Afrikaanse shows of optreden


Okapi Events werkt samen met La Compagnie Bina Africa, een jong en dynamisch Afrikaans dansgezelschap dat exclusieve, internationale acts op de planken brengt. Ze zijn gespecialiseerd in bijzondere Afrikaansedans optredens die geschikt zijn voor festivals, een indrukwekkende afsluiting voor hun congres, seminar, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, viering van het zoveel jarige bestaan en alle andere denkbare evenementen, zowel binnen als buiten.Afrikaanse Show of Afrikaanseband
Vooral bij festivals, congres, seminar, bedrijfsfeest en andere openbare evenementen is het een must om een voorstelling neer te zetten die het publiek naar zich toe trekt en in haar grip houdt. Door het gebruik van de originele Afrikaanse percussie-instrumenten en de doordringende klanken van de zangers zijn onze Afrikaanse dansshows en Afrikaanse bandoptredens absolute publiekstrekkers! De optredens zijn interactief en wat is er nou succesvoller dan een interactie tussen publiek en artiesten?

 
Zoek je een Afrikaanse dansgezelschap dat een geweldige Afrikaanse dans- en muziekshow neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen: La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Onze Afrikaanse optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers/gasten te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Afrikaansedans show "Makasi"
La Compagnie Bina Africa laat sinds acht jaar een breed westers publiek een kijkje nemen in de keuken van de Afrikaanse cultuur door middel van de passionele en creatieve show "Makasi". "Makasi" is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek wordt meegezogen in deze opzwepende show.

Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Afrika. Mede door het gebruik van exclusieve Afrikaanse attributen en warme, kleurrijke Afrikaanse kostuums kan je onmogelijk om het "Afrikaanse gevoel" heen.


 
De "Makasi" show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten voor festivals en andere evenementen, zowel binnen als buiten, bestaat uit 5 personen, waarvan 2 Afrikaanse dansers en 3 Afrikaanse percussionisten (Djembe spelers). De show wordt energieker en krijgt meer "body" naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 25 Afrikaanse artiesten.

Alle voordelen op een rijtje
  • Met onze acht jaar ervaring in de entertainment wereld hebben we een team dat klaar staat om een spetterende Afrikaanseshow of Afrikaans optreden te verzorgen.
  • Professionele Afrikaanse dansers en Afrikaanse muzikanten van een absoluut topniveau.
  • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums in een mix van traditioneel en modern.
  • Sfeervol Afrikaans decor voor de "Makasi show".
  • Een duidelijk lichtplan en onze eigen lichttechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Een duidelijk geluidsplan en onze eigen geluidstechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Gratis posters en flyers. Overige promotie en publiciteit komt voor rekening van de organisator van het festival of evenement.

Doorgaans wordt de show en het optreden van de band gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek echter zorgen wij voor een podium voor de muzikanten en indien nodig, eveneens voor de dansers.

Kosten
La Compagnie Bina Africa vraagt een vast bedrag per artiest, per uur. Het bedrag is exclusief BTW, reiskosten en transportkosten en management fee.

Aanvragen van een offerte voor een show:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de artiest(en) voor de show(s) en evt de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een show die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show
Welk type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen of programma te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van optreden en diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na de optreden (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een Afrikaansedans optreden ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Afrikaans show in Alblasserdam, Afrikaans show in Albrandswaard, Afrikaans show in Alphen aan den Rijn, Afrikaans show in Barendrecht, Afrikaans show in Bergambacht, Afrikaans show in Bernisse, Afrikaans show in Binnenmaas, Afrikaans show in Bodegraven-Reeuwijk, Afrikaans show in Boskoop, Afrikaans show in Brielle, Afrikaans show in Capelle aan den Ijssel, Afrikaans show in Cromstrijen, Afrikaans show in Delft, Afrikaans show in Dirksland, Afrikaans show in Dordrecht, Afrikaans show in Giessenlanden, Afrikaans show in Goedereede, Afrikaans show in Gorinchem, Afrikaans show in Gouda, Afrikaans show in Graafstroom, Afrikaans show in Den Haag, Afrikaans show in Hardinxveld-Giessendam, Afrikaans show in Hellevoetsluis, Afrikaans show in Hendrik-Ido-Ambacht, Afrikaans show in Hillegom, Afrikaans show in Kaag en Braassem, Afrikaans show in Katwijk, Afrikaans show in Korendijk, Afrikaans show in Krimpen aan den Ijssel, Afrikaans show in Lansingerland, Afrikaans show in Leerdam, Afrikaans show in Leiden, Afrikaans show in Leiderdorp, Afrikaans show in Leidschendam-Voorburg, Afrikaans show in Liesveld, Afrikaans show in Lisse, Afrikaans show in Maassluis, Afrikaans show in Middelharnis, Afrikaans show in Midden-Delfland, Afrikaans show in Nederlek, Afrikaans show in Nieuw-Lekkerland, Afrikaans show in Nieuwkoop, Afrikaans show in Noordwijk, Afrikaans show in Noordwijkerhout, Afrikaans show in Oegstgeest, Afrikaans show in Oostflakkee, Afrikaans show in Oud-Beijerland, Afrikaans show in Ouderkerk, Afrikaans show in Papendrecht, Afrikaans show in Pijnacker-Nootdorp, Afrikaans show in Ridderkerk, Afrikaans show in Rijnwoude, Afrikaans show in Rijswijk, Afrikaans show in Rotterdam, Afrikaans show in Schiedam, Afrikaans show in Schoonhoven, Afrikaans show in Sliedrecht, Afrikaans show in Spijkenisse, Afrikaans show in Strijen, Afrikaans show in Teylingen, Afrikaans show in Vlaardingen, Afrikaans show in Vlist, Afrikaans show in Voorschoten, Afrikaans show in Waddinxveen, Afrikaans show in Wassenaar, Afrikaans show in Westland, Afrikaans show in Westvoorne, Afrikaans show in Zederik, Afrikaans show in Zoetermeer, Afrikaans show in Zoeterwoude, Afrikaans show in Zuidplas, Afrikaans show in Zwijndrecht, Afrikaans show in Aalsmeer, Afrikaans show in Alkmaar, Afrikaans show in Amstelveen, Afrikaans show in Amsterdam, Afrikaans show in Anna Paulowna, Afrikaans show in Beemster, Afrikaans show in Bergen, Afrikaans show in Beverwijk, Afrikaans show in Blaricum, Afrikaans show in Bloemendaal, Afrikaans show in Bussum, Afrikaans show in Castricum, Afrikaans show in Den Helder, Afrikaans show in Diemen, Afrikaans show in Drechterland, Afrikaans show in Edam-Volendam, Afrikaans show in Enkhuizen, Afrikaans show in Graft-De Rijp, Afrikaans show in Haarlem, Afrikaans show in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Afrikaans show in Haarlemmermeer, Afrikaans show in Harenkarspel, Afrikaans show in Heemskerk, Afrikaans show in Heemstede, Afrikaans show in Heerhugowaard, Afrikaans show in Heiloo, Afrikaans show in Hilversum, Afrikaans show in Hoorn, Afrikaans show in Huizen, Afrikaans show in Koggenland, Afrikaans show in Landsmeer, Afrikaans show in Langedijk, Afrikaans show in Laren, Afrikaans show in Medemblik, Afrikaans show in Muiden, Afrikaans show in Naarden, Afrikaans show in Niedorp, Afrikaans show in Oostzaan, Afrikaans show in Opmeer, Afrikaans show in Ouder-Amstel, Afrikaans show in Purmerend, Afrikaans show in Schagen, Afrikaans show in Schermer, Afrikaans show in Stede Broec, Afrikaans show in Texel, Afrikaans show in Uitgeest, Afrikaans show in Uithoorn, Afrikaans show in Velsen, Afrikaans show in Waterland, Afrikaans show in Weesp, Afrikaans show in Wieringen, Afrikaans show in Wieringermeer, Afrikaans show in Wijdemeren, Afrikaans show in Wormerland, Afrikaans show in Zaanstad, Afrikaans show in Zandvoort, Afrikaans show in Zeevang, Afrikaans show in Zijpe, Afrikaans show in 's-Hertogenbosch, Afrikaans show in Aalburg, Afrikaans show in Alphen-Chaam, Afrikaans show in Asten, Afrikaans show in Baarle-Nassau, Afrikaans show in Bergeijk, Afrikaans show in Bergen op Zoom, Afrikaans show in Bernheze, Afrikaans show in Best, Afrikaans show in Bladel, Afrikaans show in Boekel, Afrikaans show in Boxmeer, Afrikaans show in Boxtel, Afrikaans show in Breda, Afrikaans show in Cranendonck, Afrikaans show in Cuijk, Afrikaans show in Deurne, Afrikaans show in Dongen, Afrikaans show in Drimmelen, Afrikaans show in Eersel, Afrikaans show in Eindhoven, Afrikaans show in Etten-Leur, Afrikaans show in Geertruidenberg, Afrikaans show in Geldrop-Mierlo, Afrikaans show in Gemert-Bakel, Afrikaans show in Gilze en Rijen, Afrikaans show in Goirle, Afrikaans show in Grave, Afrikaans show in Haaren, Afrikaans show in Halderberge, Afrikaans show in Heeze-Leende, Afrikaans show in Helmond, Afrikaans show in Heusden, Afrikaans show in Hilvarenbeek, Afrikaans show in Laarbeek, Afrikaans show in Landerd, Afrikaans show in Loon op Zand, Afrikaans show in Maasdonk, Afrikaans show in Mill en Sint Hubert, Afrikaans show in Moerdijk, Afrikaans show in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Afrikaans show in Oirschot, Afrikaans show in Oisterwijk, Afrikaans show in Oosterhout, Afrikaans show in Oss, Afrikaans show in Reusel-De Mierden, Afrikaans show in Roosendaal, Afrikaans show in Rucphen, Afrikaans show in Schijndel, Afrikaans show in Sint Anthonis, Afrikaans show in Sint-Michielsgestel, Afrikaans show in Sint-Oedenrode, Afrikaans show in Someren, Afrikaans show in Son en Breugel, Afrikaans show in Steenbergen, Afrikaans show in Tilburg, Afrikaans show in Uden, Afrikaans show in Valkenswaard, Afrikaans show in Veghel, Afrikaans show in Veldhoven, Afrikaans show in Vught, Afrikaans show in Waalre, Afrikaans show in Waalwijk, Afrikaans show in Werkendam, Afrikaans show in Woensdrecht, Afrikaans show in Woudrichem, Afrikaans show in Zundert, Afrikaans show in Almelo, Afrikaans show in Borne, Afrikaans show in Dalfsen, Afrikaans show in Dinkelland, Afrikaans show in Deventer, Afrikaans show in Enschede, Afrikaans show in Haaksbergen, Afrikaans show in Hardenberg, Afrikaans show in Hellendoorn, Afrikaans show in Hengelo, Afrikaans show in Hof van Twente, Afrikaans show in Kampen, Afrikaans show in Losser, Afrikaans show in Oldenzaal, Afrikaans show in Olst-Wijhe, Afrikaans show in Ommen, Afrikaans show in Raalte, Afrikaans show in Rijssen-Holten, Afrikaans show in Staphorst, Afrikaans show in Steenwijkerland, Afrikaans show in Tubbergen, Afrikaans show in Twenterand, Afrikaans show in Wierden, Afrikaans show in Zwartewaterland, Afrikaans show in Zwolle, Afrikaans show in Almere, Afrikaans show in Dronten, Afrikaans show in Lelystad, Afrikaans show in Noordoostpolder, Afrikaans show in Urk, Afrikaans show in Zeewolde, Afrikaans show in Axel, Afrikaans show in Borsele, Afrikaans show in Goes, Afrikaans show in Hulst, Afrikaans show in Kapelle, Afrikaans show in Middelburg, Afrikaans show in Noord-Beveland, Afrikaans show in Oost-Souburg, Afrikaans show in Reimerswaal, Afrikaans show in Schouwen-Duiveland, Afrikaans show in Sluis, Afrikaans show in Terneuzen, Afrikaans show in Tholen, Afrikaans show in Veere, Afrikaans show in Vlissingen, Afrikaans show in Zierikzee, Afrikaans show in Beek, Afrikaans show in Beesel, Afrikaans show in Bergen, Afrikaans show in Brunssum, Afrikaans show in Echt-Susteren, Afrikaans show in Eijsden-Margraten, Afrikaans show in Gennep, Afrikaans show in Gulpen-Wittem, Afrikaans show in Heerlen, Afrikaans show in Horst aan de Maas, Afrikaans show in Kerkrade, Afrikaans show in Landgraaf, Afrikaans show in Leudal, Afrikaans show in Maasgouw, Afrikaans show in Maastricht, Afrikaans show in Meerssen, Afrikaans show in Mook en Middelaar, Afrikaans show in Nederweert, Afrikaans show in Nuth, Afrikaans show in Onderbanken, Afrikaans show in Peel en Maas, Afrikaans show in Roerdalen, Afrikaans show in Roermond, Afrikaans show in Schinnen, Afrikaans show in Simpelveld, Afrikaans show in Sittard-Geleen, Afrikaans show in Stein, Afrikaans show in Vaals, Afrikaans show in Valkenburg aan de Geul, Afrikaans show in Venlo, Afrikaans show in Venray, Afrikaans show in Voerendaal, Afrikaans show in Weert, Afrikaans show in Abcoude, Afrikaans show in Amersfoort, Afrikaans show in Bunnik, Afrikaans show in Bunschoten, Afrikaans show in De Bilt, Afrikaans show in De Ronde Venen, Afrikaans show in Eemnes, Afrikaans show in Renswoude, Afrikaans show in Rhenen, Afrikaans show in Soest, Afrikaans show in Stichtse Vecht, Afrikaans show in Utrecht, Afrikaans show in Utrechtse Heuvelrug, Afrikaans show in Houten, Afrikaans show in Ijsselstein, Afrikaans show in Leusden, Afrikaans show in Lopik, Afrikaans show in Montfoort, Afrikaans show in Nieuwegein, Afrikaans show in Oudewater, Afrikaans show in Veenendaal, Afrikaans show in Vianen, Afrikaans show in Wijk bij Duurstede, Afrikaans show in Woerden, Afrikaans show in Woudenberg, Afrikaans show in Zeist, Afrikaans show in Achterberg, Afrikaans show in Achterwetering, Afrikaans show in Achthoven, Afrikaans show in Amerongen, Afrikaans show in Austerlitz, Afrikaans show in Baambrugge, Afrikaans show in Baarn, Afrikaans show in Benschop, Afrikaans show in Spakenburg, Afrikaans show in De Birkt, Afrikaans show in Bilthoven, Afrikaans show in Blokland, Afrikaans show in Bosch en Duin, Afrikaans show in Breudijk, Afrikaans show in Breukelen, Afrikaans show in Buurtsdijk, Afrikaans show in Cabauw, Afrikaans show in Cattenbroek, Afrikaans show in Cothen, Afrikaans show in Den Dolder, Afrikaans show in Diemerbroek, Afrikaans show in Doorn, Afrikaans show in Driebergen, Afrikaans show in Rijsenburg, Afrikaans show in Achtkarspelen, Afrikaans show in Ameland, Afrikaans show in Het Bildt, Afrikaans show in Boornsterhem, Afrikaans show in Dantumadeel, Afrikaans show in Dongeradeel, Afrikaans show in Ferwerderadeel, Afrikaans show in Franekeradeel, Afrikaans show in Gaasterland-Sloten, Afrikaans show in Harlingen, Afrikaans show in Heerenveen, Afrikaans show in Kollumerland en Nieuwkruisland, Afrikaans show in Leeuwarden, Afrikaans show in Leeuwarderadeel, Afrikaans show in Lemsterland, Afrikaans show in Littenseradeel, Afrikaans show in Menaldumadeel, Afrikaans show in Ooststellingwerf, Afrikaans show in Opsterland, Afrikaans show in Schiermonnikoog, Afrikaans show in Skarsterlân, Afrikaans show in Smallingerland, Afrikaans show in Súdwest-Fryslân, Afrikaans show in Terschelling, Afrikaans show in Tietjerksteradeel, Afrikaans show in Vlieland, Afrikaans show in Weststellingwerf, Afrikaans show in Aalten, Afrikaans show in Apeldoorn, Afrikaans show in Arnhem, Afrikaans show in Barneveld, Afrikaans show in Berkelland, Afrikaans show in Beuningen, Afrikaans show in Bronckhorst, Afrikaans show in Brummen, Afrikaans show in Buren, Afrikaans show in Culemborg, Afrikaans show in Doesburg, Afrikaans show in Doetinchem, Afrikaans show in Druten, Afrikaans show in Duiven, Afrikaans show in Ede, Afrikaans show in Elburg, Afrikaans show in Epe, Afrikaans show in Ermelo, Afrikaans show in Geldermalsen, Afrikaans show in Groesbeek, Afrikaans show in Harderwijk, Afrikaans show in Hattem, Afrikaans show in Heerde, Afrikaans show in Heumen, Afrikaans show in Lingewaal, Afrikaans show in Lingewaard, Afrikaans show in Lochem, Afrikaans show in Maasdriel, Afrikaans show in Millingen aan de Rijn, Afrikaans show in Montferland, Afrikaans show in Neder-Betuwe, Afrikaans show in Neerijnen, Afrikaans show in Nijkerk, Afrikaans show in Nijmegen, Afrikaans show in Nunspeet, Afrikaans show in Oldebroek, Afrikaans show in Oost Gelre, Afrikaans show in Oude Ijsselstreek, Afrikaans show in Overbetuwe, Afrikaans show in Putten, Afrikaans show in Renkum, Afrikaans show in Rheden, Afrikaans show in Rijnwaarden, Afrikaans show in Rozendaal, Afrikaans show in Scherpenzeel, Afrikaans show in Tiel, Afrikaans show in Ubbergen, Afrikaans show in Voorst, Afrikaans show in Wageningen, Afrikaans show in West Maas en Waal, Afrikaans show in Westervoort, Afrikaans show in Wijchen, Afrikaans show in Winterswijk, Afrikaans show in Zaltbommel, Afrikaans show in Zevenaar, Afrikaans show in Zutphen, Afrikaans show in Aa en Hunze, Afrikaans show in Assen, Afrikaans show in Borger-Odoorn, Afrikaans show in Coevorden, Afrikaans show in Emmen, Afrikaans show in Hoogeveen, Afrikaans show in Meppel, Afrikaans show in Midden-Drenthe, Afrikaans show in Noordenveld, Afrikaans show in Tynaarlo, Afrikaans show in Westerveld, Afrikaans show in De Wolden.

Afrikaanse dansshow in Brussel, Afrikaanse dansshow in Gent, Afrikaanse dansshow in Brugge, Afrikaanse dansshow in Bergen, Afrikaanse dansshow in Leuven, Afrikaanse dansshow in Mechelen, Afrikaanse dansshow in Aalst, Afrikaanse dansshow in Kortrijk, Afrikaanse dansshow in Hasselt, Afrikaanse dansshow in Sint-Niklaas, Afrikaanse dansshow in Oostende, Afrikaanse dansshow in Genk, Afrikaanse dansshow in Doornik, Afrikaanse dansshow in Turnhout, Afrikaanse dansshow in Geel, Afrikaanse dansshow in Roeselare, Afrikaanse dansshow in Moeskroen, Afrikaanse dansshow in Lokeren, Afrikaanse dansshow in Sint-Truiden, Afrikaanse dansshow in Herentals, Afrikaanse dansshow in Hoogstraten, Afrikaanse dansshow in Lier, Afrikaanse dansshow in Mechelen, Afrikaanse dansshow in Mortsel, Afrikaanse dansshow in Turnhout, Afrikaanse dansshow in Aartselaar, Afrikaanse dansshow in Antwerpen, Afrikaanse dansshow in Arendonk, Afrikaanse dansshow in Baarle-Hertog, Afrikaanse dansshow in Balen, Afrikaanse dansshow in Beerse, Afrikaanse dansshow in Berlaar, Afrikaanse dansshow in Boechout, Afrikaanse dansshow in Bonheiden, Afrikaanse dansshow in Boom, Afrikaanse dansshow in Bornem, Afrikaanse dansshow in Borsbeek, Afrikaanse dansshow in Brasschaat, Afrikaanse dansshow in Brecht, Afrikaanse dansshow in Dessel, Afrikaanse dansshow in Duffel, Afrikaanse dansshow in Edegem, Afrikaanse dansshow in Essen, Afrikaanse dansshow in Geel, Afrikaanse dansshow in Grobbendonk, Afrikaanse dansshow in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse dansshow in Hemiksem, Afrikaanse dansshow in Herentals, Afrikaanse dansshow in Herenthout, Afrikaanse dansshow in Herselt, Afrikaanse dansshow in Hoogstraten, Afrikaanse dansshow in Hove, Afrikaanse dansshow in Hulshout, Afrikaanse dansshow in Kalmthout, Afrikaanse dansshow in Kapellen, Afrikaanse dansshow in Kasterlee, Afrikaanse dansshow in Kontich, Afrikaanse dansshow in Laakdal, Afrikaanse dansshow in Lier, Afrikaanse dansshow in Lille, Afrikaanse dansshow in Lint, Afrikaanse dansshow in Malle, Afrikaanse dansshow in Mechelen, Afrikaanse dansshow in Meerhout, Afrikaanse dansshow in Merksplas, Afrikaanse dansshow in Mol, Afrikaanse dansshow in Mortsel, Afrikaanse dansshow in Niel, Afrikaanse dansshow in Nijlen, Afrikaanse dansshow in Olen, Afrikaanse dansshow in Oud-Turnhout, Afrikaanse dansshow in Putte, Afrikaanse dansshow in Puurs, Afrikaanse dansshow in Ranst, Afrikaanse dansshow in Ravels, Afrikaanse dansshow in Retie, Afrikaanse dansshow in Rijkevorsel, Afrikaanse dansshow in Rumst, Afrikaanse dansshow in Schelle, Afrikaanse dansshow in Schilde, Afrikaanse dansshow in Schoten, Afrikaanse dansshow in Sint-Amands, Afrikaanse dansshow in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse dansshow in Stabroek, Afrikaanse dansshow in Turnhout, Afrikaanse dansshow in Vorselaar, Afrikaanse dansshow in Vosselaar, Afrikaanse dansshow in Westerlo, Afrikaanse dansshow in Wijnegem, Afrikaanse dansshow in Willebroek, Afrikaanse dansshow in Wommelgem, Afrikaanse dansshow in Wuustwezel, Afrikaanse dansshow in Zandhoven, Afrikaanse dansshow in Zoersel, Afrikaanse dansshow in Zwijndrecht, Afrikaanse dansshow in Gent, Afrikaanse dansshow in Brussel, Afrikaanse dansshow in Brugge, Afrikaanse dansshow in Leuven, Afrikaanse dansshow in Aalst, Afrikaanse dansshow in Kortrijk, Afrikaanse dansshow in Hasselt, Afrikaanse dansshow in Sint-Niklaas, Afrikaanse dansshow in Oostende, Afrikaanse dansshow in Genk, Afrikaanse dansshow in Doornik, Afrikaanse dansshow in Roeselare, Afrikaanse dansshow in Moeskroen, Afrikaanse dansshow in Lokeren, Afrikaanse dansshow in Sint-Truiden, Afrikaanse dansshow in Mariakerke, Afrikaanse dansshow in Drongen, Afrikaanse dansshow in Wondelgem, Afrikaanse dansshow in Sint-Amandsberg, Afrikaanse dansshow in Oostakker, Afrikaanse dansshow in Ledeberg, Afrikaanse dansshow in Gentbrugge, Afrikaanse dansshow in Afsnee, Afrikaanse dansshow in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse dansshow in Zwijnaarde, Afrikaanse dansshow in Wachtebeke, Afrikaanse dansshow in Lochristi, Afrikaanse dansshow in Destelbergen, Afrikaanse dansshow in Melle, Afrikaanse dansshow in Merelbeke, Afrikaanse dansshow in Heusden, Afrikaanse dansshow in Zevergem, Afrikaanse dansshow in De Pinte, Afrikaanse dansshow in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse dansshow in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse dansshow in Deinze, Afrikaanse dansshow in Vosselare, Afrikaanse dansshow in Nevele, Afrikaanse dansshow in Landegem, Afrikaanse dansshow in Merendree, Afrikaanse dansshow in Alken, Afrikaanse dansshow in As, Afrikaanse dansshow in Beringen, Afrikaanse dansshow in Bilzen, Afrikaanse dansshow in Bocholt, Afrikaanse dansshow in Borgloon, Afrikaanse dansshow in Bree, Afrikaanse dansshow in Diepenbeek, Afrikaanse dansshow in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dansshow in Genk, Afrikaanse dansshow in Gingelom, Afrikaanse dansshow in Halen, Afrikaanse dansshow in Ham, Afrikaanse dansshow in Hamont-Achel, Afrikaanse dansshow in Hechtel-Eksel, Afrikaanse dansshow in Heers, Afrikaanse dansshow in Herk-de-Stad, Afrikaanse dansshow in Herstappe, Afrikaanse dansshow in Heusden-Zolder, Afrikaanse dansshow in Hoeselt, Afrikaanse dansshow in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse dansshow in Kinrooi, Afrikaanse dansshow in Kortessem, Afrikaanse dansshow in Lanaken, Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in , Afrikaanse dansshow in Leopoldsburg, Afrikaanse dansshow in Lommel, Afrikaanse dansshow in Lummen, Afrikaanse dansshow in Maaseik, Afrikaanse dansshow in Maasmechelen, Afrikaanse dansshow in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse dansshow in Neerpelt, Afrikaanse dansshow in Nieuwerkerken, Afrikaanse dansshow in Opglabbeek, Afrikaanse dansshow in Overpelt, Afrikaanse dansshow in Peer, Afrikaanse dansshow in Riemst, Afrikaanse dansshow in Sint-Truiden, Afrikaanse dansshow in Tessenderlo, Afrikaanse dansshow in Tongeren, Afrikaanse dansshow in Voeren, Afrikaanse dansshow in Wellen, Afrikaanse dansshow in Zonhoven, Afrikaanse dansshow in Zutendaal, Afrikaanse dansshow in Aarschot, Afrikaanse dansshow in Affligem, Afrikaanse dansshow in Asse, Afrikaanse dansshow in Beersel, Afrikaanse dansshow in Begijnendijk, Afrikaanse dansshow in Bekkevoort, Afrikaanse dansshow in Bertem, Afrikaanse dansshow in Bever, Afrikaanse dansshow in Bierbeek, Afrikaanse dansshow in Boortmeerbeek, Afrikaanse dansshow in Boutersem, Afrikaanse dansshow in Diest, Afrikaanse dansshow in Dilbeek, Afrikaanse dansshow in Drogenbos, Afrikaanse dansshow in Galmaarden, Afrikaanse dansshow in Geetbets, Afrikaanse dansshow in Glabbeek, Afrikaanse dansshow in Gooik, Afrikaanse dansshow in Grimbergen, Afrikaanse dansshow in Haacht, Afrikaanse dansshow in Halle, Afrikaanse dansshow in Herent, Afrikaanse dansshow in Herne, Afrikaanse dansshow in Hoegaarden, Afrikaanse dansshow in Hoeilaart, Afrikaanse dansshow in Holsbeek, Afrikaanse dansshow in Huldenberg, Afrikaanse dansshow in Kampenhout, Afrikaanse dansshow in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse dansshow in Keerbergen, Afrikaanse dansshow in Kortenaken, Afrikaanse dansshow in Kortenberg, Afrikaanse dansshow in Kraainem, Afrikaanse dansshow in Landen, Afrikaanse dansshow in Lennik, Afrikaanse dansshow in Liedekerke, Afrikaanse dansshow in Linkebeek, Afrikaanse dansshow in Linter, Afrikaanse dansshow in Londerzeel, Afrikaanse dansshow in Lubbeek, Afrikaanse dansshow in Machelen, Afrikaanse dansshow in Meise, Afrikaanse dansshow in Merchtem, Afrikaanse dansshow in Opwijk, Afrikaanse dansshow in Oud-Heverlee, Afrikaanse dansshow in Overijse, Afrikaanse dansshow in Pepingen, Afrikaanse dansshow in Roosdaal, Afrikaanse dansshow in Rotselaar, Afrikaanse dansshow in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse dansshow in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse dansshow in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse dansshow in Steenokkerzeel, Afrikaanse dansshow in Ternat, Afrikaanse dansshow in Tervuren, Afrikaanse dansshow in Tielt-Winge, Afrikaanse dansshow in Tienen, Afrikaanse dansshow in Tremelo, Afrikaanse dansshow in Vilvoorde, Afrikaanse dansshow in Wemmel, Afrikaanse dansshow in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse dansshow in Zaventem, Afrikaanse dansshow in Zemst, Afrikaanse dansshow in Zoutleeuw, Afrikaanse dansshow in Alveringem, Afrikaanse dansshow in Anzegem, Afrikaanse dansshow in Ardooie, Afrikaanse dansshow in Avelgem, Afrikaanse dansshow in Beernem, Afrikaanse dansshow in Blankenberge, Afrikaanse dansshow in Bredene, Afrikaanse dansshow in Damme, Afrikaanse dansshow in De Haan, Afrikaanse dansshow in De Panne, Afrikaanse dansshow in Deerlijk, Afrikaanse dansshow in Dentergem, Afrikaanse dansshow in Diksmuide, Afrikaanse dansshow in Gistel, Afrikaanse dansshow in Harelbeke, Afrikaanse dansshow in Heuvelland, Afrikaanse dansshow in Hooglede, Afrikaanse dansshow in Houthulst, Afrikaanse dansshow in Ichtegem, Afrikaanse dansshow in Ieper, Afrikaanse dansshow in Ingelmunster, Afrikaanse dansshow in Izegem, Afrikaanse dansshow in Jabbeke, Afrikaanse dansshow in Knokke-Heist, Afrikaanse dansshow in Koekelare, Afrikaanse dansshow in Koksijde, Afrikaanse dansshow in Kortemark, Afrikaanse dansshow in Kortrijk, Afrikaanse dansshow in Kuurne, Afrikaanse dansshow in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse dansshow in Ledegem, Afrikaanse dansshow in Lendelede, Afrikaanse dansshow in Lichtervelde, Afrikaanse dansshow in Lo-Reninge, Afrikaanse dansshow in Menen, Afrikaanse dansshow in Mesen, Afrikaanse dansshow in Meulebeke, Afrikaanse dansshow in Middelkerke, Afrikaanse dansshow in Moorslede, Afrikaanse dansshow in Nieuwpoort, Afrikaanse dansshow in Oostende, Afrikaanse dansshow in Oostkamp, Afrikaanse dansshow in Oostrozebeke, Afrikaanse dansshow in Oudenburg, Afrikaanse dansshow in Pittem, Afrikaanse dansshow in Poperinge, Afrikaanse dansshow in Roeselare, Afrikaanse dansshow in Ruiselede, Afrikaanse dansshow in Spiere-Helkijn, Afrikaanse dansshow in Staden, Afrikaanse dansshow in Tielt, Afrikaanse dansshow in Torhout, Afrikaanse dansshow in Veurne, Afrikaanse dansshow in Vleteren, Afrikaanse dansshow in Waregem, Afrikaanse dansshow in Wervik, Afrikaanse dansshow in Wevelgem, Afrikaanse dansshow in Wielsbeke, Afrikaanse dansshow in Wingene, Afrikaanse dansshow in Zedelgem, Afrikaanse dansshow in Zonnebeke, Afrikaanse dansshow in Zuienkerke, Afrikaanse dansshow in Zwevegem, Afrikaanse dansshow in Aarlen, Afrikaanse dansshow in Attert, Afrikaanse dansshow in Aubange, Afrikaanse dansshow in Bastenaken, Afrikaanse dansshow in Bertogne, Afrikaanse dansshow in Bertrix, Afrikaanse dansshow in Bouillon, Afrikaanse dansshow in Chiny, Afrikaanse dansshow in Daverdisse, Afrikaanse dansshow in Durbuy, Afrikaanse dansshow in Érezée, Afrikaanse dansshow in Étalle, Afrikaanse dansshow in Fauvillers, Afrikaanse dansshow in Florenville, Afrikaanse dansshow in Gouvy, Afrikaanse dansshow in Habay, Afrikaanse dansshow in Herbeumont, Afrikaanse dansshow in Hotton, Afrikaanse dansshow in Houffalize, Afrikaanse dansshow in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse dansshow in Léglise, Afrikaanse dansshow in Libin, Afrikaanse dansshow in Libramont-Chevigny, Afrikaanse dansshow in Manhay, Afrikaanse dansshow in Marche-en-Famenne, Afrikaanse dansshow in Martelange, Afrikaanse dansshow in Meix-devant-Virton, Afrikaanse dansshow in Messancy, Afrikaanse dansshow in Musson, Afrikaanse dansshow in Nassogne, Afrikaanse dansshow in Neufchâteau, Afrikaanse dansshow in Paliseul, Afrikaanse dansshow in Rendeux, Afrikaanse dansshow in Rouvroy, Afrikaanse dansshow in Sainte-Ode, Afrikaanse dansshow in Saint-Hubert, Afrikaanse dansshow in Saint-Léger, Afrikaanse dansshow in Tellin, Afrikaanse dansshow in Tenneville, Afrikaanse dansshow in Tintigny, Afrikaanse dansshow in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse dansshow in Vielsalm, Afrikaanse dansshow in Virton, Afrikaanse dansshow in Wellin.

Afrikaans show in Brussel, Afrikaans show in Gent, Afrikaans show in Brugge, Afrikaans show in Bergen, Afrikaans show in Leuven, Afrikaans show in Mechelen, Afrikaans show in Aalst, Afrikaans show in Kortrijk, Afrikaans show in Hasselt, Afrikaans show in Sint-Niklaas, Afrikaans show in Oostende, Afrikaans show in Genk, Afrikaans show in Doornik, Afrikaans show in Turnhout, Afrikaans show in Geel, Afrikaans show in Roeselare, Afrikaans show in Moeskroen, Afrikaans show in Lokeren, Afrikaans show in Sint-Truiden, Afrikaans show in Herentals, Afrikaans show in Hoogstraten, Afrikaans show in Lier, Afrikaans show in Mechelen, Afrikaans show in Mortsel, Afrikaans show in Turnhout, Afrikaans show in Aartselaar, Afrikaans show in Antwerpen, Afrikaans show in Arendonk, Afrikaans show in Baarle-Hertog, Afrikaans show in Balen, Afrikaans show in Beerse, Afrikaans show in Berlaar, Afrikaans show in Boechout, Afrikaans show in Bonheiden, Afrikaans show in Boom, Afrikaans show in Bornem, Afrikaans show in Borsbeek, Afrikaans show in Brasschaat, Afrikaans show in Brecht, Afrikaans show in Dessel, Afrikaans show in Duffel, Afrikaans show in Edegem, Afrikaans show in Essen, Afrikaans show in Geel, Afrikaans show in Grobbendonk, Afrikaans show in Heist-op-den-Berg, Afrikaans show in Hemiksem, Afrikaans show in Herentals, Afrikaans show in Herenthout, Afrikaans show in Herselt, Afrikaans show in Hoogstraten, Afrikaans show in Hove, Afrikaans show in Hulshout, Afrikaans show in Kalmthout, Afrikaans show in Kapellen, Afrikaans show in Kasterlee, Afrikaans show in Kontich, Afrikaans show in Laakdal, Afrikaans show in Lier, Afrikaans show in Lille, Afrikaans show in Lint, Afrikaans show in Malle, Afrikaans show in Mechelen, Afrikaans show in Meerhout, Afrikaans show in Merksplas, Afrikaans show in Mol, Afrikaans show in Mortsel, Afrikaans show in Niel, Afrikaans show in Nijlen, Afrikaans show in Olen, Afrikaans show in Oud-Turnhout, Afrikaans show in Putte, Afrikaans show in Puurs, Afrikaans show in Ranst, Afrikaans show in Ravels, Afrikaans show in Retie, Afrikaans show in Rijkevorsel, Afrikaans show in Rumst, Afrikaans show in Schelle, Afrikaans show in Schilde, Afrikaans show in Schoten, Afrikaans show in Sint-Amands, Afrikaans show in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaans show in Stabroek, Afrikaans show in Turnhout, Afrikaans show in Vorselaar, Afrikaans show in Vosselaar, Afrikaans show in Westerlo, Afrikaans show in Wijnegem, Afrikaans show in Willebroek, Afrikaans show in Wommelgem, Afrikaans show in Wuustwezel, Afrikaans show in Zandhoven, Afrikaans show in Zoersel, Afrikaans show in Zwijndrecht, Afrikaans show in Gent, Afrikaans show in Brussel, Afrikaans show in Brugge, Afrikaans show in Leuven, Afrikaans show in Aalst, Afrikaans show in Kortrijk, Afrikaans show in Hasselt, Afrikaans show in Sint-Niklaas, Afrikaans show in Oostende, Afrikaans show in Genk, Afrikaans show in Doornik, Afrikaans show in Roeselare, Afrikaans show in Moeskroen, Afrikaans show in Lokeren, Afrikaans show in Sint-Truiden, Afrikaans show in Mariakerke, Afrikaans show in Drongen, Afrikaans show in Wondelgem, Afrikaans show in Sint-Amandsberg, Afrikaans show in Oostakker, Afrikaans show in Ledeberg, Afrikaans show in Gentbrugge, Afrikaans show in Afsnee, Afrikaans show in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaans show in Zwijnaarde, Afrikaans show in Wachtebeke, Afrikaans show in Lochristi, Afrikaans show in Destelbergen, Afrikaans show in Melle, Afrikaans show in Merelbeke, Afrikaans show in Heusden, Afrikaans show in Zevergem, Afrikaans show in De Pinte, Afrikaans show in Sint-Martens-Latem, Afrikaans show in Sint-Martens-Leerne, Afrikaans show in Deinze, Afrikaans show in Vosselare, Afrikaans show in Nevele, Afrikaans show in Landegem, Afrikaans show in Merendree, Afrikaans show in Alken, Afrikaans show in As, Afrikaans show in Beringen, Afrikaans show in Bilzen, Afrikaans show in Bocholt, Afrikaans show in Borgloon, Afrikaans show in Bree, Afrikaans show in Diepenbeek, Afrikaans show in Dilsen-Stokkem, Afrikaans show in Genk, Afrikaans show in Gingelom, Afrikaans show in Halen, Afrikaans show in Ham, Afrikaans show in Hamont-Achel, Afrikaans show in Hechtel-Eksel, Afrikaans show in Heers, Afrikaans show in Herk-de-Stad, Afrikaans show in Herstappe, Afrikaans show in Heusden-Zolder, Afrikaans show in Hoeselt, Afrikaans show in Houthalen-Helchteren, Afrikaans show in Kinrooi, Afrikaans show in Kortessem, Afrikaans show in Lanaken, Afrikaans show in , Afrikaans show in , Afrikaans show in , Afrikaans show in , Afrikaans show in , Afrikaans show in , Afrikaans show in , Afrikaans show in , Afrikaans show in Leopoldsburg, Afrikaans show in Lommel, Afrikaans show in Lummen, Afrikaans show in Maaseik, Afrikaans show in Maasmechelen, Afrikaans show in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaans show in Neerpelt, Afrikaans show in Nieuwerkerken, Afrikaans show in Opglabbeek, Afrikaans show in Overpelt, Afrikaans show in Peer, Afrikaans show in Riemst, Afrikaans show in Sint-Truiden, Afrikaans show in Tessenderlo, Afrikaans show in Tongeren, Afrikaans show in Voeren, Afrikaans show in Wellen, Afrikaans show in Zonhoven, Afrikaans show in Zutendaal, Afrikaans show in Aarschot, Afrikaans show in Affligem, Afrikaans show in Asse, Afrikaans show in Beersel, Afrikaans show in Begijnendijk, Afrikaans show in Bekkevoort, Afrikaans show in Bertem, Afrikaans show in Bever, Afrikaans show in Bierbeek, Afrikaans show in Boortmeerbeek, Afrikaans show in Boutersem, Afrikaans show in Diest, Afrikaans show in Dilbeek, Afrikaans show in Drogenbos, Afrikaans show in Galmaarden, Afrikaans show in Geetbets, Afrikaans show in Glabbeek, Afrikaans show in Gooik, Afrikaans show in Grimbergen, Afrikaans show in Haacht, Afrikaans show in Halle, Afrikaans show in Herent, Afrikaans show in Herne, Afrikaans show in Hoegaarden, Afrikaans show in Hoeilaart, Afrikaans show in Holsbeek, Afrikaans show in Huldenberg, Afrikaans show in Kampenhout, Afrikaans show in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaans show in Keerbergen, Afrikaans show in Kortenaken, Afrikaans show in Kortenberg, Afrikaans show in Kraainem, Afrikaans show in Landen, Afrikaans show in Lennik, Afrikaans show in Liedekerke, Afrikaans show in Linkebeek, Afrikaans show in Linter, Afrikaans show in Londerzeel, Afrikaans show in Lubbeek, Afrikaans show in Machelen, Afrikaans show in Meise, Afrikaans show in Merchtem, Afrikaans show in Opwijk, Afrikaans show in Oud-Heverlee, Afrikaans show in Overijse, Afrikaans show in Pepingen, Afrikaans show in Roosdaal, Afrikaans show in Rotselaar, Afrikaans show in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaans show in Sint-Genesius-Rode, Afrikaans show in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaans show in Steenokkerzeel, Afrikaans show in Ternat, Afrikaans show in Tervuren, Afrikaans show in Tielt-Winge, Afrikaans show in Tienen, Afrikaans show in Tremelo, Afrikaans show in Vilvoorde, Afrikaans show in Wemmel, Afrikaans show in Wezembeek-Oppem, Afrikaans show in Zaventem, Afrikaans show in Zemst, Afrikaans show in Zoutleeuw, Afrikaans show in Alveringem, Afrikaans show in Anzegem, Afrikaans show in Ardooie, Afrikaans show in Avelgem, Afrikaans show in Beernem, Afrikaans show in Blankenberge, Afrikaans show in Bredene, Afrikaans show in Damme, Afrikaans show in De Haan, Afrikaans show in De Panne, Afrikaans show in Deerlijk, Afrikaans show in Dentergem, Afrikaans show in Diksmuide, Afrikaans show in Gistel, Afrikaans show in Harelbeke, Afrikaans show in Heuvelland, Afrikaans show in Hooglede, Afrikaans show in Houthulst, Afrikaans show in Ichtegem, Afrikaans show in Ieper, Afrikaans show in Ingelmunster, Afrikaans show in Izegem, Afrikaans show in Jabbeke, Afrikaans show in Knokke-Heist, Afrikaans show in Koekelare, Afrikaans show in Koksijde, Afrikaans show in Kortemark, Afrikaans show in Kortrijk, Afrikaans show in Kuurne, Afrikaans show in Langemark-Poelkapelle, Afrikaans show in Ledegem, Afrikaans show in Lendelede, Afrikaans show in Lichtervelde, Afrikaans show in Lo-Reninge, Afrikaans show in Menen, Afrikaans show in Mesen, Afrikaans show in Meulebeke, Afrikaans show in Middelkerke, Afrikaans show in Moorslede, Afrikaans show in Nieuwpoort, Afrikaans show in Oostende, Afrikaans show in Oostkamp, Afrikaans show in Oostrozebeke, Afrikaans show in Oudenburg, Afrikaans show in Pittem, Afrikaans show in Poperinge, Afrikaans show in Roeselare, Afrikaans show in Ruiselede, Afrikaans show in Spiere-Helkijn, Afrikaans show in Staden, Afrikaans show in Tielt, Afrikaans show in Torhout, Afrikaans show in Veurne, Afrikaans show in Vleteren, Afrikaans show in Waregem, Afrikaans show in Wervik, Afrikaans show in Wevelgem, Afrikaans show in Wielsbeke, Afrikaans show in Wingene, Afrikaans show in Zedelgem, Afrikaans show in Zonnebeke, Afrikaans show in Zuienkerke, Afrikaans show in Zwevegem, Afrikaans show in Aarlen, Afrikaans show in Attert, Afrikaans show in Aubange, Afrikaans show in Bastenaken, Afrikaans show in Bertogne, Afrikaans show in Bertrix, Afrikaans show in Bouillon, Afrikaans show in Chiny, Afrikaans show in Daverdisse, Afrikaans show in Durbuy, Afrikaans show in Érezée, Afrikaans show in Étalle, Afrikaans show in Fauvillers, Afrikaans show in Florenville, Afrikaans show in Gouvy, Afrikaans show in Habay, Afrikaans show in Herbeumont, Afrikaans show in Hotton, Afrikaans show in Houffalize, Afrikaans show in La Roche-en-Ardenne, Afrikaans show in Léglise, Afrikaans show in Libin, Afrikaans show in Libramont-Chevigny, Afrikaans show in Manhay, Afrikaans show in Marche-en-Famenne, Afrikaans show in Martelange, Afrikaans show in Meix-devant-Virton, Afrikaans show in Messancy, Afrikaans show in Musson, Afrikaans show in Nassogne, Afrikaans show in Neufchâteau, Afrikaans show in Paliseul, Afrikaans show in Rendeux, Afrikaans show in Rouvroy, Afrikaans show in Sainte-Ode, Afrikaans show in Saint-Hubert, Afrikaans show in Saint-Léger, Afrikaans show in Tellin, Afrikaans show in Tenneville, Afrikaans show in Tintigny, Afrikaans show in Vaux-sur-Sûre, Afrikaans show in Vielsalm, Afrikaans show in Virton, Afrikaans show in Wellin.

Afrikaans optreden in Alblasserdam, Afrikaans optreden in Albrandswaard, Afrikaans optreden in Alphen aan den Rijn, Afrikaans optreden in Barendrecht, Afrikaans optreden in Bergambacht, Afrikaans optreden in Bernisse, Afrikaans optreden in Binnenmaas, Afrikaans optreden in Bodegraven-Reeuwijk, Afrikaans optreden in Boskoop, Afrikaans optreden in Brielle, Afrikaans optreden in Capelle aan den Ijssel, Afrikaans optreden in Cromstrijen, Afrikaans optreden in Delft, Afrikaans optreden in Dirksland, Afrikaans optreden in Dordrecht, Afrikaans optreden in Giessenlanden, Afrikaans optreden in Goedereede, Afrikaans optreden in Gorinchem, Afrikaans optreden in Gouda, Afrikaans optreden in Graafstroom, Afrikaans optreden in Den Haag, Afrikaans optreden in Hardinxveld-Giessendam, Afrikaans optreden in Hellevoetsluis, Afrikaans optreden in Hendrik-Ido-Ambacht, Afrikaans optreden in Hillegom, Afrikaans optreden in Kaag en Braassem, Afrikaans optreden in Katwijk, Afrikaans optreden in Korendijk, Afrikaans optreden in Krimpen aan den Ijssel, Afrikaans optreden in Lansingerland, Afrikaans optreden in Leerdam, Afrikaans optreden in Leiden, Afrikaans optreden in Leiderdorp, Afrikaans optreden in Leidschendam-Voorburg, Afrikaans optreden in Liesveld, Afrikaans optreden in Lisse, Afrikaans optreden in Maassluis, Afrikaans optreden in Middelharnis, Afrikaans optreden in Midden-Delfland, Afrikaans optreden in Nederlek, Afrikaans optreden in Nieuw-Lekkerland, Afrikaans optreden in Nieuwkoop, Afrikaans optreden in Noordwijk, Afrikaans optreden in Noordwijkerhout, Afrikaans optreden in Oegstgeest, Afrikaans optreden in Oostflakkee, Afrikaans optreden in Oud-Beijerland, Afrikaans optreden in Ouderkerk, Afrikaans optreden in Papendrecht, Afrikaans optreden in Pijnacker-Nootdorp, Afrikaans optreden in Ridderkerk, Afrikaans optreden in Rijnwoude, Afrikaans optreden in Rijswijk, Afrikaans optreden in Rotterdam, Afrikaans optreden in Schiedam, Afrikaans optreden in Schoonhoven, Afrikaans optreden in Sliedrecht, Afrikaans optreden in Spijkenisse, Afrikaans optreden in Strijen, Afrikaans optreden in Teylingen, Afrikaans optreden in Vlaardingen, Afrikaans optreden in Vlist, Afrikaans optreden in Voorschoten, Afrikaans optreden in Waddinxveen, Afrikaans optreden in Wassenaar, Afrikaans optreden in Westland, Afrikaans optreden in Westvoorne, Afrikaans optreden in Zederik, Afrikaans optreden in Zoetermeer, Afrikaans optreden in Zoeterwoude, Afrikaans optreden in Zuidplas, Afrikaans optreden in Zwijndrecht, Afrikaans optreden in Aalsmeer, Afrikaans optreden in Alkmaar, Afrikaans optreden in Amstelveen, Afrikaans optreden in Amsterdam, Afrikaans optreden in Anna Paulowna, Afrikaans optreden in Beemster, Afrikaans optreden in Bergen, Afrikaans optreden in Beverwijk, Afrikaans optreden in Blaricum, Afrikaans optreden in Bloemendaal, Afrikaans optreden in Bussum, Afrikaans optreden in Castricum, Afrikaans optreden in Den Helder, Afrikaans optreden in Diemen, Afrikaans optreden in Drechterland, Afrikaans optreden in Edam-Volendam, Afrikaans optreden in Enkhuizen, Afrikaans optreden in Graft-De Rijp, Afrikaans optreden in Haarlem, Afrikaans optreden in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Afrikaans optreden in Haarlemmermeer, Afrikaans optreden in Harenkarspel, Afrikaans optreden in Heemskerk, Afrikaans optreden in Heemstede, Afrikaans optreden in Heerhugowaard, Afrikaans optreden in Heiloo, Afrikaans optreden in Hilversum, Afrikaans optreden in Hoorn, Afrikaans optreden in Huizen, Afrikaans optreden in Koggenland, Afrikaans optreden in Landsmeer, Afrikaans optreden in Langedijk, Afrikaans optreden in Laren, Afrikaans optreden in Medemblik, Afrikaans optreden in Muiden, Afrikaans optreden in Naarden, Afrikaans optreden in Niedorp, Afrikaans optreden in Oostzaan, Afrikaans optreden in Opmeer, Afrikaans optreden in Ouder-Amstel, Afrikaans optreden in Purmerend, Afrikaans optreden in Schagen, Afrikaans optreden in Schermer, Afrikaans optreden in Stede Broec, Afrikaans optreden in Texel, Afrikaans optreden in Uitgeest, Afrikaans optreden in Uithoorn, Afrikaans optreden in Velsen, Afrikaans optreden in Waterland, Afrikaans optreden in Weesp, Afrikaans optreden in Wieringen, Afrikaans optreden in Wieringermeer, Afrikaans optreden in Wijdemeren, Afrikaans optreden in Wormerland, Afrikaans optreden in Zaanstad, Afrikaans optreden in Zandvoort, Afrikaans optreden in Zeevang, Afrikaans optreden in Zijpe, Afrikaans optreden in 's-Hertogenbosch, Afrikaans optreden in Aalburg, Afrikaans optreden in Alphen-Chaam, Afrikaans optreden in Asten, Afrikaans optreden in Baarle-Nassau, Afrikaans optreden in Bergeijk, Afrikaans optreden in Bergen op Zoom, Afrikaans optreden in Bernheze, Afrikaans optreden in Best, Afrikaans optreden in Bladel, Afrikaans optreden in Boekel, Afrikaans optreden in Boxmeer, Afrikaans optreden in Boxtel, Afrikaans optreden in Breda, Afrikaans optreden in Cranendonck, Afrikaans optreden in Cuijk, Afrikaans optreden in Deurne, Afrikaans optreden in Dongen, Afrikaans optreden in Drimmelen, Afrikaans optreden in Eersel, Afrikaans optreden in Eindhoven, Afrikaans optreden in Etten-Leur, Afrikaans optreden in Geertruidenberg, Afrikaans optreden in Geldrop-Mierlo, Afrikaans optreden in Gemert-Bakel, Afrikaans optreden in Gilze en Rijen, Afrikaans optreden in Goirle, Afrikaans optreden in Grave, Afrikaans optreden in Haaren, Afrikaans optreden in Halderberge, Afrikaans optreden in Heeze-Leende, Afrikaans optreden in Helmond, Afrikaans optreden in Heusden, Afrikaans optreden in Hilvarenbeek, Afrikaans optreden in Laarbeek, Afrikaans optreden in Landerd, Afrikaans optreden in Loon op Zand, Afrikaans optreden in Maasdonk, Afrikaans optreden in Mill en Sint Hubert, Afrikaans optreden in Moerdijk, Afrikaans optreden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Afrikaans optreden in Oirschot, Afrikaans optreden in Oisterwijk, Afrikaans optreden in Oosterhout, Afrikaans optreden in Oss, Afrikaans optreden in Reusel-De Mierden, Afrikaans optreden in Roosendaal, Afrikaans optreden in Rucphen, Afrikaans optreden in Schijndel, Afrikaans optreden in Sint Anthonis, Afrikaans optreden in Sint-Michielsgestel, Afrikaans optreden in Sint-Oedenrode, Afrikaans optreden in Someren, Afrikaans optreden in Son en Breugel, Afrikaans optreden in Steenbergen, Afrikaans optreden in Tilburg, Afrikaans optreden in Uden, Afrikaans optreden in Valkenswaard, Afrikaans optreden in Veghel, Afrikaans optreden in Veldhoven, Afrikaans optreden in Vught, Afrikaans optreden in Waalre, Afrikaans optreden in Waalwijk, Afrikaans optreden in Werkendam, Afrikaans optreden in Woensdrecht, Afrikaans optreden in Woudrichem, Afrikaans optreden in Zundert, Afrikaans optreden in Almelo, Afrikaans optreden in Borne, Afrikaans optreden in Dalfsen, Afrikaans optreden in Dinkelland, Afrikaans optreden in Deventer, Afrikaans optreden in Enschede, Afrikaans optreden in Haaksbergen, Afrikaans optreden in Hardenberg, Afrikaans optreden in Hellendoorn, Afrikaans optreden in Hengelo, Afrikaans optreden in Hof van Twente, Afrikaans optreden in Kampen, Afrikaans optreden in Losser, Afrikaans optreden in Oldenzaal, Afrikaans optreden in Olst-Wijhe, Afrikaans optreden in Ommen, Afrikaans optreden in Raalte, Afrikaans optreden in Rijssen-Holten, Afrikaans optreden in Staphorst, Afrikaans optreden in Steenwijkerland, Afrikaans optreden in Tubbergen, Afrikaans optreden in Twenterand, Afrikaans optreden in Wierden, Afrikaans optreden in Zwartewaterland, Afrikaans optreden in Zwolle, Afrikaans optreden in Almere, Afrikaans optreden in Dronten, Afrikaans optreden in Lelystad, Afrikaans optreden in Noordoostpolder, Afrikaans optreden in Urk, Afrikaans optreden in Zeewolde, Afrikaans optreden in Axel, Afrikaans optreden in Borsele, Afrikaans optreden in Goes, Afrikaans optreden in Hulst, Afrikaans optreden in Kapelle, Afrikaans optreden in Middelburg, Afrikaans optreden in Noord-Beveland, Afrikaans optreden in Oost-Souburg, Afrikaans optreden in Reimerswaal, Afrikaans optreden in Schouwen-Duiveland, Afrikaans optreden in Sluis, Afrikaans optreden in Terneuzen, Afrikaans optreden in Tholen, Afrikaans optreden in Veere, Afrikaans optreden in Vlissingen, Afrikaans optreden in Zierikzee, Afrikaans optreden in Beek, Afrikaans optreden in Beesel, Afrikaans optreden in Bergen, Afrikaans optreden in Brunssum, Afrikaans optreden in Echt-Susteren, Afrikaans optreden in Eijsden-Margraten, Afrikaans optreden in Gennep, Afrikaans optreden in Gulpen-Wittem, Afrikaans optreden in Heerlen, Afrikaans optreden in Horst aan de Maas, Afrikaans optreden in Kerkrade, Afrikaans optreden in Landgraaf, Afrikaans optreden in Leudal, Afrikaans optreden in Maasgouw, Afrikaans optreden in Maastricht, Afrikaans optreden in Meerssen, Afrikaans optreden in Mook en Middelaar, Afrikaans optreden in Nederweert, Afrikaans optreden in Nuth, Afrikaans optreden in Onderbanken, Afrikaans optreden in Peel en Maas, Afrikaans optreden in Roerdalen, Afrikaans optreden in Roermond, Afrikaans optreden in Schinnen, Afrikaans optreden in Simpelveld, Afrikaans optreden in Sittard-Geleen, Afrikaans optreden in Stein, Afrikaans optreden in Vaals, Afrikaans optreden in Valkenburg aan de Geul, Afrikaans optreden in Venlo, Afrikaans optreden in Venray, Afrikaans optreden in Voerendaal, Afrikaans optreden in Weert, Afrikaans optreden in Abcoude, Afrikaans optreden in Amersfoort, Afrikaans optreden in Bunnik, Afrikaans optreden in Bunschoten, Afrikaans optreden in De Bilt, Afrikaans optreden in De Ronde Venen, Afrikaans optreden in Eemnes, Afrikaans optreden in Renswoude, Afrikaans optreden in Rhenen, Afrikaans optreden in Soest, Afrikaans optreden in Stichtse Vecht, Afrikaans optreden in Utrecht, Afrikaans optreden in Utrechtse Heuvelrug, Afrikaans optreden in Houten, Afrikaans optreden in Ijsselstein, Afrikaans optreden in Leusden, Afrikaans optreden in Lopik, Afrikaans optreden in Montfoort, Afrikaans optreden in Nieuwegein, Afrikaans optreden in Oudewater, Afrikaans optreden in Veenendaal, Afrikaans optreden in Vianen, Afrikaans optreden in Wijk bij Duurstede, Afrikaans optreden in Woerden, Afrikaans optreden in Woudenberg, Afrikaans optreden in Zeist, Afrikaans optreden in Achterberg, Afrikaans optreden in Achterwetering, Afrikaans optreden in Achthoven, Afrikaans optreden in Amerongen, Afrikaans optreden in Austerlitz, Afrikaans optreden in Baambrugge, Afrikaans optreden in Baarn, Afrikaans optreden in Benschop, Afrikaans optreden in Spakenburg, Afrikaans optreden in De Birkt, Afrikaans optreden in Bilthoven, Afrikaans optreden in Blokland, Afrikaans optreden in Bosch en Duin, Afrikaans optreden in Breudijk, Afrikaans optreden in Breukelen, Afrikaans optreden in Buurtsdijk, Afrikaans optreden in Cabauw, Afrikaans optreden in Cattenbroek, Afrikaans optreden in Cothen, Afrikaans optreden in Den Dolder, Afrikaans optreden in Diemerbroek, Afrikaans optreden in Doorn, Afrikaans optreden in Driebergen, Afrikaans optreden in Rijsenburg, Afrikaans optreden in Achtkarspelen, Afrikaans optreden in Ameland, Afrikaans optreden in Het Bildt, Afrikaans optreden in Boornsterhem, Afrikaans optreden in Dantumadeel, Afrikaans optreden in Dongeradeel, Afrikaans optreden in Ferwerderadeel, Afrikaans optreden in Franekeradeel, Afrikaans optreden in Gaasterland-Sloten, Afrikaans optreden in Harlingen, Afrikaans optreden in Heerenveen, Afrikaans optreden in Kollumerland en Nieuwkruisland, Afrikaans optreden in Leeuwarden, Afrikaans optreden in Leeuwarderadeel, Afrikaans optreden in Lemsterland, Afrikaans optreden in Littenseradeel, Afrikaans optreden in Menaldumadeel, Afrikaans optreden in Ooststellingwerf, Afrikaans optreden in Opsterland, Afrikaans optreden in Schiermonnikoog, Afrikaans optreden in Skarsterlân, Afrikaans optreden in Smallingerland, Afrikaans optreden in Súdwest-Fryslân, Afrikaans optreden in Terschelling, Afrikaans optreden in Tietjerksteradeel, Afrikaans optreden in Vlieland, Afrikaans optreden in Weststellingwerf, Afrikaans optreden in Aalten, Afrikaans optreden in Apeldoorn, Afrikaans optreden in Arnhem, Afrikaans optreden in Barneveld, Afrikaans optreden in Berkelland, Afrikaans optreden in Beuningen, Afrikaans optreden in Bronckhorst, Afrikaans optreden in Brummen, Afrikaans optreden in Buren, Afrikaans optreden in Culemborg, Afrikaans optreden in Doesburg, Afrikaans optreden in Doetinchem, Afrikaans optreden in Druten, Afrikaans optreden in Duiven, Afrikaans optreden in Ede, Afrikaans optreden in Elburg, Afrikaans optreden in Epe, Afrikaans optreden in Ermelo, Afrikaans optreden in Geldermalsen, Afrikaans optreden in Groesbeek, Afrikaans optreden in Harderwijk, Afrikaans optreden in Hattem, Afrikaans optreden in Heerde, Afrikaans optreden in Heumen, Afrikaans optreden in Lingewaal, Afrikaans optreden in Lingewaard, Afrikaans optreden in Lochem, Afrikaans optreden in Maasdriel, Afrikaans optreden in Millingen aan de Rijn, Afrikaans optreden in Montferland, Afrikaans optreden in Neder-Betuwe, Afrikaans optreden in Neerijnen, Afrikaans optreden in Nijkerk, Afrikaans optreden in Nijmegen, Afrikaans optreden in Nunspeet, Afrikaans optreden in Oldebroek, Afrikaans optreden in Oost Gelre, Afrikaans optreden in Oude Ijsselstreek, Afrikaans optreden in Overbetuwe, Afrikaans optreden in Putten, Afrikaans optreden in Renkum, Afrikaans optreden in Rheden, Afrikaans optreden in Rijnwaarden, Afrikaans optreden in Rozendaal, Afrikaans optreden in Scherpenzeel, Afrikaans optreden in Tiel, Afrikaans optreden in Ubbergen, Afrikaans optreden in Voorst, Afrikaans optreden in Wageningen, Afrikaans optreden in West Maas en Waal, Afrikaans optreden in Westervoort, Afrikaans optreden in Wijchen, Afrikaans optreden in Winterswijk, Afrikaans optreden in Zaltbommel, Afrikaans optreden in Zevenaar, Afrikaans optreden in Zutphen, Afrikaans optreden in Aa en Hunze, Afrikaans optreden in Assen, Afrikaans optreden in Borger-Odoorn, Afrikaans optreden in Coevorden, Afrikaans optreden in Emmen, Afrikaans optreden in Hoogeveen, Afrikaans optreden in Meppel, Afrikaans optreden in Midden-Drenthe, Afrikaans optreden in Noordenveld, Afrikaans optreden in Tynaarlo, Afrikaans optreden in Westerveld, Afrikaans optreden in De Wolden.

Afrikaans optreden in Brussel, Afrikaans optreden in Gent, Afrikaans optreden in Brugge, Afrikaans optreden in Bergen, Afrikaans optreden in Leuven, Afrikaans optreden in Mechelen, Afrikaans optreden in Aalst, Afrikaans optreden in Kortrijk, Afrikaans optreden in Hasselt, Afrikaans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaans optreden in Oostende, Afrikaans optreden in Genk, Afrikaans optreden in Doornik, Afrikaans optreden in Turnhout, Afrikaans optreden in Geel, Afrikaans optreden in Roeselare, Afrikaans optreden in Moeskroen, Afrikaans optreden in Lokeren, Afrikaans optreden in Sint-Truiden, Afrikaans optreden in Herentals, Afrikaans optreden in Hoogstraten, Afrikaans optreden in Lier, Afrikaans optreden in Mechelen, Afrikaans optreden in Mortsel, Afrikaans optreden in Turnhout, Afrikaans optreden in Aartselaar, Afrikaans optreden in Antwerpen, Afrikaans optreden in Arendonk, Afrikaans optreden in Baarle-Hertog, Afrikaans optreden in Balen, Afrikaans optreden in Beerse, Afrikaans optreden in Berlaar, Afrikaans optreden in Boechout, Afrikaans optreden in Bonheiden, Afrikaans optreden in Boom, Afrikaans optreden in Bornem, Afrikaans optreden in Borsbeek, Afrikaans optreden in Brasschaat, Afrikaans optreden in Brecht, Afrikaans optreden in Dessel, Afrikaans optreden in Duffel, Afrikaans optreden in Edegem, Afrikaans optreden in Essen, Afrikaans optreden in Geel, Afrikaans optreden in Grobbendonk, Afrikaans optreden in Heist-op-den-Berg, Afrikaans optreden in Hemiksem, Afrikaans optreden in Herentals, Afrikaans optreden in Herenthout, Afrikaans optreden in Herselt, Afrikaans optreden in Hoogstraten, Afrikaans optreden in Hove, Afrikaans optreden in Hulshout, Afrikaans optreden in Kalmthout, Afrikaans optreden in Kapellen, Afrikaans optreden in Kasterlee, Afrikaans optreden in Kontich, Afrikaans optreden in Laakdal, Afrikaans optreden in Lier, Afrikaans optreden in Lille, Afrikaans optreden in Lint, Afrikaans optreden in Malle, Afrikaans optreden in Mechelen, Afrikaans optreden in Meerhout, Afrikaans optreden in Merksplas, Afrikaans optreden in Mol, Afrikaans optreden in Mortsel, Afrikaans optreden in Niel, Afrikaans optreden in Nijlen, Afrikaans optreden in Olen, Afrikaans optreden in Oud-Turnhout, Afrikaans optreden in Putte, Afrikaans optreden in Puurs, Afrikaans optreden in Ranst, Afrikaans optreden in Ravels, Afrikaans optreden in Retie, Afrikaans optreden in Rijkevorsel, Afrikaans optreden in Rumst, Afrikaans optreden in Schelle, Afrikaans optreden in Schilde, Afrikaans optreden in Schoten, Afrikaans optreden in Sint-Amands, Afrikaans optreden in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaans optreden in Stabroek, Afrikaans optreden in Turnhout, Afrikaans optreden in Vorselaar, Afrikaans optreden in Vosselaar, Afrikaans optreden in Westerlo, Afrikaans optreden in Wijnegem, Afrikaans optreden in Willebroek, Afrikaans optreden in Wommelgem, Afrikaans optreden in Wuustwezel, Afrikaans optreden in Zandhoven, Afrikaans optreden in Zoersel, Afrikaans optreden in Zwijndrecht, Afrikaans optreden in Gent, Afrikaans optreden in Brussel, Afrikaans optreden in Brugge, Afrikaans optreden in Leuven, Afrikaans optreden in Aalst, Afrikaans optreden in Kortrijk, Afrikaans optreden in Hasselt, Afrikaans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaans optreden in Oostende, Afrikaans optreden in Genk, Afrikaans optreden in Doornik, Afrikaans optreden in Roeselare, Afrikaans optreden in Moeskroen, Afrikaans optreden in Lokeren, Afrikaans optreden in Sint-Truiden, Afrikaans optreden in Mariakerke, Afrikaans optreden in Drongen, Afrikaans optreden in Wondelgem, Afrikaans optreden in Sint-Amandsberg, Afrikaans optreden in Oostakker, Afrikaans optreden in Ledeberg, Afrikaans optreden in Gentbrugge, Afrikaans optreden in Afsnee, Afrikaans optreden in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaans optreden in Zwijnaarde, Afrikaans optreden in Wachtebeke, Afrikaans optreden in Lochristi, Afrikaans optreden in Destelbergen, Afrikaans optreden in Melle, Afrikaans optreden in Merelbeke, Afrikaans optreden in Heusden, Afrikaans optreden in Zevergem, Afrikaans optreden in De Pinte, Afrikaans optreden in Sint-Martens-Latem, Afrikaans optreden in Sint-Martens-Leerne, Afrikaans optreden in Deinze, Afrikaans optreden in Vosselare, Afrikaans optreden in Nevele, Afrikaans optreden in Landegem, Afrikaans optreden in Merendree, Afrikaans optreden in Alken, Afrikaans optreden in As, Afrikaans optreden in Beringen, Afrikaans optreden in Bilzen, Afrikaans optreden in Bocholt, Afrikaans optreden in Borgloon, Afrikaans optreden in Bree, Afrikaans optreden in Diepenbeek, Afrikaans optreden in Dilsen-Stokkem, Afrikaans optreden in Genk, Afrikaans optreden in Gingelom, Afrikaans optreden in Halen, Afrikaans optreden in Ham, Afrikaans optreden in Hamont-Achel, Afrikaans optreden in Hechtel-Eksel, Afrikaans optreden in Heers, Afrikaans optreden in Herk-de-Stad, Afrikaans optreden in Herstappe, Afrikaans optreden in Heusden-Zolder, Afrikaans optreden in Hoeselt, Afrikaans optreden in Houthalen-Helchteren, Afrikaans optreden in Kinrooi, Afrikaans optreden in Kortessem, Afrikaans optreden in Lanaken, Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in , Afrikaans optreden in Leopoldsburg, Afrikaans optreden in Lommel, Afrikaans optreden in Lummen, Afrikaans optreden in Maaseik, Afrikaans optreden in Maasmechelen, Afrikaans optreden in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaans optreden in Neerpelt, Afrikaans optreden in Nieuwerkerken, Afrikaans optreden in Opglabbeek, Afrikaans optreden in Overpelt, Afrikaans optreden in Peer, Afrikaans optreden in Riemst, Afrikaans optreden in Sint-Truiden, Afrikaans optreden in Tessenderlo, Afrikaans optreden in Tongeren, Afrikaans optreden in Voeren, Afrikaans optreden in Wellen, Afrikaans optreden in Zonhoven, Afrikaans optreden in Zutendaal, Afrikaans optreden in Aarschot, Afrikaans optreden in Affligem, Afrikaans optreden in Asse, Afrikaans optreden in Beersel, Afrikaans optreden in Begijnendijk, Afrikaans optreden in Bekkevoort, Afrikaans optreden in Bertem, Afrikaans optreden in Bever, Afrikaans optreden in Bierbeek, Afrikaans optreden in Boortmeerbeek, Afrikaans optreden in Boutersem, Afrikaans optreden in Diest, Afrikaans optreden in Dilbeek, Afrikaans optreden in Drogenbos, Afrikaans optreden in Galmaarden, Afrikaans optreden in Geetbets, Afrikaans optreden in Glabbeek, Afrikaans optreden in Gooik, Afrikaans optreden in Grimbergen, Afrikaans optreden in Haacht, Afrikaans optreden in Halle, Afrikaans optreden in Herent, Afrikaans optreden in Herne, Afrikaans optreden in Hoegaarden, Afrikaans optreden in Hoeilaart, Afrikaans optreden in Holsbeek, Afrikaans optreden in Huldenberg, Afrikaans optreden in Kampenhout, Afrikaans optreden in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaans optreden in Keerbergen, Afrikaans optreden in Kortenaken, Afrikaans optreden in Kortenberg, Afrikaans optreden in Kraainem, Afrikaans optreden in Landen, Afrikaans optreden in Lennik, Afrikaans optreden in Liedekerke, Afrikaans optreden in Linkebeek, Afrikaans optreden in Linter, Afrikaans optreden in Londerzeel, Afrikaans optreden in Lubbeek, Afrikaans optreden in Machelen, Afrikaans optreden in Meise, Afrikaans optreden in Merchtem, Afrikaans optreden in Opwijk, Afrikaans optreden in Oud-Heverlee, Afrikaans optreden in Overijse, Afrikaans optreden in Pepingen, Afrikaans optreden in Roosdaal, Afrikaans optreden in Rotselaar, Afrikaans optreden in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaans optreden in Sint-Genesius-Rode, Afrikaans optreden in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaans optreden in Steenokkerzeel, Afrikaans optreden in Ternat, Afrikaans optreden in Tervuren, Afrikaans optreden in Tielt-Winge, Afrikaans optreden in Tienen, Afrikaans optreden in Tremelo, Afrikaans optreden in Vilvoorde, Afrikaans optreden in Wemmel, Afrikaans optreden in Wezembeek-Oppem, Afrikaans optreden in Zaventem, Afrikaans optreden in Zemst, Afrikaans optreden in Zoutleeuw, Afrikaans optreden in Alveringem, Afrikaans optreden in Anzegem, Afrikaans optreden in Ardooie, Afrikaans optreden in Avelgem, Afrikaans optreden in Beernem, Afrikaans optreden in Blankenberge, Afrikaans optreden in Bredene, Afrikaans optreden in Damme, Afrikaans optreden in De Haan, Afrikaans optreden in De Panne, Afrikaans optreden in Deerlijk, Afrikaans optreden in Dentergem, Afrikaans optreden in Diksmuide, Afrikaans optreden in Gistel, Afrikaans optreden in Harelbeke, Afrikaans optreden in Heuvelland, Afrikaans optreden in Hooglede, Afrikaans optreden in Houthulst, Afrikaans optreden in Ichtegem, Afrikaans optreden in Ieper, Afrikaans optreden in Ingelmunster, Afrikaans optreden in Izegem, Afrikaans optreden in Jabbeke, Afrikaans optreden in Knokke-Heist, Afrikaans optreden in Koekelare, Afrikaans optreden in Koksijde, Afrikaans optreden in Kortemark, Afrikaans optreden in Kortrijk, Afrikaans optreden in Kuurne, Afrikaans optreden in Langemark-Poelkapelle, Afrikaans optreden in Ledegem, Afrikaans optreden in Lendelede, Afrikaans optreden in Lichtervelde, Afrikaans optreden in Lo-Reninge, Afrikaans optreden in Menen, Afrikaans optreden in Mesen, Afrikaans optreden in Meulebeke, Afrikaans optreden in Middelkerke, Afrikaans optreden in Moorslede, Afrikaans optreden in Nieuwpoort, Afrikaans optreden in Oostende, Afrikaans optreden in Oostkamp, Afrikaans optreden in Oostrozebeke, Afrikaans optreden in Oudenburg, Afrikaans optreden in Pittem, Afrikaans optreden in Poperinge, Afrikaans optreden in Roeselare, Afrikaans optreden in Ruiselede, Afrikaans optreden in Spiere-Helkijn, Afrikaans optreden in Staden, Afrikaans optreden in Tielt, Afrikaans optreden in Torhout, Afrikaans optreden in Veurne, Afrikaans optreden in Vleteren, Afrikaans optreden in Waregem, Afrikaans optreden in Wervik, Afrikaans optreden in Wevelgem, Afrikaans optreden in Wielsbeke, Afrikaans optreden in Wingene, Afrikaans optreden in Zedelgem, Afrikaans optreden in Zonnebeke, Afrikaans optreden in Zuienkerke, Afrikaans optreden in Zwevegem, Afrikaans optreden in Aarlen, Afrikaans optreden in Attert, Afrikaans optreden in Aubange, Afrikaans optreden in Bastenaken, Afrikaans optreden in Bertogne, Afrikaans optreden in Bertrix, Afrikaans optreden in Bouillon, Afrikaans optreden in Chiny, Afrikaans optreden in Daverdisse, Afrikaans optreden in Durbuy, Afrikaans optreden in Érezée, Afrikaans optreden in Étalle, Afrikaans optreden in Fauvillers, Afrikaans optreden in Florenville, Afrikaans optreden in Gouvy, Afrikaans optreden in Habay, Afrikaans optreden in Herbeumont, Afrikaans optreden in Hotton, Afrikaans optreden in Houffalize, Afrikaans optreden in La Roche-en-Ardenne, Afrikaans optreden in Léglise, Afrikaans optreden in Libin, Afrikaans optreden in Libramont-Chevigny, Afrikaans optreden in Manhay, Afrikaans optreden in Marche-en-Famenne, Afrikaans optreden in Martelange, Afrikaans optreden in Meix-devant-Virton, Afrikaans optreden in Messancy, Afrikaans optreden in Musson, Afrikaans optreden in Nassogne, Afrikaans optreden in Neufchâteau, Afrikaans optreden in Paliseul, Afrikaans optreden in Rendeux, Afrikaans optreden in Rouvroy, Afrikaans optreden in Sainte-Ode, Afrikaans optreden in Saint-Hubert, Afrikaans optreden in Saint-Léger, Afrikaans optreden in Tellin, Afrikaans optreden in Tenneville, Afrikaans optreden in Tintigny, Afrikaans optreden in Vaux-sur-Sûre, Afrikaans optreden in Vielsalm, Afrikaans optreden in Virton, Afrikaans optreden in Wellin.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

WS_NL_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Amsterdam, Workshop cocktail shaken in Arnhem, Workshop cocktail shaken in Assen, Workshop cocktail shaken in Den Haag, Workshop cocktail shaken in Dordrecht, Workshop cocktail shaken in Eindhoven, Workshop cocktail shaken in Haarlem, Workshop cocktail shaken in Leiden, Workshop cocktail shaken in Maastricht, Workshop cocktail shaken in Rotterdam, Workshop cocktail shaken in Tilburg, Workshop cocktail shaken in Utrecht en Workshop cocktail shaken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.

WS_NL_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Amsterdam, Workshop Cocktails maken in Arnhem, Workshop Cocktails maken in Assen, Workshop Cocktails maken in Den Haag, Workshop Cocktails maken in Dordrecht, Workshop Cocktails maken in Eindhoven, Workshop Cocktails maken in Haarlem, Workshop Cocktails maken in Leiden, Workshop Cocktails maken in Maastricht, Workshop Cocktails maken in Rotterdam, Workshop Cocktails maken in Tilburg, Workshop Cocktails maken in Utrecht en Workshop Cocktails maken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Antwerpen, Workshop Cocktails maken in Brussel, Workshop Cocktails maken in Gent, Workshop Cocktails maken in Brugge, Workshop Cocktails maken in Leuven, Workshop Cocktails maken in Mechelen, Workshop Cocktails maken in Aalst, Workshop Cocktails maken in Kortrijk, Workshop Cocktails maken in Hasselt, Workshop Cocktails maken in Lochristi en Workshop Cocktails maken in Mol.

NL_COCKTAIL_CATERING
Cocktail Catering in Amsterdam, Cocktail Catering in Arnhem, Cocktail Catering in Assen, Cocktail Catering in Den Haag, Cocktail Catering in Dordrecht, Cocktail Catering in Eindhoven, Cocktail Catering in Haarlem, Cocktail Catering in Leiden, Cocktail Catering in Maastricht, Cocktail Catering in Rotterdam, Cocktail Catering in Tilburg, Cocktail Catering in Utrecht en Cocktail Catering in Zwolle.

BE_COCKTAIL_CATERING
Antwerpen, Cocktail Catering in Brussel, Cocktail Catering in Gent, Cocktail Catering in Brugge, Cocktail Catering in Leuven, Cocktail Catering in Mechelen, Cocktail Catering in Aalst, Cocktail Catering in Kortrijk, Cocktail Catering in Hasselt, Cocktail Catering in Lochristi en Cocktail Catering in Mol.


NL_COCKTAIL_RECEPTEN
Amsterdam cocktails recepten, Arnhem cocktails recepten, Assen cocktails recepten, Den Haag cocktails recepten, Dordrecht cocktails recepten, Eindhoven cocktails recepten, Haarlem cocktails recepten, Leiden cocktails recepten, Maastricht cocktails recepten, Rotterdam cocktails recepten, Tilburg cocktails recepten, Utrecht cocktails recepten en Zwolle cocktails recepten.

BE_COCKTAIL_RECEPTEN
Antwerpen cocktails recepten, Brussel cocktails recepten, Gent cocktails recepten, Brugge cocktails recepten, Leuven cocktails recepten, Mechelen cocktails recepten, Aalst cocktails recepten, Kortrijk cocktails recepten, Hasselt cocktails recepten, Sint-Niklaas cocktails recepten, Lochristi cocktails recepten en Mol cocktails recepten.

NL_WS_DJEMBE_WORKSHOP
Djembe workshop in Amsterdam, Djembe workshop in Arnhem, Djembe workshop in Assen, Djembe workshop in Den Haag, Djembe workshop in Dordrecht, Djembe workshop in Eindhoven, Djembe workshop in Haarlem, Djembe workshop in Leiden, Djembe workshop in Maastricht, Djembe workshop in Rotterdam, Djembe workshop in Tilburg, Djembe workshop in Utrecht en Djembe workshop in Zwolle. Abcoude, Amersfoort, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Djembe workshop in Eemnes, Djembe workshop in Renswoude, Djembe workshop in Rhenen, Djembe workshop in Stichtse Vecht, Djembe workshop in Utrechtse Heuvelrug, Djembe workshop in Houten, Djembe workshop in Ijsselstein Djembe workshop in Leusden, Djembe workshop in Lopik, Djembe workshop in Montfoort, Djembe workshop in Nieuwegein, Djembe workshop in Oudewater, Djembe workshop in Veenendaal, Djembe workshop in Vianen,

BE_WS_DJEMBE_WORKSHOP
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie