cocktail workshops


Een workshop met zonnige muziek, een enthousiaste cocktailshaker in Zwolle en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen shaken/maken. Dat mag je verwachten van onze cocktail workshops in Zwolle voor een vrolijke middag of avond. Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktail in Zwolle met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze cocktailworkshop in Zwolle leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze cocktails workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop cocktails in Zwolle houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktail workshop in Zwolle .

Korte omschrijving cocktail workshop
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekker

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktail begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktail workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail stamper, cocktail shaker, cocktail mixglas, cocktail strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktail en niet gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail maken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktailshakers/cocktaildocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
-Workshop cocktail zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Cocktails met een heerlijk diner naar keuze:
Het feest is helemaal compleet als je na je workshop cocktail samen gezellig kunt genieten van een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld.
Je kan een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

-Mediterraans Tapas diner
-Afrikaans diner
-Oosters diner
-Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt zaalhuur berekend vanaf 50 euro.
Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene informatie over de workshop cocktail:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktail workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktail:
Mini- Cocktailworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit jullie 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- Cocktailworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk. Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en wordt de samenstelling van de cocktails uitgebreid.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit jullie 3 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Luxe- Cocktailworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd leren jullie zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit jullie 4 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsadansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Cocktail workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een cocktail workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktail workshop
Welk type cocktail workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop cocktail moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Bergen, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Doornik, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Moeskroen, Cocktail workshop in Lokeren, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Aartselaar, Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Arendonk, Cocktail workshop in Baarle-Hertog, Cocktail workshop in Balen, Cocktail workshop in Beerse, Cocktail workshop in Berlaar, Cocktail workshop in Boechout, Cocktail workshop in Bonheiden, Cocktail workshop in Boom, Cocktail workshop in Bornem, Cocktail workshop in Borsbeek, Cocktail workshop in Brasschaat, Cocktail workshop in Brecht, Cocktail workshop in Dessel, Cocktail workshop in Duffel, Cocktail workshop in Edegem, Cocktail workshop in Essen, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Grobbendonk, Cocktail workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktail workshop in Hemiksem, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Herenthout, Cocktail workshop in Herselt, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Hove, Cocktail workshop in Hulshout, Cocktail workshop in Kalmthout, Cocktail workshop in Kapellen, Cocktail workshop in Kasterlee, Cocktail workshop in Kontich, Cocktail workshop in Laakdal, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Lille, Cocktail workshop in Lint, Cocktail workshop in Malle, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Meerhout, Cocktail workshop in Merksplas, Cocktail workshop in Mol, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Niel, Cocktail workshop in Nijlen, Cocktail workshop in Olen, Cocktail workshop in Oud-Turnhout, Cocktail workshop in Putte, Cocktail workshop in Puurs, Cocktail workshop in Ranst, Cocktail workshop in Ravels, Cocktail workshop in Retie, Cocktail workshop in Rijkevorsel, Cocktail workshop in Rumst, Cocktail workshop in Schelle, Cocktail workshop in Schilde, Cocktail workshop in Schoten, Cocktail workshop in Sint-Amands, Cocktail workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail workshop in Stabroek, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Vorselaar, Cocktail workshop in Vosselaar, Cocktail workshop in Westerlo, Cocktail workshop in Wijnegem, Cocktail workshop in Willebroek, Cocktail workshop in Wommelgem, Cocktail workshop in Wuustwezel, Cocktail workshop in Zandhoven, Cocktail workshop in Zoersel, Cocktail workshop in Zwijndrecht.

Cocktail workshop in Alblasserdam, Cocktail workshop in Albrandswaard, Cocktail workshop in Alphen aan den Rijn, Cocktail workshop in Barendrecht, Cocktail workshop in Bergambacht, Cocktail workshop in Bernisse, Cocktail workshop in Binnenmaas, Cocktail workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Cocktail workshop in Boskoop, Cocktail workshop in Brielle, Cocktail workshop in Capelle aan den Ijssel, Cocktail workshop in Cromstrijen, Cocktail workshop in Delft, Cocktail workshop in Dirksland, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Giessenlanden, Cocktail workshop in Goedereede, Cocktail workshop in Gorinchem, Cocktail workshop in Gouda, Cocktail workshop in Graafstroom, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Hardinxveld-Giessendam, Cocktail workshop in Hellevoetsluis, Cocktail workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Cocktail workshop in Hillegom, Cocktail workshop in Kaag en Braassem, Cocktail workshop in Katwijk, Cocktail workshop in Korendijk, Cocktail workshop in Krimpen aan den Ijssel, Cocktail workshop in Lansingerland, Cocktail workshop in Leerdam, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Leiderdorp, Cocktail workshop in Leidschendam-Voorburg, Cocktail workshop in Liesveld, Cocktail workshop in Lisse, Cocktail workshop in Maassluis, Cocktail workshop in Middelharnis, Cocktail workshop in Midden-Delfland, Cocktail workshop in Nederlek, Cocktail workshop in Nieuw-Lekkerland, Cocktail workshop in Nieuwkoop, Cocktail workshop in Noordwijk, Cocktail workshop in Noordwijkerhout, Cocktail workshop in Oegstgeest, Cocktail workshop in Oostflakkee, Cocktail workshop in Oud-Beijerland, Cocktail workshop in Ouderkerk, Cocktail workshop in Papendrecht, Cocktail workshop in Pijnacker-Nootdorp, Cocktail workshop in Ridderkerk, Cocktail workshop in Rijnwoude, Cocktail workshop in Rijswijk, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Schiedam, Cocktail workshop in Schoonhoven, Cocktail workshop in Sliedrecht, Cocktail workshop in Spijkenisse, Cocktail workshop in Strijen, Cocktail workshop in Teylingen, Cocktail workshop in Vlaardingen, Cocktail workshop in Vlist, Cocktail workshop in Voorschoten, Cocktail workshop in Waddinxveen, Cocktail workshop in Wassenaar, Cocktail workshop in Westland, Cocktail workshop in Westvoorne, Cocktail workshop in Zederik, Cocktail workshop in Zoetermeer, Cocktail workshop in Zoeterwoude, Cocktail workshop in Zuidplas, Cocktail workshop in Zwijndrecht, Cocktail workshop in Aalsmeer, Cocktail workshop in Alkmaar, Cocktail workshop in Amstelveen, Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Anna Paulowna, Cocktail workshop in Beemster, Cocktail workshop in Bergen, Cocktail workshop in Beverwijk, Cocktail workshop in Blaricum, Cocktail workshop in Bloemendaal, Cocktail workshop in Bussum, Cocktail workshop in Castricum, Cocktail workshop in Den Helder, Cocktail workshop in Diemen, Cocktail workshop in Drechterland, Cocktail workshop in Edam-Volendam, Cocktail workshop in Enkhuizen, Cocktail workshop in Graft-De Rijp, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Cocktail workshop in Haarlemmermeer, Cocktail workshop in Harenkarspel, Cocktail workshop in Heemskerk, Cocktail workshop in Heemstede, Cocktail workshop in Heerhugowaard, Cocktail workshop in Heiloo, Cocktail workshop in Hilversum, Cocktail workshop in Hoorn, Cocktail workshop in Huizen, Cocktail workshop in Koggenland, Cocktail workshop in Landsmeer, Cocktail workshop in Langedijk, Cocktail workshop in Laren, Cocktail workshop in Medemblik, Cocktail workshop in Muiden, Cocktail workshop in Naarden, Cocktail workshop in Niedorp, Cocktail workshop in Oostzaan, Cocktail workshop in Opmeer, Cocktail workshop in Ouder-Amstel, Cocktail workshop in Purmerend, Cocktail workshop in Schagen, Cocktail workshop in Schermer, Cocktail workshop in Stede Broec, Cocktail workshop in Texel, Cocktail workshop in Uitgeest, Cocktail workshop in Uithoorn, Cocktail workshop in Velsen, Cocktail workshop in Waterland, Cocktail workshop in Weesp, Cocktail workshop in Wieringen, Cocktail workshop in Wieringermeer, Cocktail workshop in Wijdemeren, Cocktail workshop in Wormerland, Cocktail workshop in Zaanstad, Cocktail workshop in Zandvoort, Cocktail workshop in Zeevang, Cocktail workshop in Zijpe, Cocktail workshop in 's-Hertogenbosch, Cocktail workshop in Aalburg, Cocktail workshop in Alphen-Chaam, Cocktail workshop in Asten, Cocktail workshop in Baarle-Nassau, Cocktail workshop in Bergeijk, Cocktail workshop in Bergen op Zoom, Cocktail workshop in Bernheze, Cocktail workshop in Best, Cocktail workshop in Bladel, Cocktail workshop in Boekel, Cocktail workshop in Boxmeer, Cocktail workshop in Boxtel, Cocktail workshop in Breda, Cocktail workshop in Cranendonck, Cocktail workshop in Cuijk, Cocktail workshop in Deurne, Cocktail workshop in Dongen, Cocktail workshop in Drimmelen, Cocktail workshop in Eersel, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Etten-Leur, Cocktail workshop in Geertruidenberg, Cocktail workshop in Geldrop-Mierlo, Cocktail workshop in Gemert-Bakel, Cocktail workshop in Gilze en Rijen, Cocktail workshop in Goirle, Cocktail workshop in Grave, Cocktail workshop in Haaren, Cocktail workshop in Halderberge, Cocktail workshop in Heeze-Leende, Cocktail workshop in Helmond, Cocktail workshop in Heusden, Cocktail workshop in Hilvarenbeek, Cocktail workshop in Laarbeek, Cocktail workshop in Landerd, Cocktail workshop in Loon op Zand, Cocktail workshop in Maasdonk, Cocktail workshop in Mill en Sint Hubert, Cocktail workshop in Moerdijk, Cocktail workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Cocktail workshop in Oirschot, Cocktail workshop in Oisterwijk, Cocktail workshop in Oosterhout, Cocktail workshop in Oss, Cocktail workshop in Reusel-De Mierden, Cocktail workshop in Roosendaal, Cocktail workshop in Rucphen, Cocktail workshop in Schijndel, Cocktail workshop in Sint Anthonis, Cocktail workshop in Sint-Michielsgestel, Cocktail workshop in Sint-Oedenrode, Cocktail workshop in Someren, Cocktail workshop in Son en Breugel, Cocktail workshop in Steenbergen, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Uden, Cocktail workshop in Valkenswaard, Cocktail workshop in Veghel, Cocktail workshop in Veldhoven, Cocktail workshop in Vught, Cocktail workshop in Waalre, Cocktail workshop in Waalwijk, Cocktail workshop in Werkendam, Cocktail workshop in Woensdrecht, Cocktail workshop in Woudrichem, Cocktail workshop in Zundert, Cocktail workshop in Almelo, Cocktail workshop in Borne, Cocktail workshop in Dalfsen, Cocktail workshop in Dinkelland, Cocktail workshop in Deventer, Cocktail workshop in Enschede, Cocktail workshop in Haaksbergen, Cocktail workshop in Hardenberg, Cocktail workshop in Hellendoorn, Cocktail workshop in Hengelo, Cocktail workshop in Hof van Twente, Cocktail workshop in Kampen, Cocktail workshop in Losser, Cocktail workshop in Oldenzaal, Cocktail workshop in Olst-Wijhe, Cocktail workshop in Ommen, Cocktail workshop in Raalte, Cocktail workshop in Rijssen-Holten, Cocktail workshop in Staphorst, Cocktail workshop in Steenwijkerland, Cocktail workshop in Tubbergen, Cocktail workshop in Twenterand, Cocktail workshop in Wierden, Cocktail workshop in Zwartewaterland, Cocktail workshop in Zwolle, Cocktail workshop in Almere, Cocktail workshop in Dronten, Cocktail workshop in Lelystad, Cocktail workshop in Noordoostpolder, Cocktail workshop in Urk, Cocktail workshop in Zeewolde, Cocktail workshop in Axel, Cocktail workshop in Borsele, Cocktail workshop in Goes, Cocktail workshop in Hulst, Cocktail workshop in Kapelle, Cocktail workshop in Middelburg, Cocktail workshop in Noord-Beveland, Cocktail workshop in Oost-Souburg, Cocktail workshop in Reimerswaal, Cocktail workshop in Schouwen-Duiveland, Cocktail workshop in Sluis, Cocktail workshop in Terneuzen, Cocktail workshop in Tholen, Cocktail workshop in Veere, Cocktail workshop in Vlissingen, Cocktail workshop in Zierikzee, Cocktail workshop in Beek, Cocktail workshop in Beesel, Cocktail workshop in Bergen, Cocktail workshop in Brunssum, Cocktail workshop in Echt-Susteren, Cocktail workshop in Eijsden-Margraten, Cocktail workshop in Gennep, Cocktail workshop in Gulpen-Wittem, Cocktail workshop in Heerlen, Cocktail workshop in Horst aan de Maas, Cocktail workshop in Kerkrade, Cocktail workshop in Landgraaf, Cocktail workshop in Leudal, Cocktail workshop in Maasgouw, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Meerssen, Cocktail workshop in Mook en Middelaar, Cocktail workshop in Nederweert, Cocktail workshop in Nuth, Cocktail workshop in Onderbanken, Cocktail workshop in Peel en Maas, Cocktail workshop in Roerdalen, Cocktail workshop in Roermond, Cocktail workshop in Schinnen, Cocktail workshop in Simpelveld, Cocktail workshop in Sittard-Geleen, Cocktail workshop in Stein, Cocktail workshop in Vaals, Cocktail workshop in Valkenburg aan de Geul, Cocktail workshop in Venlo, Cocktail workshop in Venray, Cocktail workshop in Voerendaal, Cocktail workshop in Weert, Cocktail workshop in Abcoude, Cocktail workshop in Amersfoort, Cocktail workshop in Bunnik, Cocktail workshop in Bunschoten, Cocktail workshop in De Bilt, Cocktail workshop in De Ronde Venen, Cocktail workshop in Eemnes, Cocktail workshop in Renswoude, Cocktail workshop in Rhenen, Cocktail workshop in Soest, Cocktail workshop in Stichtse Vecht, Cocktail workshop in Utrecht, Cocktail workshop in Utrechtse Heuvelrug, Cocktail workshop in Houten, Cocktail workshop in Ijsselstein, Cocktail workshop in Leusden, Cocktail workshop in Lopik, Cocktail workshop in Montfoort, Cocktail workshop in Nieuwegein, Cocktail workshop in Oudewater, Cocktail workshop in Veenendaal, Cocktail workshop in Vianen, Cocktail workshop in Wijk bij Duurstede, Cocktail workshop in Woerden, Cocktail workshop in Woudenberg, Cocktail workshop in Zeist, Cocktail workshop in Achterberg, Cocktail workshop in Achterwetering, Cocktail workshop in Achthoven, Cocktail workshop in Amerongen, Cocktail workshop in Austerlitz, Cocktail workshop in Baambrugge, Cocktail workshop in Baarn, Cocktail workshop in Benschop, Cocktail workshop in Spakenburg, Cocktail workshop in De Birkt, Cocktail workshop in Bilthoven, Cocktail workshop in Blokland, Cocktail workshop in Bosch en Duin, Cocktail workshop in Breudijk, Cocktail workshop in Breukelen, Cocktail workshop in Buurtsdijk, Cocktail workshop in Cabauw, Cocktail workshop in Cattenbroek, Cocktail workshop in Cothen, Cocktail workshop in Den Dolder, Cocktail workshop in Diemerbroek, Cocktail workshop in Doorn, Cocktail workshop in Driebergen, Cocktail workshop in Rijsenburg, Cocktail workshop in Achtkarspelen, Cocktail workshop in Ameland, Cocktail workshop in Het Bildt, Cocktail workshop in Boornsterhem, Cocktail workshop in Dantumadeel, Cocktail workshop in Dongeradeel, Cocktail workshop in Ferwerderadeel, Cocktail workshop in Franekeradeel, Cocktail workshop in Gaasterland-Sloten, Cocktail workshop in Harlingen, Cocktail workshop in Heerenveen, Cocktail workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Cocktail workshop in Leeuwarden, Cocktail workshop in Leeuwarderadeel, Cocktail workshop in Lemsterland, Cocktail workshop in Littenseradeel, Cocktail workshop in Menaldumadeel, Cocktail workshop in Ooststellingwerf, Cocktail workshop in Opsterland, Cocktail workshop in Schiermonnikoog, Cocktail workshop in Skarsterlân, Cocktail workshop in Smallingerland, Cocktail workshop in Súdwest-Fryslân, Cocktail workshop in Terschelling, Cocktail workshop in Tietjerksteradeel, Cocktail workshop in Vlieland, Cocktail workshop in Weststellingwerf, Cocktail workshop in Aalten, Cocktail workshop in Apeldoorn, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Barneveld, Cocktail workshop in Berkelland, Cocktail workshop in Beuningen, Cocktail workshop in Bronckhorst, Cocktail workshop in Brummen, Cocktail workshop in Buren, Cocktail workshop in Culemborg, Cocktail workshop in Doesburg, Cocktail workshop in Doetinchem, Cocktail workshop in Druten, Cocktail workshop in Duiven, Cocktail workshop in Ede, Cocktail workshop in Elburg, Cocktail workshop in Epe, Cocktail workshop in Ermelo, Cocktail workshop in Geldermalsen, Cocktail workshop in Groesbeek, Cocktail workshop in Harderwijk, Cocktail workshop in Hattem, Cocktail workshop in Heerde, Cocktail workshop in Heumen, Cocktail workshop in Lingewaal, Cocktail workshop in Lingewaard, Cocktail workshop in Lochem, Cocktail workshop in Maasdriel, Cocktail workshop in Millingen aan de Rijn, Cocktail workshop in Montferland, Cocktail workshop in Neder-Betuwe, Cocktail workshop in Neerijnen, Cocktail workshop in Nijkerk, Cocktail workshop in Nijmegen, Cocktail workshop in Nunspeet, Cocktail workshop in Oldebroek, Cocktail workshop in Oost Gelre, Cocktail workshop in Oude Ijsselstreek, Cocktail workshop in Overbetuwe, Cocktail workshop in Putten, Cocktail workshop in Renkum, Cocktail workshop in Rheden, Cocktail workshop in Rijnwaarden, Cocktail workshop in Rozendaal, Cocktail workshop in Scherpenzeel, Cocktail workshop in Tiel, Cocktail workshop in Ubbergen, Cocktail workshop in Voorst, Cocktail workshop in Wageningen, Cocktail workshop in West Maas en Waal, Cocktail workshop in Westervoort, Cocktail workshop in Wijchen, Cocktail workshop in Winterswijk, Cocktail workshop in Zaltbommel, Cocktail workshop in Zevenaar, Cocktail workshop in Zutphen, Cocktail workshop in Aa en Hunze, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Borger-Odoorn, Cocktail workshop in Coevorden, Cocktail workshop in Emmen, Cocktail workshop in Hoogeveen, Cocktail workshop in Meppel, Cocktail workshop in Midden-Drenthe, Cocktail workshop in Noordenveld, Cocktail workshop in Tynaarlo, Cocktail workshop in Westerveld, Cocktail workshop in De Wolden.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.