cocktail shaken workshop


Een workshop met zonnige muziek, een enthousiaste cocktailshaker in Aalst en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktail shaken workshop in Aalst voor een vrolijke middag of avond. Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktail shaken in Aalst met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze cocktails shaken workshop in Aalst leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze cocktailshaken workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop cocktailshaken in Aalst houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailshaken workshop in Aalst.

Korte omschrijving cocktail shaken
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekker

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktailshaken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktail shaken workshop worden alleen cocktails gemaakt met behulp van een shaker en een mixglas. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat er veel cocktails worden gemaakt in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van zoveel mogelijk verschillende cocktails en niet zozeer op de algemene techniek van het maken van cocktails . Voor mensen die binnen no time aangeschoten willen worden is de workshop cocktail shaken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail shakers/docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
-Workshop cocktailshaken zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Cocktailshaken met een heerlijk diner naar keuze:
Het feest is helemaal compleet als je na je workshop cocktailshaken samen gezellig kunt genieten van een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld.
Je kan een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

-Mediterraans Tapas diner
-Afrikaans diner
-Oosters diner
-Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt zaalhuur berekend vanaf 50 euro.
Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene informatie over de workshop cocktailshaken:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktail shaken workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktailshaken:
Mini- Cocktailshaken (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit jullie 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- Cocktailshaken (90 minuten)
In 1,5 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye, Harvey Wallbanger, Blue Hawaii en meer...... Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en wordt de samenstelling van de cocktails uitgebreid.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit jullie 3 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Luxe- Cocktailshaken (120 minuten)
In 2 uur tijd leren jullie zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye, Harvey Wallbanger, Blue Hawaii, Batida Maracuja, Storm at Sea en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit jullie 4 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsadansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Cocktailshaken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een cocktailshaken workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktail shaken workshop
Welk type cocktailshaken workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop cocktailshaken moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Cocktail shaken workshop in Alblasserdam, Cocktail shaken workshop in Albrandswaard, Cocktail shaken workshop in Alphen aan den Rijn, Cocktail shaken workshop in Barendrecht, Cocktail shaken workshop in Bergambacht, Cocktail shaken workshop in Bernisse, Cocktail shaken workshop in Binnenmaas, Cocktail shaken workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Cocktail shaken workshop in Boskoop, Cocktail shaken workshop in Brielle, Cocktail shaken workshop in Capelle aan den Ijssel, Cocktail shaken workshop in Cromstrijen, Cocktail shaken workshop in Delft, Cocktail shaken workshop in Dirksland, Cocktail shaken workshop in Dordrecht, Cocktail shaken workshop in Giessenlanden, Cocktail shaken workshop in Goedereede, Cocktail shaken workshop in Gorinchem, Cocktail shaken workshop in Gouda, Cocktail shaken workshop in Graafstroom, Cocktail shaken workshop in Den Haag, Cocktail shaken workshop in Hardinxveld-Giessendam, Cocktail shaken workshop in Hellevoetsluis, Cocktail shaken workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Cocktail shaken workshop in Hillegom, Cocktail shaken workshop in Kaag en Braassem, Cocktail shaken workshop in Katwijk, Cocktail shaken workshop in Korendijk, Cocktail shaken workshop in Krimpen aan den Ijssel, Cocktail shaken workshop in Lansingerland, Cocktail shaken workshop in Leerdam, Cocktail shaken workshop in Leiden, Cocktail shaken workshop in Leiderdorp, Cocktail shaken workshop in Leidschendam-Voorburg, Cocktail shaken workshop in Liesveld, Cocktail shaken workshop in Lisse, Cocktail shaken workshop in Maassluis, Cocktail shaken workshop in Middelharnis, Cocktail shaken workshop in Midden-Delfland, Cocktail shaken workshop in Nederlek, Cocktail shaken workshop in Nieuw-Lekkerland, Cocktail shaken workshop in Nieuwkoop, Cocktail shaken workshop in Noordwijk, Cocktail shaken workshop in Noordwijkerhout, Cocktail shaken workshop in Oegstgeest, Cocktail shaken workshop in Oostflakkee, Cocktail shaken workshop in Oud-Beijerland, Cocktail shaken workshop in Ouderkerk, Cocktail shaken workshop in Papendrecht, Cocktail shaken workshop in Pijnacker-Nootdorp, Cocktail shaken workshop in Ridderkerk, Cocktail shaken workshop in Rijnwoude, Cocktail shaken workshop in Rijswijk, Cocktail shaken workshop in Rotterdam, Cocktail shaken workshop in Schiedam, Cocktail shaken workshop in Schoonhoven, Cocktail shaken workshop in Sliedrecht, Cocktail shaken workshop in Spijkenisse, Cocktail shaken workshop in Strijen, Cocktail shaken workshop in Teylingen, Cocktail shaken workshop in Vlaardingen, Cocktail shaken workshop in Vlist, Cocktail shaken workshop in Voorschoten, Cocktail shaken workshop in Waddinxveen, Cocktail shaken workshop in Wassenaar, Cocktail shaken workshop in Westland, Cocktail shaken workshop in Westvoorne, Cocktail shaken workshop in Zederik, Cocktail shaken workshop in Zoetermeer, Cocktail shaken workshop in Zoeterwoude, Cocktail shaken workshop in Zuidplas, Cocktail shaken workshop in Zwijndrecht, Cocktail shaken workshop in Aalsmeer, Cocktail shaken workshop in Alkmaar, Cocktail shaken workshop in Amstelveen, Cocktail shaken workshop in Amsterdam, Cocktail shaken workshop in Anna Paulowna, Cocktail shaken workshop in Beemster, Cocktail shaken workshop in Bergen, Cocktail shaken workshop in Beverwijk, Cocktail shaken workshop in Blaricum, Cocktail shaken workshop in Bloemendaal, Cocktail shaken workshop in Bussum, Cocktail shaken workshop in Castricum, Cocktail shaken workshop in Den Helder, Cocktail shaken workshop in Diemen, Cocktail shaken workshop in Drechterland, Cocktail shaken workshop in Edam-Volendam, Cocktail shaken workshop in Enkhuizen, Cocktail shaken workshop in Graft-De Rijp, Cocktail shaken workshop in Haarlem, Cocktail shaken workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Cocktail shaken workshop in Haarlemmermeer, Cocktail shaken workshop in Harenkarspel, Cocktail shaken workshop in Heemskerk, Cocktail shaken workshop in Heemstede, Cocktail shaken workshop in Heerhugowaard, Cocktail shaken workshop in Heiloo, Cocktail shaken workshop in Hilversum, Cocktail shaken workshop in Hoorn, Cocktail shaken workshop in Huizen, Cocktail shaken workshop in Koggenland, Cocktail shaken workshop in Landsmeer, Cocktail shaken workshop in Langedijk, Cocktail shaken workshop in Laren, Cocktail shaken workshop in Medemblik, Cocktail shaken workshop in Muiden, Cocktail shaken workshop in Naarden, Cocktail shaken workshop in Niedorp, Cocktail shaken workshop in Oostzaan, Cocktail shaken workshop in Opmeer, Cocktail shaken workshop in Ouder-Amstel, Cocktail shaken workshop in Purmerend, Cocktail shaken workshop in Schagen, Cocktail shaken workshop in Schermer, Cocktail shaken workshop in Stede Broec, Cocktail shaken workshop in Texel, Cocktail shaken workshop in Uitgeest, Cocktail shaken workshop in Uithoorn, Cocktail shaken workshop in Velsen, Cocktail shaken workshop in Waterland, Cocktail shaken workshop in Weesp, Cocktail shaken workshop in Wieringen, Cocktail shaken workshop in Wieringermeer, Cocktail shaken workshop in Wijdemeren, Cocktail shaken workshop in Wormerland, Cocktail shaken workshop in Zaanstad, Cocktail shaken workshop in Zandvoort, Cocktail shaken workshop in Zeevang, Cocktail shaken workshop in Zijpe, Cocktail shaken workshop in 's-Hertogenbosch, Cocktail shaken workshop in Aalburg, Cocktail shaken workshop in Alphen-Chaam, Cocktail shaken workshop in Asten, Cocktail shaken workshop in Baarle-Nassau, Cocktail shaken workshop in Bergeijk, Cocktail shaken workshop in Bergen op Zoom, Cocktail shaken workshop in Bernheze, Cocktail shaken workshop in Best, Cocktail shaken workshop in Bladel, Cocktail shaken workshop in Boekel, Cocktail shaken workshop in Boxmeer, Cocktail shaken workshop in Boxtel, Cocktail shaken workshop in Breda, Cocktail shaken workshop in Cranendonck, Cocktail shaken workshop in Cuijk, Cocktail shaken workshop in Deurne, Cocktail shaken workshop in Dongen, Cocktail shaken workshop in Drimmelen, Cocktail shaken workshop in Eersel, Cocktail shaken workshop in Eindhoven, Cocktail shaken workshop in Etten-Leur, Cocktail shaken workshop in Geertruidenberg, Cocktail shaken workshop in Geldrop-Mierlo, Cocktail shaken workshop in Gemert-Bakel, Cocktail shaken workshop in Gilze en Rijen, Cocktail shaken workshop in Goirle, Cocktail shaken workshop in Grave, Cocktail shaken workshop in Haaren, Cocktail shaken workshop in Halderberge, Cocktail shaken workshop in Heeze-Leende, Cocktail shaken workshop in Helmond, Cocktail shaken workshop in Heusden, Cocktail shaken workshop in Hilvarenbeek, Cocktail shaken workshop in Laarbeek, Cocktail shaken workshop in Landerd, Cocktail shaken workshop in Loon op Zand, Cocktail shaken workshop in Maasdonk, Cocktail shaken workshop in Mill en Sint Hubert, Cocktail shaken workshop in Moerdijk, Cocktail shaken workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Cocktail shaken workshop in Oirschot, Cocktail shaken workshop in Oisterwijk, Cocktail shaken workshop in Oosterhout, Cocktail shaken workshop in Oss, Cocktail shaken workshop in Reusel-De Mierden, Cocktail shaken workshop in Roosendaal, Cocktail shaken workshop in Rucphen, Cocktail shaken workshop in Schijndel, Cocktail shaken workshop in Sint Anthonis, Cocktail shaken workshop in Sint-Michielsgestel, Cocktail shaken workshop in Sint-Oedenrode, Cocktail shaken workshop in Someren, Cocktail shaken workshop in Son en Breugel, Cocktail shaken workshop in Steenbergen, Cocktail shaken workshop in Tilburg, Cocktail shaken workshop in Uden, Cocktail shaken workshop in Valkenswaard, Cocktail shaken workshop in Veghel, Cocktail shaken workshop in Veldhoven, Cocktail shaken workshop in Vught, Cocktail shaken workshop in Waalre, Cocktail shaken workshop in Waalwijk, Cocktail shaken workshop in Werkendam, Cocktail shaken workshop in Woensdrecht, Cocktail shaken workshop in Woudrichem, Cocktail shaken workshop in Zundert, Cocktail shaken workshop in Almelo, Cocktail shaken workshop in Borne, Cocktail shaken workshop in Dalfsen, Cocktail shaken workshop in Dinkelland, Cocktail shaken workshop in Deventer, Cocktail shaken workshop in Enschede, Cocktail shaken workshop in Haaksbergen, Cocktail shaken workshop in Hardenberg, Cocktail shaken workshop in Hellendoorn, Cocktail shaken workshop in Hengelo, Cocktail shaken workshop in Hof van Twente, Cocktail shaken workshop in Kampen, Cocktail shaken workshop in Losser, Cocktail shaken workshop in Oldenzaal, Cocktail shaken workshop in Olst-Wijhe, Cocktail shaken workshop in Ommen, Cocktail shaken workshop in Raalte, Cocktail shaken workshop in Rijssen-Holten, Cocktail shaken workshop in Staphorst, Cocktail shaken workshop in Steenwijkerland, Cocktail shaken workshop in Tubbergen, Cocktail shaken workshop in Twenterand, Cocktail shaken workshop in Wierden, Cocktail shaken workshop in Zwartewaterland, Cocktail shaken workshop in Zwolle, Cocktail shaken workshop in Almere, Cocktail shaken workshop in Dronten, Cocktail shaken workshop in Lelystad, Cocktail shaken workshop in Noordoostpolder, Cocktail shaken workshop in Urk, Cocktail shaken workshop in Zeewolde, Cocktail shaken workshop in Axel, Cocktail shaken workshop in Borsele, Cocktail shaken workshop in Goes, Cocktail shaken workshop in Hulst, Cocktail shaken workshop in Kapelle, Cocktail shaken workshop in Middelburg, Cocktail shaken workshop in Noord-Beveland, Cocktail shaken workshop in Oost-Souburg, Cocktail shaken workshop in Reimerswaal, Cocktail shaken workshop in Schouwen-Duiveland, Cocktail shaken workshop in Sluis, Cocktail shaken workshop in Terneuzen, Cocktail shaken workshop in Tholen, Cocktail shaken workshop in Veere, Cocktail shaken workshop in Vlissingen, Cocktail shaken workshop in Zierikzee, Cocktail shaken workshop in Beek, Cocktail shaken workshop in Beesel, Cocktail shaken workshop in Bergen, Cocktail shaken workshop in Brunssum, Cocktail shaken workshop in Echt-Susteren, Cocktail shaken workshop in Eijsden-Margraten, Cocktail shaken workshop in Gennep, Cocktail shaken workshop in Gulpen-Wittem, Cocktail shaken workshop in Heerlen, Cocktail shaken workshop in Horst aan de Maas, Cocktail shaken workshop in Kerkrade, Cocktail shaken workshop in Landgraaf, Cocktail shaken workshop in Leudal, Cocktail shaken workshop in Maasgouw, Cocktail shaken workshop in Maastricht, Cocktail shaken workshop in Meerssen, Cocktail shaken workshop in Mook en Middelaar, Cocktail shaken workshop in Nederweert, Cocktail shaken workshop in Nuth, Cocktail shaken workshop in Onderbanken, Cocktail shaken workshop in Peel en Maas, Cocktail shaken workshop in Roerdalen, Cocktail shaken workshop in Roermond, Cocktail shaken workshop in Schinnen, Cocktail shaken workshop in Simpelveld, Cocktail shaken workshop in Sittard-Geleen, Cocktail shaken workshop in Stein, Cocktail shaken workshop in Vaals, Cocktail shaken workshop in Valkenburg aan de Geul, Cocktail shaken workshop in Venlo, Cocktail shaken workshop in Venray, Cocktail shaken workshop in Voerendaal, Cocktail shaken workshop in Weert, Cocktail shaken workshop in Abcoude, Cocktail shaken workshop in Amersfoort, Cocktail shaken workshop in Bunnik, Cocktail shaken workshop in Bunschoten, Cocktail shaken workshop in De Bilt, Cocktail shaken workshop in De Ronde Venen, Cocktail shaken workshop in Eemnes, Cocktail shaken workshop in Renswoude, Cocktail shaken workshop in Rhenen, Cocktail shaken workshop in Soest, Cocktail shaken workshop in Stichtse Vecht, Cocktail shaken workshop in Utrecht, Cocktail shaken workshop in Utrechtse Heuvelrug, Cocktail shaken workshop in Houten, Cocktail shaken workshop in Ijsselstein, Cocktail shaken workshop in Leusden, Cocktail shaken workshop in Lopik, Cocktail shaken workshop in Montfoort, Cocktail shaken workshop in Nieuwegein, Cocktail shaken workshop in Oudewater, Cocktail shaken workshop in Veenendaal, Cocktail shaken workshop in Vianen, Cocktail shaken workshop in Wijk bij Duurstede, Cocktail shaken workshop in Woerden, Cocktail shaken workshop in Woudenberg, Cocktail shaken workshop in Zeist, Cocktail shaken workshop in Achterberg, Cocktail shaken workshop in Achterwetering, Cocktail shaken workshop in Achthoven, Cocktail shaken workshop in Amerongen, Cocktail shaken workshop in Austerlitz, Cocktail shaken workshop in Baambrugge, Cocktail shaken workshop in Baarn, Cocktail shaken workshop in Benschop, Cocktail shaken workshop in Spakenburg, Cocktail shaken workshop in De Birkt, Cocktail shaken workshop in Bilthoven, Cocktail shaken workshop in Blokland, Cocktail shaken workshop in Bosch en Duin, Cocktail shaken workshop in Breudijk, Cocktail shaken workshop in Breukelen, Cocktail shaken workshop in Buurtsdijk, Cocktail shaken workshop in Cabauw, Cocktail shaken workshop in Cattenbroek, Cocktail shaken workshop in Cothen, Cocktail shaken workshop in Den Dolder, Cocktail shaken workshop in Diemerbroek, Cocktail shaken workshop in Doorn, Cocktail shaken workshop in Driebergen, Cocktail shaken workshop in Rijsenburg, Cocktail shaken workshop in Achtkarspelen, Cocktail shaken workshop in Ameland, Cocktail shaken workshop in Het Bildt, Cocktail shaken workshop in Boornsterhem, Cocktail shaken workshop in Dantumadeel, Cocktail shaken workshop in Dongeradeel, Cocktail shaken workshop in Ferwerderadeel, Cocktail shaken workshop in Franekeradeel, Cocktail shaken workshop in Gaasterland-Sloten, Cocktail shaken workshop in Harlingen, Cocktail shaken workshop in Heerenveen, Cocktail shaken workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Cocktail shaken workshop in Leeuwarden, Cocktail shaken workshop in Leeuwarderadeel, Cocktail shaken workshop in Lemsterland, Cocktail shaken workshop in Littenseradeel, Cocktail shaken workshop in Menaldumadeel, Cocktail shaken workshop in Ooststellingwerf, Cocktail shaken workshop in Opsterland, Cocktail shaken workshop in Schiermonnikoog, Cocktail shaken workshop in Skarsterlân, Cocktail shaken workshop in Smallingerland, Cocktail shaken workshop in Súdwest-Fryslân, Cocktail shaken workshop in Terschelling, Cocktail shaken workshop in Tietjerksteradeel, Cocktail shaken workshop in Vlieland, Cocktail shaken workshop in Weststellingwerf, Cocktail shaken workshop in Aalten, Cocktail shaken workshop in Apeldoorn, Cocktail shaken workshop in Arnhem, Cocktail shaken workshop in Barneveld, Cocktail shaken workshop in Berkelland, Cocktail shaken workshop in Beuningen, Cocktail shaken workshop in Bronckhorst, Cocktail shaken workshop in Brummen, Cocktail shaken workshop in Buren, Cocktail shaken workshop in Culemborg, Cocktail shaken workshop in Doesburg, Cocktail shaken workshop in Doetinchem, Cocktail shaken workshop in Druten, Cocktail shaken workshop in Duiven, Cocktail shaken workshop in Ede, Cocktail shaken workshop in Elburg, Cocktail shaken workshop in Epe, Cocktail shaken workshop in Ermelo, Cocktail shaken workshop in Geldermalsen, Cocktail shaken workshop in Groesbeek, Cocktail shaken workshop in Harderwijk, Cocktail shaken workshop in Hattem, Cocktail shaken workshop in Heerde, Cocktail shaken workshop in Heumen, Cocktail shaken workshop in Lingewaal, Cocktail shaken workshop in Lingewaard, Cocktail shaken workshop in Lochem, Cocktail shaken workshop in Maasdriel, Cocktail shaken workshop in Millingen aan de Rijn, Cocktail shaken workshop in Montferland, Cocktail shaken workshop in Neder-Betuwe, Cocktail shaken workshop in Neerijnen, Cocktail shaken workshop in Nijkerk, Cocktail shaken workshop in Nijmegen, Cocktail shaken workshop in Nunspeet, Cocktail shaken workshop in Oldebroek, Cocktail shaken workshop in Oost Gelre, Cocktail shaken workshop in Oude Ijsselstreek, Cocktail shaken workshop in Overbetuwe, Cocktail shaken workshop in Putten, Cocktail shaken workshop in Renkum, Cocktail shaken workshop in Rheden, Cocktail shaken workshop in Rijnwaarden, Cocktail shaken workshop in Rozendaal, Cocktail shaken workshop in Scherpenzeel, Cocktail shaken workshop in Tiel, Cocktail shaken workshop in Ubbergen, Cocktail shaken workshop in Voorst, Cocktail shaken workshop in Wageningen, Cocktail shaken workshop in West Maas en Waal, Cocktail shaken workshop in Westervoort, Cocktail shaken workshop in Wijchen, Cocktail shaken workshop in Winterswijk, Cocktail shaken workshop in Zaltbommel, Cocktail shaken workshop in Zevenaar, Cocktail shaken workshop in Zutphen, Cocktail shaken workshop in Aa en Hunze, Cocktail shaken workshop in Assen, Cocktail shaken workshop in Borger-Odoorn, Cocktail shaken workshop in Coevorden, Cocktail shaken workshop in Emmen, Cocktail shaken workshop in Hoogeveen, Cocktail shaken workshop in Meppel, Cocktail shaken workshop in Midden-Drenthe, Cocktail shaken workshop in Noordenveld, Cocktail shaken workshop in Tynaarlo, Cocktail shaken workshop in Westerveld, Cocktail shaken workshop in De Wolden.

Cocktail shaken workshop in Brussel, Cocktail shaken workshop in Gent, Cocktail shaken workshop in Brugge, Cocktail shaken workshop in Bergen, Cocktail shaken workshop in Leuven, Cocktail shaken workshop in Mechelen, Cocktail shaken workshop in Aalst, Cocktail shaken workshop in Kortrijk, Cocktail shaken workshop in Hasselt, Cocktail shaken workshop in Sint-Niklaas, Cocktail shaken workshop in Oostende, Cocktail shaken workshop in Genk, Cocktail shaken workshop in Doornik, Cocktail shaken workshop in Turnhout, Cocktail shaken workshop in Geel, Cocktail shaken workshop in Roeselare, Cocktail shaken workshop in Moeskroen, Cocktail shaken workshop in Lokeren, Cocktail shaken workshop in Sint-Truiden, Cocktail shaken workshop in Herentals, Cocktail shaken workshop in Hoogstraten, Cocktail shaken workshop in Lier, Cocktail shaken workshop in Mechelen, Cocktail shaken workshop in Mortsel, Cocktail shaken workshop in Turnhout, Cocktail shaken workshop in Aartselaar, Cocktail shaken workshop in Antwerpen, Cocktail shaken workshop in Arendonk, Cocktail shaken workshop in Baarle-Hertog, Cocktail shaken workshop in Balen, Cocktail shaken workshop in Beerse, Cocktail shaken workshop in Berlaar, Cocktail shaken workshop in Boechout, Cocktail shaken workshop in Bonheiden, Cocktail shaken workshop in Boom, Cocktail shaken workshop in Bornem, Cocktail shaken workshop in Borsbeek, Cocktail shaken workshop in Brasschaat, Cocktail shaken workshop in Brecht, Cocktail shaken workshop in Dessel, Cocktail shaken workshop in Duffel, Cocktail shaken workshop in Edegem, Cocktail shaken workshop in Essen, Cocktail shaken workshop in Geel, Cocktail shaken workshop in Grobbendonk, Cocktail shaken workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktail shaken workshop in Hemiksem, Cocktail shaken workshop in Herentals, Cocktail shaken workshop in Herenthout, Cocktail shaken workshop in Herselt, Cocktail shaken workshop in Hoogstraten, Cocktail shaken workshop in Hove, Cocktail shaken workshop in Hulshout, Cocktail shaken workshop in Kalmthout, Cocktail shaken workshop in Kapellen, Cocktail shaken workshop in Kasterlee, Cocktail shaken workshop in Kontich, Cocktail shaken workshop in Laakdal, Cocktail shaken workshop in Lier, Cocktail shaken workshop in Lille, Cocktail shaken workshop in Lint, Cocktail shaken workshop in Malle, Cocktail shaken workshop in Mechelen, Cocktail shaken workshop in Meerhout, Cocktail shaken workshop in Merksplas, Cocktail shaken workshop in Mol, Cocktail shaken workshop in Mortsel, Cocktail shaken workshop in Niel, Cocktail shaken workshop in Nijlen, Cocktail shaken workshop in Olen, Cocktail shaken workshop in Oud-Turnhout, Cocktail shaken workshop in Putte, Cocktail shaken workshop in Puurs, Cocktail shaken workshop in Ranst, Cocktail shaken workshop in Ravels, Cocktail shaken workshop in Retie, Cocktail shaken workshop in Rijkevorsel, Cocktail shaken workshop in Rumst, Cocktail shaken workshop in Schelle, Cocktail shaken workshop in Schilde, Cocktail shaken workshop in Schoten, Cocktail shaken workshop in Sint-Amands, Cocktail shaken workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail shaken workshop in Stabroek, Cocktail shaken workshop in Turnhout, Cocktail shaken workshop in Vorselaar, Cocktail shaken workshop in Vosselaar, Cocktail shaken workshop in Westerlo, Cocktail shaken workshop in Wijnegem, Cocktail shaken workshop in Willebroek, Cocktail shaken workshop in Wommelgem, Cocktail shaken workshop in Wuustwezel, Cocktail shaken workshop in Zandhoven, Cocktail shaken workshop in Zoersel, Cocktail shaken workshop in Zwijndrecht.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

WS_NL_COCKTAILSHAKEN

Workshop cocktail shaken in Amsterdam, Workshop cocktail shaken in Arnhem, Workshop cocktail shaken in Assen, Workshop cocktail shaken in Den Haag, Workshop cocktail shaken in Dordrecht, Workshop cocktail shaken in Eindhoven, Workshop cocktail shaken in Haarlem, Workshop cocktail shaken in Leiden, Workshop cocktail shaken in Maastricht, Workshop cocktail shaken in Rotterdam, Workshop cocktail shaken in Tilburg, Workshop cocktail shaken in Utrecht en Workshop cocktail shaken in Zwolle.