workshop djembe

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Djembe workshop in Stichtse Vecht ?

Natuurlijk leer je hoe de djembe in Stichtse Vecht gespel moet worden, maar onze djembeworkshop in Stichtse Vecht is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze percussie workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop djembe in Stichtse Vecht houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop trommelen in Stichtse Vecht of voor één van onze andere workshops.


Beschrijving workshop Djembe
Ritmisch – passie – toegankelijk – vrolijk

Oorsprong en achtergrond
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.

Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.

Inhoud van de workshop
De workshop percussie (Djembe) wordt gestart met een beknopte uitleg over het ontstaan en het gebruik van de Djembe.

Daarna beginnen we met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden.
Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Djembe docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Djembe workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Djembe workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Djembe workshop:
Mini- Djembe workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige muziek stuk

Super- Djembeworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere muziek stuk

Luxe- Percussie workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde muziek stuk

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop trommelen op de djembe ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit:Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:


In Beglië:
BE_WS_DJEMBE_WORKSHOP
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Djembe workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Djembe workshop in Brussel, Djembe workshop in Gent, Djembe workshop in Brugge, Djembe workshop in Bergen, Djembe workshop in Leuven, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Aalst, Djembe workshop in Kortrijk, Djembe workshop in Hasselt, Djembe workshop in Sint-Niklaas, Djembe workshop in Oostende, Djembe workshop in Genk, Djembe workshop in Doornik, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Geel, Djembe workshop in Roeselare, Djembe workshop in Moeskroen, Djembe workshop in Lokeren, Djembe workshop in Sint-Truiden, Djembe workshop in Herentals, Djembe workshop in Hoogstraten, Djembe workshop in Lier, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Mortsel, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Aartselaar, Djembe workshop in Antwerpen, Djembe workshop in Arendonk, Djembe workshop in Baarle-Hertog, Djembe workshop in Balen, Djembe workshop in Beerse, Djembe workshop in Berlaar, Djembe workshop in Boechout, Djembe workshop in Bonheiden, Djembe workshop in Boom, Djembe workshop in Bornem, Djembe workshop in Borsbeek, Djembe workshop in Brasschaat, Djembe workshop in Brecht, Djembe workshop in Dessel, Djembe workshop in Duffel, Djembe workshop in Edegem, Djembe workshop in Essen, Djembe workshop in Geel, Djembe workshop in Grobbendonk, Djembe workshop in Heist-op-den-Berg, Djembe workshop in Hemiksem, Djembe workshop in Herentals, Djembe workshop in Herenthout, Djembe workshop in Herselt, Djembe workshop in Hoogstraten, Djembe workshop in Hove, Djembe workshop in Hulshout, Djembe workshop in Kalmthout, Djembe workshop in Kapellen, Djembe workshop in Kasterlee, Djembe workshop in Kontich, Djembe workshop in Laakdal, Djembe workshop in Lier, Djembe workshop in Lille, Djembe workshop in Lint, Djembe workshop in Malle, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Meerhout, Djembe workshop in Merksplas, Djembe workshop in Mol, Djembe workshop in Mortsel, Djembe workshop in Niel, Djembe workshop in Nijlen, Djembe workshop in Olen, Djembe workshop in Oud-Turnhout, Djembe workshop in Putte, Djembe workshop in Puurs, Djembe workshop in Ranst, Djembe workshop in Ravels, Djembe workshop in Retie, Djembe workshop in Rijkevorsel, Djembe workshop in Rumst, Djembe workshop in Schelle, Djembe workshop in Schilde, Djembe workshop in Schoten, Djembe workshop in Sint-Amands, Djembe workshop in Sint-Katelijne-Waver, Djembe workshop in Stabroek, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Vorselaar, Djembe workshop in Vosselaar, Djembe workshop in Westerlo, Djembe workshop in Wijnegem, Djembe workshop in Willebroek, Djembe workshop in Wommelgem, Djembe workshop in Wuustwezel, Djembe workshop in Zandhoven, Djembe workshop in Zoersel, Djembe workshop in Zwijndrecht, Djembe workshop in Gent, Djembe workshop in Brussel, Djembe workshop in Brugge, Djembe workshop in Leuven, Djembe workshop in Aalst, Djembe workshop in Kortrijk, Djembe workshop in Hasselt, Djembe workshop in Sint-Niklaas, Djembe workshop in Oostende, Djembe workshop in Genk, Djembe workshop in Doornik, Djembe workshop in Roeselare, Djembe workshop in Moeskroen, Djembe workshop in Lokeren, Djembe workshop in Sint-Truiden, Djembe workshop in Mariakerke, Djembe workshop in Drongen, Djembe workshop in Wondelgem, Djembe workshop in Sint-Amandsberg, Djembe workshop in Oostakker, Djembe workshop in Ledeberg, Djembe workshop in Gentbrugge, Djembe workshop in Afsnee, Djembe workshop in Sint-Denijs-Westrem, Djembe workshop in Zwijnaarde, Djembe workshop in Wachtebeke, Djembe workshop in Lochristi, Djembe workshop in Destelbergen, Djembe workshop in Melle, Djembe workshop in Merelbeke, Djembe workshop in Heusden, Djembe workshop in Zevergem, Djembe workshop in De Pinte, Djembe workshop in Sint-Martens-Latem, Djembe workshop in Sint-Martens-Leerne, Djembe workshop in Deinze, Djembe workshop in Vosselare, Djembe workshop in Nevele, Djembe workshop in Landegem, Djembe workshop in Merendree, Djembe workshop in Alken, Djembe workshop in As, Djembe workshop in Beringen, Djembe workshop in Bilzen, Djembe workshop in Bocholt, Djembe workshop in Borgloon, Djembe workshop in Bree, Djembe workshop in Diepenbeek, Djembe workshop in Dilsen-Stokkem, Djembe workshop in Genk, Djembe workshop in Gingelom, Djembe workshop in Halen, Djembe workshop in Ham, Djembe workshop in Hamont-Achel, Djembe workshop in Hechtel-Eksel, Djembe workshop in Heers, Djembe workshop in Herk-de-Stad, Djembe workshop in Herstappe, Djembe workshop in Heusden-Zolder, Djembe workshop in Hoeselt, Djembe workshop in Houthalen-Helchteren, Djembe workshop in Kinrooi, Djembe workshop in Kortessem, Djembe workshop in Lanaken, Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in Leopoldsburg, Djembe workshop in Lommel, Djembe workshop in Lummen, Djembe workshop in Maaseik, Djembe workshop in Maasmechelen, Djembe workshop in Meeuwen-Gruitrode, Djembe workshop in Neerpelt, Djembe workshop in Nieuwerkerken, Djembe workshop in Opglabbeek, Djembe workshop in Overpelt, Djembe workshop in Peer, Djembe workshop in Riemst, Djembe workshop in Sint-Truiden, Djembe workshop in Tessenderlo, Djembe workshop in Tongeren, Djembe workshop in Voeren, Djembe workshop in Wellen, Djembe workshop in Zonhoven, Djembe workshop in Zutendaal, Djembe workshop in Aarschot, Djembe workshop in Affligem, Djembe workshop in Asse, Djembe workshop in Beersel, Djembe workshop in Begijnendijk, Djembe workshop in Bekkevoort, Djembe workshop in Bertem, Djembe workshop in Bever, Djembe workshop in Bierbeek, Djembe workshop in Boortmeerbeek, Djembe workshop in Boutersem, Djembe workshop in Diest, Djembe workshop in Dilbeek, Djembe workshop in Drogenbos, Djembe workshop in Galmaarden, Djembe workshop in Geetbets, Djembe workshop in Glabbeek, Djembe workshop in Gooik, Djembe workshop in Grimbergen, Djembe workshop in Haacht, Djembe workshop in Halle, Djembe workshop in Herent, Djembe workshop in Herne, Djembe workshop in Hoegaarden, Djembe workshop in Hoeilaart, Djembe workshop in Holsbeek, Djembe workshop in Huldenberg, Djembe workshop in Kampenhout, Djembe workshop in Kapelle-op-den-Bos, Djembe workshop in Keerbergen, Djembe workshop in Kortenaken, Djembe workshop in Kortenberg, Djembe workshop in Kraainem, Djembe workshop in Landen, Djembe workshop in Lennik, Djembe workshop in Liedekerke, Djembe workshop in Linkebeek, Djembe workshop in Linter, Djembe workshop in Londerzeel, Djembe workshop in Lubbeek, Djembe workshop in Machelen, Djembe workshop in Meise, Djembe workshop in Merchtem, Djembe workshop in Opwijk, Djembe workshop in Oud-Heverlee, Djembe workshop in Overijse, Djembe workshop in Pepingen, Djembe workshop in Roosdaal, Djembe workshop in Rotselaar, Djembe workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Djembe workshop in Sint-Genesius-Rode, Djembe workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Djembe workshop in Steenokkerzeel, Djembe workshop in Ternat, Djembe workshop in Tervuren, Djembe workshop in Tielt-Winge, Djembe workshop in Tienen, Djembe workshop in Tremelo, Djembe workshop in Vilvoorde, Djembe workshop in Wemmel, Djembe workshop in Wezembeek-Oppem, Djembe workshop in Zaventem, Djembe workshop in Zemst, Djembe workshop in Zoutleeuw, Djembe workshop in Alveringem, Djembe workshop in Anzegem, Djembe workshop in Ardooie, Djembe workshop in Avelgem, Djembe workshop in Beernem, Djembe workshop in Blankenberge, Djembe workshop in Bredene, Djembe workshop in Damme, Djembe workshop in De Haan, Djembe workshop in De Panne, Djembe workshop in Deerlijk, Djembe workshop in Dentergem, Djembe workshop in Diksmuide, Djembe workshop in Gistel, Djembe workshop in Harelbeke, Djembe workshop in Heuvelland, Djembe workshop in Hooglede, Djembe workshop in Houthulst, Djembe workshop in Ichtegem, Djembe workshop in Ieper, Djembe workshop in Ingelmunster, Djembe workshop in Izegem, Djembe workshop in Jabbeke, Djembe workshop in Knokke-Heist, Djembe workshop in Koekelare, Djembe workshop in Koksijde, Djembe workshop in Kortemark, Djembe workshop in Kortrijk, Djembe workshop in Kuurne, Djembe workshop in Langemark-Poelkapelle, Djembe workshop in Ledegem, Djembe workshop in Lendelede, Djembe workshop in Lichtervelde, Djembe workshop in Lo-Reninge, Djembe workshop in Menen, Djembe workshop in Mesen, Djembe workshop in Meulebeke, Djembe workshop in Middelkerke, Djembe workshop in Moorslede, Djembe workshop in Nieuwpoort, Djembe workshop in Oostende, Djembe workshop in Oostkamp, Djembe workshop in Oostrozebeke, Djembe workshop in Oudenburg, Djembe workshop in Pittem, Djembe workshop in Poperinge, Djembe workshop in Roeselare, Djembe workshop in Ruiselede, Djembe workshop in Spiere-Helkijn, Djembe workshop in Staden, Djembe workshop in Tielt, Djembe workshop in Torhout, Djembe workshop in Veurne, Djembe workshop in Vleteren, Djembe workshop in Waregem, Djembe workshop in Wervik, Djembe workshop in Wevelgem, Djembe workshop in Wielsbeke, Djembe workshop in Wingene, Djembe workshop in Zedelgem, Djembe workshop in Zonnebeke, Djembe workshop in Zuienkerke, Djembe workshop in Zwevegem, Djembe workshop in Aarlen, Djembe workshop in Attert, Djembe workshop in Aubange, Djembe workshop in Bastenaken, Djembe workshop in Bertogne, Djembe workshop in Bertrix, Djembe workshop in Bouillon, Djembe workshop in Chiny, Djembe workshop in Daverdisse, Djembe workshop in Durbuy, Djembe workshop in Érezée, Djembe workshop in Étalle, Djembe workshop in Fauvillers, Djembe workshop in Florenville, Djembe workshop in Gouvy, Djembe workshop in Habay, Djembe workshop in Herbeumont, Djembe workshop in Hotton, Djembe workshop in Houffalize, Djembe workshop in La Roche-en-Ardenne, Djembe workshop in Léglise, Djembe workshop in Libin, Djembe workshop in Libramont-Chevigny, Djembe workshop in Manhay, Djembe workshop in Marche-en-Famenne, Djembe workshop in Martelange, Djembe workshop in Meix-devant-Virton, Djembe workshop in Messancy, Djembe workshop in Musson, Djembe workshop in Nassogne, Djembe workshop in Neufchâteau, Djembe workshop in Paliseul, Djembe workshop in Rendeux, Djembe workshop in Rouvroy, Djembe workshop in Sainte-Ode, Djembe workshop in Saint-Hubert, Djembe workshop in Saint-Léger, Djembe workshop in Tellin, Djembe workshop in Tenneville, Djembe workshop in Tintigny, Djembe workshop in Vaux-sur-Sûre, Djembe workshop in Vielsalm, Djembe workshop in Virton, Djembe workshop in Wellin.

Djembe workshop in Alblasserdam, Djembe workshop in Albrandswaard, Djembe workshop in Alphen aan den Rijn, Djembe workshop in Barendrecht, Djembe workshop in Bergambacht, Djembe workshop in Bernisse, Djembe workshop in Binnenmaas, Djembe workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Djembe workshop in Boskoop, Djembe workshop in Brielle, Djembe workshop in Capelle aan den Ijssel, Djembe workshop in Cromstrijen, Djembe workshop in Delft, Djembe workshop in Dirksland, Djembe workshop in Dordrecht, Djembe workshop in Giessenlanden, Djembe workshop in Goedereede, Djembe workshop in Gorinchem, Djembe workshop in Gouda, Djembe workshop in Graafstroom, Djembe workshop in Den Haag, Djembe workshop in Hardinxveld-Giessendam, Djembe workshop in Hellevoetsluis, Djembe workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Djembe workshop in Hillegom, Djembe workshop in Kaag en Braassem, Djembe workshop in Katwijk, Djembe workshop in Korendijk, Djembe workshop in Krimpen aan den Ijssel, Djembe workshop in Lansingerland, Djembe workshop in Leerdam, Djembe workshop in Leiden, Djembe workshop in Leiderdorp, Djembe workshop in Leidschendam-Voorburg, Djembe workshop in Liesveld, Djembe workshop in Lisse, Djembe workshop in Maassluis, Djembe workshop in Middelharnis, Djembe workshop in Midden-Delfland, Djembe workshop in Nederlek, Djembe workshop in Nieuw-Lekkerland, Djembe workshop in Nieuwkoop, Djembe workshop in Noordwijk, Djembe workshop in Noordwijkerhout, Djembe workshop in Oegstgeest, Djembe workshop in Oostflakkee, Djembe workshop in Oud-Beijerland, Djembe workshop in Ouderkerk, Djembe workshop in Papendrecht, Djembe workshop in Pijnacker-Nootdorp, Djembe workshop in Ridderkerk, Djembe workshop in Rijnwoude, Djembe workshop in Rijswijk, Djembe workshop in Rotterdam, Djembe workshop in Schiedam, Djembe workshop in Schoonhoven, Djembe workshop in Sliedrecht, Djembe workshop in Spijkenisse, Djembe workshop in Strijen, Djembe workshop in Teylingen, Djembe workshop in Vlaardingen, Djembe workshop in Vlist, Djembe workshop in Voorschoten, Djembe workshop in Waddinxveen, Djembe workshop in Wassenaar, Djembe workshop in Westland, Djembe workshop in Westvoorne, Djembe workshop in Zederik, Djembe workshop in Zoetermeer, Djembe workshop in Zoeterwoude, Djembe workshop in Zuidplas, Djembe workshop in Zwijndrecht, Djembe workshop in Aalsmeer, Djembe workshop in Alkmaar, Djembe workshop in Amstelveen, Djembe workshop in Amsterdam, Djembe workshop in Anna Paulowna, Djembe workshop in Beemster, Djembe workshop in Bergen, Djembe workshop in Beverwijk, Djembe workshop in Blaricum, Djembe workshop in Bloemendaal, Djembe workshop in Bussum, Djembe workshop in Castricum, Djembe workshop in Den Helder, Djembe workshop in Diemen, Djembe workshop in Drechterland, Djembe workshop in Edam-Volendam, Djembe workshop in Enkhuizen, Djembe workshop in Graft-De Rijp, Djembe workshop in Haarlem, Djembe workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Djembe workshop in Haarlemmermeer, Djembe workshop in Harenkarspel, Djembe workshop in Heemskerk, Djembe workshop in Heemstede, Djembe workshop in Heerhugowaard, Djembe workshop in Heiloo, Djembe workshop in Hilversum, Djembe workshop in Hoorn, Djembe workshop in Huizen, Djembe workshop in Koggenland, Djembe workshop in Landsmeer, Djembe workshop in Langedijk, Djembe workshop in Laren, Djembe workshop in Medemblik, Djembe workshop in Muiden, Djembe workshop in Naarden, Djembe workshop in Niedorp, Djembe workshop in Oostzaan, Djembe workshop in Opmeer, Djembe workshop in Ouder-Amstel, Djembe workshop in Purmerend, Djembe workshop in Schagen, Djembe workshop in Schermer, Djembe workshop in Stede Broec, Djembe workshop in Texel, Djembe workshop in Uitgeest, Djembe workshop in Uithoorn, Djembe workshop in Velsen, Djembe workshop in Waterland, Djembe workshop in Weesp, Djembe workshop in Wieringen, Djembe workshop in Wieringermeer, Djembe workshop in Wijdemeren, Djembe workshop in Wormerland, Djembe workshop in Zaanstad, Djembe workshop in Zandvoort, Djembe workshop in Zeevang, Djembe workshop in Zijpe, Djembe workshop in 's-Hertogenbosch, Djembe workshop in Aalburg, Djembe workshop in Alphen-Chaam, Djembe workshop in Asten, Djembe workshop in Baarle-Nassau, Djembe workshop in Bergeijk, Djembe workshop in Bergen op Zoom, Djembe workshop in Bernheze, Djembe workshop in Best, Djembe workshop in Bladel, Djembe workshop in Boekel, Djembe workshop in Boxmeer, Djembe workshop in Boxtel, Djembe workshop in Breda, Djembe workshop in Cranendonck, Djembe workshop in Cuijk, Djembe workshop in Deurne, Djembe workshop in Dongen, Djembe workshop in Drimmelen, Djembe workshop in Eersel, Djembe workshop in Eindhoven, Djembe workshop in Etten-Leur, Djembe workshop in Geertruidenberg, Djembe workshop in Geldrop-Mierlo, Djembe workshop in Gemert-Bakel, Djembe workshop in Gilze en Rijen, Djembe workshop in Goirle, Djembe workshop in Grave, Djembe workshop in Haaren, Djembe workshop in Halderberge, Djembe workshop in Heeze-Leende, Djembe workshop in Helmond, Djembe workshop in Heusden, Djembe workshop in Hilvarenbeek, Djembe workshop in Laarbeek, Djembe workshop in Landerd, Djembe workshop in Loon op Zand, Djembe workshop in Maasdonk, Djembe workshop in Mill en Sint Hubert, Djembe workshop in Moerdijk, Djembe workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Djembe workshop in Oirschot, Djembe workshop in Oisterwijk, Djembe workshop in Oosterhout, Djembe workshop in Oss, Djembe workshop in Reusel-De Mierden, Djembe workshop in Roosendaal, Djembe workshop in Rucphen, Djembe workshop in Schijndel, Djembe workshop in Sint Anthonis, Djembe workshop in Sint-Michielsgestel, Djembe workshop in Sint-Oedenrode, Djembe workshop in Someren, Djembe workshop in Son en Breugel, Djembe workshop in Steenbergen, Djembe workshop in Tilburg, Djembe workshop in Uden, Djembe workshop in Valkenswaard, Djembe workshop in Veghel, Djembe workshop in Veldhoven, Djembe workshop in Vught, Djembe workshop in Waalre, Djembe workshop in Waalwijk, Djembe workshop in Werkendam, Djembe workshop in Woensdrecht, Djembe workshop in Woudrichem, Djembe workshop in Zundert, Djembe workshop in Almelo, Djembe workshop in Borne, Djembe workshop in Dalfsen, Djembe workshop in Dinkelland, Djembe workshop in Deventer, Djembe workshop in Enschede, Djembe workshop in Haaksbergen, Djembe workshop in Hardenberg, Djembe workshop in Hellendoorn, Djembe workshop in Hengelo, Djembe workshop in Hof van Twente, Djembe workshop in Kampen, Djembe workshop in Losser, Djembe workshop in Oldenzaal, Djembe workshop in Olst-Wijhe, Djembe workshop in Ommen, Djembe workshop in Raalte, Djembe workshop in Rijssen-Holten, Djembe workshop in Staphorst, Djembe workshop in Steenwijkerland, Djembe workshop in Tubbergen, Djembe workshop in Twenterand, Djembe workshop in Wierden, Djembe workshop in Zwartewaterland, Djembe workshop in Zwolle, Djembe workshop in Almere, Djembe workshop in Dronten, Djembe workshop in Lelystad, Djembe workshop in Noordoostpolder, Djembe workshop in Urk, Djembe workshop in Zeewolde, Djembe workshop in Axel, Djembe workshop in Borsele, Djembe workshop in Goes, Djembe workshop in Hulst, Djembe workshop in Kapelle, Djembe workshop in Middelburg, Djembe workshop in Noord-Beveland, Djembe workshop in Oost-Souburg, Djembe workshop in Reimerswaal, Djembe workshop in Schouwen-Duiveland, Djembe workshop in Sluis, Djembe workshop in Terneuzen, Djembe workshop in Tholen, Djembe workshop in Veere, Djembe workshop in Vlissingen, Djembe workshop in Zierikzee, Djembe workshop in Beek, Djembe workshop in Beesel, Djembe workshop in Bergen, Djembe workshop in Brunssum, Djembe workshop in Echt-Susteren, Djembe workshop in Eijsden-Margraten, Djembe workshop in Gennep, Djembe workshop in Gulpen-Wittem, Djembe workshop in Heerlen, Djembe workshop in Horst aan de Maas, Djembe workshop in Kerkrade, Djembe workshop in Landgraaf, Djembe workshop in Leudal, Djembe workshop in Maasgouw, Djembe workshop in Maastricht, Djembe workshop in Meerssen, Djembe workshop in Mook en Middelaar, Djembe workshop in Nederweert, Djembe workshop in Nuth, Djembe workshop in Onderbanken, Djembe workshop in Peel en Maas, Djembe workshop in Roerdalen, Djembe workshop in Roermond, Djembe workshop in Schinnen, Djembe workshop in Simpelveld, Djembe workshop in Sittard-Geleen, Djembe workshop in Stein, Djembe workshop in Vaals, Djembe workshop in Valkenburg aan de Geul, Djembe workshop in Venlo, Djembe workshop in Venray, Djembe workshop in Voerendaal, Djembe workshop in Weert, Djembe workshop in Abcoude, Djembe workshop in Amersfoort, Djembe workshop in Bunnik, Djembe workshop in Bunschoten, Djembe workshop in De Bilt, Djembe workshop in De Ronde Venen, Djembe workshop in Eemnes, Djembe workshop in Renswoude, Djembe workshop in Rhenen, Djembe workshop in Soest, Djembe workshop in Stichtse Vecht, Djembe workshop in Utrecht, Djembe workshop in Utrechtse Heuvelrug, Djembe workshop in Houten, Djembe workshop in Ijsselstein, Djembe workshop in Leusden, Djembe workshop in Lopik, Djembe workshop in Montfoort, Djembe workshop in Nieuwegein, Djembe workshop in Oudewater, Djembe workshop in Veenendaal, Djembe workshop in Vianen, Djembe workshop in Wijk bij Duurstede, Djembe workshop in Woerden, Djembe workshop in Woudenberg, Djembe workshop in Zeist, Djembe workshop in Achterberg, Djembe workshop in Achterwetering, Djembe workshop in Achthoven, Djembe workshop in Amerongen, Djembe workshop in Austerlitz, Djembe workshop in Baambrugge, Djembe workshop in Baarn, Djembe workshop in Benschop, Djembe workshop in Spakenburg, Djembe workshop in De Birkt, Djembe workshop in Bilthoven, Djembe workshop in Blokland, Djembe workshop in Bosch en Duin, Djembe workshop in Breudijk, Djembe workshop in Breukelen, Djembe workshop in Buurtsdijk, Djembe workshop in Cabauw, Djembe workshop in Cattenbroek, Djembe workshop in Cothen, Djembe workshop in Den Dolder, Djembe workshop in Diemerbroek, Djembe workshop in Doorn, Djembe workshop in Driebergen, Djembe workshop in Rijsenburg, Djembe workshop in Achtkarspelen, Djembe workshop in Ameland, Djembe workshop in Het Bildt, Djembe workshop in Boornsterhem, Djembe workshop in Dantumadeel, Djembe workshop in Dongeradeel, Djembe workshop in Ferwerderadeel, Djembe workshop in Franekeradeel, Djembe workshop in Gaasterland-Sloten, Djembe workshop in Harlingen, Djembe workshop in Heerenveen, Djembe workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Djembe workshop in Leeuwarden, Djembe workshop in Leeuwarderadeel, Djembe workshop in Lemsterland, Djembe workshop in Littenseradeel, Djembe workshop in Menaldumadeel, Djembe workshop in Ooststellingwerf, Djembe workshop in Opsterland, Djembe workshop in Schiermonnikoog, Djembe workshop in Skarsterlân, Djembe workshop in Smallingerland, Djembe workshop in Súdwest-Fryslân, Djembe workshop in Terschelling, Djembe workshop in Tietjerksteradeel, Djembe workshop in Vlieland, Djembe workshop in Weststellingwerf, Djembe workshop in Aalten, Djembe workshop in Apeldoorn, Djembe workshop in Arnhem, Djembe workshop in Barneveld, Djembe workshop in Berkelland, Djembe workshop in Beuningen, Djembe workshop in Bronckhorst, Djembe workshop in Brummen, Djembe workshop in Buren, Djembe workshop in Culemborg, Djembe workshop in Doesburg, Djembe workshop in Doetinchem, Djembe workshop in Druten, Djembe workshop in Duiven, Djembe workshop in Ede, Djembe workshop in Elburg, Djembe workshop in Epe, Djembe workshop in Ermelo, Djembe workshop in Geldermalsen, Djembe workshop in Groesbeek, Djembe workshop in Harderwijk, Djembe workshop in Hattem, Djembe workshop in Heerde, Djembe workshop in Heumen, Djembe workshop in Lingewaal, Djembe workshop in Lingewaard, Djembe workshop in Lochem, Djembe workshop in Maasdriel, Djembe workshop in Millingen aan de Rijn, Djembe workshop in Montferland, Djembe workshop in Neder-Betuwe, Djembe workshop in Neerijnen, Djembe workshop in Nijkerk, Djembe workshop in Nijmegen, Djembe workshop in Nunspeet, Djembe workshop in Oldebroek, Djembe workshop in Oost Gelre, Djembe workshop in Oude Ijsselstreek, Djembe workshop in Overbetuwe, Djembe workshop in Putten, Djembe workshop in Renkum, Djembe workshop in Rheden, Djembe workshop in Rijnwaarden, Djembe workshop in Rozendaal, Djembe workshop in Scherpenzeel, Djembe workshop in Tiel, Djembe workshop in Ubbergen, Djembe workshop in Voorst, Djembe workshop in Wageningen, Djembe workshop in West Maas en Waal, Djembe workshop in Westervoort, Djembe workshop in Wijchen, Djembe workshop in Winterswijk, Djembe workshop in Zaltbommel, Djembe workshop in Zevenaar, Djembe workshop in Zutphen, Djembe workshop in Aa en Hunze, Djembe workshop in Assen, Djembe workshop in Borger-Odoorn, Djembe workshop in Coevorden, Djembe workshop in Emmen, Djembe workshop in Hoogeveen, Djembe workshop in Meppel, Djembe workshop in Midden-Drenthe, Djembe workshop in Noordenveld, Djembe workshop in Tynaarlo, Djembe workshop in Westerveld, Djembe workshop in De Wolden.


EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

WS_NL_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Amsterdam, Workshop cocktail shaken in Arnhem, Workshop cocktail shaken in Assen, Workshop cocktail shaken in Den Haag, Workshop cocktail shaken in Dordrecht, Workshop cocktail shaken in Eindhoven, Workshop cocktail shaken in Haarlem, Workshop cocktail shaken in Leiden, Workshop cocktail shaken in Maastricht, Workshop cocktail shaken in Rotterdam, Workshop cocktail shaken in Tilburg, Workshop cocktail shaken in Utrecht en Workshop cocktail shaken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.

WS_NL_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Amsterdam, Workshop Cocktails maken in Arnhem, Workshop Cocktails maken in Assen, Workshop Cocktails maken in Den Haag, Workshop Cocktails maken in Dordrecht, Workshop Cocktails maken in Eindhoven, Workshop Cocktails maken in Haarlem, Workshop Cocktails maken in Leiden, Workshop Cocktails maken in Maastricht, Workshop Cocktails maken in Rotterdam, Workshop Cocktails maken in Tilburg, Workshop Cocktails maken in Utrecht en Workshop Cocktails maken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Antwerpen, Workshop Cocktails maken in Brussel, Workshop Cocktails maken in Gent, Workshop Cocktails maken in Brugge, Workshop Cocktails maken in Leuven, Workshop Cocktails maken in Mechelen, Workshop Cocktails maken in Aalst, Workshop Cocktails maken in Kortrijk, Workshop Cocktails maken in Hasselt, Workshop Cocktails maken in Lochristi en Workshop Cocktails maken in Mol.

NL_COCKTAIL_CATERING
Cocktail Catering in Amsterdam, Cocktail Catering in Arnhem, Cocktail Catering in Assen, Cocktail Catering in Den Haag, Cocktail Catering in Dordrecht, Cocktail Catering in Eindhoven, Cocktail Catering in Haarlem, Cocktail Catering in Leiden, Cocktail Catering in Maastricht, Cocktail Catering in Rotterdam, Cocktail Catering in Tilburg, Cocktail Catering in Utrecht en Cocktail Catering in Zwolle.

BE_COCKTAIL_CATERING
Antwerpen, Cocktail Catering in Brussel, Cocktail Catering in Gent, Cocktail Catering in Brugge, Cocktail Catering in Leuven, Cocktail Catering in Mechelen, Cocktail Catering in Aalst, Cocktail Catering in Kortrijk, Cocktail Catering in Hasselt, Cocktail Catering in Lochristi en Cocktail Catering in Mol.


NL_COCKTAIL_RECEPTEN
Amsterdam cocktails recepten, Arnhem cocktails recepten, Assen cocktails recepten, Den Haag cocktails recepten, Dordrecht cocktails recepten, Eindhoven cocktails recepten, Haarlem cocktails recepten, Leiden cocktails recepten, Maastricht cocktails recepten, Rotterdam cocktails recepten, Tilburg cocktails recepten, Utrecht cocktails recepten en Zwolle cocktails recepten.

BE_COCKTAIL_RECEPTEN
Antwerpen cocktails recepten, Brussel cocktails recepten, Gent cocktails recepten, Brugge cocktails recepten, Leuven cocktails recepten, Mechelen cocktails recepten, Aalst cocktails recepten, Kortrijk cocktails recepten, Hasselt cocktails recepten, Sint-Niklaas cocktails recepten, Lochristi cocktails recepten en Mol cocktails recepten.

NL_WS_DJEMBE_WORKSHOP

Djembe workshop in Amsterdam, Djembe workshop in Arnhem, Djembe workshop in Assen, Djembe workshop in Den Haag, Djembe workshop in Dordrecht, Djembe workshop in Eindhoven, Djembe workshop in Haarlem, Djembe workshop in Leiden, Djembe workshop in Maastricht, Djembe workshop in Rotterdam, Djembe workshop in Tilburg, Djembe workshop in Utrecht en Djembe workshop in Zwolle, Abcoude, Amersfoort, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Renswoude, Rhenen, Soest, Djembe workshop in Stichtse Vecht, Djembe workshop in Utrechtse Heuvelrug, Djembe workshop in Houten, Djembe workshop in Ijsselstein, Djembe workshop in Leusden, Djembe workshop in Lopik, Djembe workshop in Montfoort, Djembe workshop in Nieuwegein, Djembe workshop in Oudewater, Djembe workshop in Veenendaal, Djembe workshop in Vianen.Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie