country line dance workshop


Workshop country line dance in Antwerpen| vrijgezellenfeest in AntwerpenWorkshop country line dance op locatie| vrijgezellenfeest met country line dancing workshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Okapi Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Country line dance?

Met onze Country line dance workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen workshop Country line dancing.


Met onze country line dance initiatie leer je op een vrijgezellenfavond gedurende een uur of langer met veel plezier samencountry line dancing.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is country line dancing. Natuurlijk geniet je van hetcountry line dance, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Okapi Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze country line dance avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een country line dance workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een country line dance workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe decountry line dance gedanst moet worden, maar onze country line dance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte vrijgezellenfeest met country line dance ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en ouderen in Democratische Republiek Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op: www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze Country line dance workshop kan worden gegeven op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:
In Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

In België:
Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop country line dance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Country line dance workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Country line dance
Cowboyhoeden – Wild Wild West – Op een rij dansen–Groepschoreografie-HilarischOorsprong en achtergrond
De muziek en de dans die wijj nu als country line dance kennen is een mengeling van allerlei muzieksoorten en –dansen. De oorsprong vond plaats in het “Wilde Westen “van de U.S.A. Bij Country Line Dance dans je in formatie, waarbij een groep mensen op een rij of in rijen (lijnen)danst.

Iedereen voert op hetzelfde moment dezelfde dansbewegingen uit.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de country line dance
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Country muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken. Een danspartner is niet nodig.Diner bij een locatie waarmee we
samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt Okapi Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Okapi Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele country line dance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Country line dance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- country line dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de dansworkshop
Country line dancing workshop:
Mini- country line dance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis country line dance passen - naar een kleine eenvoudige Country line dance choreografie.

Super- country line dancing workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Country line dance passen - naar een wat uitgebreid Country line dance choreografie.

Luxe- country line dance workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Country line dance passen - naar een complexe Country line dance choreografie.Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Country line dance en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor workshop Country line dance:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste country line dance workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@okapi-events.com

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen..

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi Foundation (www.bayabi-foundation.com).

ws_salsa05

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken
  • Schooldaken
  • Schoolborden
  • Sport op school
  • Varkensfokkerij
  • Schoolmateriaal

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Unieke country line dancing workshop landelijk op locatie:
Okapi Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor eenworkshop country line dance in Antwerpenworkshop country line dance in Brusselworkshop country line dance in Aalstworkshop country line dance in Gentworkshop country line dance in Sint-Niklaasworkshop country line dance in Hasseltworkshop country line dance in Bruggeworkshop country line dance in Oostendeworkshop country line dance in Leuvenworkshop country line dance in Tongerenworkshop country line dance in Dendermondeworkshop country line dance in Turnhoutworkshop country line dance in Kortrijkworkshop country line dance in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend country line dance in Antwerpen of country line dance lessen in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Amsterdam, workshop country line dance in Rotterdam, workshop country line dance in Den Haag, workshop country line dance in Utrecht, workshop country line dance in Eindhoven, workshop country line dance in Tilburg, workshop country line dance in Groningen, workshop country line dance in Almere, workshop country line dance in Breda, workshop country line dance in Nijmegen, workshop country line dance in Enschede, workshop country line dance in Apeldoorn, workshop country line dance in Haarlem, workshop country line dance in Arnhem, workshop country line dance in Amersfoort, workshop country line dance in Zaanstad, workshop country line dance in Zaandam, workshop country line dance in Haarlemmermeer, workshop country line dance in Hoofddorp, workshop country line dance in 's-Hertogenbosch, workshop country line dance in Zoetermeer, workshop country line dance in Zwolle, workshop country line dance in Maastricht, workshop country line dance in Leiden, workshop country line dance in Dordrecht,

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Brussel, workshop country line dance in Antwerpen, workshop country line dance in Gent, workshop country line dance in Charleroi, workshop country line dance in Luik, workshop country line dance in Brugge, workshop country line dance in Namen, workshop country line dance in Leuven, workshop country line dance in Bergen, workshop country line dance in Mechelen, workshop country line dance in Aalst, workshop country line dance in La Louvière, workshop country line dance in Kortrijk, workshop country line dance in Hasselt, workshop country line dance in Sint-Niklaas, workshop country line dance in Oostende, workshop country line dance in Doornik, workshop country line dance in Genk, workshop country line dance in Seraing, workshop country line dance in Roeselare, workshop country line dance in Moeskroen, workshop country line dance in Verviers, workshop country line dance in Dendermonde, workshop country line dance in Beringen, workshop country line dance in Turnhout,


OE_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW
|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW
|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS
|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE
|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS
|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS
|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_BREAKDANCE
|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

OE_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.Workshop Country line dance in Alblasserdam, Workshop Country line dance in Albrandswaard, Workshop Country line dance in Alphen aan den Rijn, Workshop Country line dance in Barendrecht, Workshop Country line dance in Bergambacht, Workshop Country line dance in Bernisse, Workshop Country line dance in Binnenmaas, Workshop Country line dance in Bodegraven-Reeuwijk, Workshop Country line dance in Boskoop, Workshop Country line dance in Brielle, Workshop Country line dance in Capelle aan den Ijssel, Workshop Country line dance in Cromstrijen, Workshop Country line dance in Delft, Workshop Country line dance in Dirksland, Workshop Country line dance in Dordrecht, Workshop Country line dance in Giessenlanden, Workshop Country line dance in Goedereede, Workshop Country line dance in Gorinchem, Workshop Country line dance in Gouda, Workshop Country line dance in Graafstroom, Workshop Country line dance in Den Haag, Workshop Country line dance in Hardinxveld-Giessendam, Workshop Country line dance in Hellevoetsluis, Workshop Country line dance in Hendrik-Ido-Ambacht, Workshop Country line dance in Hillegom, Workshop Country line dance in Kaag en Braassem, Workshop Country line dance in Katwijk, Workshop Country line dance in Korendijk, Workshop Country line dance in Krimpen aan den Ijssel, Workshop Country line dance in Lansingerland, Workshop Country line dance in Leerdam, Workshop Country line dance in Leiden, Workshop Country line dance in Leiderdorp, Workshop Country line dance in Leidschendam-Voorburg, Workshop Country line dance in Liesveld, Workshop Country line dance in Lisse, Workshop Country line dance in Maassluis, Workshop Country line dance in Middelharnis, Workshop Country line dance in Midden-Delfland, Workshop Country line dance in Nederlek, Workshop Country line dance in Nieuw-Lekkerland, Workshop Country line dance in Nieuwkoop, Workshop Country line dance in Noordwijk, Workshop Country line dance in Noordwijkerhout, Workshop Country line dance in Oegstgeest, Workshop Country line dance in Oostflakkee, Workshop Country line dance in Oud-Beijerland, Workshop Country line dance in Ouderkerk, Workshop Country line dance in Papendrecht, Workshop Country line dance in Pijnacker-Nootdorp, Workshop Country line dance in Ridderkerk, Workshop Country line dance in Rijnwoude, Workshop Country line dance in Rijswijk, Workshop Country line dance in Rotterdam, Workshop Country line dance in Schiedam, Workshop Country line dance in Schoonhoven, Workshop Country line dance in Sliedrecht, Workshop Country line dance in Spijkenisse, Workshop Country line dance in Strijen, Workshop Country line dance in Teylingen, Workshop Country line dance in Vlaardingen, Workshop Country line dance in Vlist, Workshop Country line dance in Voorschoten, Workshop Country line dance in Waddinxveen, Workshop Country line dance in Wassenaar, Workshop Country line dance in Westland, Workshop Country line dance in Westvoorne, Workshop Country line dance in Zederik, Workshop Country line dance in Zoetermeer, Workshop Country line dance in Zoeterwoude, Workshop Country line dance in Zuidplas, Workshop Country line dance in Zwijndrecht, Workshop Country line dance in Aalsmeer, Workshop Country line dance in Alkmaar, Workshop Country line dance in Amstelveen, Workshop Country line dance in Amsterdam, Workshop Country line dance in Anna Paulowna, Workshop Country line dance in Beemster, Workshop Country line dance in Bergen, Workshop Country line dance in Beverwijk, Workshop Country line dance in Blaricum, Workshop Country line dance in Bloemendaal, Workshop Country line dance in Bussum, Workshop Country line dance in Castricum, Workshop Country line dance in Den Helder, Workshop Country line dance in Diemen, Workshop Country line dance in Drechterland, Workshop Country line dance in Edam-Volendam, Workshop Country line dance in Enkhuizen, Workshop Country line dance in Graft-De Rijp, Workshop Country line dance in Haarlem, Workshop Country line dance in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Workshop Country line dance in Haarlemmermeer, Workshop Country line dance in Harenkarspel, Workshop Country line dance in Heemskerk, Workshop Country line dance in Heemstede, Workshop Country line dance in Heerhugowaard, Workshop Country line dance in Heiloo, Workshop Country line dance in Hilversum, Workshop Country line dance in Hoorn, Workshop Country line dance in Huizen, Workshop Country line dance in Koggenland, Workshop Country line dance in Landsmeer, Workshop Country line dance in Langedijk, Workshop Country line dance in Laren, Workshop Country line dance in Medemblik, Workshop Country line dance in Muiden, Workshop Country line dance in Naarden, Workshop Country line dance in Niedorp, Workshop Country line dance in Oostzaan, Workshop Country line dance in Opmeer, Workshop Country line dance in Ouder-Amstel, Workshop Country line dance in Purmerend, Workshop Country line dance in Schagen, Workshop Country line dance in Schermer, Workshop Country line dance in Stede Broec, Workshop Country line dance in Texel, Workshop Country line dance in Uitgeest, Workshop Country line dance in Uithoorn, Workshop Country line dance in Velsen, Workshop Country line dance in Waterland, Workshop Country line dance in Weesp, Workshop Country line dance in Wieringen, Workshop Country line dance in Wieringermeer, Workshop Country line dance in Wijdemeren, Workshop Country line dance in Wormerland, Workshop Country line dance in Zaanstad, Workshop Country line dance in Zandvoort, Workshop Country line dance in Zeevang, Workshop Country line dance in Zijpe, Workshop Country line dance in 's-Hertogenbosch, Workshop Country line dance in Aalburg, Workshop Country line dance in Alphen-Chaam, Workshop Country line dance in Asten, Workshop Country line dance in Baarle-Nassau, Workshop Country line dance in Bergeijk, Workshop Country line dance in Bergen op Zoom, Workshop Country line dance in Bernheze, Workshop Country line dance in Best, Workshop Country line dance in Bladel, Workshop Country line dance in Boekel, Workshop Country line dance in Boxmeer, Workshop Country line dance in Boxtel, Workshop Country line dance in Breda, Workshop Country line dance in Cranendonck, Workshop Country line dance in Cuijk, Workshop Country line dance in Deurne, Workshop Country line dance in Dongen, Workshop Country line dance in Drimmelen, Workshop Country line dance in Eersel, Workshop Country line dance in Eindhoven, Workshop Country line dance in Etten-Leur, Workshop Country line dance in Geertruidenberg, Workshop Country line dance in Geldrop-Mierlo, Workshop Country line dance in Gemert-Bakel, Workshop Country line dance in Gilze en Rijen, Workshop Country line dance in Goirle, Workshop Country line dance in Grave, Workshop Country line dance in Haaren, Workshop Country line dance in Halderberge, Workshop Country line dance in Heeze-Leende, Workshop Country line dance in Helmond, Workshop Country line dance in Heusden, Workshop Country line dance in Hilvarenbeek, Workshop Country line dance in Laarbeek, Workshop Country line dance in Landerd, Workshop Country line dance in Loon op Zand, Workshop Country line dance in Maasdonk, Workshop Country line dance in Mill en Sint Hubert, Workshop Country line dance in Moerdijk, Workshop Country line dance in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Workshop Country line dance in Oirschot, Workshop Country line dance in Oisterwijk, Workshop Country line dance in Oosterhout, Workshop Country line dance in Oss, Workshop Country line dance in Reusel-De Mierden, Workshop Country line dance in Roosendaal, Workshop Country line dance in Rucphen, Workshop Country line dance in Schijndel, Workshop Country line dance in Sint Anthonis, Workshop Country line dance in Sint-Michielsgestel, Workshop Country line dance in Sint-Oedenrode, Workshop Country line dance in Someren, Workshop Country line dance in Son en Breugel, Workshop Country line dance in Steenbergen, Workshop Country line dance in Tilburg, Workshop Country line dance in Uden, Workshop Country line dance in Valkenswaard, Workshop Country line dance in Veghel, Workshop Country line dance in Veldhoven, Workshop Country line dance in Vught, Workshop Country line dance in Waalre, Workshop Country line dance in Waalwijk, Workshop Country line dance in Werkendam, Workshop Country line dance in Woensdrecht, Workshop Country line dance in Woudrichem, Workshop Country line dance in Zundert, Workshop Country line dance in Almelo, Workshop Country line dance in Borne, Workshop Country line dance in Dalfsen, Workshop Country line dance in Dinkelland, Workshop Country line dance in Deventer, Workshop Country line dance in Enschede, Workshop Country line dance in Haaksbergen, Workshop Country line dance in Hardenberg, Workshop Country line dance in Hellendoorn, Workshop Country line dance in Hengelo, Workshop Country line dance in Hof van Twente, Workshop Country line dance in Kampen, Workshop Country line dance in Losser, Workshop Country line dance in Oldenzaal, Workshop Country line dance in Olst-Wijhe, Workshop Country line dance in Ommen, Workshop Country line dance in Raalte, Workshop Country line dance in Rijssen-Holten, Workshop Country line dance in Staphorst, Workshop Country line dance in Steenwijkerland, Workshop Country line dance in Tubbergen, Workshop Country line dance in Twenterand, Workshop Country line dance in Wierden, Workshop Country line dance in Zwartewaterland, Workshop Country line dance in Zwolle, Workshop Country line dance in Almere, Workshop Country line dance in Dronten, Workshop Country line dance in Lelystad, Workshop Country line dance in Noordoostpolder, Workshop Country line dance in Urk, Workshop Country line dance in Zeewolde, Workshop Country line dance in Axel, Workshop Country line dance in Borsele, Workshop Country line dance in Goes, Workshop Country line dance in Hulst, Workshop Country line dance in Kapelle, Workshop Country line dance in Middelburg, Workshop Country line dance in Noord-Beveland, Workshop Country line dance in Oost-Souburg, Workshop Country line dance in Reimerswaal, Workshop Country line dance in Schouwen-Duiveland, Workshop Country line dance in Sluis, Workshop Country line dance in Terneuzen, Workshop Country line dance in Tholen, Workshop Country line dance in Veere, Workshop Country line dance in Vlissingen, Workshop Country line dance in Zierikzee, Workshop Country line dance in Beek, Workshop Country line dance in Beesel, Workshop Country line dance in Bergen, Workshop Country line dance in Brunssum, Workshop Country line dance in Echt-Susteren, Workshop Country line dance in Eijsden-Margraten, Workshop Country line dance in Gennep, Workshop Country line dance in Gulpen-Wittem, Workshop Country line dance in Heerlen, Workshop Country line dance in Horst aan de Maas, Workshop Country line dance in Kerkrade, Workshop Country line dance in Landgraaf, Workshop Country line dance in Leudal, Workshop Country line dance in Maasgouw, Workshop Country line dance in Maastricht, Workshop Country line dance in Meerssen, Workshop Country line dance in Mook en Middelaar, Workshop Country line dance in Nederweert, Workshop Country line dance in Nuth, Workshop Country line dance in Onderbanken, Workshop Country line dance in Peel en Maas, Workshop Country line dance in Roerdalen, Workshop Country line dance in Roermond, Workshop Country line dance in Schinnen, Workshop Country line dance in Simpelveld, Workshop Country line dance in Sittard-Geleen, Workshop Country line dance in Stein, Workshop Country line dance in Vaals, Workshop Country line dance in Valkenburg aan de Geul, Workshop Country line dance in Venlo, Workshop Country line dance in Venray, Workshop Country line dance in Voerendaal, Workshop Country line dance in Weert, Workshop Country line dance in Abcoude, Workshop Country line dance in Amersfoort, Workshop Country line dance in Bunnik, Workshop Country line dance in Bunschoten, Workshop Country line dance in De Bilt, Workshop Country line dance in De Ronde Venen, Workshop Country line dance in Eemnes, Workshop Country line dance in Renswoude, Workshop Country line dance in Rhenen, Workshop Country line dance in Soest, Workshop Country line dance in Stichtse Vecht, Workshop Country line dance in Utrecht, Workshop Country line dance in Utrechtse Heuvelrug, Workshop Country line dance in Houten, Workshop Country line dance in Ijsselstein, Workshop Country line dance in Leusden, Workshop Country line dance in Lopik, Workshop Country line dance in Montfoort, Workshop Country line dance in Nieuwegein, Workshop Country line dance in Oudewater, Workshop Country line dance in Veenendaal, Workshop Country line dance in Vianen, Workshop Country line dance in Wijk bij Duurstede, Workshop Country line dance in Woerden, Workshop Country line dance in Woudenberg, Workshop Country line dance in Zeist, Workshop Country line dance in Achterberg, Workshop Country line dance in Achterwetering, Workshop Country line dance in Achthoven, Workshop Country line dance in Amerongen, Workshop Country line dance in Austerlitz, Workshop Country line dance in Baambrugge, Workshop Country line dance in Baarn, Workshop Country line dance in Benschop, Workshop Country line dance in Spakenburg, Workshop Country line dance in De Birkt, Workshop Country line dance in Bilthoven, Workshop Country line dance in Blokland, Workshop Country line dance in Bosch en Duin, Workshop Country line dance in Breudijk, Workshop Country line dance in Breukelen, Workshop Country line dance in Buurtsdijk, Workshop Country line dance in Cabauw, Workshop Country line dance in Cattenbroek, Workshop Country line dance in Cothen, Workshop Country line dance in Den Dolder, Workshop Country line dance in Diemerbroek, Workshop Country line dance in Doorn, Workshop Country line dance in Driebergen, Workshop Country line dance in Rijsenburg, Workshop Country line dance in Achtkarspelen, Workshop Country line dance in Ameland, Workshop Country line dance in Het Bildt, Workshop Country line dance in Boornsterhem, Workshop Country line dance in Dantumadeel, Workshop Country line dance in Dongeradeel, Workshop Country line dance in Ferwerderadeel, Workshop Country line dance in Franekeradeel, Workshop Country line dance in Gaasterland-Sloten, Workshop Country line dance in Harlingen, Workshop Country line dance in Heerenveen, Workshop Country line dance in Kollumerland en Nieuwkruisland, Workshop Country line dance in Leeuwarden, Workshop Country line dance in Leeuwarderadeel, Workshop Country line dance in Lemsterland, Workshop Country line dance in Littenseradeel, Workshop Country line dance in Menaldumadeel, Workshop Country line dance in Ooststellingwerf, Workshop Country line dance in Opsterland, Workshop Country line dance in Schiermonnikoog, Workshop Country line dance in Skarsterlân, Workshop Country line dance in Smallingerland, Workshop Country line dance in Súdwest-Fryslân, Workshop Country line dance in Terschelling, Workshop Country line dance in Tietjerksteradeel, Workshop Country line dance in Vlieland, Workshop Country line dance in Weststellingwerf, Workshop Country line dance in Aalten, Workshop Country line dance in Apeldoorn, Workshop Country line dance in Arnhem, Workshop Country line dance in Barneveld, Workshop Country line dance in Berkelland, Workshop Country line dance in Beuningen, Workshop Country line dance in Bronckhorst, Workshop Country line dance in Brummen, Workshop Country line dance in Buren, Workshop Country line dance in Culemborg, Workshop Country line dance in Doesburg, Workshop Country line dance in Doetinchem, Workshop Country line dance in Druten, Workshop Country line dance in Duiven, Workshop Country line dance in Ede, Workshop Country line dance in Elburg, Workshop Country line dance in Epe, Workshop Country line dance in Ermelo, Workshop Country line dance in Geldermalsen, Workshop Country line dance in Groesbeek, Workshop Country line dance in Harderwijk, Workshop Country line dance in Hattem, Workshop Country line dance in Heerde, Workshop Country line dance in Heumen, Workshop Country line dance in Lingewaal, Workshop Country line dance in Lingewaard, Workshop Country line dance in Lochem, Workshop Country line dance in Maasdriel, Workshop Country line dance in Millingen aan de Rijn, Workshop Country line dance in Montferland, Workshop Country line dance in Neder-Betuwe, Workshop Country line dance in Neerijnen, Workshop Country line dance in Nijkerk, Workshop Country line dance in Nijmegen, Workshop Country line dance in Nunspeet, Workshop Country line dance in Oldebroek, Workshop Country line dance in Oost Gelre, Workshop Country line dance in Oude Ijsselstreek, Workshop Country line dance in Overbetuwe, Workshop Country line dance in Putten, Workshop Country line dance in Renkum, Workshop Country line dance in Rheden, Workshop Country line dance in Rijnwaarden, Workshop Country line dance in Rozendaal, Workshop Country line dance in Scherpenzeel, Workshop Country line dance in Tiel, Workshop Country line dance in Ubbergen, Workshop Country line dance in Voorst, Workshop Country line dance in Wageningen, Workshop Country line dance in West Maas en Waal, Workshop Country line dance in Westervoort, Workshop Country line dance in Wijchen, Workshop Country line dance in Winterswijk, Workshop Country line dance in Zaltbommel, Workshop Country line dance in Zevenaar, Workshop Country line dance in Zutphen, Workshop Country line dance in Aa en Hunze, Workshop Country line dance in Assen, Workshop Country line dance in Borger-Odoorn, Workshop Country line dance in Coevorden, Workshop Country line dance in Emmen, Workshop Country line dance in Hoogeveen, Workshop Country line dance in Meppel, Workshop Country line dance in Midden-Drenthe, Workshop Country line dance in Noordenveld, Workshop Country line dance in Tynaarlo, Workshop Country line dance in Westerveld, Workshop Country line dance in De Wolden.

Workshop Country line dance in Brussel, Workshop Country line dance in Gent, Workshop Country line dance in Brugge, Workshop Country line dance in Bergen, Workshop Country line dance in Leuven, Workshop Country line dance in Mechelen, Workshop Country line dance in Aalst, Workshop Country line dance in Kortrijk, Workshop Country line dance in Hasselt, Workshop Country line dance in Sint-Niklaas, Workshop Country line dance in Oostende, Workshop Country line dance in Genk, Workshop Country line dance in Doornik, Workshop Country line dance in Turnhout, Workshop Country line dance in Geel, Workshop Country line dance in Roeselare, Workshop Country line dance in Moeskroen, Workshop Country line dance in Lokeren, Workshop Country line dance in Sint-Truiden, Workshop Country line dance in Herentals, Workshop Country line dance in Hoogstraten, Workshop Country line dance in Lier, Workshop Country line dance in Mechelen, Workshop Country line dance in Mortsel, Workshop Country line dance in Turnhout, Workshop Country line dance in Aartselaar, Workshop Country line dance in Antwerpen, Workshop Country line dance in Arendonk, Workshop Country line dance in Baarle-Hertog, Workshop Country line dance in Balen, Workshop Country line dance in Beerse, Workshop Country line dance in Berlaar, Workshop Country line dance in Boechout, Workshop Country line dance in Bonheiden, Workshop Country line dance in Boom, Workshop Country line dance in Bornem, Workshop Country line dance in Borsbeek, Workshop Country line dance in Brasschaat, Workshop Country line dance in Brecht, Workshop Country line dance in Dessel, Workshop Country line dance in Duffel, Workshop Country line dance in Edegem, Workshop Country line dance in Essen, Workshop Country line dance in Geel, Workshop Country line dance in Grobbendonk, Workshop Country line dance in Heist-op-den-Berg, Workshop Country line dance in Hemiksem, Workshop Country line dance in Herentals, Workshop Country line dance in Herenthout, Workshop Country line dance in Herselt, Workshop Country line dance in Hoogstraten, Workshop Country line dance in Hove, Workshop Country line dance in Hulshout, Workshop Country line dance in Kalmthout, Workshop Country line dance in Kapellen, Workshop Country line dance in Kasterlee, Workshop Country line dance in Kontich, Workshop Country line dance in Laakdal, Workshop Country line dance in Lier, Workshop Country line dance in Lille, Workshop Country line dance in Lint, Workshop Country line dance in Malle, Workshop Country line dance in Mechelen, Workshop Country line dance in Meerhout, Workshop Country line dance in Merksplas, Workshop Country line dance in Mol, Workshop Country line dance in Mortsel, Workshop Country line dance in Niel, Workshop Country line dance in Nijlen, Workshop Country line dance in Olen, Workshop Country line dance in Oud-Turnhout, Workshop Country line dance in Putte, Workshop Country line dance in Puurs, Workshop Country line dance in Ranst, Workshop Country line dance in Ravels, Workshop Country line dance in Retie, Workshop Country line dance in Rijkevorsel, Workshop Country line dance in Rumst, Workshop Country line dance in Schelle, Workshop Country line dance in Schilde, Workshop Country line dance in Schoten, Workshop Country line dance in Sint-Amands, Workshop Country line dance in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Country line dance in Stabroek, Workshop Country line dance in Turnhout, Workshop Country line dance in Vorselaar, Workshop Country line dance in Vosselaar, Workshop Country line dance in Westerlo, Workshop Country line dance in Wijnegem, Workshop Country line dance in Willebroek, Workshop Country line dance in Wommelgem, Workshop Country line dance in Wuustwezel, Workshop Country line dance in Zandhoven, Workshop Country line dance in Zoersel, Workshop Country line dance in Zwijndrecht, Workshop Country line dance in Gent, Workshop Country line dance in Brussel, Workshop Country line dance in Brugge, Workshop Country line dance in Leuven, Workshop Country line dance in Aalst, Workshop Country line dance in Kortrijk, Workshop Country line dance in Hasselt, Workshop Country line dance in Sint-Niklaas, Workshop Country line dance in Oostende, Workshop Country line dance in Genk, Workshop Country line dance in Doornik, Workshop Country line dance in Roeselare, Workshop Country line dance in Moeskroen, Workshop Country line dance in Lokeren, Workshop Country line dance in Sint-Truiden, Workshop Country line dance in Mariakerke, Workshop Country line dance in Drongen, Workshop Country line dance in Wondelgem, Workshop Country line dance in Sint-Amandsberg, Workshop Country line dance in Oostakker, Workshop Country line dance in Ledeberg, Workshop Country line dance in Gentbrugge, Workshop Country line dance in Afsnee, Workshop Country line dance in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Country line dance in Zwijnaarde, Workshop Country line dance in Wachtebeke, Workshop Country line dance in Lochristi, Workshop Country line dance in Destelbergen, Workshop Country line dance in Melle, Workshop Country line dance in Merelbeke, Workshop Country line dance in Heusden, Workshop Country line dance in Zevergem, Workshop Country line dance in De Pinte, Workshop Country line dance in Sint-Martens-Latem, Workshop Country line dance in Sint-Martens-Leerne, Workshop Country line dance in Deinze, Workshop Country line dance in Vosselare, Workshop Country line dance in Nevele, Workshop Country line dance in Landegem, Workshop Country line dance in Merendree, Workshop Country line dance in Alken, Workshop Country line dance in As, Workshop Country line dance in Beringen, Workshop Country line dance in Bilzen, Workshop Country line dance in Bocholt, Workshop Country line dance in Borgloon, Workshop Country line dance in Bree, Workshop Country line dance in Diepenbeek, Workshop Country line dance in Dilsen-Stokkem, Workshop Country line dance in Genk, Workshop Country line dance in Gingelom, Workshop Country line dance in Halen, Workshop Country line dance in Ham, Workshop Country line dance in Hamont-Achel, Workshop Country line dance in Hechtel-Eksel, Workshop Country line dance in Heers, Workshop Country line dance in Herk-de-Stad, Workshop Country line dance in Herstappe, Workshop Country line dance in Heusden-Zolder, Workshop Country line dance in Hoeselt, Workshop Country line dance in Houthalen-Helchteren, Workshop Country line dance in Kinrooi, Workshop Country line dance in Kortessem, Workshop Country line dance in Lanaken, Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in , Workshop Country line dance in Leopoldsburg, Workshop Country line dance in Lommel, Workshop Country line dance in Lummen, Workshop Country line dance in Maaseik, Workshop Country line dance in Maasmechelen, Workshop Country line dance in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Country line dance in Neerpelt, Workshop Country line dance in Nieuwerkerken, Workshop Country line dance in Opglabbeek, Workshop Country line dance in Overpelt, Workshop Country line dance in Peer, Workshop Country line dance in Riemst, Workshop Country line dance in Sint-Truiden, Workshop Country line dance in Tessenderlo, Workshop Country line dance in Tongeren, Workshop Country line dance in Voeren, Workshop Country line dance in Wellen, Workshop Country line dance in Zonhoven, Workshop Country line dance in Zutendaal, Workshop Country line dance in Aarschot, Workshop Country line dance in Affligem, Workshop Country line dance in Asse, Workshop Country line dance in Beersel, Workshop Country line dance in Begijnendijk, Workshop Country line dance in Bekkevoort, Workshop Country line dance in Bertem, Workshop Country line dance in Bever, Workshop Country line dance in Bierbeek, Workshop Country line dance in Boortmeerbeek, Workshop Country line dance in Boutersem, Workshop Country line dance in Diest, Workshop Country line dance in Dilbeek, Workshop Country line dance in Drogenbos, Workshop Country line dance in Galmaarden, Workshop Country line dance in Geetbets, Workshop Country line dance in Glabbeek, Workshop Country line dance in Gooik, Workshop Country line dance in Grimbergen, Workshop Country line dance in Haacht, Workshop Country line dance in Halle, Workshop Country line dance in Herent, Workshop Country line dance in Herne, Workshop Country line dance in Hoegaarden, Workshop Country line dance in Hoeilaart, Workshop Country line dance in Holsbeek, Workshop Country line dance in Huldenberg, Workshop Country line dance in Kampenhout, Workshop Country line dance in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Country line dance in Keerbergen, Workshop Country line dance in Kortenaken, Workshop Country line dance in Kortenberg, Workshop Country line dance in Kraainem, Workshop Country line dance in Landen, Workshop Country line dance in Lennik, Workshop Country line dance in Liedekerke, Workshop Country line dance in Linkebeek, Workshop Country line dance in Linter, Workshop Country line dance in Londerzeel, Workshop Country line dance in Lubbeek, Workshop Country line dance in Machelen, Workshop Country line dance in Meise, Workshop Country line dance in Merchtem, Workshop Country line dance in Opwijk, Workshop Country line dance in Oud-Heverlee, Workshop Country line dance in Overijse, Workshop Country line dance in Pepingen, Workshop Country line dance in Roosdaal, Workshop Country line dance in Rotselaar, Workshop Country line dance in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Country line dance in Sint-Genesius-Rode, Workshop Country line dance in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Country line dance in Steenokkerzeel, Workshop Country line dance in Ternat, Workshop Country line dance in Tervuren, Workshop Country line dance in Tielt-Winge, Workshop Country line dance in Tienen, Workshop Country line dance in Tremelo, Workshop Country line dance in Vilvoorde, Workshop Country line dance in Wemmel, Workshop Country line dance in Wezembeek-Oppem, Workshop Country line dance in Zaventem, Workshop Country line dance in Zemst, Workshop Country line dance in Zoutleeuw, Workshop Country line dance in Alveringem, Workshop Country line dance in Anzegem, Workshop Country line dance in Ardooie, Workshop Country line dance in Avelgem, Workshop Country line dance in Beernem, Workshop Country line dance in Blankenberge, Workshop Country line dance in Bredene, Workshop Country line dance in Damme, Workshop Country line dance in De Haan, Workshop Country line dance in De Panne, Workshop Country line dance in Deerlijk, Workshop Country line dance in Dentergem, Workshop Country line dance in Diksmuide, Workshop Country line dance in Gistel, Workshop Country line dance in Harelbeke, Workshop Country line dance in Heuvelland, Workshop Country line dance in Hooglede, Workshop Country line dance in Houthulst, Workshop Country line dance in Ichtegem, Workshop Country line dance in Ieper, Workshop Country line dance in Ingelmunster, Workshop Country line dance in Izegem, Workshop Country line dance in Jabbeke, Workshop Country line dance in Knokke-Heist, Workshop Country line dance in Koekelare, Workshop Country line dance in Koksijde, Workshop Country line dance in Kortemark, Workshop Country line dance in Kortrijk, Workshop Country line dance in Kuurne, Workshop Country line dance in Langemark-Poelkapelle, Workshop Country line dance in Ledegem, Workshop Country line dance in Lendelede, Workshop Country line dance in Lichtervelde, Workshop Country line dance in Lo-Reninge, Workshop Country line dance in Menen, Workshop Country line dance in Mesen, Workshop Country line dance in Meulebeke, Workshop Country line dance in Middelkerke, Workshop Country line dance in Moorslede, Workshop Country line dance in Nieuwpoort, Workshop Country line dance in Oostende, Workshop Country line dance in Oostkamp, Workshop Country line dance in Oostrozebeke, Workshop Country line dance in Oudenburg, Workshop Country line dance in Pittem, Workshop Country line dance in Poperinge, Workshop Country line dance in Roeselare, Workshop Country line dance in Ruiselede, Workshop Country line dance in Spiere-Helkijn, Workshop Country line dance in Staden, Workshop Country line dance in Tielt, Workshop Country line dance in Torhout, Workshop Country line dance in Veurne, Workshop Country line dance in Vleteren, Workshop Country line dance in Waregem, Workshop Country line dance in Wervik, Workshop Country line dance in Wevelgem, Workshop Country line dance in Wielsbeke, Workshop Country line dance in Wingene, Workshop Country line dance in Zedelgem, Workshop Country line dance in Zonnebeke, Workshop Country line dance in Zuienkerke, Workshop Country line dance in Zwevegem, Workshop Country line dance in Aarlen, Workshop Country line dance in Attert, Workshop Country line dance in Aubange, Workshop Country line dance in Bastenaken, Workshop Country line dance in Bertogne, Workshop Country line dance in Bertrix, Workshop Country line dance in Bouillon, Workshop Country line dance in Chiny, Workshop Country line dance in Daverdisse, Workshop Country line dance in Durbuy, Workshop Country line dance in Érezée, Workshop Country line dance in Étalle, Workshop Country line dance in Fauvillers, Workshop Country line dance in Florenville, Workshop Country line dance in Gouvy, Workshop Country line dance in Habay, Workshop Country line dance in Herbeumont, Workshop Country line dance in Hotton, Workshop Country line dance in Houffalize, Workshop Country line dance in La Roche-en-Ardenne, Workshop Country line dance in Léglise, Workshop Country line dance in Libin, Workshop Country line dance in Libramont-Chevigny, Workshop Country line dance in Manhay, Workshop Country line dance in Marche-en-Famenne, Workshop Country line dance in Martelange, Workshop Country line dance in Meix-devant-Virton, Workshop Country line dance in Messancy, Workshop Country line dance in Musson, Workshop Country line dance in Nassogne, Workshop Country line dance in Neufchâteau, Workshop Country line dance in Paliseul, Workshop Country line dance in Rendeux, Workshop Country line dance in Rouvroy, Workshop Country line dance in Sainte-Ode, Workshop Country line dance in Saint-Hubert, Workshop Country line dance in Saint-Léger, Workshop Country line dance in Tellin, Workshop Country line dance in Tenneville, Workshop Country line dance in Tintigny, Workshop Country line dance in Vaux-sur-Sûre, Workshop Country line dance in Vielsalm, Workshop Country line dance in Virton, Workshop Country line dance in Wellin.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

WS_NL_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Amsterdam, Workshop cocktail shaken in Arnhem, Workshop cocktail shaken in Assen, Workshop cocktail shaken in Den Haag, Workshop cocktail shaken in Dordrecht, Workshop cocktail shaken in Eindhoven, Workshop cocktail shaken in Haarlem, Workshop cocktail shaken in Leiden, Workshop cocktail shaken in Maastricht, Workshop cocktail shaken in Rotterdam, Workshop cocktail shaken in Tilburg, Workshop cocktail shaken in Utrecht en Workshop cocktail shaken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.

WS_NL_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Amsterdam, Workshop Cocktails maken in Arnhem, Workshop Cocktails maken in Assen, Workshop Cocktails maken in Den Haag, Workshop Cocktails maken in Dordrecht, Workshop Cocktails maken in Eindhoven, Workshop Cocktails maken in Haarlem, Workshop Cocktails maken in Leiden, Workshop Cocktails maken in Maastricht, Workshop Cocktails maken in Rotterdam, Workshop Cocktails maken in Tilburg, Workshop Cocktails maken in Utrecht en Workshop Cocktails maken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Antwerpen, Workshop Cocktails maken in Brussel, Workshop Cocktails maken in Gent, Workshop Cocktails maken in Brugge, Workshop Cocktails maken in Leuven, Workshop Cocktails maken in Mechelen, Workshop Cocktails maken in Aalst, Workshop Cocktails maken in Kortrijk, Workshop Cocktails maken in Hasselt, Workshop Cocktails maken in Lochristi en Workshop Cocktails maken in Mol.

NL_COCKTAIL_CATERING
Cocktail Catering in Amsterdam, Cocktail Catering in Arnhem, Cocktail Catering in Assen, Cocktail Catering in Den Haag, Cocktail Catering in Dordrecht, Cocktail Catering in Eindhoven, Cocktail Catering in Haarlem, Cocktail Catering in Leiden, Cocktail Catering in Maastricht, Cocktail Catering in Rotterdam, Cocktail Catering in Tilburg, Cocktail Catering in Utrecht en Cocktail Catering in Zwolle.

BE_COCKTAIL_CATERING
Antwerpen, Cocktail Catering in Brussel, Cocktail Catering in Gent, Cocktail Catering in Brugge, Cocktail Catering in Leuven, Cocktail Catering in Mechelen, Cocktail Catering in Aalst, Cocktail Catering in Kortrijk, Cocktail Catering in Hasselt, Cocktail Catering in Lochristi en Cocktail Catering in Mol.


NL_COCKTAIL_RECEPTEN
Amsterdam cocktails recepten, Arnhem cocktails recepten, Assen cocktails recepten, Den Haag cocktails recepten, Dordrecht cocktails recepten, Eindhoven cocktails recepten, Haarlem cocktails recepten, Leiden cocktails recepten, Maastricht cocktails recepten, Rotterdam cocktails recepten, Tilburg cocktails recepten, Utrecht cocktails recepten en Zwolle cocktails recepten.

BE_COCKTAIL_RECEPTEN
Antwerpen cocktails recepten, Brussel cocktails recepten, Gent cocktails recepten, Brugge cocktails recepten, Leuven cocktails recepten, Mechelen cocktails recepten, Aalst cocktails recepten, Kortrijk cocktails recepten, Hasselt cocktails recepten, Sint-Niklaas cocktails recepten, Lochristi cocktails recepten en Mol cocktails recepten.

NL_WS_DJEMBE_WORKSHOP
Djembe workshop in Amsterdam, Djembe workshop in Arnhem, Djembe workshop in Assen, Djembe workshop in Den Haag, Djembe workshop in Dordrecht, Djembe workshop in Eindhoven, Djembe workshop in Haarlem, Djembe workshop in Leiden, Djembe workshop in Maastricht, Djembe workshop in Rotterdam, Djembe workshop in Tilburg, Djembe workshop in Utrecht en Djembe workshop in Zwolle. , Djembe workshop in Stichtse Vecht, Djembe workshop in Utrechtse Heuvelrug, Djembe workshop in Houten, Djembe workshop in Ijsselstein Djembe workshop in Leusden, Djembe workshop in Lopik, Djembe workshop in Montfoort, Djembe workshop in Nieuwegein, Djembe workshop in Oudewater, Djembe workshop in Veenendaal, Djembe workshop in Vianen,