, Workshop Reggaeton in Renkum, Workshop Reggaeton in Rheden, Workshop Reggaeton in Rijnwaarden, Workshop Reggaeton in Rozendaal, Workshop Reggaeton in Scherpenzeel, Workshop Reggaeton in Tiel, Workshop Reggaeton in Ubbergen, Workshop Reggaeton in Voorst, Workshop Reggaeton in Wageningen, Workshop Reggaeton in West Maas en Waal, Workshop Reggaeton in Westervoort, Workshop Reggaeton in Wijchen, Workshop Reggaeton in Winterswijk, Workshop Reggaeton in Zaltbommel, Workshop Reggaeton in Zevenaar, Workshop Reggaeton in Zutphen, Workshop Reggaeton in Aa en Hunze, Workshop Reggaeton in Assen, Workshop Reggaeton in Borger-Odoorn, Workshop Reggaeton in Coevorden, Workshop Reggaeton in Emmen, Workshop Reggaeton in Hoogeveen, Workshop Reggaeton in Meppel, Workshop Reggaeton in Midden-Drenthe, Workshop Reggaeton in Noordenveld, Workshop Reggaeton in Tynaarlo, Workshop Reggaeton in Westerveld, Workshop Reggaeton in De Wolden.

Workshop Reggaeton in Brussel, Workshop Reggaeton in Gent, Workshop Reggaeton in Brugge, Workshop Reggaeton in Bergen, Workshop Reggaeton in Leuven, Workshop Reggaeton in Mechelen, Workshop Reggaeton in Aalst, Workshop Reggaeton in Kortrijk, Workshop Reggaeton in Hasselt, Workshop Reggaeton in Sint-Niklaas, Workshop Reggaeton in Oostende, Workshop Reggaeton in Genk, Workshop Reggaeton in Doornik, Workshop Reggaeton in Turnhout, Workshop Reggaeton in Geel, Workshop Reggaeton in Roeselare, Workshop Reggaeton in Moeskroen, Workshop Reggaeton in Lokeren, Workshop Reggaeton in Sint-Truiden, Workshop Reggaeton in Herentals, Workshop Reggaeton in Hoogstraten, Workshop Reggaeton in Lier, Workshop Reggaeton in Mechelen, Workshop Reggaeton in Mortsel, Workshop Reggaeton in Turnhout, Workshop Reggaeton in Aartselaar, Workshop Reggaeton in Antwerpen, Workshop Reggaeton in Arendonk, Workshop Reggaeton in Baarle-Hertog, Workshop Reggaeton in Balen, Workshop Reggaeton in Beerse, Workshop Reggaeton in Berlaar, Workshop Reggaeton in Boechout, Workshop Reggaeton in Bonheiden, Workshop Reggaeton in Boom, Workshop Reggaeton in Bornem, Workshop Reggaeton in Borsbeek, Workshop Reggaeton in Brasschaat, Workshop Reggaeton in Brecht, Workshop Reggaeton in Dessel, Workshop Reggaeton in Duffel, Workshop Reggaeton in Edegem, Workshop Reggaeton in Essen, Workshop Reggaeton in Geel, Workshop Reggaeton in Grobbendonk, Workshop Reggaeton in Heist-op-den-Berg, Workshop Reggaeton in Hemiksem, Workshop Reggaeton in Herentals, Workshop Reggaeton in Herenthout, Workshop Reggaeton in Herselt, Workshop Reggaeton in Hoogstraten, Workshop Reggaeton in Hove, Workshop Reggaeton in Hulshout, Workshop Reggaeton in Kalmthout, Workshop Reggaeton in Kapellen, Workshop Reggaeton in Kasterlee, Workshop Reggaeton in Kontich, Workshop Reggaeton in Laakdal, Workshop Reggaeton in Lier, Workshop Reggaeton in Lille, Workshop Reggaeton in Lint, Workshop Reggaeton in Malle, Workshop Reggaeton in Mechelen, Workshop Reggaeton in Meerhout, Workshop Reggaeton in Merksplas, Workshop Reggaeton in Mol, Workshop Reggaeton in Mortsel, Workshop Reggaeton in Niel, Workshop Reggaeton in Nijlen, Workshop Reggaeton in Olen, Workshop Reggaeton in Oud-Turnhout, Workshop Reggaeton in Putte, Workshop Reggaeton in Puurs, Workshop Reggaeton in Ranst, Workshop Reggaeton in Ravels, Workshop Reggaeton in Retie, Workshop Reggaeton in Rijkevorsel, Workshop Reggaeton in Rumst, Workshop Reggaeton in Schelle, Workshop Reggaeton in Schilde, Workshop Reggaeton in Schoten, Workshop Reggaeton in Sint-Amands, Workshop Reggaeton in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Reggaeton in Stabroek, Workshop Reggaeton in Turnhout, Workshop Reggaeton in Vorselaar, Workshop Reggaeton in Vosselaar, Workshop Reggaeton in Westerlo, Workshop Reggaeton in Wijnegem, Workshop Reggaeton in Willebroek, Workshop Reggaeton in Wommelgem, Workshop Reggaeton in Wuustwezel, Workshop Reggaeton in Zandhoven, Workshop Reggaeton in Zoersel, Workshop Reggaeton in Zwijndrecht, Workshop Reggaeton in Gent, Workshop Reggaeton in Brussel, Workshop Reggaeton in Brugge, Workshop Reggaeton in Leuven, Workshop Reggaeton in Aalst, Workshop Reggaeton in Kortrijk, Workshop Reggaeton in Hasselt, Workshop Reggaeton in Sint-Niklaas, Workshop Reggaeton in Oostende, Workshop Reggaeton in Genk, Workshop Reggaeton in Doornik, Workshop Reggaeton in Roeselare, Workshop Reggaeton in Moeskroen, Workshop Reggaeton in Lokeren, Workshop Reggaeton in Sint-Truiden, Workshop Reggaeton in Mariakerke, Workshop Reggaeton in Drongen, Workshop Reggaeton in Wondelgem, Workshop Reggaeton in Sint-Amandsberg, Workshop Reggaeton in Oostakker, Workshop Reggaeton in Ledeberg, Workshop Reggaeton in Gentbrugge, Workshop Reggaeton in Afsnee, Workshop Reggaeton in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Reggaeton in Zwijnaarde, Workshop Reggaeton in Wachtebeke, Workshop Reggaeton in Lochristi, Workshop Reggaeton in Destelbergen, Workshop Reggaeton in Melle, Workshop Reggaeton in Merelbeke, Workshop Reggaeton in Heusden, Workshop Reggaeton in Zevergem, Workshop Reggaeton in De Pinte, Workshop Reggaeton in Sint-Martens-Latem, Workshop Reggaeton in Sint-Martens-Leerne, Workshop Reggaeton in Deinze, Workshop Reggaeton in Vosselare, Workshop Reggaeton in Nevele, Workshop Reggaeton in Landegem, Workshop Reggaeton in Merendree, Workshop Reggaeton in Alken, Workshop Reggaeton in As, Workshop Reggaeton in Beringen, Workshop Reggaeton in Bilzen, Workshop Reggaeton in Bocholt, Workshop Reggaeton in Borgloon, Workshop Reggaeton in Bree, Workshop Reggaeton in Diepenbeek, Workshop Reggaeton in Dilsen-Stokkem, Workshop Reggaeton in Genk, Workshop Reggaeton in Gingelom, Workshop Reggaeton in Halen, Workshop Reggaeton in Ham, Workshop Reggaeton in Hamont-Achel, Workshop Reggaeton in Hechtel-Eksel, Workshop Reggaeton in Heers, Workshop Reggaeton in Herk-de-Stad, Workshop Reggaeton in Herstappe, Workshop Reggaeton in Heusden-Zolder, Workshop Reggaeton in Hoeselt, Workshop Reggaeton in Houthalen-Helchteren, Workshop Reggaeton in Kinrooi, Workshop Reggaeton in Kortessem, Workshop Reggaeton in Lanaken, Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in , Workshop Reggaeton in Leopoldsburg, Workshop Reggaeton in Lommel, Workshop Reggaeton in Lummen, Workshop Reggaeton in Maaseik, Workshop Reggaeton in Maasmechelen, Workshop Reggaeton in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Reggaeton in Neerpelt, Workshop Reggaeton in Nieuwerkerken, Workshop Reggaeton in Opglabbeek, Workshop Reggaeton in Overpelt, Workshop Reggaeton in Peer, Workshop Reggaeton in Riemst, Workshop Reggaeton in Sint-Truiden, Workshop Reggaeton in Tessenderlo, Workshop Reggaeton in Tongeren, Workshop Reggaeton in Voeren, Workshop Reggaeton in Wellen, Workshop Reggaeton in Zonhoven, Workshop Reggaeton in Zutendaal, Workshop Reggaeton in Aarschot, Workshop Reggaeton in Affligem, Workshop Reggaeton in Asse, Workshop Reggaeton in Beersel, Workshop Reggaeton in Begijnendijk, Workshop Reggaeton in Bekkevoort, Workshop Reggaeton in Bertem, Workshop Reggaeton in Bever, Workshop Reggaeton in Bierbeek, Workshop Reggaeton in Boortmeerbeek, Workshop Reggaeton in Boutersem, Workshop Reggaeton in Diest, Workshop Reggaeton in Dilbeek, Workshop Reggaeton in Drogenbos, Workshop Reggaeton in Galmaarden, Workshop Reggaeton in Geetbets, Workshop Reggaeton in Glabbeek, Workshop Reggaeton in Gooik, Workshop Reggaeton in Grimbergen, Workshop Reggaeton in Haacht, Workshop Reggaeton in Halle, Workshop Reggaeton in Herent, Workshop Reggaeton in Herne, Workshop Reggaeton in Hoegaarden, Workshop Reggaeton in Hoeilaart, Workshop Reggaeton in Holsbeek, Workshop Reggaeton in Huldenberg, Workshop Reggaeton in Kampenhout, Workshop Reggaeton in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Reggaeton in Keerbergen, Workshop Reggaeton in Kortenaken, Workshop Reggaeton in Kortenberg, Workshop Reggaeton in Kraainem, Workshop Reggaeton in Landen, Workshop Reggaeton in Lennik, Workshop Reggaeton in Liedekerke, Workshop Reggaeton in Linkebeek, Workshop Reggaeton in Linter, Workshop Reggaeton in Londerzeel, Workshop Reggaeton in Lubbeek, Workshop Reggaeton in Machelen, Workshop Reggaeton in Meise, Workshop Reggaeton in Merchtem, Workshop Reggaeton in Opwijk, Workshop Reggaeton in Oud-Heverlee, Workshop Reggaeton in Overijse, Workshop Reggaeton in Pepingen, Workshop Reggaeton in Roosdaal, Workshop Reggaeton in Rotselaar, Workshop Reggaeton in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Reggaeton in Sint-Genesius-Rode, Workshop Reggaeton in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Reggaeton in Steenokkerzeel, Workshop Reggaeton in Ternat, Workshop Reggaeton in Tervuren, Workshop Reggaeton in Tielt-Winge, Workshop Reggaeton in Tienen, Workshop Reggaeton in Tremelo, Workshop Reggaeton in Vilvoorde, Workshop Reggaeton in Wemmel, Workshop Reggaeton in Wezembeek-Oppem, Workshop Reggaeton in Zaventem, Workshop Reggaeton in Zemst, Workshop Reggaeton in Zoutleeuw, Workshop Reggaeton in Alveringem, Workshop Reggaeton in Anzegem, Workshop Reggaeton in Ardooie, Workshop Reggaeton in Avelgem, Workshop Reggaeton in Beernem, Workshop Reggaeton in Blankenberge, Workshop Reggaeton in Bredene, Workshop Reggaeton in Damme, Workshop Reggaeton in De Haan, Workshop Reggaeton in De Panne, Workshop Reggaeton in Deerlijk, Workshop Reggaeton in Dentergem, Workshop Reggaeton in Diksmuide, Workshop Reggaeton in Gistel, Workshop Reggaeton in Harelbeke, Workshop Reggaeton in Heuvelland, Workshop Reggaeton in Hooglede, Workshop Reggaeton in Houthulst, Workshop Reggaeton in Ichtegem, Workshop Reggaeton in Ieper, Workshop Reggaeton in Ingelmunster, Workshop Reggaeton in Izegem, Workshop Reggaeton in Jabbeke, Workshop Reggaeton in Knokke-Heist, Workshop Reggaeton in Koekelare, Workshop Reggaeton in Koksijde, Workshop Reggaeton in Kortemark, Workshop Reggaeton in Kortrijk, Workshop Reggaeton in Kuurne, Workshop Reggaeton in Langemark-Poelkapelle, Workshop Reggaeton in Ledegem, Workshop Reggaeton in Lendelede, Workshop Reggaeton in Lichtervelde, Workshop Reggaeton in Lo-Reninge, Workshop Reggaeton in Menen, Workshop Reggaeton in Mesen, Workshop Reggaeton in Meulebeke, Workshop Reggaeton in Middelkerke, Workshop Reggaeton in Moorslede, Workshop Reggaeton in Nieuwpoort, Workshop Reggaeton in Oostende, Workshop Reggaeton in Oostkamp, Workshop Reggaeton in Oostrozebeke, Workshop Reggaeton in Oudenburg, Workshop Reggaeton in Pittem, Workshop Reggaeton in Poperinge, Workshop Reggaeton in Roeselare, Workshop Reggaeton in Ruiselede, Workshop Reggaeton in Spiere-Helkijn, Workshop Reggaeton in Staden, Workshop Reggaeton in Tielt, Workshop Reggaeton in Torhout, Workshop Reggaeton in Veurne, Workshop Reggaeton in Vleteren, Workshop Reggaeton in Waregem, Workshop Reggaeton in Wervik, Workshop Reggaeton in Wevelgem, Workshop Reggaeton in Wielsbeke, Workshop Reggaeton in Wingene, Workshop Reggaeton in Zedelgem, Workshop Reggaeton in Zonnebeke, Workshop Reggaeton in Zuienkerke, Workshop Reggaeton in Zwevegem, Workshop Reggaeton in Aarlen, Workshop Reggaeton in Attert, Workshop Reggaeton in Aubange, Workshop Reggaeton in Bastenaken, Workshop Reggaeton in Bertogne, Workshop Reggaeton in Bertrix, Workshop Reggaeton in Bouillon, Workshop Reggaeton in Chiny, Workshop Reggaeton in Daverdisse, Workshop Reggaeton in Durbuy, Workshop Reggaeton in Érezée, Workshop Reggaeton in Étalle, Workshop Reggaeton in Fauvillers, Workshop Reggaeton in Florenville, Workshop Reggaeton in Gouvy, Workshop Reggaeton in Habay, Workshop Reggaeton in Herbeumont, Workshop Reggaeton in Hotton, Workshop Reggaeton in Houffalize, Workshop Reggaeton in La Roche-en-Ardenne, Workshop Reggaeton in Léglise, Workshop Reggaeton in Libin, Workshop Reggaeton in Libramont-Chevigny, Workshop Reggaeton in Manhay, Workshop Reggaeton in Marche-en-Famenne, Workshop Reggaeton in Martelange, Workshop Reggaeton in Meix-devant-Virton, Workshop Reggaeton in Messancy, Workshop Reggaeton in Musson, Workshop Reggaeton in Nassogne, Workshop Reggaeton in Neufchâteau, Workshop Reggaeton in Paliseul, Workshop Reggaeton in Rendeux, Workshop Reggaeton in Rouvroy, Workshop Reggaeton in Sainte-Ode, Workshop Reggaeton in Saint-Hubert, Workshop Reggaeton in Saint-Léger, Workshop Reggaeton in Tellin, Workshop Reggaeton in Tenneville, Workshop Reggaeton in Tintigny, Workshop Reggaeton in Vaux-sur-Sûre, Workshop Reggaeton in Vielsalm, Workshop Reggaeton in Virton, Workshop Reggaeton in Wellin.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|