cocktail catering


Een feest met zonnige muziek, een cocktailshaker in Leiden die op een enthousiaste manier populaire cocktails demonstreert die jouw gasten kunnen proeven en/of zelf kunnen maken. Dat mag je verwachten van onze cocktailcatering in Leiden voor een vrolijke middag of avond. Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. De cocktails kunnen in overleg met jou worden samengesteld in kleur en smaak. Geef je feest een exotisch tintje met lekker gemixte dranken en kies voor cocktails catering in Leiden op je verjaardag, bruiloft, receptie, vrijgezellenfeest, evenement of beurs en meer.

Met onze cocktailshaken catering in Leiden leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails in Assen worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze cocktailcatering kan worden verzorgd bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle enz.. .

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol enz...Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om aan je cocktailparty de juiste invulling te geven. Dit geldt natuurlijk ook voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailsmaken catering in Leiden.

Omschrijving cocktail catering
Kleurrijk – maken – shaken – mixen – feest - lekker

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de cocktailcatering
Na de opbouw van 30 minuten neemt de coktailshaker de bestelling op van je gasten voor de gewenste en te maken cocktails. Eventueel kan er 2 dagen voorafgaand aan het evenement een bestelling van de gewenste cocktails worden doorgegeven per e-mail. Daarnaast bieden wij de gasten de unieke kans om aan de hand van onze recepten eigenhandig hun eigen cocktail(s) te maken.

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan het feest.

Algemene informatie over de cocktailcatering:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Cocktail catering
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent
Locatie: we komen naar jouw locatie toe

Diverse mogelijkheden voor de cocktailcatering:
Mini- Cocktail catering [60 minuten]
Assortiment van 50 heerlijke cocktails voor jou en je gasten zoals: Mojito, Malibu Sunset, Tequila Sunrise, Green Eye, Virgin Mojito enz...

Super- Cocktailcatering [90 minuten]
Assortiment van 100 heerlijke cocktails voor jou en je gasten zoals: Mojito, Mojito Virgin, Caipirinha , Caipirinha Virgin, Ginafrica, Ginafrica Virgin, Malibu Sunset, Cocos Sunset Virgin, Tequila Sunrise, Cosmopolitan.

Luxe- Cocktailcatering [120 minuten]
Assortiment van 150 heerlijke cocktails voor jou en je gasten zoals: Mojito, Mojito Virgin, Caipirinha , Dawa Africa, Ginafrica, Ginafrica Virgin, Malibu Sunset, Tequila Sunrise, Cosmopolitan, Apple Tini.

Combinatie van cocktailcatering en workshops
Je kunt zowel voor als na de cocktailcatering een dansworkshop naar keuze volgen, zoalsAfrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen, enz. of wat te denken van een workshop djembé spelen? In dat geval geven wij een korting van 10% op de workshop.

Aanvragen van een offerte voor Cocktail catering:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail catering, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de cocktail catering en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een cocktail catering workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktail catering
Welk type cocktailshaken catering
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de catering cocktailshaken moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


Cocktail Catering in Alblasserdam, Cocktail Catering in Albrandswaard, Cocktail Catering in Alphen aan den Rijn, Cocktail Catering in Barendrecht, Cocktail Catering in Bergambacht, Cocktail Catering in Bernisse, Cocktail Catering in Binnenmaas, Cocktail Catering in Bodegraven-Reeuwijk, Cocktail Catering in Boskoop, Cocktail Catering in Brielle, Cocktail Catering in Capelle aan den Ijssel, Cocktail Catering in Cromstrijen, Cocktail Catering in Delft, Cocktail Catering in Dirksland, Cocktail Catering in Dordrecht, Cocktail Catering in Giessenlanden, Cocktail Catering in Goedereede, Cocktail Catering in Gorinchem, Cocktail Catering in Gouda, Cocktail Catering in Graafstroom, Cocktail Catering in Den Haag, Cocktail Catering in Hardinxveld-Giessendam, Cocktail Catering in Hellevoetsluis, Cocktail Catering in Hendrik-Ido-Ambacht, Cocktail Catering in Hillegom, Cocktail Catering in Kaag en Braassem, Cocktail Catering in Katwijk, Cocktail Catering in Korendijk, Cocktail Catering in Krimpen aan den Ijssel, Cocktail Catering in Lansingerland, Cocktail Catering in Leerdam, Cocktail Catering in Leiden, Cocktail Catering in Leiderdorp, Cocktail Catering in Leidschendam-Voorburg, Cocktail Catering in Liesveld, Cocktail Catering in Lisse, Cocktail Catering in Maassluis, Cocktail Catering in Middelharnis, Cocktail Catering in Midden-Delfland, Cocktail Catering in Nederlek, Cocktail Catering in Nieuw-Lekkerland, Cocktail Catering in Nieuwkoop, Cocktail Catering in Noordwijk, Cocktail Catering in Noordwijkerhout, Cocktail Catering in Oegstgeest, Cocktail Catering in Oostflakkee, Cocktail Catering in Oud-Beijerland, Cocktail Catering in Ouderkerk, Cocktail Catering in Papendrecht, Cocktail Catering in Pijnacker-Nootdorp, Cocktail Catering in Ridderkerk, Cocktail Catering in Rijnwoude, Cocktail Catering in Rijswijk, Cocktail Catering in Rotterdam, Cocktail Catering in Schiedam, Cocktail Catering in Schoonhoven, Cocktail Catering in Sliedrecht, Cocktail Catering in Spijkenisse, Cocktail Catering in Strijen, Cocktail Catering in Teylingen, Cocktail Catering in Vlaardingen, Cocktail Catering in Vlist, Cocktail Catering in Voorschoten, Cocktail Catering in Waddinxveen, Cocktail Catering in Wassenaar, Cocktail Catering in Westland, Cocktail Catering in Westvoorne, Cocktail Catering in Zederik, Cocktail Catering in Zoetermeer, Cocktail Catering in Zoeterwoude, Cocktail Catering in Zuidplas, Cocktail Catering in Zwijndrecht, Cocktail Catering in Aalsmeer, Cocktail Catering in Alkmaar, Cocktail Catering in Amstelveen, Cocktail Catering in Amsterdam, Cocktail Catering in Anna Paulowna, Cocktail Catering in Beemster, Cocktail Catering in Bergen, Cocktail Catering in Beverwijk, Cocktail Catering in Blaricum, Cocktail Catering in Bloemendaal, Cocktail Catering in Bussum, Cocktail Catering in Castricum, Cocktail Catering in Den Helder, Cocktail Catering in Diemen, Cocktail Catering in Drechterland, Cocktail Catering in Edam-Volendam, Cocktail Catering in Enkhuizen, Cocktail Catering in Graft-De Rijp, Cocktail Catering in Haarlem, Cocktail Catering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Cocktail Catering in Haarlemmermeer, Cocktail Catering in Harenkarspel, Cocktail Catering in Heemskerk, Cocktail Catering in Heemstede, Cocktail Catering in Heerhugowaard, Cocktail Catering in Heiloo, Cocktail Catering in Hilversum, Cocktail Catering in Hoorn, Cocktail Catering in Huizen, Cocktail Catering in Koggenland, Cocktail Catering in Landsmeer, Cocktail Catering in Langedijk, Cocktail Catering in Laren, Cocktail Catering in Medemblik, Cocktail Catering in Muiden, Cocktail Catering in Naarden, Cocktail Catering in Niedorp, Cocktail Catering in Oostzaan, Cocktail Catering in Opmeer, Cocktail Catering in Ouder-Amstel, Cocktail Catering in Purmerend, Cocktail Catering in Schagen, Cocktail Catering in Schermer, Cocktail Catering in Stede Broec, Cocktail Catering in Texel, Cocktail Catering in Uitgeest, Cocktail Catering in Uithoorn, Cocktail Catering in Velsen, Cocktail Catering in Waterland, Cocktail Catering in Weesp, Cocktail Catering in Wieringen, Cocktail Catering in Wieringermeer, Cocktail Catering in Wijdemeren, Cocktail Catering in Wormerland, Cocktail Catering in Zaanstad, Cocktail Catering in Zandvoort, Cocktail Catering in Zeevang, Cocktail Catering in Zijpe, Cocktail Catering in 's-Hertogenbosch, Cocktail Catering in Aalburg, Cocktail Catering in Alphen-Chaam, Cocktail Catering in Asten, Cocktail Catering in Baarle-Nassau, Cocktail Catering in Bergeijk, Cocktail Catering in Bergen op Zoom, Cocktail Catering in Bernheze, Cocktail Catering in Best, Cocktail Catering in Bladel, Cocktail Catering in Boekel, Cocktail Catering in Boxmeer, Cocktail Catering in Boxtel, Cocktail Catering in Breda, Cocktail Catering in Cranendonck, Cocktail Catering in Cuijk, Cocktail Catering in Deurne, Cocktail Catering in Dongen, Cocktail Catering in Drimmelen, Cocktail Catering in Eersel, Cocktail Catering in Eindhoven, Cocktail Catering in Etten-Leur, Cocktail Catering in Geertruidenberg, Cocktail Catering in Geldrop-Mierlo, Cocktail Catering in Gemert-Bakel, Cocktail Catering in Gilze en Rijen, Cocktail Catering in Goirle, Cocktail Catering in Grave, Cocktail Catering in Haaren, Cocktail Catering in Halderberge, Cocktail Catering in Heeze-Leende, Cocktail Catering in Helmond, Cocktail Catering in Heusden, Cocktail Catering in Hilvarenbeek, Cocktail Catering in Laarbeek, Cocktail Catering in Landerd, Cocktail Catering in Loon op Zand, Cocktail Catering in Maasdonk, Cocktail Catering in Mill en Sint Hubert, Cocktail Catering in Moerdijk, Cocktail Catering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Cocktail Catering in Oirschot, Cocktail Catering in Oisterwijk, Cocktail Catering in Oosterhout, Cocktail Catering in Oss, Cocktail Catering in Reusel-De Mierden, Cocktail Catering in Roosendaal, Cocktail Catering in Rucphen, Cocktail Catering in Schijndel, Cocktail Catering in Sint Anthonis, Cocktail Catering in Sint-Michielsgestel, Cocktail Catering in Sint-Oedenrode, Cocktail Catering in Someren, Cocktail Catering in Son en Breugel, Cocktail Catering in Steenbergen, Cocktail Catering in Tilburg, Cocktail Catering in Uden, Cocktail Catering in Valkenswaard, Cocktail Catering in Veghel, Cocktail Catering in Veldhoven, Cocktail Catering in Vught, Cocktail Catering in Waalre, Cocktail Catering in Waalwijk, Cocktail Catering in Werkendam, Cocktail Catering in Woensdrecht, Cocktail Catering in Woudrichem, Cocktail Catering in Zundert, Cocktail Catering in Almelo, Cocktail Catering in Borne, Cocktail Catering in Dalfsen, Cocktail Catering in Dinkelland, Cocktail Catering in Deventer, Cocktail Catering in Enschede, Cocktail Catering in Haaksbergen, Cocktail Catering in Hardenberg, Cocktail Catering in Hellendoorn, Cocktail Catering in Hengelo, Cocktail Catering in Hof van Twente, Cocktail Catering in Kampen, Cocktail Catering in Losser, Cocktail Catering in Oldenzaal, Cocktail Catering in Olst-Wijhe, Cocktail Catering in Ommen, Cocktail Catering in Raalte, Cocktail Catering in Rijssen-Holten, Cocktail Catering in Staphorst, Cocktail Catering in Steenwijkerland, Cocktail Catering in Tubbergen, Cocktail Catering in Twenterand, Cocktail Catering in Wierden, Cocktail Catering in Zwartewaterland, Cocktail Catering in Zwolle, Cocktail Catering in Almere, Cocktail Catering in Dronten, Cocktail Catering in Lelystad, Cocktail Catering in Noordoostpolder, Cocktail Catering in Urk, Cocktail Catering in Zeewolde, Cocktail Catering in Axel, Cocktail Catering in Borsele, Cocktail Catering in Goes, Cocktail Catering in Hulst, Cocktail Catering in Kapelle, Cocktail Catering in Middelburg, Cocktail Catering in Noord-Beveland, Cocktail Catering in Oost-Souburg, Cocktail Catering in Reimerswaal, Cocktail Catering in Schouwen-Duiveland, Cocktail Catering in Sluis, Cocktail Catering in Terneuzen, Cocktail Catering in Tholen, Cocktail Catering in Veere, Cocktail Catering in Vlissingen, Cocktail Catering in Zierikzee, Cocktail Catering in Beek, Cocktail Catering in Beesel, Cocktail Catering in Bergen, Cocktail Catering in Brunssum, Cocktail Catering in Echt-Susteren, Cocktail Catering in Eijsden-Margraten, Cocktail Catering in Gennep, Cocktail Catering in Gulpen-Wittem, Cocktail Catering in Heerlen, Cocktail Catering in Horst aan de Maas, Cocktail Catering in Kerkrade, Cocktail Catering in Landgraaf, Cocktail Catering in Leudal, Cocktail Catering in Maasgouw, Cocktail Catering in Maastricht, Cocktail Catering in Meerssen, Cocktail Catering in Mook en Middelaar, Cocktail Catering in Nederweert, Cocktail Catering in Nuth, Cocktail Catering in Onderbanken, Cocktail Catering in Peel en Maas, Cocktail Catering in Roerdalen, Cocktail Catering in Roermond, Cocktail Catering in Schinnen, Cocktail Catering in Simpelveld, Cocktail Catering in Sittard-Geleen, Cocktail Catering in Stein, Cocktail Catering in Vaals, Cocktail Catering in Valkenburg aan de Geul, Cocktail Catering in Venlo, Cocktail Catering in Venray, Cocktail Catering in Voerendaal, Cocktail Catering in Weert, Cocktail Catering in Abcoude, Cocktail Catering in Amersfoort, Cocktail Catering in Bunnik, Cocktail Catering in Bunschoten, Cocktail Catering in De Bilt, Cocktail Catering in De Ronde Venen, Cocktail Catering in Eemnes, Cocktail Catering in Renswoude, Cocktail Catering in Rhenen, Cocktail Catering in Soest, Cocktail Catering in Stichtse Vecht, Cocktail Catering in Utrecht, Cocktail Catering in Utrechtse Heuvelrug, Cocktail Catering in Houten, Cocktail Catering in Ijsselstein, Cocktail Catering in Leusden, Cocktail Catering in Lopik, Cocktail Catering in Montfoort, Cocktail Catering in Nieuwegein, Cocktail Catering in Oudewater, Cocktail Catering in Veenendaal, Cocktail Catering in Vianen, Cocktail Catering in Wijk bij Duurstede, Cocktail Catering in Woerden, Cocktail Catering in Woudenberg, Cocktail Catering in Zeist, Cocktail Catering in Achterberg, Cocktail Catering in Achterwetering, Cocktail Catering in Achthoven, Cocktail Catering in Amerongen, Cocktail Catering in Austerlitz, Cocktail Catering in Baambrugge, Cocktail Catering in Baarn, Cocktail Catering in Benschop, Cocktail Catering in Spakenburg, Cocktail Catering in De Birkt, Cocktail Catering in Bilthoven, Cocktail Catering in Blokland, Cocktail Catering in Bosch en Duin, Cocktail Catering in Breudijk, Cocktail Catering in Breukelen, Cocktail Catering in Buurtsdijk, Cocktail Catering in Cabauw, Cocktail Catering in Cattenbroek, Cocktail Catering in Cothen, Cocktail Catering in Den Dolder, Cocktail Catering in Diemerbroek, Cocktail Catering in Doorn, Cocktail Catering in Driebergen, Cocktail Catering in Rijsenburg, Cocktail Catering in Achtkarspelen, Cocktail Catering in Ameland, Cocktail Catering in Het Bildt, Cocktail Catering in Boornsterhem, Cocktail Catering in Dantumadeel, Cocktail Catering in Dongeradeel, Cocktail Catering in Ferwerderadeel, Cocktail Catering in Franekeradeel, Cocktail Catering in Gaasterland-Sloten, Cocktail Catering in Harlingen, Cocktail Catering in Heerenveen, Cocktail Catering in Kollumerland en Nieuwkruisland, Cocktail Catering in Leeuwarden, Cocktail Catering in Leeuwarderadeel, Cocktail Catering in Lemsterland, Cocktail Catering in Littenseradeel, Cocktail Catering in Menaldumadeel, Cocktail Catering in Ooststellingwerf, Cocktail Catering in Opsterland, Cocktail Catering in Schiermonnikoog, Cocktail Catering in Skarsterlân, Cocktail Catering in Smallingerland, Cocktail Catering in Súdwest-Fryslân, Cocktail Catering in Terschelling, Cocktail Catering in Tietjerksteradeel, Cocktail Catering in Vlieland, Cocktail Catering in Weststellingwerf, Cocktail Catering in Aalten, Cocktail Catering in Apeldoorn, Cocktail Catering in Arnhem, Cocktail Catering in Barneveld, Cocktail Catering in Berkelland, Cocktail Catering in Beuningen, Cocktail Catering in Bronckhorst, Cocktail Catering in Brummen, Cocktail Catering in Buren, Cocktail Catering in Culemborg, Cocktail Catering in Doesburg, Cocktail Catering in Doetinchem, Cocktail Catering in Druten, Cocktail Catering in Duiven, Cocktail Catering in Ede, Cocktail Catering in Elburg, Cocktail Catering in Epe, Cocktail Catering in Ermelo, Cocktail Catering in Geldermalsen, Cocktail Catering in Groesbeek, Cocktail Catering in Harderwijk, Cocktail Catering in Hattem, Cocktail Catering in Heerde, Cocktail Catering in Heumen, Cocktail Catering in Lingewaal, Cocktail Catering in Lingewaard, Cocktail Catering in Lochem, Cocktail Catering in Maasdriel, Cocktail Catering in Millingen aan de Rijn, Cocktail Catering in Montferland, Cocktail Catering in Neder-Betuwe, Cocktail Catering in Neerijnen, Cocktail Catering in Nijkerk, Cocktail Catering in Nijmegen, Cocktail Catering in Nunspeet, Cocktail Catering in Oldebroek, Cocktail Catering in Oost Gelre, Cocktail Catering in Oude Ijsselstreek, Cocktail Catering in Overbetuwe, Cocktail Catering in Putten, Cocktail Catering in Renkum, Cocktail Catering in Rheden, Cocktail Catering in Rijnwaarden, Cocktail Catering in Rozendaal, Cocktail Catering in Scherpenzeel, Cocktail Catering in Tiel, Cocktail Catering in Ubbergen, Cocktail Catering in Voorst, Cocktail Catering in Wageningen, Cocktail Catering in West Maas en Waal, Cocktail Catering in Westervoort, Cocktail Catering in Wijchen, Cocktail Catering in Winterswijk, Cocktail Catering in Zaltbommel, Cocktail Catering in Zevenaar, Cocktail Catering in Zutphen, Cocktail Catering in Aa en Hunze, Cocktail Catering in Assen, Cocktail Catering in Borger-Odoorn, Cocktail Catering in Coevorden, Cocktail Catering in Emmen, Cocktail Catering in Hoogeveen, Cocktail Catering in Meppel, Cocktail Catering in Midden-Drenthe, Cocktail Catering in Noordenveld, Cocktail Catering in Tynaarlo, Cocktail Catering in Westerveld, Cocktail Catering in De Wolden.

Cocktail Catering in Brussel, Cocktail Catering in Gent, Cocktail Catering in Brugge, Cocktail Catering in Bergen, Cocktail Catering in Leuven, Cocktail Catering in Mechelen, Cocktail Catering in Aalst, Cocktail Catering in Kortrijk, Cocktail Catering in Hasselt, Cocktail Catering in Sint-Niklaas, Cocktail Catering in Oostende, Cocktail Catering in Genk, Cocktail Catering in Doornik, Cocktail Catering in Turnhout, Cocktail Catering in Geel, Cocktail Catering in Roeselare, Cocktail Catering in Moeskroen, Cocktail Catering in Lokeren, Cocktail Catering in Sint-Truiden, Cocktail Catering in Herentals, Cocktail Catering in Hoogstraten, Cocktail Catering in Lier, Cocktail Catering in Mechelen, Cocktail Catering in Mortsel, Cocktail Catering in Turnhout, Cocktail Catering in Aartselaar, Cocktail Catering in Antwerpen, Cocktail Catering in Arendonk, Cocktail Catering in Baarle-Hertog, Cocktail Catering in Balen, Cocktail Catering in Beerse, Cocktail Catering in Berlaar, Cocktail Catering in Boechout, Cocktail Catering in Bonheiden, Cocktail Catering in Boom, Cocktail Catering in Bornem, Cocktail Catering in Borsbeek, Cocktail Catering in Brasschaat, Cocktail Catering in Brecht, Cocktail Catering in Dessel, Cocktail Catering in Duffel, Cocktail Catering in Edegem, Cocktail Catering in Essen, Cocktail Catering in Geel, Cocktail Catering in Grobbendonk, Cocktail Catering in Heist-op-den-Berg, Cocktail Catering in Hemiksem, Cocktail Catering in Herentals, Cocktail Catering in Herenthout, Cocktail Catering in Herselt, Cocktail Catering in Hoogstraten, Cocktail Catering in Hove, Cocktail Catering in Hulshout, Cocktail Catering in Kalmthout, Cocktail Catering in Kapellen, Cocktail Catering in Kasterlee, Cocktail Catering in Kontich, Cocktail Catering in Laakdal, Cocktail Catering in Lier, Cocktail Catering in Lille, Cocktail Catering in Lint, Cocktail Catering in Malle, Cocktail Catering in Mechelen, Cocktail Catering in Meerhout, Cocktail Catering in Merksplas, Cocktail Catering in Mol, Cocktail Catering in Mortsel, Cocktail Catering in Niel, Cocktail Catering in Nijlen, Cocktail Catering in Olen, Cocktail Catering in Oud-Turnhout, Cocktail Catering in Putte, Cocktail Catering in Puurs, Cocktail Catering in Ranst, Cocktail Catering in Ravels, Cocktail Catering in Retie, Cocktail Catering in Rijkevorsel, Cocktail Catering in Rumst, Cocktail Catering in Schelle, Cocktail Catering in Schilde, Cocktail Catering in Schoten, Cocktail Catering in Sint-Amands, Cocktail Catering in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail Catering in Stabroek, Cocktail Catering in Turnhout, Cocktail Catering in Vorselaar, Cocktail Catering in Vosselaar, Cocktail Catering in Westerlo, Cocktail Catering in Wijnegem, Cocktail Catering in Willebroek, Cocktail Catering in Wommelgem, Cocktail Catering in Wuustwezel, Cocktail Catering in Zandhoven, Cocktail Catering in Zoersel, Cocktail Catering in Zwijndrecht.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

WS_NL_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Amsterdam, Workshop cocktail shaken in Arnhem, Workshop cocktail shaken in Assen, Workshop cocktail shaken in Den Haag, Workshop cocktail shaken in Dordrecht, Workshop cocktail shaken in Eindhoven, Workshop cocktail shaken in Haarlem, Workshop cocktail shaken in Leiden, Workshop cocktail shaken in Maastricht, Workshop cocktail shaken in Rotterdam, Workshop cocktail shaken in Tilburg, Workshop cocktail shaken in Utrecht en Workshop cocktail shaken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.

WS_NL_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Amsterdam, Workshop Cocktails maken in Arnhem, Workshop Cocktails maken in Assen, Workshop Cocktails maken in Den Haag, Workshop Cocktails maken in Dordrecht, Workshop Cocktails maken in Eindhoven, Workshop Cocktails maken in Haarlem, Workshop Cocktails maken in Leiden, Workshop Cocktails maken in Maastricht, Workshop Cocktails maken in Rotterdam, Workshop Cocktails maken in Tilburg, Workshop Cocktails maken in Utrecht en Workshop Cocktails maken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Antwerpen, Workshop Cocktails maken in Brussel, Workshop Cocktails maken in Gent, Workshop Cocktails maken in Brugge, Workshop Cocktails maken in Leuven, Workshop Cocktails maken in Mechelen, Workshop Cocktails maken in Aalst, Workshop Cocktails maken in Kortrijk, Workshop Cocktails maken in Hasselt, Workshop Cocktails maken in Lochristi en Workshop Cocktails maken in Mol.

COCKTAIL_CATERING
Amsterdam, Arnhem, Cocktail Catering in Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Cocktail Catering in Leiden, Cocktail Catering in Maastricht, Cocktail Catering in Rotterdam, Cocktail Catering in Tilburg, Cocktail Catering in Utrecht en Cocktail Catering in Zwolle.