cocktail maken workshop


Een workshop met zonnige muziek, een enthousiaste cocktail docent in Brugge met sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken. Dat mag je verwachten van onze cocktail maken workshop voor een vrolijke middag of avond. Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktails maken in Brugge met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardag, tuinfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze cocktail maken workshop in Brugge leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze cocktailsmaken workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop cocktailsmaken in Brugge houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailsmaken workshop in Brugge.

Korte omschrijving cocktail maken
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktailshaken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktail maken workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail stamper, shaker, mixglas, strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktail en niet gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail maken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktail docent heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail bartender die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
-Workshop cocktailshaken zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Cocktailsmaken met een heerlijk diner naar keuze:
Het feest is helemaal compleet als je na je workshop cocktailsmaken samen gezellig kunt genieten van een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld.
Je kan een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

-Mediterraans Tapas diner
-Afrikaans diner
-Oosters diner
-Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt zaalhuur berekend vanaf 50 euro.
Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene informatie over de workshop cocktailsmaken:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktail maken workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktailsmaken:
Mini- Cocktailsmaken (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van cocktails maken, shaken, strainen en maken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Mojito, Ginafrica, Malibu Sunset, Cosmopolitan en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktail docent demonstreert in totaal 4 verschillende cocktails waar jullie er 2 uit kunnen kiezen om zelf te maken.

Super- Cocktails maken (90 minuten)
In 1,5 uur tijd gaan jullie verder in de basis van cocktail maken, shaken, strainen en maken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Mojito, Ginafrica , Caipirinha, Malibu Sunset, Tequila Sunrise, Cosmopolitan en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktail docent demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waar jullie er 3 uit kunnen kiezen om zelf te maken

Luxe- Cocktailshaken (120 minuten)
In 2 uur leren jullie de basis en alle ins en outs van cocktail maken, shaken, strainen en maken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Mojito, Ginafrica , Caipirinha, Malibu Sunset, Tequila Sunrise, Sex on the Beach, Cosmopolitan, Margerita en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waar jullie er 4 uit kunnen kiezen om zelf te maken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsadansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Workshop Cocktails maken in Brugge, Workshop Cocktails maken in Leuven, Workshop Cocktails maken in Mechelen, Workshop Cocktails maken in Aalst, Workshop Cocktails maken in Kortrijk, Workshop Cocktails maken in Hasselt, Workshop Cocktails maken in Lochristi en Workshop Cocktails maken in Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Cocktailsmaken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktails maken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een cocktailsmaken workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktail shaken workshop
Welk type cocktailshaken workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop cocktailshaken moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Cocktails maken workshop in Alblasserdam, Cocktails maken workshop in Albrandswaard, Cocktails maken workshop in Alphen aan den Rijn, Cocktails maken workshop in Barendrecht, Cocktails maken workshop in Bergambacht, Cocktails maken workshop in Bernisse, Cocktails maken workshop in Binnenmaas, Cocktails maken workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Cocktails maken workshop in Boskoop, Cocktails maken workshop in Brielle, Cocktails maken workshop in Capelle aan den Ijssel, Cocktails maken workshop in Cromstrijen, Cocktails maken workshop in Delft, Cocktails maken workshop in Dirksland, Cocktails maken workshop in Dordrecht, Cocktails maken workshop in Giessenlanden, Cocktails maken workshop in Goedereede, Cocktails maken workshop in Gorinchem, Cocktails maken workshop in Gouda, Cocktails maken workshop in Graafstroom, Cocktails maken workshop in Den Haag, Cocktails maken workshop in Hardinxveld-Giessendam, Cocktails maken workshop in Hellevoetsluis, Cocktails maken workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Cocktails maken workshop in Hillegom, Cocktails maken workshop in Kaag en Braassem, Cocktails maken workshop in Katwijk, Cocktails maken workshop in Korendijk, Cocktails maken workshop in Krimpen aan den Ijssel, Cocktails maken workshop in Lansingerland, Cocktails maken workshop in Leerdam, Cocktails maken workshop in Leiden, Cocktails maken workshop in Leiderdorp, Cocktails maken workshop in Leidschendam-Voorburg, Cocktails maken workshop in Liesveld, Cocktails maken workshop in Lisse, Cocktails maken workshop in Maassluis, Cocktails maken workshop in Middelharnis, Cocktails maken workshop in Midden-Delfland, Cocktails maken workshop in Nederlek, Cocktails maken workshop in Nieuw-Lekkerland, Cocktails maken workshop in Nieuwkoop, Cocktails maken workshop in Noordwijk, Cocktails maken workshop in Noordwijkerhout, Cocktails maken workshop in Oegstgeest, Cocktails maken workshop in Oostflakkee, Cocktails maken workshop in Oud-Beijerland, Cocktails maken workshop in Ouderkerk, Cocktails maken workshop in Papendrecht, Cocktails maken workshop in Pijnacker-Nootdorp, Cocktails maken workshop in Ridderkerk, Cocktails maken workshop in Rijnwoude, Cocktails maken workshop in Rijswijk, Cocktails maken workshop in Rotterdam, Cocktails maken workshop in Schiedam, Cocktails maken workshop in Schoonhoven, Cocktails maken workshop in Sliedrecht, Cocktails maken workshop in Spijkenisse, Cocktails maken workshop in Strijen, Cocktails maken workshop in Teylingen, Cocktails maken workshop in Vlaardingen, Cocktails maken workshop in Vlist, Cocktails maken workshop in Voorschoten, Cocktails maken workshop in Waddinxveen, Cocktails maken workshop in Wassenaar, Cocktails maken workshop in Westland, Cocktails maken workshop in Westvoorne, Cocktails maken workshop in Zederik, Cocktails maken workshop in Zoetermeer, Cocktails maken workshop in Zoeterwoude, Cocktails maken workshop in Zuidplas, Cocktails maken workshop in Zwijndrecht, Cocktails maken workshop in Aalsmeer, Cocktails maken workshop in Alkmaar, Cocktails maken workshop in Amstelveen, Cocktails maken workshop in Amsterdam, Cocktails maken workshop in Anna Paulowna, Cocktails maken workshop in Beemster, Cocktails maken workshop in Bergen, Cocktails maken workshop in Beverwijk, Cocktails maken workshop in Blaricum, Cocktails maken workshop in Bloemendaal, Cocktails maken workshop in Bussum, Cocktails maken workshop in Castricum, Cocktails maken workshop in Den Helder, Cocktails maken workshop in Diemen, Cocktails maken workshop in Drechterland, Cocktails maken workshop in Edam-Volendam, Cocktails maken workshop in Enkhuizen, Cocktails maken workshop in Graft-De Rijp, Cocktails maken workshop in Haarlem, Cocktails maken workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Cocktails maken workshop in Haarlemmermeer, Cocktails maken workshop in Harenkarspel, Cocktails maken workshop in Heemskerk, Cocktails maken workshop in Heemstede, Cocktails maken workshop in Heerhugowaard, Cocktails maken workshop in Heiloo, Cocktails maken workshop in Hilversum, Cocktails maken workshop in Hoorn, Cocktails maken workshop in Huizen, Cocktails maken workshop in Koggenland, Cocktails maken workshop in Landsmeer, Cocktails maken workshop in Langedijk, Cocktails maken workshop in Laren, Cocktails maken workshop in Medemblik, Cocktails maken workshop in Muiden, Cocktails maken workshop in Naarden, Cocktails maken workshop in Niedorp, Cocktails maken workshop in Oostzaan, Cocktails maken workshop in Opmeer, Cocktails maken workshop in Ouder-Amstel, Cocktails maken workshop in Purmerend, Cocktails maken workshop in Schagen, Cocktails maken workshop in Schermer, Cocktails maken workshop in Stede Broec, Cocktails maken workshop in Texel, Cocktails maken workshop in Uitgeest, Cocktails maken workshop in Uithoorn, Cocktails maken workshop in Velsen, Cocktails maken workshop in Waterland, Cocktails maken workshop in Weesp, Cocktails maken workshop in Wieringen, Cocktails maken workshop in Wieringermeer, Cocktails maken workshop in Wijdemeren, Cocktails maken workshop in Wormerland, Cocktails maken workshop in Zaanstad, Cocktails maken workshop in Zandvoort, Cocktails maken workshop in Zeevang, Cocktails maken workshop in Zijpe, Cocktails maken workshop in 's-Hertogenbosch, Cocktails maken workshop in Aalburg, Cocktails maken workshop in Alphen-Chaam, Cocktails maken workshop in Asten, Cocktails maken workshop in Baarle-Nassau, Cocktails maken workshop in Bergeijk, Cocktails maken workshop in Bergen op Zoom, Cocktails maken workshop in Bernheze, Cocktails maken workshop in Best, Cocktails maken workshop in Bladel, Cocktails maken workshop in Boekel, Cocktails maken workshop in Boxmeer, Cocktails maken workshop in Boxtel, Cocktails maken workshop in Breda, Cocktails maken workshop in Cranendonck, Cocktails maken workshop in Cuijk, Cocktails maken workshop in Deurne, Cocktails maken workshop in Dongen, Cocktails maken workshop in Drimmelen, Cocktails maken workshop in Eersel, Cocktails maken workshop in Eindhoven, Cocktails maken workshop in Etten-Leur, Cocktails maken workshop in Geertruidenberg, Cocktails maken workshop in Geldrop-Mierlo, Cocktails maken workshop in Gemert-Bakel, Cocktails maken workshop in Gilze en Rijen, Cocktails maken workshop in Goirle, Cocktails maken workshop in Grave, Cocktails maken workshop in Haaren, Cocktails maken workshop in Halderberge, Cocktails maken workshop in Heeze-Leende, Cocktails maken workshop in Helmond, Cocktails maken workshop in Heusden, Cocktails maken workshop in Hilvarenbeek, Cocktails maken workshop in Laarbeek, Cocktails maken workshop in Landerd, Cocktails maken workshop in Loon op Zand, Cocktails maken workshop in Maasdonk, Cocktails maken workshop in Mill en Sint Hubert, Cocktails maken workshop in Moerdijk, Cocktails maken workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Cocktails maken workshop in Oirschot, Cocktails maken workshop in Oisterwijk, Cocktails maken workshop in Oosterhout, Cocktails maken workshop in Oss, Cocktails maken workshop in Reusel-De Mierden, Cocktails maken workshop in Roosendaal, Cocktails maken workshop in Rucphen, Cocktails maken workshop in Schijndel, Cocktails maken workshop in Sint Anthonis, Cocktails maken workshop in Sint-Michielsgestel, Cocktails maken workshop in Sint-Oedenrode, Cocktails maken workshop in Someren, Cocktails maken workshop in Son en Breugel, Cocktails maken workshop in Steenbergen, Cocktails maken workshop in Tilburg, Cocktails maken workshop in Uden, Cocktails maken workshop in Valkenswaard, Cocktails maken workshop in Veghel, Cocktails maken workshop in Veldhoven, Cocktails maken workshop in Vught, Cocktails maken workshop in Waalre, Cocktails maken workshop in Waalwijk, Cocktails maken workshop in Werkendam, Cocktails maken workshop in Woensdrecht, Cocktails maken workshop in Woudrichem, Cocktails maken workshop in Zundert, Cocktails maken workshop in Almelo, Cocktails maken workshop in Borne, Cocktails maken workshop in Dalfsen, Cocktails maken workshop in Dinkelland, Cocktails maken workshop in Deventer, Cocktails maken workshop in Enschede, Cocktails maken workshop in Haaksbergen, Cocktails maken workshop in Hardenberg, Cocktails maken workshop in Hellendoorn, Cocktails maken workshop in Hengelo, Cocktails maken workshop in Hof van Twente, Cocktails maken workshop in Kampen, Cocktails maken workshop in Losser, Cocktails maken workshop in Oldenzaal, Cocktails maken workshop in Olst-Wijhe, Cocktails maken workshop in Ommen, Cocktails maken workshop in Raalte, Cocktails maken workshop in Rijssen-Holten, Cocktails maken workshop in Staphorst, Cocktails maken workshop in Steenwijkerland, Cocktails maken workshop in Tubbergen, Cocktails maken workshop in Twenterand, Cocktails maken workshop in Wierden, Cocktails maken workshop in Zwartewaterland, Cocktails maken workshop in Zwolle, Cocktails maken workshop in Almere, Cocktails maken workshop in Dronten, Cocktails maken workshop in Lelystad, Cocktails maken workshop in Noordoostpolder, Cocktails maken workshop in Urk, Cocktails maken workshop in Zeewolde, Cocktails maken workshop in Axel, Cocktails maken workshop in Borsele, Cocktails maken workshop in Goes, Cocktails maken workshop in Hulst, Cocktails maken workshop in Kapelle, Cocktails maken workshop in Middelburg, Cocktails maken workshop in Noord-Beveland, Cocktails maken workshop in Oost-Souburg, Cocktails maken workshop in Reimerswaal, Cocktails maken workshop in Schouwen-Duiveland, Cocktails maken workshop in Sluis, Cocktails maken workshop in Terneuzen, Cocktails maken workshop in Tholen, Cocktails maken workshop in Veere, Cocktails maken workshop in Vlissingen, Cocktails maken workshop in Zierikzee, Cocktails maken workshop in Beek, Cocktails maken workshop in Beesel, Cocktails maken workshop in Bergen, Cocktails maken workshop in Brunssum, Cocktails maken workshop in Echt-Susteren, Cocktails maken workshop in Eijsden-Margraten, Cocktails maken workshop in Gennep, Cocktails maken workshop in Gulpen-Wittem, Cocktails maken workshop in Heerlen, Cocktails maken workshop in Horst aan de Maas, Cocktails maken workshop in Kerkrade, Cocktails maken workshop in Landgraaf, Cocktails maken workshop in Leudal, Cocktails maken workshop in Maasgouw, Cocktails maken workshop in Maastricht, Cocktails maken workshop in Meerssen, Cocktails maken workshop in Mook en Middelaar, Cocktails maken workshop in Nederweert, Cocktails maken workshop in Nuth, Cocktails maken workshop in Onderbanken, Cocktails maken workshop in Peel en Maas, Cocktails maken workshop in Roerdalen, Cocktails maken workshop in Roermond, Cocktails maken workshop in Schinnen, Cocktails maken workshop in Simpelveld, Cocktails maken workshop in Sittard-Geleen, Cocktails maken workshop in Stein, Cocktails maken workshop in Vaals, Cocktails maken workshop in Valkenburg aan de Geul, Cocktails maken workshop in Venlo, Cocktails maken workshop in Venray, Cocktails maken workshop in Voerendaal, Cocktails maken workshop in Weert, Cocktails maken workshop in Abcoude, Cocktails maken workshop in Amersfoort, Cocktails maken workshop in Bunnik, Cocktails maken workshop in Bunschoten, Cocktails maken workshop in De Bilt, Cocktails maken workshop in De Ronde Venen, Cocktails maken workshop in Eemnes, Cocktails maken workshop in Renswoude, Cocktails maken workshop in Rhenen, Cocktails maken workshop in Soest, Cocktails maken workshop in Stichtse Vecht, Cocktails maken workshop in Utrecht, Cocktails maken workshop in Utrechtse Heuvelrug, Cocktails maken workshop in Houten, Cocktails maken workshop in Ijsselstein, Cocktails maken workshop in Leusden, Cocktails maken workshop in Lopik, Cocktails maken workshop in Montfoort, Cocktails maken workshop in Nieuwegein, Cocktails maken workshop in Oudewater, Cocktails maken workshop in Veenendaal, Cocktails maken workshop in Vianen, Cocktails maken workshop in Wijk bij Duurstede, Cocktails maken workshop in Woerden, Cocktails maken workshop in Woudenberg, Cocktails maken workshop in Zeist, Cocktails maken workshop in Achterberg, Cocktails maken workshop in Achterwetering, Cocktails maken workshop in Achthoven, Cocktails maken workshop in Amerongen, Cocktails maken workshop in Austerlitz, Cocktails maken workshop in Baambrugge, Cocktails maken workshop in Baarn, Cocktails maken workshop in Benschop, Cocktails maken workshop in Spakenburg, Cocktails maken workshop in De Birkt, Cocktails maken workshop in Bilthoven, Cocktails maken workshop in Blokland, Cocktails maken workshop in Bosch en Duin, Cocktails maken workshop in Breudijk, Cocktails maken workshop in Breukelen, Cocktails maken workshop in Buurtsdijk, Cocktails maken workshop in Cabauw, Cocktails maken workshop in Cattenbroek, Cocktails maken workshop in Cothen, Cocktails maken workshop in Den Dolder, Cocktails maken workshop in Diemerbroek, Cocktails maken workshop in Doorn, Cocktails maken workshop in Driebergen, Cocktails maken workshop in Rijsenburg, Cocktails maken workshop in Achtkarspelen, Cocktails maken workshop in Ameland, Cocktails maken workshop in Het Bildt, Cocktails maken workshop in Boornsterhem, Cocktails maken workshop in Dantumadeel, Cocktails maken workshop in Dongeradeel, Cocktails maken workshop in Ferwerderadeel, Cocktails maken workshop in Franekeradeel, Cocktails maken workshop in Gaasterland-Sloten, Cocktails maken workshop in Harlingen, Cocktails maken workshop in Heerenveen, Cocktails maken workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Cocktails maken workshop in Leeuwarden, Cocktails maken workshop in Leeuwarderadeel, Cocktails maken workshop in Lemsterland, Cocktails maken workshop in Littenseradeel, Cocktails maken workshop in Menaldumadeel, Cocktails maken workshop in Ooststellingwerf, Cocktails maken workshop in Opsterland, Cocktails maken workshop in Schiermonnikoog, Cocktails maken workshop in Skarsterlân, Cocktails maken workshop in Smallingerland, Cocktails maken workshop in Súdwest-Fryslân, Cocktails maken workshop in Terschelling, Cocktails maken workshop in Tietjerksteradeel, Cocktails maken workshop in Vlieland, Cocktails maken workshop in Weststellingwerf, Cocktails maken workshop in Aalten, Cocktails maken workshop in Apeldoorn, Cocktails maken workshop in Arnhem, Cocktails maken workshop in Barneveld, Cocktails maken workshop in Berkelland, Cocktails maken workshop in Beuningen, Cocktails maken workshop in Bronckhorst, Cocktails maken workshop in Brummen, Cocktails maken workshop in Buren, Cocktails maken workshop in Culemborg, Cocktails maken workshop in Doesburg, Cocktails maken workshop in Doetinchem, Cocktails maken workshop in Druten, Cocktails maken workshop in Duiven, Cocktails maken workshop in Ede, Cocktails maken workshop in Elburg, Cocktails maken workshop in Epe, Cocktails maken workshop in Ermelo, Cocktails maken workshop in Geldermalsen, Cocktails maken workshop in Groesbeek, Cocktails maken workshop in Harderwijk, Cocktails maken workshop in Hattem, Cocktails maken workshop in Heerde, Cocktails maken workshop in Heumen, Cocktails maken workshop in Lingewaal, Cocktails maken workshop in Lingewaard, Cocktails maken workshop in Lochem, Cocktails maken workshop in Maasdriel, Cocktails maken workshop in Millingen aan de Rijn, Cocktails maken workshop in Montferland, Cocktails maken workshop in Neder-Betuwe, Cocktails maken workshop in Neerijnen, Cocktails maken workshop in Nijkerk, Cocktails maken workshop in Nijmegen, Cocktails maken workshop in Nunspeet, Cocktails maken workshop in Oldebroek, Cocktails maken workshop in Oost Gelre, Cocktails maken workshop in Oude Ijsselstreek, Cocktails maken workshop in Overbetuwe, Cocktails maken workshop in Putten, Cocktails maken workshop in Renkum, Cocktails maken workshop in Rheden, Cocktails maken workshop in Rijnwaarden, Cocktails maken workshop in Rozendaal, Cocktails maken workshop in Scherpenzeel, Cocktails maken workshop in Tiel, Cocktails maken workshop in Ubbergen, Cocktails maken workshop in Voorst, Cocktails maken workshop in Wageningen, Cocktails maken workshop in West Maas en Waal, Cocktails maken workshop in Westervoort, Cocktails maken workshop in Wijchen, Cocktails maken workshop in Winterswijk, Cocktails maken workshop in Zaltbommel, Cocktails maken workshop in Zevenaar, Cocktails maken workshop in Zutphen, Cocktails maken workshop in Aa en Hunze, Cocktails maken workshop in Assen, Cocktails maken workshop in Borger-Odoorn, Cocktails maken workshop in Coevorden, Cocktails maken workshop in Emmen, Cocktails maken workshop in Hoogeveen, Cocktails maken workshop in Meppel, Cocktails maken workshop in Midden-Drenthe, Cocktails maken workshop in Noordenveld, Cocktails maken workshop in Tynaarlo, Cocktails maken workshop in Westerveld, Cocktails maken workshop in De Wolden.

Cocktails maken workshop in Brussel, Cocktails maken workshop in Gent, Cocktails maken workshop in Brugge, Cocktails maken workshop in Bergen, Cocktails maken workshop in Leuven, Cocktails maken workshop in Mechelen, Cocktails maken workshop in Aalst, Cocktails maken workshop in Kortrijk, Cocktails maken workshop in Hasselt, Cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, Cocktails maken workshop in Oostende, Cocktails maken workshop in Genk, Cocktails maken workshop in Doornik, Cocktails maken workshop in Turnhout, Cocktails maken workshop in Geel, Cocktails maken workshop in Roeselare, Cocktails maken workshop in Moeskroen, Cocktails maken workshop in Lokeren, Cocktails maken workshop in Sint-Truiden, Cocktails maken workshop in Herentals, Cocktails maken workshop in Hoogstraten, Cocktails maken workshop in Lier, Cocktails maken workshop in Mechelen, Cocktails maken workshop in Mortsel, Cocktails maken workshop in Turnhout, Cocktails maken workshop in Aartselaar, Cocktails maken workshop in Antwerpen, Cocktails maken workshop in Arendonk, Cocktails maken workshop in Baarle-Hertog, Cocktails maken workshop in Balen, Cocktails maken workshop in Beerse, Cocktails maken workshop in Berlaar, Cocktails maken workshop in Boechout, Cocktails maken workshop in Bonheiden, Cocktails maken workshop in Boom, Cocktails maken workshop in Bornem, Cocktails maken workshop in Borsbeek, Cocktails maken workshop in Brasschaat, Cocktails maken workshop in Brecht, Cocktails maken workshop in Dessel, Cocktails maken workshop in Duffel, Cocktails maken workshop in Edegem, Cocktails maken workshop in Essen, Cocktails maken workshop in Geel, Cocktails maken workshop in Grobbendonk, Cocktails maken workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktails maken workshop in Hemiksem, Cocktails maken workshop in Herentals, Cocktails maken workshop in Herenthout, Cocktails maken workshop in Herselt, Cocktails maken workshop in Hoogstraten, Cocktails maken workshop in Hove, Cocktails maken workshop in Hulshout, Cocktails maken workshop in Kalmthout, Cocktails maken workshop in Kapellen, Cocktails maken workshop in Kasterlee, Cocktails maken workshop in Kontich, Cocktails maken workshop in Laakdal, Cocktails maken workshop in Lier, Cocktails maken workshop in Lille, Cocktails maken workshop in Lint, Cocktails maken workshop in Malle, Cocktails maken workshop in Mechelen, Cocktails maken workshop in Meerhout, Cocktails maken workshop in Merksplas, Cocktails maken workshop in Mol, Cocktails maken workshop in Mortsel, Cocktails maken workshop in Niel, Cocktails maken workshop in Nijlen, Cocktails maken workshop in Olen, Cocktails maken workshop in Oud-Turnhout, Cocktails maken workshop in Putte, Cocktails maken workshop in Puurs, Cocktails maken workshop in Ranst, Cocktails maken workshop in Ravels, Cocktails maken workshop in Retie, Cocktails maken workshop in Rijkevorsel, Cocktails maken workshop in Rumst, Cocktails maken workshop in Schelle, Cocktails maken workshop in Schilde, Cocktails maken workshop in Schoten, Cocktails maken workshop in Sint-Amands, Cocktails maken workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktails maken workshop in Stabroek, Cocktails maken workshop in Turnhout, Cocktails maken workshop in Vorselaar, Cocktails maken workshop in Vosselaar, Cocktails maken workshop in Westerlo, Cocktails maken workshop in Wijnegem, Cocktails maken workshop in Willebroek, Cocktails maken workshop in Wommelgem, Cocktails maken workshop in Wuustwezel, Cocktails maken workshop in Zandhoven, Cocktails maken workshop in Zoersel, Cocktails maken workshop in Zwijndrecht.


EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

WS_NL_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Amsterdam, Workshop cocktail shaken in Arnhem, Workshop cocktail shaken in Assen, Workshop cocktail shaken in Den Haag, Workshop cocktail shaken in Dordrecht, Workshop cocktail shaken in Eindhoven, Workshop cocktail shaken in Haarlem, Workshop cocktail shaken in Leiden, Workshop cocktail shaken in Maastricht, Workshop cocktail shaken in Rotterdam, Workshop cocktail shaken in Tilburg, Workshop cocktail shaken in Utrecht en Workshop cocktail shaken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.

WS_NL_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Amsterdam, Workshop Cocktails maken in Arnhem, Workshop Cocktails maken in Assen, Workshop Cocktails maken in Den Haag, Workshop Cocktails maken in Dordrecht, Workshop Cocktails maken in Eindhoven, Workshop Cocktails maken in Haarlem, Workshop Cocktails maken in Leiden, Workshop Cocktails maken in Maastricht, Workshop Cocktails maken in Rotterdam, Workshop Cocktails maken in Tilburg, Workshop Cocktails maken in Utrecht en Workshop Cocktails maken in Zwolle.