striptease dans workshop


Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Okapi Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Striptease dans?

Met onze Stripteasedans workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Striptease dans .

Onze Striptease dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop Striptease dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Stripteasedans workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Striptease dans
Erotischsport – humor – sensueel dansen – sexualiteit

Inhoud van de workshop
Striptease dans is een bekende en populaire erotische dans. Gezamenlijk leer je eerst een aantal basiselementen van erotische danspassen en erotische bewegingen, waarna er aan het einde van de stripteasedansworkshop gezamenlijk erotisch wordt gedanst en dit alles gaat natuurlijk gepaard met heel veel lol.

De vrijgezel wordt tijdens de workshopstripteasedans extra in het zonnetje gezet en………. ze krijgt een goede voorbereiding op de huwelijksnacht.

Deze workshop striptease dans is niet te vergelijken met een sensuele striptease-act of striptease show. De groep leert de techniek van een striptease [lopen, dansen, sensuele bewegingen, het einde van de striptease etc...] kortom: heel sportief maar vooral heel hylarisch.

Je hoeft voor de workshop striptease dance niet te beschikken over ritmegevoel of erotische creativiteit en iedereen kan gewoon de kleren aanhouden.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Striptease dans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Striptease dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Striptease dansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Striptease dansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Striptease dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Striptease dans workshop
Mini- Striptease dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Striptease dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Stripteasedans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Striptease dans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Striptease dans:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Striptease dans in Alblasserdam, Workshop Striptease dans in Albrandswaard, Workshop Striptease dans in Alphen aan den Rijn, Workshop Striptease dans in Barendrecht, Workshop Striptease dans in Bergambacht, Workshop Striptease dans in Bernisse, Workshop Striptease dans in Binnenmaas, Workshop Striptease dans in Bodegraven-Reeuwijk, Workshop Striptease dans in Boskoop, Workshop Striptease dans in Brielle, Workshop Striptease dans in Capelle aan den Ijssel, Workshop Striptease dans in Cromstrijen, Workshop Striptease dans in Delft, Workshop Striptease dans in Dirksland, Workshop Striptease dans in Dordrecht, Workshop Striptease dans in Giessenlanden, Workshop Striptease dans in Goedereede, Workshop Striptease dans in Gorinchem, Workshop Striptease dans in Gouda, Workshop Striptease dans in Graafstroom, Workshop Striptease dans in Den Haag, Workshop Striptease dans in Hardinxveld-Giessendam, Workshop Striptease dans in Hellevoetsluis, Workshop Striptease dans in Hendrik-Ido-Ambacht, Workshop Striptease dans in Hillegom, Workshop Striptease dans in Kaag en Braassem, Workshop Striptease dans in Katwijk, Workshop Striptease dans in Korendijk, Workshop Striptease dans in Krimpen aan den Ijssel, Workshop Striptease dans in Lansingerland, Workshop Striptease dans in Leerdam, Workshop Striptease dans in Leiden, Workshop Striptease dans in Leiderdorp, Workshop Striptease dans in Leidschendam-Voorburg, Workshop Striptease dans in Liesveld, Workshop Striptease dans in Lisse, Workshop Striptease dans in Maassluis, Workshop Striptease dans in Middelharnis, Workshop Striptease dans in Midden-Delfland, Workshop Striptease dans in Nederlek, Workshop Striptease dans in Nieuw-Lekkerland, Workshop Striptease dans in Nieuwkoop, Workshop Striptease dans in Noordwijk, Workshop Striptease dans in Noordwijkerhout, Workshop Striptease dans in Oegstgeest, Workshop Striptease dans in Oostflakkee, Workshop Striptease dans in Oud-Beijerland, Workshop Striptease dans in Ouderkerk, Workshop Striptease dans in Papendrecht, Workshop Striptease dans in Pijnacker-Nootdorp, Workshop Striptease dans in Ridderkerk, Workshop Striptease dans in Rijnwoude, Workshop Striptease dans in Rijswijk, Workshop Striptease dans in Rotterdam, Workshop Striptease dans in Schiedam, Workshop Striptease dans in Schoonhoven, Workshop Striptease dans in Sliedrecht, Workshop Striptease dans in Spijkenisse, Workshop Striptease dans in Strijen, Workshop Striptease dans in Teylingen, Workshop Striptease dans in Vlaardingen, Workshop Striptease dans in Vlist, Workshop Striptease dans in Voorschoten, Workshop Striptease dans in Waddinxveen, Workshop Striptease dans in Wassenaar, Workshop Striptease dans in Westland, Workshop Striptease dans in Westvoorne, Workshop Striptease dans in Zederik, Workshop Striptease dans in Zoetermeer, Workshop Striptease dans in Zoeterwoude, Workshop Striptease dans in Zuidplas, Workshop Striptease dans in Zwijndrecht, Workshop Striptease dans in Aalsmeer, Workshop Striptease dans in Alkmaar, Workshop Striptease dans in Amstelveen, Workshop Striptease dans in Amsterdam, Workshop Striptease dans in Anna Paulowna, Workshop Striptease dans in Beemster, Workshop Striptease dans in Bergen, Workshop Striptease dans in Beverwijk, Workshop Striptease dans in Blaricum, Workshop Striptease dans in Bloemendaal, Workshop Striptease dans in Bussum, Workshop Striptease dans in Castricum, Workshop Striptease dans in Den Helder, Workshop Striptease dans in Diemen, Workshop Striptease dans in Drechterland, Workshop Striptease dans in Edam-Volendam, Workshop Striptease dans in Enkhuizen, Workshop Striptease dans in Graft-De Rijp, Workshop Striptease dans in Haarlem, Workshop Striptease dans in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Workshop Striptease dans in Haarlemmermeer, Workshop Striptease dans in Harenkarspel, Workshop Striptease dans in Heemskerk, Workshop Striptease dans in Heemstede, Workshop Striptease dans in Heerhugowaard, Workshop Striptease dans in Heiloo, Workshop Striptease dans in Hilversum, Workshop Striptease dans in Hoorn, Workshop Striptease dans in Huizen, Workshop Striptease dans in Koggenland, Workshop Striptease dans in Landsmeer, Workshop Striptease dans in Langedijk, Workshop Striptease dans in Laren, Workshop Striptease dans in Medemblik, Workshop Striptease dans in Muiden, Workshop Striptease dans in Naarden, Workshop Striptease dans in Niedorp, Workshop Striptease dans in Oostzaan, Workshop Striptease dans in Opmeer, Workshop Striptease dans in Ouder-Amstel, Workshop Striptease dans in Purmerend, Workshop Striptease dans in Schagen, Workshop Striptease dans in Schermer, Workshop Striptease dans in Stede Broec, Workshop Striptease dans in Texel, Workshop Striptease dans in Uitgeest, Workshop Striptease dans in Uithoorn, Workshop Striptease dans in Velsen, Workshop Striptease dans in Waterland, Workshop Striptease dans in Weesp, Workshop Striptease dans in Wieringen, Workshop Striptease dans in Wieringermeer, Workshop Striptease dans in Wijdemeren, Workshop Striptease dans in Wormerland, Workshop Striptease dans in Zaanstad, Workshop Striptease dans in Zandvoort, Workshop Striptease dans in Zeevang, Workshop Striptease dans in Zijpe, Workshop Striptease dans in 's-Hertogenbosch, Workshop Striptease dans in Aalburg, Workshop Striptease dans in Alphen-Chaam, Workshop Striptease dans in Asten, Workshop Striptease dans in Baarle-Nassau, Workshop Striptease dans in Bergeijk, Workshop Striptease dans in Bergen op Zoom, Workshop Striptease dans in Bernheze, Workshop Striptease dans in Best, Workshop Striptease dans in Bladel, Workshop Striptease dans in Boekel, Workshop Striptease dans in Boxmeer, Workshop Striptease dans in Boxtel, Workshop Striptease dans in Breda, Workshop Striptease dans in Cranendonck, Workshop Striptease dans in Cuijk, Workshop Striptease dans in Deurne, Workshop Striptease dans in Dongen, Workshop Striptease dans in Drimmelen, Workshop Striptease dans in Eersel, Workshop Striptease dans in Eindhoven, Workshop Striptease dans in Etten-Leur, Workshop Striptease dans in Geertruidenberg, Workshop Striptease dans in Geldrop-Mierlo, Workshop Striptease dans in Gemert-Bakel, Workshop Striptease dans in Gilze en Rijen, Workshop Striptease dans in Goirle, Workshop Striptease dans in Grave, Workshop Striptease dans in Haaren, Workshop Striptease dans in Halderberge, Workshop Striptease dans in Heeze-Leende, Workshop Striptease dans in Helmond, Workshop Striptease dans in Heusden, Workshop Striptease dans in Hilvarenbeek, Workshop Striptease dans in Laarbeek, Workshop Striptease dans in Landerd, Workshop Striptease dans in Loon op Zand, Workshop Striptease dans in Maasdonk, Workshop Striptease dans in Mill en Sint Hubert, Workshop Striptease dans in Moerdijk, Workshop Striptease dans in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Workshop Striptease dans in Oirschot, Workshop Striptease dans in Oisterwijk, Workshop Striptease dans in Oosterhout, Workshop Striptease dans in Oss, Workshop Striptease dans in Reusel-De Mierden, Workshop Striptease dans in Roosendaal, Workshop Striptease dans in Rucphen, Workshop Striptease dans in Schijndel, Workshop Striptease dans in Sint Anthonis, Workshop Striptease dans in Sint-Michielsgestel, Workshop Striptease dans in Sint-Oedenrode, Workshop Striptease dans in Someren, Workshop Striptease dans in Son en Breugel, Workshop Striptease dans in Steenbergen, Workshop Striptease dans in Tilburg, Workshop Striptease dans in Uden, Workshop Striptease dans in Valkenswaard, Workshop Striptease dans in Veghel, Workshop Striptease dans in Veldhoven, Workshop Striptease dans in Vught, Workshop Striptease dans in Waalre, Workshop Striptease dans in Waalwijk, Workshop Striptease dans in Werkendam, Workshop Striptease dans in Woensdrecht, Workshop Striptease dans in Woudrichem, Workshop Striptease dans in Zundert, Workshop Striptease dans in Almelo, Workshop Striptease dans in Borne, Workshop Striptease dans in Dalfsen, Workshop Striptease dans in Dinkelland, Workshop Striptease dans in Deventer, Workshop Striptease dans in Enschede, Workshop Striptease dans in Haaksbergen, Workshop Striptease dans in Hardenberg, Workshop Striptease dans in Hellendoorn, Workshop Striptease dans in Hengelo, Workshop Striptease dans in Hof van Twente, Workshop Striptease dans in Kampen, Workshop Striptease dans in Losser, Workshop Striptease dans in Oldenzaal, Workshop Striptease dans in Olst-Wijhe, Workshop Striptease dans in Ommen, Workshop Striptease dans in Raalte, Workshop Striptease dans in Rijssen-Holten, Workshop Striptease dans in Staphorst, Workshop Striptease dans in Steenwijkerland, Workshop Striptease dans in Tubbergen, Workshop Striptease dans in Twenterand, Workshop Striptease dans in Wierden, Workshop Striptease dans in Zwartewaterland, Workshop Striptease dans in Zwolle, Workshop Striptease dans in Almere, Workshop Striptease dans in Dronten, Workshop Striptease dans in Lelystad, Workshop Striptease dans in Noordoostpolder, Workshop Striptease dans in Urk, Workshop Striptease dans in Zeewolde, Workshop Striptease dans in Axel, Workshop Striptease dans in Borsele, Workshop Striptease dans in Goes, Workshop Striptease dans in Hulst, Workshop Striptease dans in Kapelle, Workshop Striptease dans in Middelburg, Workshop Striptease dans in Noord-Beveland, Workshop Striptease dans in Oost-Souburg, Workshop Striptease dans in Reimerswaal, Workshop Striptease dans in Schouwen-Duiveland, Workshop Striptease dans in Sluis, Workshop Striptease dans in Terneuzen, Workshop Striptease dans in Tholen, Workshop Striptease dans in Veere, Workshop Striptease dans in Vlissingen, Workshop Striptease dans in Zierikzee, Workshop Striptease dans in Beek, Workshop Striptease dans in Beesel, Workshop Striptease dans in Bergen, Workshop Striptease dans in Brunssum, Workshop Striptease dans in Echt-Susteren, Workshop Striptease dans in Eijsden-Margraten, Workshop Striptease dans in Gennep, Workshop Striptease dans in Gulpen-Wittem, Workshop Striptease dans in Heerlen, Workshop Striptease dans in Horst aan de Maas, Workshop Striptease dans in Kerkrade, Workshop Striptease dans in Landgraaf, Workshop Striptease dans in Leudal, Workshop Striptease dans in Maasgouw, Workshop Striptease dans in Maastricht, Workshop Striptease dans in Meerssen, Workshop Striptease dans in Mook en Middelaar, Workshop Striptease dans in Nederweert, Workshop Striptease dans in Nuth, Workshop Striptease dans in Onderbanken, Workshop Striptease dans in Peel en Maas, Workshop Striptease dans in Roerdalen, Workshop Striptease dans in Roermond, Workshop Striptease dans in Schinnen, Workshop Striptease dans in Simpelveld, Workshop Striptease dans in Sittard-Geleen, Workshop Striptease dans in Stein, Workshop Striptease dans in Vaals, Workshop Striptease dans in Valkenburg aan de Geul, Workshop Striptease dans in Venlo, Workshop Striptease dans in Venray, Workshop Striptease dans in Voerendaal, Workshop Striptease dans in Weert, Workshop Striptease dans in Abcoude, Workshop Striptease dans in Amersfoort, Workshop Striptease dans in Bunnik, Workshop Striptease dans in Bunschoten, Workshop Striptease dans in De Bilt, Workshop Striptease dans in De Ronde Venen, Workshop Striptease dans in Eemnes, Workshop Striptease dans in Renswoude, Workshop Striptease dans in Rhenen, Workshop Striptease dans in Soest, Workshop Striptease dans in Stichtse Vecht, Workshop Striptease dans in Utrecht, Workshop Striptease dans in Utrechtse Heuvelrug, Workshop Striptease dans in Houten, Workshop Striptease dans in Ijsselstein, Workshop Striptease dans in Leusden, Workshop Striptease dans in Lopik, Workshop Striptease dans in Montfoort, Workshop Striptease dans in Nieuwegein, Workshop Striptease dans in Oudewater, Workshop Striptease dans in Veenendaal, Workshop Striptease dans in Vianen, Workshop Striptease dans in Wijk bij Duurstede, Workshop Striptease dans in Woerden, Workshop Striptease dans in Woudenberg, Workshop Striptease dans in Zeist, Workshop Striptease dans in Achterberg, Workshop Striptease dans in Achterwetering, Workshop Striptease dans in Achthoven, Workshop Striptease dans in Amerongen, Workshop Striptease dans in Austerlitz, Workshop Striptease dans in Baambrugge, Workshop Striptease dans in Baarn, Workshop Striptease dans in Benschop, Workshop Striptease dans in Spakenburg, Workshop Striptease dans in De Birkt, Workshop Striptease dans in Bilthoven, Workshop Striptease dans in Blokland, Workshop Striptease dans in Bosch en Duin, Workshop Striptease dans in Breudijk, Workshop Striptease dans in Breukelen, Workshop Striptease dans in Buurtsdijk, Workshop Striptease dans in Cabauw, Workshop Striptease dans in Cattenbroek, Workshop Striptease dans in Cothen, Workshop Striptease dans in Den Dolder, Workshop Striptease dans in Diemerbroek, Workshop Striptease dans in Doorn, Workshop Striptease dans in Driebergen, Workshop Striptease dans in Rijsenburg, Workshop Striptease dans in Achtkarspelen, Workshop Striptease dans in Ameland, Workshop Striptease dans in Het Bildt, Workshop Striptease dans in Boornsterhem, Workshop Striptease dans in Dantumadeel, Workshop Striptease dans in Dongeradeel, Workshop Striptease dans in Ferwerderadeel, Workshop Striptease dans in Franekeradeel, Workshop Striptease dans in Gaasterland-Sloten, Workshop Striptease dans in Harlingen, Workshop Striptease dans in Heerenveen, Workshop Striptease dans in Kollumerland en Nieuwkruisland, Workshop Striptease dans in Leeuwarden, Workshop Striptease dans in Leeuwarderadeel, Workshop Striptease dans in Lemsterland, Workshop Striptease dans in Littenseradeel, Workshop Striptease dans in Menaldumadeel, Workshop Striptease dans in Ooststellingwerf, Workshop Striptease dans in Opsterland, Workshop Striptease dans in Schiermonnikoog, Workshop Striptease dans in Skarsterlân, Workshop Striptease dans in Smallingerland, Workshop Striptease dans in Súdwest-Fryslân, Workshop Striptease dans in Terschelling, Workshop Striptease dans in Tietjerksteradeel, Workshop Striptease dans in Vlieland, Workshop Striptease dans in Weststellingwerf, Workshop Striptease dans in Aalten, Workshop Striptease dans in Apeldoorn, Workshop Striptease dans in Arnhem, Workshop Striptease dans in Barneveld, Workshop Striptease dans in Berkelland, Workshop Striptease dans in Beuningen, Workshop Striptease dans in Bronckhorst, Workshop Striptease dans in Brummen, Workshop Striptease dans in Buren, Workshop Striptease dans in Culemborg, Workshop Striptease dans in Doesburg, Workshop Striptease dans in Doetinchem, Workshop Striptease dans in Druten, Workshop Striptease dans in Duiven, Workshop Striptease dans in Ede, Workshop Striptease dans in Elburg, Workshop Striptease dans in Epe, Workshop Striptease dans in Ermelo, Workshop Striptease dans in Geldermalsen, Workshop Striptease dans in Groesbeek, Workshop Striptease dans in Harderwijk, Workshop Striptease dans in Hattem, Workshop Striptease dans in Heerde, Workshop Striptease dans in Heumen, Workshop Striptease dans in Lingewaal, Workshop Striptease dans in Lingewaard, Workshop Striptease dans in Lochem, Workshop Striptease dans in Maasdriel, Workshop Striptease dans in Millingen aan de Rijn, Workshop Striptease dans in Montferland, Workshop Striptease dans in Neder-Betuwe, Workshop Striptease dans in Neerijnen, Workshop Striptease dans in Nijkerk, Workshop Striptease dans in Nijmegen, Workshop Striptease dans in Nunspeet, Workshop Striptease dans in Oldebroek, Workshop Striptease dans in Oost Gelre, Workshop Striptease dans in Oude Ijsselstreek, Workshop Striptease dans in Overbetuwe, Workshop Striptease dans in Putten, Workshop Striptease dans in Renkum, Workshop Striptease dans in Rheden, Workshop Striptease dans in Rijnwaarden, Workshop Striptease dans in Rozendaal, Workshop Striptease dans in Scherpenzeel, Workshop Striptease dans in Tiel, Workshop Striptease dans in Ubbergen, Workshop Striptease dans in Voorst, Workshop Striptease dans in Wageningen, Workshop Striptease dans in West Maas en Waal, Workshop Striptease dans in Westervoort, Workshop Striptease dans in Wijchen, Workshop Striptease dans in Winterswijk, Workshop Striptease dans in Zaltbommel, Workshop Striptease dans in Zevenaar, Workshop Striptease dans in Zutphen, Workshop Striptease dans in Aa en Hunze, Workshop Striptease dans in Assen, Workshop Striptease dans in Borger-Odoorn, Workshop Striptease dans in Coevorden, Workshop Striptease dans in Emmen, Workshop Striptease dans in Hoogeveen, Workshop Striptease dans in Meppel, Workshop Striptease dans in Midden-Drenthe, Workshop Striptease dans in Noordenveld, Workshop Striptease dans in Tynaarlo, Workshop Striptease dans in Westerveld, Workshop Striptease dans in De Wolden.

Workshop Striptease dans in Brussel, Workshop Striptease dans in Gent, Workshop Striptease dans in Brugge, Workshop Striptease dans in Bergen, Workshop Striptease dans in Leuven, Workshop Striptease dans in Mechelen, Workshop Striptease dans in Aalst, Workshop Striptease dans in Kortrijk, Workshop Striptease dans in Hasselt, Workshop Striptease dans in Sint-Niklaas, Workshop Striptease dans in Oostende, Workshop Striptease dans in Genk, Workshop Striptease dans in Doornik, Workshop Striptease dans in Turnhout, Workshop Striptease dans in Geel, Workshop Striptease dans in Roeselare, Workshop Striptease dans in Moeskroen, Workshop Striptease dans in Lokeren, Workshop Striptease dans in Sint-Truiden, Workshop Striptease dans in Herentals, Workshop Striptease dans in Hoogstraten, Workshop Striptease dans in Lier, Workshop Striptease dans in Mechelen, Workshop Striptease dans in Mortsel, Workshop Striptease dans in Turnhout, Workshop Striptease dans in Aartselaar, Workshop Striptease dans in Antwerpen, Workshop Striptease dans in Arendonk, Workshop Striptease dans in Baarle-Hertog, Workshop Striptease dans in Balen, Workshop Striptease dans in Beerse, Workshop Striptease dans in Berlaar, Workshop Striptease dans in Boechout, Workshop Striptease dans in Bonheiden, Workshop Striptease dans in Boom, Workshop Striptease dans in Bornem, Workshop Striptease dans in Borsbeek, Workshop Striptease dans in Brasschaat, Workshop Striptease dans in Brecht, Workshop Striptease dans in Dessel, Workshop Striptease dans in Duffel, Workshop Striptease dans in Edegem, Workshop Striptease dans in Essen, Workshop Striptease dans in Geel, Workshop Striptease dans in Grobbendonk, Workshop Striptease dans in Heist-op-den-Berg, Workshop Striptease dans in Hemiksem, Workshop Striptease dans in Herentals, Workshop Striptease dans in Herenthout, Workshop Striptease dans in Herselt, Workshop Striptease dans in Hoogstraten, Workshop Striptease dans in Hove, Workshop Striptease dans in Hulshout, Workshop Striptease dans in Kalmthout, Workshop Striptease dans in Kapellen, Workshop Striptease dans in Kasterlee, Workshop Striptease dans in Kontich, Workshop Striptease dans in Laakdal, Workshop Striptease dans in Lier, Workshop Striptease dans in Lille, Workshop Striptease dans in Lint, Workshop Striptease dans in Malle, Workshop Striptease dans in Mechelen, Workshop Striptease dans in Meerhout, Workshop Striptease dans in Merksplas, Workshop Striptease dans in Mol, Workshop Striptease dans in Mortsel, Workshop Striptease dans in Niel, Workshop Striptease dans in Nijlen, Workshop Striptease dans in Olen, Workshop Striptease dans in Oud-Turnhout, Workshop Striptease dans in Putte, Workshop Striptease dans in Puurs, Workshop Striptease dans in Ranst, Workshop Striptease dans in Ravels, Workshop Striptease dans in Retie, Workshop Striptease dans in Rijkevorsel, Workshop Striptease dans in Rumst, Workshop Striptease dans in Schelle, Workshop Striptease dans in Schilde, Workshop Striptease dans in Schoten, Workshop Striptease dans in Sint-Amands, Workshop Striptease dans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Striptease dans in Stabroek, Workshop Striptease dans in Turnhout, Workshop Striptease dans in Vorselaar, Workshop Striptease dans in Vosselaar, Workshop Striptease dans in Westerlo, Workshop Striptease dans in Wijnegem, Workshop Striptease dans in Willebroek, Workshop Striptease dans in Wommelgem, Workshop Striptease dans in Wuustwezel, Workshop Striptease dans in Zandhoven, Workshop Striptease dans in Zoersel, Workshop Striptease dans in Zwijndrecht, Workshop Striptease dans in Gent, Workshop Striptease dans in Brussel, Workshop Striptease dans in Brugge, Workshop Striptease dans in Leuven, Workshop Striptease dans in Aalst, Workshop Striptease dans in Kortrijk, Workshop Striptease dans in Hasselt, Workshop Striptease dans in Sint-Niklaas, Workshop Striptease dans in Oostende, Workshop Striptease dans in Genk, Workshop Striptease dans in Doornik, Workshop Striptease dans in Roeselare, Workshop Striptease dans in Moeskroen, Workshop Striptease dans in Lokeren, Workshop Striptease dans in Sint-Truiden, Workshop Striptease dans in Mariakerke, Workshop Striptease dans in Drongen, Workshop Striptease dans in Wondelgem, Workshop Striptease dans in Sint-Amandsberg, Workshop Striptease dans in Oostakker, Workshop Striptease dans in Ledeberg, Workshop Striptease dans in Gentbrugge, Workshop Striptease dans in Afsnee, Workshop Striptease dans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Striptease dans in Zwijnaarde, Workshop Striptease dans in Wachtebeke, Workshop Striptease dans in Lochristi, Workshop Striptease dans in Destelbergen, Workshop Striptease dans in Melle, Workshop Striptease dans in Merelbeke, Workshop Striptease dans in Heusden, Workshop Striptease dans in Zevergem, Workshop Striptease dans in De Pinte, Workshop Striptease dans in Sint-Martens-Latem, Workshop Striptease dans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Striptease dans in Deinze, Workshop Striptease dans in Vosselare, Workshop Striptease dans in Nevele, Workshop Striptease dans in Landegem, Workshop Striptease dans in Merendree, Workshop Striptease dans in Alken, Workshop Striptease dans in As, Workshop Striptease dans in Beringen, Workshop Striptease dans in Bilzen, Workshop Striptease dans in Bocholt, Workshop Striptease dans in Borgloon, Workshop Striptease dans in Bree, Workshop Striptease dans in Diepenbeek, Workshop Striptease dans in Dilsen-Stokkem, Workshop Striptease dans in Genk, Workshop Striptease dans in Gingelom, Workshop Striptease dans in Halen, Workshop Striptease dans in Ham, Workshop Striptease dans in Hamont-Achel, Workshop Striptease dans in Hechtel-Eksel, Workshop Striptease dans in Heers, Workshop Striptease dans in Herk-de-Stad, Workshop Striptease dans in Herstappe, Workshop Striptease dans in Heusden-Zolder, Workshop Striptease dans in Hoeselt, Workshop Striptease dans in Houthalen-Helchteren, Workshop Striptease dans in Kinrooi, Workshop Striptease dans in Kortessem, Workshop Striptease dans in Lanaken, Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in , Workshop Striptease dans in Leopoldsburg, Workshop Striptease dans in Lommel, Workshop Striptease dans in Lummen, Workshop Striptease dans in Maaseik, Workshop Striptease dans in Maasmechelen, Workshop Striptease dans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Striptease dans in Neerpelt, Workshop Striptease dans in Nieuwerkerken, Workshop Striptease dans in Opglabbeek, Workshop Striptease dans in Overpelt, Workshop Striptease dans in Peer, Workshop Striptease dans in Riemst, Workshop Striptease dans in Sint-Truiden, Workshop Striptease dans in Tessenderlo, Workshop Striptease dans in Tongeren, Workshop Striptease dans in Voeren, Workshop Striptease dans in Wellen, Workshop Striptease dans in Zonhoven, Workshop Striptease dans in Zutendaal, Workshop Striptease dans in Aarschot, Workshop Striptease dans in Affligem, Workshop Striptease dans in Asse, Workshop Striptease dans in Beersel, Workshop Striptease dans in Begijnendijk, Workshop Striptease dans in Bekkevoort, Workshop Striptease dans in Bertem, Workshop Striptease dans in Bever, Workshop Striptease dans in Bierbeek, Workshop Striptease dans in Boortmeerbeek, Workshop Striptease dans in Boutersem, Workshop Striptease dans in Diest, Workshop Striptease dans in Dilbeek, Workshop Striptease dans in Drogenbos, Workshop Striptease dans in Galmaarden, Workshop Striptease dans in Geetbets, Workshop Striptease dans in Glabbeek, Workshop Striptease dans in Gooik, Workshop Striptease dans in Grimbergen, Workshop Striptease dans in Haacht, Workshop Striptease dans in Halle, Workshop Striptease dans in Herent, Workshop Striptease dans in Herne, Workshop Striptease dans in Hoegaarden, Workshop Striptease dans in Hoeilaart, Workshop Striptease dans in Holsbeek, Workshop Striptease dans in Huldenberg, Workshop Striptease dans in Kampenhout, Workshop Striptease dans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Striptease dans in Keerbergen, Workshop Striptease dans in Kortenaken, Workshop Striptease dans in Kortenberg, Workshop Striptease dans in Kraainem, Workshop Striptease dans in Landen, Workshop Striptease dans in Lennik, Workshop Striptease dans in Liedekerke, Workshop Striptease dans in Linkebeek, Workshop Striptease dans in Linter, Workshop Striptease dans in Londerzeel, Workshop Striptease dans in Lubbeek, Workshop Striptease dans in Machelen, Workshop Striptease dans in Meise, Workshop Striptease dans in Merchtem, Workshop Striptease dans in Opwijk, Workshop Striptease dans in Oud-Heverlee, Workshop Striptease dans in Overijse, Workshop Striptease dans in Pepingen, Workshop Striptease dans in Roosdaal, Workshop Striptease dans in Rotselaar, Workshop Striptease dans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Striptease dans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Striptease dans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Striptease dans in Steenokkerzeel, Workshop Striptease dans in Ternat, Workshop Striptease dans in Tervuren, Workshop Striptease dans in Tielt-Winge, Workshop Striptease dans in Tienen, Workshop Striptease dans in Tremelo, Workshop Striptease dans in Vilvoorde, Workshop Striptease dans in Wemmel, Workshop Striptease dans in Wezembeek-Oppem, Workshop Striptease dans in Zaventem, Workshop Striptease dans in Zemst, Workshop Striptease dans in Zoutleeuw, Workshop Striptease dans in Alveringem, Workshop Striptease dans in Anzegem, Workshop Striptease dans in Ardooie, Workshop Striptease dans in Avelgem, Workshop Striptease dans in Beernem, Workshop Striptease dans in Blankenberge, Workshop Striptease dans in Bredene, Workshop Striptease dans in Damme, Workshop Striptease dans in De Haan, Workshop Striptease dans in De Panne, Workshop Striptease dans in Deerlijk, Workshop Striptease dans in Dentergem, Workshop Striptease dans in Diksmuide, Workshop Striptease dans in Gistel, Workshop Striptease dans in Harelbeke, Workshop Striptease dans in Heuvelland, Workshop Striptease dans in Hooglede, Workshop Striptease dans in Houthulst, Workshop Striptease dans in Ichtegem, Workshop Striptease dans in Ieper, Workshop Striptease dans in Ingelmunster, Workshop Striptease dans in Izegem, Workshop Striptease dans in Jabbeke, Workshop Striptease dans in Knokke-Heist, Workshop Striptease dans in Koekelare, Workshop Striptease dans in Koksijde, Workshop Striptease dans in Kortemark, Workshop Striptease dans in Kortrijk, Workshop Striptease dans in Kuurne, Workshop Striptease dans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Striptease dans in Ledegem, Workshop Striptease dans in Lendelede, Workshop Striptease dans in Lichtervelde, Workshop Striptease dans in Lo-Reninge, Workshop Striptease dans in Menen, Workshop Striptease dans in Mesen, Workshop Striptease dans in Meulebeke, Workshop Striptease dans in Middelkerke, Workshop Striptease dans in Moorslede, Workshop Striptease dans in Nieuwpoort, Workshop Striptease dans in Oostende, Workshop Striptease dans in Oostkamp, Workshop Striptease dans in Oostrozebeke, Workshop Striptease dans in Oudenburg, Workshop Striptease dans in Pittem, Workshop Striptease dans in Poperinge, Workshop Striptease dans in Roeselare, Workshop Striptease dans in Ruiselede, Workshop Striptease dans in Spiere-Helkijn, Workshop Striptease dans in Staden, Workshop Striptease dans in Tielt, Workshop Striptease dans in Torhout, Workshop Striptease dans in Veurne, Workshop Striptease dans in Vleteren, Workshop Striptease dans in Waregem, Workshop Striptease dans in Wervik, Workshop Striptease dans in Wevelgem, Workshop Striptease dans in Wielsbeke, Workshop Striptease dans in Wingene, Workshop Striptease dans in Zedelgem, Workshop Striptease dans in Zonnebeke, Workshop Striptease dans in Zuienkerke, Workshop Striptease dans in Zwevegem, Workshop Striptease dans in Aarlen, Workshop Striptease dans in Attert, Workshop Striptease dans in Aubange, Workshop Striptease dans in Bastenaken, Workshop Striptease dans in Bertogne, Workshop Striptease dans in Bertrix, Workshop Striptease dans in Bouillon, Workshop Striptease dans in Chiny, Workshop Striptease dans in Daverdisse, Workshop Striptease dans in Durbuy, Workshop Striptease dans in Érezée, Workshop Striptease dans in Étalle, Workshop Striptease dans in Fauvillers, Workshop Striptease dans in Florenville, Workshop Striptease dans in Gouvy, Workshop Striptease dans in Habay, Workshop Striptease dans in Herbeumont, Workshop Striptease dans in Hotton, Workshop Striptease dans in Houffalize, Workshop Striptease dans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Striptease dans in Léglise, Workshop Striptease dans in Libin, Workshop Striptease dans in Libramont-Chevigny, Workshop Striptease dans in Manhay, Workshop Striptease dans in Marche-en-Famenne, Workshop Striptease dans in Martelange, Workshop Striptease dans in Meix-devant-Virton, Workshop Striptease dans in Messancy, Workshop Striptease dans in Musson, Workshop Striptease dans in Nassogne, Workshop Striptease dans in Neufchâteau, Workshop Striptease dans in Paliseul, Workshop Striptease dans in Rendeux, Workshop Striptease dans in Rouvroy, Workshop Striptease dans in Sainte-Ode, Workshop Striptease dans in Saint-Hubert, Workshop Striptease dans in Saint-Léger, Workshop Striptease dans in Tellin, Workshop Striptease dans in Tenneville, Workshop Striptease dans in Tintigny, Workshop Striptease dans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Striptease dans in Vielsalm, Workshop Striptease dans in Virton, Workshop Striptease dans in Wellin.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.